patti nivusessa/munasarjoissa, kipua..jne

apua kaipaava

Heippa,

Mistäköhän aloittaisi..viime kierrossa kk:t oli myöhässä 1,5vk..tämän aikana ja sen jälkeenkin kunnon raskaus oireet (turvotus, yli tunteellisuus, oksetus, väsymys, ruokahaluttomuus jne.) vaikka kuukautiset sitten tulivat vetisinä, niin testasin varmuudelta etten ole raskaana. Tällöin taisi alkaa myös jo matala kuumeilu ja kovat alavatsa kivut/vihlaisut oikealla puolella..vähän tämän jälkeen huomasin puikulan muitoisen kovan n. 1,5 cm patin oikeassa nivusessa tai munasarjoissa..luulen että enemmän nivusessa..ajatttelin että perus kysta, koska oireet sopivat loistavasti..tästä on nyt varmaan 3 viikkoa..patti on edelleen niinkuin kuume, hikoilu, pyörrytys, hengenahdistus ja kivutkin, jotka säteilevat toisinaan myös selkään. Nyt oudoksuttaa kuitenkin tämä todella huonoksi mennyt olo ja kivut vuorostaan vasemmassa nivusessa..sielläkin taisi vähän jotain muhkuran alkua tuntua..en edes tiedä voisiko kysta tuntua läpi? kaulalla tai ainakin leuan alla on turvonneet imusolmukkeet..mietinkin voisiko olla sittenkin jotain imusolmukesyöpää? se ei kai kuitenkaan tuottaisi kipuja alavatsaan? Huomen aamulla on lääkäri..mutta luulempa että se lyö kuumeeseen ja heikkoon väsyneeseen oleen jonkun antibiotin ja toivottaa hyvää päivän jatkoa... varmasti jäi paljon sanomattakin..mutta jos joku osaisi auttaa..onko muilla ollut kovia liikkumattomia patteja samassa paikassa? tuntuu seisten huomattavasti paremmin..mietin myös että mitä sanoisin lekurille, koska aika on niin lyhyt ja kaikki oleellinen tulisi käydä ilmi :/

7

2719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1231243

      Munasarjat ja nivunen ovat aivan eri paikassa...

      Kyllähän sinun pitää verikokeiden lisäksi päästä UÄ-tutkimukseen.

      Tuskin se mikään cysta on, imusolmuke se voi olla.

    • aloittajalta

      no tuo on patti on musta siinä välissä..siis sellanen pitkulainen..enemmän nivusen puolella...mutta kipuaa myös munasarjoihin..ja oikeastaa muutaman päivän kipu ollut myös keskellä alavatsaa..pitkään ollut myös paine alavatsalla makaamaan käydessä.

      yleensä vaan imusolmukkeet kai on pehmeämpiä tai liikkuu..minulla on sellaisia pehmeitä isompia ja kovempia pienempiä kauluassa/niskassa muutamia..muttei tuollaista..Ongelma vaan kun minulla ohjalla tutkinnat kesken mitä oudoimmista oireista, osittain samoista kylläkin..epäilty kaikki reumasta borreloosiin..tuloksetta. Olin sen takia jo syksyllä ultrassa, joka oli tuolloin puhdas..pelkäämpä ettei uudestaan sinne ohjata, vaikka voihan tuo joku suolistomutka jne muukin olla..

      • ........

        Se on imusolmuke. Itsellä ollut vuosia samanlaisia, mutta eivät lähteneet pois.. Pitkulaisia ja kovia. Jos olisi kysta, kipu tulisi ns sisältäpäin, eikä kystaa voisi oikeastaan tuntea. Ehkä lääkäri tosin voi. Mutta jos kystaa epäillään niin sitten uä.


    • werdz

      Mä tunsin kystan oikein hyvin, mutta se olikin kyllä huomattavasti isompi kuin ap:n patti. Liikuttelinkin sitä puolelta toiselle. Ei tuo ap:n patti tosiaan kystalta vaikuta.

    • aloittajalta

      Lekuri ei oikein sanonut mitään tuosta patista..kaulan/niskan patit saattaisivat ollu kulma "lihas palloja" ja kaulalla imusolmukkeet turpoavat tulehduksessa..mulle laitettiin kuitenkin antibiotti (mahdollinen välikorvanlehden tulehdus) ja otettiin verikokeita..myös lähete gynelle tuli vatsa kivuista..tuloksia en ole vielä saanut, mutta siinä kunnossa olin lekurissa, että meinasi ottaa sisään kun kuuli että asun yksin..toisaalta tähän vaikuttaa myös muut ongelmat joita kuumeilu on tuottanut niveliin jne. Tuo niveliin tuleva kipu on välillä sellaista oikein sykkivää..varmaan näkyisi pinnassa jos katsoisi, tai ainakin tuntuu siltä..myös huonoa oloa ja ruokahaluttomuutta löytyy väsymyksen ja kuumeilun lisäksi..ja turvotusta vatsalla ja alakropassa..

    • Anonyymi

      Selviskö koskaan? nimim. samoilla oireilla

    • Anonyymi

      ulrattu mulla munasarja muodostelma, ehkä kysta, dermoidi tai varrellinen myooma. kipeä välillä sen munasarjan kohdalta ja joskus tuntuu kipu myös nivusessa. en mennyt magnettiin, kosk varjoaineet ei terveellisiä. en suostu kohdun ja munasarjojen poistoon ikinä. kokeilen serrapeptaasia myoomiin. jos munasarjassa on kystä niin päivystysleikkaukseen jos joutuu niin suostun korkeintaan sen yhden munasarjan poistoon, mutta toisinaan kystän voi kaapia ja jättää myös sen munasarjan jossa kysta on .

      N-1977 (en muista aiempaa nimim.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4319
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      238
      2123
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1570
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1391
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1100
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1067
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      53
      918
    Aihe