Nelosen toiminta pers'eestä

Eerika

Kummallista kun kaikki hyvät sarjat viipyvät tauolla useammankin vuoden. Ensin näytetään maistiaisiksi 1 tai 2 tuotantokautta ja sen jälkeen vuosien tauko, jonka aikana saa huomata, että sarja onkin siirtynyt maksukanaville. Tämä on epätasapuolista toimintaa katsojia kohtaan. Ei kaikilla ole varaa sellaisiin ylellisyyksiin kuin maksukanavat. Kyllä pas'kojen sarjojen kuten esim. Lostin UUSINTOJA näytetään taas, uusista sarjoista Olipa kerran ja Falling skies ovat täyttä pas'kaa ufojuttuineen, samaa lajia kuin Lost ja senkin seuraaminen jäi kesken kun oli niin typerä.
Viimeisin moka Neloselta oli Näkijä-sarjan siirtäminen Liville. Nyt jäi kaksi ekaa jaksoa näkemättä, koska Liv alkoi näkymään meilläpäin vasta tänään ja Ruutu.fi ei lataudu ikinä. Kyllä Katsomosta ja muualta voi katsoa ohjelmia lähes pätkimättä, mutta ruutu.fi:ssä ei lataudu mikään.

7

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koita kestää

      Voi ei, nyt en kyllä saa nukuttua...

    • Kanavanippu E on pee

      Vai LIV katsotumpi heh heh.... JIM takasi ainut kanava jota katsoa.

      • kumpikampi

        Meillä näkyy Jim edelleenkin, vaikka Livkin alkoi näkymään.


    • turha toivo...

      Suomen kanavilta lähes kaikkien tv-sarjojen seuraaminen onkin mahdotonta mielivaltaisen esitysjärjestyksen tai esittämättä jättämisen takia. Ei kannata suomen tv-kanavien varaan laskea jos aikoo jotain sarjaa alkaa seuraamaan. Loppu voi tulla koska vaan, tai sitten jotain kuvatun kaltaista älytöntä toisille kanaville siirtoa tai kauden aloittaminen yhtäkkiä alusta tms.

      Monesti todettu. Mm. jotain vuosia sitten päätin erehdysissäni alkaa seuraamaan X-Files (suomessa nimetty "Salaiset kansiot") sarjan uusintoja ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien olikohan Sub-kanavalta. No, kaikki sujui hyvin siihen mennessä kun ensimmäinen kausi oli saatu päätökseen. Sitten alkoivatkin esittää sarjaa kahtena päivänä viikossa, toisena päivänä jatkui toisen tuotankokauden jaksot, ja toisena päivänä alkoikin sarja jälleen alusta ensimmäisestä kaudesta lähtien, ja jossain vaiheessa esityspäiviä jälleen muutettiin ja homma meni niin sekavasti ettei sarjan seuraamisesta tullut enää yhtään mitään, joten luovutin. Ihan perusmeininki.

      Tosin ei tämäkään vedä vertoja MTV:lle (entinen Music Television) jonka ohjelmatiedot useammin eivät pidä paikkaansa sinne päinkään kuin pitävät edes vähäisesti. Siellä ei ole mitään tolkkua mikä kausi mistäkin sarjasta on menossa tai minä päivinä minkäkin sarjan minkäkin kauden jaksoja esitetään. Vaikka mitä mainostettaisiin, että sinä ja sinä päivänä alkaa sen ja sen sarjan uusi kausi tms. niin ohjelmatiedoissa lukee jotain ihan muuta ja sitten tv:stä loppujen lopuksi ei näytetä kyseisenä aikana ennakkomainostettua eikä ohjelmatietojen mukaista ohjelmaa kumpaakaan.

      Kaippa ihmisiä tällaisella toiminnalla ollaan jo vuosia ajettukin siihen, että katsellaan ohjelma kanavien verkkopalveluista (Areena, Katsomo, Ruutu jne.) silloin kuin halutaan eikä edes yritetetä pysyä perillä varsinaisten kanavien aivoituksista, ja varsinaiset tv-kanavat kuolevat pikkuhiljaa pois.

    • pieni vinkki

      Ruutu.fissä on sellanen pieni juttu että se vaatii että kytket kaikki mainosestot pois. Jos estoja on niin ruutu ei lataudu.

    • pink panther

      Nelosen tavoite on kai saada ihmiset hankkimaan maksullisia kanavia. Itse en ainakaan sitä tule tekemään, koska maksan jo veroina ylen kanavista.
      Muutenhan nelonen liv ja ava on täynnä kanavaltakarkottajia kuten esim joku Kaisa tai viisikymmentä kokkia, kymmeniä muita tyrkkyjä
      Jos kanavalla oikeasti ollaan sitä mieltä että nuo kokkiohjelmat on supersuosittuja, niin mikseivät laita niitä jonnekin maksulliselle kanavalle. Silloin se maksaa joka niitä haluaa katsoa. Luin jostain uutisista että nelosella vaihtuu kanavapomo - toivottavasti hänen sululaisiaan ei ole näissä kokeissa ja julkimotyrkyissä ja ohjelmat saavat vähä sisältöäkin.

    • kkk7

      Siis Täyttä paskaa,neloselta,esim vain elämää,,,!!! Johan täs taas hermostuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe