Taukokangas

Laittakaahan kokemuksia taukokankaasta! Ne jotka ovat siellä käyneet.
Ilmoita


Minkä takia ?
1 VASTAUS:
Toimitusjohtaja on täysi kusettaja ja vanhusten alistaja. Käyttäytyy todella ylimielisesti omaisia kohtaan. Tärkeintä tuntuu olevan raha, ei vanhusten hyvinvointi. Ensimmäisen vuoden jälkeen otimme äidin pois tästä murjusta, emmekä tule astumaan jalallakaan Taukokankaaseen.
+Lisää kommentti
taukokankaan hoidokit näillä sivuilla harhailla:)
1 VASTAUS:
En itse veisi vanhempiani tähän laitokseen, sillä kaverini on puhunut paikasta paljon asioita, enkä hänen jutuistaan saanut mitään positiivista kuvaa. Aina joutuivat riitelemään laskuista ja toimitusjohtaja on todella vaikea ja ahne tapaus.
Ruoka on laitosruokaa mistä veloitetaan ylihintaa ja vanhukset saattavat maata parikin päivää kakkavaipoissa.
+Lisää kommentti
Eipä oo tavan tallaajalla kokemusta. Vietetäänkö sielä nimenmukaisesti taukoa aina?
Ilmoita
Hyvä paikka
Ilmoita
Hyvä paikka ja ennen kaikkea ruoka ja huippu se uus lääkäri et tais olla joku nuori nainen. Nimeä en muista.
Ilmoita
Jep
Ilmoita
Taukokankaalla käytetään potkupukua, joka oli uutisissa joku vuosi sitten epäinhimillisenä vaatteena. Puku kiristää haaroihin ja siitä ei pääse pois, koska vetoketju on selän takana.
Ilmoita
Arvoisa Sep!

Tiedätkö miksi näitä hygieniahaalareita käytetään? Asiakas joka on muistamaton, saattaa riisua itsensä, sotkea ulosteella tai syödä sitä. Aina tarvitaan lääkärin lupa käyttää haalaria ja silloin asia on tarkkaan mietitty. Se on totta, että näitä käytetään joskus.
Olisiko Sinusta mukavampi jos omaisesi olisi riisuuntunut julkisesti tai sotkenut itsensä? En tiedä ko paikkaa, mutta halusin vain kertoa miksi näitä haalareita käytetään.
Ilmoita
Mikä paikka se on kun en ole käynyt?
Ilmoita
Onko se joku kuntoutuslaitos tai jotain sinnepäin?
1 VASTAUS:
Vanhusten kidutuslaitos se on. Älkää viekö sinne vanhempianne.
+Lisää kommentti
Kertokaa te jotka tiedätte mikä laitos tämä kyseinen pulju sitten onkin?
Ilmoita
Sukulaiseni oli siellä hoidossa, mutta jouduttiin ottamaan pois 3 kk:n jälkeen, sillä hoito oli täysin ala-arvoista. En suosittele kenellekään tätä paikkaa. Siellä ihmisellä ei ole mitään arvoa.
Ilmoita
Taukokankaan toimitusjohtaja on täysi huijari. Kaikisssa laskuissa mitä vuoden aikana saimme oli ylihintaa mistä jouduimme soittamaan ja vaatimaan uutta laskua. Itse toimitusjohtaja ei halunnut ottaa puheluitani vastaan, koska halusin antaa palautetta. Kuulin useamman kerran kun kuiski puhelimen vieressä että "sano vain että hän on palaverissa". Älkää missään nimessä viekö rakkaitanne Taukokankaalle.
Toiminta siellä on myös hyvin salaperäistä, sillä hoitajat eivät halua antaa tietoa omaisellenne tehdyistä hoidoista tai toimenpiteistä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Taukokangas

Laittakaahan kokemuksia taukokankaasta! Ne jotka ovat siellä käyneet.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta