kuopion citypörssi!pettymys

pinja749

Ostin kyseisestä paikasta eräästä pöydästa sähköeletroniikkaa.uskalsin ostaa koska tässä paikassa on sähköelektroniikalle palautus oikeus jos ei toimi.ostamani laite oli rikki, ja vein se 2 päivää myöhemmin takaisin.myyjät eivät ottaneet laitetta takaisin koska myyjä oli jo poistanut pöytänsä.eli minulle jäi rikkinäinen tavara ja paha mieli.

toisten en enää tälle kirpputorille mene,toinen mikä kanssa on suoraan terveisiä perseestä on venäläiset asiakkaat.jono on yleensä pitkä ja myynti hidasta ja venäläiset ohittavat kylmän viileästi jonossa.tähänkään asiaan ei puututa.

kannattaa myös miettiä kahdesti kannattaako sieltä ottaa myyntipöytää,koska kaverillani oli siellä pöytä ja tavaraa oli näpistelty/varastettu.kameravalvonta on siellä aivan naurettavaa

onko muilla kokemuksia paikasta?

62

8459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjfvfjfvöljölvjj

      Elektroniikasta ei ole kokemusta, mutta vaikka sinne veisi ehjän laitteen,
      saattavat muut asiakkaat rikkoa sen kovakouraisella käsittelyllä. Siellä on niin monenlaista kävijää päivän aikana.

      Mutta varastelu on siellä ongelma, tavaraa häviää pöydistä, useimmilla myyjillä varmaan tästä ihan omakohtaisia kokemuksia. Mitähän asialle voisi tehdä?
      ...kun niistä hälyttimistä ei ole apua.

    • FladiMir

      Ei kai se ole paikan vika jos joku myy paskaa...eikä sekään jos myyjä poistunut paikalta..

    • tantaajajs

      Hyvä kirpputori sellainen jossa väkeä liikkuu. Mitä sellaisella kirpparilla tekee, jossa hiljaista kuin siinä kuuluisassa huopatossutehtaassa ja jossa ei ole yhtään markkinatunnelmaa, vaan kalmiston jäyhyys.

      • porsaitaäidinoomme..

        "tantaajajs"
        Hyvä asikasvirta on myyjille etu tottakai, siitä on kaikki samaa mieltä.
        Mutta pitääkö siellä sotkea, rikkoa, väännellä, näpistellä!!!


      • no just
        porsaitaäidinoomme.. kirjoitti:

        "tantaajajs"
        Hyvä asikasvirta on myyjille etu tottakai, siitä on kaikki samaa mieltä.
        Mutta pitääkö siellä sotkea, rikkoa, väännellä, näpistellä!!!

        Kirppariyrittäkös siellä sotkee, rikkoo, vääntelee(?), ja näpistelee? Taitaa olla syytä katsoa peiliin, Eiköhän ne varkaat tule etuovesta kaupan auettua.


    • "tavara liikkuu"

      On kokemusta, mutta en ole kokenut vastaavaa. Kerran olin ostamassa sähköistä vempelettä ja testasin paikan päällä, ei toiminut. Vein sen kassalle ja sanoin että tämä ei toimi. Laittoivat sivuun. En tiedä miten kävi lopulta.

      Minulla on ollut myyntipöytä kaksi kertaa ko paikassa ja en voi moittia mitään. Viimeksi eräs tuote ei näkynyt lopputilityksessä ja se löytyi usean päivän kuluttua väärästä paikasta ja eri kerroksesta. Eli "ostaja " oli tullut toisiin aatoksiin ja jättänyt tuotteen mikä sattui olemaan kohdalla. Mutta satuin käymään ja löysin. Ja omat tiedot/ viivakoodi oli tallella. Mitä on tullut kokemuksia parin vuosikymmenen ajoilta eri kirppareilta niin omia tavaroita kannattaa etsiä myyntiajan päätyttyä vielä viikon parin ajalla muista paikoista.

      • Anonyymi

        Niin pitäähän ne kokeilla laitteet. En todella ostaisi sikaa säkissä.


    • kirpput1
      • hermanni?

        Onko tuo hermannissa vai? Ei saa selvää kartasta tarkka sijaintia?


    • lophop

      Cantissa, HopLopin vieressä, about.

    • Taru Anneli

      En aio tulla sinne käymään vuodenvaihteessa, perheineni. Enkä muulloinkaan.

    • hfudhf89udf897

      Haluaisin lisätä tähän kirpparikeskusteluun semmoisen asian, että valtaosalta ainakin tuolla Citypörssissä kamojaan myyvistä (ja varmaa kaikilla kirppareilla) on täysin vääristynyt kuva siitä mitä tuotteista kannattaa pyytää. Suurin osa tavarasta on täysin ylihinnoiteltua eikä se tavara mihinkään sieltä liikahdakaan, samat tuotteet lojuvat hyllyillä vaikka maailman tappiin asti kun ei ole ymmärretty on kyseessä on KIRPPUTORI, jossa pitäisi olla kirppputorin hinnat. Itse katselen läpi aina kirjat, elokuvat, levyt, pelit ja lastenvaatteet ja -tarvikkeet ja ainakin näissä tuoteryhmissä on yleensä aivan naurettavat hinnat. Esimerkiksi käyteytystä dvd-elokuvasta nyt ei kannata pyytää kuutta euroa kun sen saman leffan saa uutena muovipaukkauksessa Anttilasta euron halvemmalla. Tai niistä rispaantuneista lapsen Kuoma-kengistä ei kannata pyytää 15 euroa kun ne saa 25 eurolla uutena. Ja sen kirjakerhon kirjan hinnaksi ei kannata laittaa viittä euroa kun sitä ei kukaan ota edes ilmaiseksi. Tämän kun nämä tampiot tajuaisivat niin kirpputoreille kiertelykin olisi huomattavasti miellyttävämpää!

      • 758w8w59q885q

        Jokainen saa pyytää mitä lystää. Mitä noilla hinnoilla päätään vaivaamaan.
        Ostaa sitten kaupasta jos edullisemmin saa. ;D

        Kaikki ymmärtänee, että kyseessä on KIRPPUTORI, mutta kovat
        paikkavuokrat näkyy valitettavasti tavaroiden hinnoissa.


      • kokemuksia..

        Oot oikeassa. Itse olen myynyt käyttämättömiä cd-levyjä 0,30 - 1, 0 euron hintaan. Dvd.t maksavat kaupoissakin näinä aikoina tosi vähän. Löysin hyviä 2-3e/kpl. Ei mitään vanhaa vaan parin vuoden sisältä. Jotkut yrittävät myydä kirpparilla ylihintaan ja tyhmä ei oo se joka pyytää, vaan se joka maksaa. Itse en maksa ylihintaa mistään.

        Uusi kirppari leväsellä on liian suuri. Kun myyntipaikkoja on 400 se kertoo että osa paikoista jää kiertämättä ja paikat ovat hyvin eriarvoisia. Parhaat paikat myyvät, viimeisiä jaksaa harva käydä läpi. Oulussa oli aikoinaan yksi iso paikka ja konkkaan meni ja sen voi ennustaa tälle uudelle kirpparille. Tai pitää olla jostain muusta syystä vetovoimainen kuin siitä et vaunujen kanssa voi kiertää. Ja toivon mukaan ko paikassa ei ole uusien tavaroiden myyntipaikkoja. Sellaiset pois kirppareilta, joissa on yksinomaan tai pääasiassa uutta tuotetta, punaisin lapuin. Sellanen karkottaa meikäläisen.


    • AHKERA KÄVIJÄ

      City-Pörsin lokerikoista suurin osa on ilman avaimia.Olis kiva jättää kassi siihen säilytykseen,mutta ei yleensä ole tyhjiä ja useita on ilman avaimia.Mainitsin tästä myyjälle,mut hän vain sanoi,et avaimet on pöllitty.Kiireesti nyt uusimaan avaimia.JA KIRPPUTORILTAHAN EI OO PAKKO OSTAA KALLIITA TUOTTEITA.Eikös sanota et hullu on se joka maksaa.mut myyjähän voi pyytää mitä vaan.

    • t13trew

      No pyytää saa toki mitä lystää, mutta kuka noissa jaksaa kohta kierrellä kun tietää että saa koluta jokaisen pöydän että löytää edes sen yhden järkevästi tuotteensa hinnoitelleen, jolta jotakin kehtaa ostaa. Lopulta siinä kärsii kaikki, edes ne halvat tuotteet ei mene kaupaksi kun kukaan ei niitä löydä sen kaiken ylihinnoitellun paskan seasta.

      • ei ole käyntipakkoa

        Kassajonoista päätellen kauppa kyllä käy.
        Hinnoista marisijat ovat niitä joiden pitäisi saada kaikki ilmaiseksi!!!


      • Jobbarit rules

        Jos jostain tuotteesta miettii, että tämän haluaisin, mutta onpa kallis, niin kannattaa muistaa että viikossa siellä käy ehkä 4000 asiakasta, ja melko todennäköisesti joukossa on yksi sellainenkin ihminen, joka sen saman tuotteen haluaa, ja voi sen hinnan siitä maksaakin.

        Se että itse pitää jotain kalliina, ei tarkoita että kaikki 4000:sta pitäisivät.

        Mitä olen katsonut, niin huuto.netissä ihmiset maksavat suurimmasta osasta tavaroista 10-40% enemmän. Ihmiset vaan ovat tottuneet mieltämään kirpputori-sanan siten että hyvää tavaraa lähes ilmaiseksi. Huuto.netin kanssa tuota samaa mielleyhtymää ei ole. City-pörssissä ei tarvitse tehdä huutoja, odottaa kohteen sulkeutumista, lähetellä sähköposteja, tehdä tilisiirtoja, odottaa, hakea pakettia postista, kantaa kotiin, avata paketti, huomata että tavara ei ollutkaan sitä mitä halusi, jne jne jne. Se on melkoinen etu huuto.nettiin nähden. Etenkin kun samat tavarat saa halvemmalla.


    • vxyz

      kyllä ne loossit missä tavaroissa on kalliimmat hinnat kuin muilla niin ne on jobbareitten pöytiä. Ostetaan halvalla ja pannaan ihan älyttömät hinnat.Ja jobbareita ikävä kyllä cittarilla riittää. Vaatteethan ei jobbareita kiinnosta joten ne on halpoja. Ja katsokaapa miten paljon cittarilla on toistaiseksi olevia pöytiä, nehän ovat näiden "jälleenmyyjien" pöytiä, kiva kun heille tulee uusi paikka josta ostaa tavaraa niin saa viedä toiseen paikkaan sen myyntiin.

      • chips2

        Oletteko huomanneet miten nämä tietyt miehet tulevat sinne heti kun liike avataan ja kiertävät koko paikan läpi etsien "aarretta". Sitten istuvat tuntikausia pöydän äärellä ja aina kun uusi myyjä tuo tavaroita niin hyökkäävät heti tavaroiden kimppuun. Ja illalla vielä käyvät sulkemisajan jälkeen (jolloin myyjät saavat tuoda tavaroita) katsomassa mihin pöytään aamulla hyökkäävät ensimmäisinä. Niillä on siellä myyntipöydät johon ensin ostavat sieltä tavaraa ja vaihtavat sitten kalliimmat myyntihinnat. Seuratkaa vaikka, niin huomaatte äkkiä ketkä näin tekevät. Se yksi käy aina ottamassa kaikki halvat dvd-levyt ja myy sitten tuplahinnalla, toinen on kiinnostunut astioista jne. Siinäpähän kohta ravaavat tuon uuden paikan ja netisen väliä päivät pitkät....

        Ja oletteko huomanneet miten jotkut laittavat maksamattomia tavaroita sinne säilytyslokeroon? Mietin vain että tuleekohan ne kaikki aina sitten maksetuiksi, vai käydäänkö kassalla vain maksamassa osa tuotteista ja sitten kaikessa hiljaisuudessa haetaan loput kamat maksamatta säilytyslokerosta. Selittäisi osan mysteerisesti kadonneista tavaroista.


      • Jobbarit rules
        chips2 kirjoitti:

        Oletteko huomanneet miten nämä tietyt miehet tulevat sinne heti kun liike avataan ja kiertävät koko paikan läpi etsien "aarretta". Sitten istuvat tuntikausia pöydän äärellä ja aina kun uusi myyjä tuo tavaroita niin hyökkäävät heti tavaroiden kimppuun. Ja illalla vielä käyvät sulkemisajan jälkeen (jolloin myyjät saavat tuoda tavaroita) katsomassa mihin pöytään aamulla hyökkäävät ensimmäisinä. Niillä on siellä myyntipöydät johon ensin ostavat sieltä tavaraa ja vaihtavat sitten kalliimmat myyntihinnat. Seuratkaa vaikka, niin huomaatte äkkiä ketkä näin tekevät. Se yksi käy aina ottamassa kaikki halvat dvd-levyt ja myy sitten tuplahinnalla, toinen on kiinnostunut astioista jne. Siinäpähän kohta ravaavat tuon uuden paikan ja netisen väliä päivät pitkät....

        Ja oletteko huomanneet miten jotkut laittavat maksamattomia tavaroita sinne säilytyslokeroon? Mietin vain että tuleekohan ne kaikki aina sitten maksetuiksi, vai käydäänkö kassalla vain maksamassa osa tuotteista ja sitten kaikessa hiljaisuudessa haetaan loput kamat maksamatta säilytyslokerosta. Selittäisi osan mysteerisesti kadonneista tavaroista.

        Kuinkahan paljon huonommin myynti kävisi ilman jobbareita? Se vaikuttaisi pakosta myös ihmisten pöydänvuokraushaluihin.

        Ja yrityksen kannalta asiakkaat joilla on ympäri vuoden paikat ovat myös tärkeitä.

        Ei välttämättä moni kirpputori pyörisi vuotta kauempaa ilman aktiivisia ostajia ja myyjiä = jobbareita.

        Joten jos vaihtoehtona on Citypörssi jossa pyörii jobbareita, tai se ettei koko paikkaa olisi edes olemassa, niin on tuo edellinen paljon parempi vaihtoehto.

        Itseäni ei harmita jobbarit. Kuten ei myöskään se, että pullomummot kerää kaduilta 0,15e pantilliset tölkit pois, niin että minulle ei jää kuin tupakantumppeja. Jos tuo harmittaisi minua, niin ehkä alkaisin itsekin keräilemään panttitölkkejä ja -pulloja la-su aamuöisin. Mutta on parempaakin tekemistä.


      • myyntipöydät

        Onkohan ne pöydät jobbareiden, jotka saattavat olla kuukausia, vuosiakin? Kun käy tarpeeksi usein näkee, että samoja kamoja pyörii kuukaudesta toiseen samalla paikalla. Yksi sellanen oli tosi kauan yläkerran pääsyssä toisella rivillä. Joku aika sitten huomasin että ulkonäkö oli nyt erilainen. Yleensä sellaista pöytää viitsi kuin vilkasta jonka muistaa olleen viikkoja, kuukausia...


      • Jobbarit rules

        Vaatteet eivät ole kerran käytettäviä tavaroita. Toisin kuin elokuvat ja kirjat. Aamulla ostaa, päivällä katsoo/lukee, ja illalla tuo myytäväksi. On järkevämpää ostaa jotain eurolla ja myydä kolmella, kuin ostaa kolmella ja myydä eurolla.

        Kyllä jobbareita vaatteetkin voisivat kiinnostaa, mutta niissä on niin älytön selaamisen vaiva, niitä on tuhansia, ja arvokkaita ei tunnista kaukaa. Kyllä varmasti moni nainen ostaa silloin tällöin jotain arvokasta vaatetta ja myy sitten netissä. Mutta isossa määrin tuollaista ei oikein voi tehdä, harvoin siellä mitään Dolce & Gabbanaa näkee.

        Jobbareilla on järkevimmät hinnat, koska he tietävät parhaiten millä tavara menee kaupaksi. Esimerkiksi dvd:issä se tarkoittaa yleensä 2-3,5e hintaa. Silloin-tällöin-myyjät voivat laittaa dvd:iden hinnaksi euron, mikä on ihan liian halpa, lähes kaikki menee päivässä kaupaksi, tai 4-5 euroa, milloin vain pieni osa menee kaupaksi edes kuukaudessa. Jobbarit myöskään eivät osta huonokuntoista tavaraa, joten ei tarvitse pettyä kun levy onkin naarmuilla. Ja Bengalin-tiikeriä ei tarvitse jobbareiden pöydissä pelätä.


      • Jobbarit rules
        myyntipöydät kirjoitti:

        Onkohan ne pöydät jobbareiden, jotka saattavat olla kuukausia, vuosiakin? Kun käy tarpeeksi usein näkee, että samoja kamoja pyörii kuukaudesta toiseen samalla paikalla. Yksi sellanen oli tosi kauan yläkerran pääsyssä toisella rivillä. Joku aika sitten huomasin että ulkonäkö oli nyt erilainen. Yleensä sellaista pöytää viitsi kuin vilkasta jonka muistaa olleen viikkoja, kuukausia...

        En ole varma, oliko se paikka Record's Landin omistajan. Ainakin Record's Land on nyt taas olemassa, Puijonkadulla, ja taisi avata samaan aikaan kun se pöytäpaikka tyhjeni.

        Ja melko samaa tavaraa, eli musiikkia ja elokuvia siinä oli.

        Joillakin vaan on isot kokoelmat tavaraa, ja yrittävät päästä siitä eroon kirpputorilla. Lasten leluja tai kahvikuppeja harvoilla on tuhansia, mutta ihmisiä joilla on elokuvia tai kirjoja kotonaan tuhansia löytyy kyllä. Etenkin nyt moni myy dvd-varastojaan pois kun siirtyvät blu-rayhin.

        Itse pidän eniten jatkuvasti olevista pöydistä, koska niissä on eniten tavaraa, ja silti usein kuitenkin melko järjestyksessä. Ja jos viikoittain tarkastaa ne pöydät, niin on niissä kuitenkin melko paljon uutta.


      • futuretrophywife
        Jobbarit rules kirjoitti:

        En ole varma, oliko se paikka Record's Landin omistajan. Ainakin Record's Land on nyt taas olemassa, Puijonkadulla, ja taisi avata samaan aikaan kun se pöytäpaikka tyhjeni.

        Ja melko samaa tavaraa, eli musiikkia ja elokuvia siinä oli.

        Joillakin vaan on isot kokoelmat tavaraa, ja yrittävät päästä siitä eroon kirpputorilla. Lasten leluja tai kahvikuppeja harvoilla on tuhansia, mutta ihmisiä joilla on elokuvia tai kirjoja kotonaan tuhansia löytyy kyllä. Etenkin nyt moni myy dvd-varastojaan pois kun siirtyvät blu-rayhin.

        Itse pidän eniten jatkuvasti olevista pöydistä, koska niissä on eniten tavaraa, ja silti usein kuitenkin melko järjestyksessä. Ja jos viikoittain tarkastaa ne pöydät, niin on niissä kuitenkin melko paljon uutta.

        Records landin omistaja on pistämässä kirpparia pystyyn pörssin taakse, tietääkö joku millon avaa? Kuulin ohimennen kun kehui, tstkemmin en kehannut jäädä kuuntelemasn


      • boikotti..

        En osta koskaan jobbareittein pöydistä jos tunnistan. Ja kyllä ne yleensä tunnistaa.


    • Jobbarit = syöpä

      Joopajoo, näkiskin vaan jotain 2-3 euron hintoja jobbareiden dvd:issä. Siihen hintaan he nimenomaan ostavat toisten hyllyistä tavarat, jotka sitten seisovat vuosikausia jobbarihyllyssä (tai huutonetissä) kaksin- kolmin- tai nelinkertaisella hintapyynnöllä. Samat tavarat seisoo sitten täyteen ammutuissa jobbarihyllyissä, ja samat jobbarit näkee hyllyjä kiertämässä jokaikinen kerta kun tuolla käy. Vanhempi pariskunta, nuorempi pari, hippimies ja ulkomaalaistaustainen herra, muutamia mainitakseni. Ja voisi muuten kiinnostaa verottajaakin tuollainen vuosikausia jatkuva ammattimainen myyntitoiminta!

    • ei haittaa jobbarit

      Muista, että ahkeruushan tuossa jobbarintyössäkin palkitaan. Pistä paremmaksi niin ei tarvitse olla kateellinen :)

    • konnankoukku3

      Minä teidän ahkerat paskiaiset tiedän, ootte syöpä!!!!

    • jfwjfiewjiorgejr

      en kyllä itse uskaltaisi kirpputorilta ostaa käytettyä sähkölaitetta, se saa jo suoraan olettaa että se on epäkunnossa. Ainut jos kyseessä olisi jokin arvokas retro tms. laite mikä kannattaisi vielä korjatakin mutta kaikki millä on arvoa myydään varmasti muita kanavia pitkin parempaan hintaan. Kirppiksiltä ei saa kuin tulipalon sytyttämiseen kelpaavaa roskaa sähkölaitteissa. Mistä tietää minkälaisia virityksiä edellinen omistaja siihen tehnyt tai minkälaisessa käytössä, joku vaikka trimmaillut partakoneella paskasia perskarvojaan ja terien tylsyttyä pistänyt kirppikselle myyntiin...

    • raivorane

      Aloittajalle:

      Jos myyjällä on pöytä kuusi myyntipäivää, näät itte myyntiajan hintalapusta, ostat sen neljäntenä myyntipäivänä niin kai järkikin sanoo että kipin kapin viemään takaisin, varsinkin kun tuo palautusoikeus koskee lähinnä samaa päivää kirppareilla, joiden muuten ei tarviis ottaa mitään takasin, koska tavara on käytettyä ja ostat sen omalla vastuussa. Oma nolo moka kun menit liian myöhään, ketään kiinnosta ruveta soittelemaan perään pöydänpitäjälle ties minne Lapinlahelle että heiijj toit muuten rikkinäisen radion aja hakemaan takasin kun täällä joku ääliöpelle osti sen ja oli muka rikki jo ostaessa ( jota ei muuten voi todistaa, myyjä voi sanoa että ei ollut ite hajotti, oli vieläpä kaks päivää aikaa tehä tää). Maksa bensat ja hyvitä vielä rahat, just joo.

      Järki käteen ihmiset, mulle tulee se kuuluisa paha mieli jonka tahallani pahoitan kun luen tämmöstä soopaa.

    • Mähönen

      Haluan kertoa teille pienen tarinan.

      Oli vuosi 2009 ja olin aloittamassa karaoke-harrastusta ja ostin kirpparilta laulamiseen mikrofonin. Into Finnhits-kasettien värittämään harrastukseen kuitenkin lopahti ennen kuin kerkesi alkaakaan. Vein mikin kirpparille myyntiin neljällä eurolla.

      Mikki ei mennyt kaupaksi. Pari vuotta pyörittelin sitä kaapissa ja vein sen uudelleen kirpparille myyntiin, Kiva Kirppikslle. Mikki meni heti kaupaksi, vitosella.

      Ei aikaakaan kun törmäsin mikkiin Citypörssissä, pöydässä numero 47. Ilmeisesti myös tämän ostajan karaoke-innostus oli lopahtanut alkuunsa. Vai oliko ostaja ammattimyyjä - jobbari? Hinta 12e.

      Ei aikaakaan kun mikki purjehti takaisin Kiva Kirppikselle. Pöytään 16, hinta edelleen 12e. Edelleen avaamattomana paketissa, voi tuota onnetonta kun sillä ei kukaan halua laulaa.

      Nyt törmäsin mikkiin Suonenjoella, hinta on edelleen 12e. Mikki-raukka lienee ikuisella matkalla. Jälleen näkemisen riemu oli kuitenkin suuri. Sama mikki, jonka ostin vuonna 2009, piirsin silloin pakettiin viikset merkiksi.

    • käsistä on karannut

      näkyy olevan nykyään jo yli puolet pöydistä jobbaripöytiä, ainakin yläkerrassa. eli näitä joissa lukee hintalapussa "toistaiseksi".

      eipä taida tuossakaan olla enää hirveästi järkeä. tuota menoa saavat jobbarit kyttäillä kohta enää toistensa pöytiä jobbaustavaran toivossa.

      käsistä on karannut jobbarointi citypörssissä. vuosi pari sitten siellä tuli käytyä usein ja mielellään, ja sieltä tuli ostettuakin usein ja hyvää tavaraa laidasta laitaan. nykyään hyviä löytöjä on ollut lähes mahdoton tehdä. ja jos hintalapun alareunassa lukee "toistaiseksi", voi olla täysin varma, että saman tavaran saa jostain muualta varmasti halvemmalla.

      • kiitos vinkistä

        Noita pitää boikotoida, niin tulee loppu moiselle. En ole ostanut tähänkään mennessä jobbareiden pöydistä jos sellaisen olen tunnistanut. Nyt pitää olla vieläkin tarkempi. Kiitos vinkistä:)


    • minä tiältä

      niistä toistaiseksi olevista pöydistä taitaa vielä osa olla citypörssin myyjillä ja omistajalla, joka kerää kaikki parhaat havimmat tavarat itselleen illalla kun kirppari laitetaan kiinni, asiakkaathan ei saa ostaa uusista paikoista illalla tavaraa. Olen kuullut että asiasta on huomautettu kassalla niin vastaus oli ollut että myyjillä on etuosto-oikeus. Minusta tällainen toiminta on todella törkeätä, samanlainen oikeus pitäisi olla asiakkaillakin että saisivat ostaa tavaraa silloin kun se tulee myyntiin. Ei taida olla muualla päin suomea moista toimintaa.

    • Anniina27

      Enpä ole itse moista kuullut, että myyjillä olisi etuosto-oikeus. Minusta on vaan hienoa että saan tuoda tavarat pöytään valmiiksi jo illalla, ja minulle on ihan sama kuka ne tavarat ostaa, kunhan menee kaupaksi. Ja tähän asti on Citypörssissä ostajia riittänyt. Ja kun ajattelee että kyseisellä kirpparilla myyntipöytiä on yli 200, niin luulisi sitä ostettavaa löytyvän itse kullekkin, vaikka työntekijätkin silloin tällöin sieltä jotain löytöjä tekisivätkin.

    • Oivava

      Törkeä loosimummo kerää jatkuvasti tavaraa ilmaiseksi alakerran löytötavaran säilytystilasta ja laitaa sitten toisten tavaraa omaan myyntipaikkaansa "uutta ja puhdasta" myytiin.

    • Sikarintuoksu

      Paljonko jobbarit yleensä tienaa esimerkiksi vuodessa tuolla kikkailulla? Jos ajatellaan, että saat tuolla kikkailulla vuodessa 500 euroa voittoa, niin onko se tosiaan sen arvoista että vietät joka helwetin päivä tuntitolkulla kirpputorilla. Eikö tuota aikaa voisi käyttää hyödyllisemminkin?

      • oioijoikaa

        tavarasta riippuen, jobbari myy välillä kalliimpaa joukossa halpaa. Kyllä jobbari pääsee vuodessa helposti 15- 25 tonnin tienesteille. Parhaat tienestit ovat varmasti 50t euron luokkaa huippujobbarilla.


      • Idontkvow
        oioijoikaa kirjoitti:

        tavarasta riippuen, jobbari myy välillä kalliimpaa joukossa halpaa. Kyllä jobbari pääsee vuodessa helposti 15- 25 tonnin tienesteille. Parhaat tienestit ovat varmasti 50t euron luokkaa huippujobbarilla.

        ja paskanmarjat. Jos ostat jonkun dvd:n parilla eurolla ja myyt vaikka 6-8 euron hintaan tai ostat tuolin kympillä ja myyt 20 eurolla niin paljon saat tosiaan tehdä kauppaa että pääset yli 10 000 e voittoihin. Kyllä tuo jobbarointi on kuitenkin lähinnä nappikauppaa jossa lähinnä tuhlaa omaa aikaansa.


      • juunou

        Älä höpötä. Tosiasia on et kun myy niin tiliä tekee. Dvd mies, justiinsa. Nuihan se on kirjotettava kun pelköö verottajaa.


      • voeois
        juunou kirjoitti:

        Älä höpötä. Tosiasia on et kun myy niin tiliä tekee. Dvd mies, justiinsa. Nuihan se on kirjotettava kun pelköö verottajaa.

        Eli väität että helposti pääsee tuollaisiin 15-25 tonnin vuosiansioihin. Monen suomalaisen rehelisessäkin työssäkäyvän vuosiansiot sijoittuvat tuohon haaarukkaan näin esimerkkinä mainittakoon. Varmaan jobbaamalla jotain tiliä saa, mutta eiköhän kyse ole enemmänkin alle pikkusummista loppupeleissä. Ei kun vaan kyttäämään onko aamulla myynnissä Tapio Wirkkalaa ja sitten myyntiin muutaman kympin kalliimmalla....:D


      • pullnpantit

        Myydään kirpputoril, tori.fi, muut väylät niin kyllä issoille rahoille pääsee. ei ole 25 tuhatta euroa vuuessa miteskäänn vaikeeta saavutoo. parhail varmast paljon enempi. kylä pääsöö 50tuhanteen euroon.
        Oha sitä rikastuttu pullojen keruulla.


    • Söfööri

      Kirpputorilta saatavat voittonsa saa helpoimmiten tuhlattua pysäköintivirhemaksuihin jättämällä autonsa parkkiin Maljalahdenkadulle linja-autojen parkkipaikalle,pysäköinti kielletty muilta kuin paikallisliikenteen linja-autoilta.
      Kuljettajilla on kiire ajamaan muille linjoille tai lyhyelle tauolle,ei ennätä etsiskelemään ympäri kaupunkia paikkaa minne autonsa jättää.
      Voi siihen joskus jäädä jumiinkin pariksi kolmeksi tunniksi kun sattuu eteen ja taakse tulemaan bussi parkkiin.

    • KuopionMummu

      Aivan surkeaa ja ala-arvoista asiakaspalvelua. Joitain viikkoja taaksepäin olin asiakkaan ehdottomasti viimeistä kertaa. Paikalla oli eräs nuorimies asiakkaana. Tämä nuorimies oli jättänyt reppunsa säilytyslokeroon, säilytys lokeroita taitaa olla kymmenkunta kappaletta. Kyseisellä hetkellä lokerikkoja oli käytössä ainoastaan tämä nuorenherran lokero(missä ilmeisesti oli hänen reppunsa). Tämä poika kysyi, että saisiko hän jättää avaimen hetkeksi tiskille ja kysyi sitä asiaan kuuluvasti ”anteeksi voinko jättää hetkeksi avaimen tähän”. En tiedä mikä oli miesmyyjällä hätänä, mutta hän erittäin epäkohteliaasti alkoi huutaa tälle asiakkaan olevalle nuoremmalle miehelle. Asiakas lopulta poistui liikkeestä.

      Ihmettelen tosissaan kassatyöntekijän asennetta asiakkaita kohtaan. Todella törkeää! Ymmärtäisin jos lokerikot olisivat täynnä, mutta asiakkaan reppu oli ainoa, joka säilytyksessä oli.

      JOTEN VÄLTTÄKÄÄ KYSEISTÄ RYÖSTÖMARKETTIA! Epäkohteliaita ja inhottavia työntekijöitä. Ei sitten minkäänlaisia käytöstapoja

      • sdkfjskfjsdklfd

        Kukaan järkevä ei jätä avaimia millekään tiskille muiden valvottavaksi vaan pitää ne mukanaan!


    • ketkula

      ostin 5 sentin paidan mutta kassalla nyrpistellyt muijanpimpula sanoikin "sovitaanhan tämän hinnaksi 50 snt". epärehellistä ketkuporukkaa.

    • Anonyymi

      Kuinka kauan ovet pysyvät auki?
      Eikö ahneudelta ole rajaa ?
      Entä vastuu, jos joku saa korona?
      Voisiko olettaa, jos firma muutenkin menee alta, niin ei mitään väliä?

      • Anonyymi

        Alkaneet periä muuton myötä provikkaa myyntituotosta.
        Niinpä menen Leväselle !


    • Anonyymi

      Ei taida olla järkeä hintojen nostamisessa. Edellisessä osoitteessa lojui selkeästi paljon tavaraa joka oli hyllyvuokralaisen sijasta yrittäjän omia rojuja. Esimerkiksi vanhentunutta teknologiaa olevat musiikki-cd:t olivat ylihinnoiteltuja vuosikausien ajan. Ei niitä näköjään kukaan enää ostellut. Kauppias ei tajunnut laittaa niitäkään kiertoon -50% alennuksella.

    • Anonyymi

      Kirpputorit ovat varastetun tavaran kauppapaikkoja. Talvella kierretään kesämökit. Kerätään sieltä kaikki Arabia, mitä löydetään. Sitten niitä vaan myydään pois, kirppareilla.

      • Anonyymi

        oo kun on ihan samanlaista arabiaa kuin meiltä varastetut, samanlaiset naarmut ja lohkeamatkin, varmaan joku virheellinen tuotantoerä...


    • Anonyymi

      Kävin tänään Citypörssin uudessa myymälässä. Meininki on parantanut rajusti. Tilaa on ja ilmakin on raikasta. Ei ole enää sitä ummehduksen ja viemärin löyhkää tunkemassa nenään. Toivottavasti tulee paljon myyjiä täyttämään hyllyjä joutotavaroillaan! Toisaalta on aika erikoista, että kirppari tulee kaupunkiin hyvään kiinteistöön ihan kaupungin paraatipaikalle. Kertoo aika paljon keskustan liike-elämän tilasta nämä tyhjät kiinteistöt jonne ei tule enää uutta kamaa myyviä liikkeitä.
      Vähän kuin kauppakeskus Hermanni, joka oli kirpparia lukuunottamatta hiljainen kuin huopatossutehdas.

    • Anonyymi

      Millaisia kokemuksia on Kuopion alueen kirppareista ja second hand myymälöistä; missä kauppa käy? Kannattaako viedä tavaraa esim. Komeroon, saako hyvästä vaatteesta asiallisen korvauksen ostoseteleinä?

    • Anonyymi

      Nettisivuilla mainostetaan, että ostamme huonekaluja ja kuolinpesän irtaimistoja. Eivät kuitenkaan vaivautuneet edes vastaamaan heidän nettisivujensa kautta lähetettyyn kyselyyn, ollaanko kiinnostuneita ostamaan kuolinpesän irtaimistoa. Ei edes uusintakyselyn jälkeen.
      Ei anna puljusta kovin ammattitaitoista kuvaa. Kannattaa kiertää kaukaa.

    • Anonyymi

      Koko kirppariscene on väljähtynyt Kuopiossa. Järkevää tavaraa tulee vain vähän myyntiin tai sitten hinnoittelu on pielessä. Ei motivoi juosta kirppareilla oikein enää vaan selaan tori.fi ja huuto.nettiä

    • Anonyymi

      Multa oli varustettu tavaraa hyllypaikasta ja kiersin kaikki pöydät katsomassa olisiko mun tavarat niissä. No ei ollut ka kun siitä mainkysi niin sain törkeää asiakaspalvelua kun siitä mainitsin myyjille. Niitä ei kiinnostanut. Kalliit hyllypaikat ja siihen päälle vielä proviikka..

      • Anonyymi

        Multa myös, kalleimmat pöllitty, ja halvimmista ei saa myyntipöydän kuluja katettua. jos siis kallein tuote vitosen joka ostetaan.. mukavaa puuhaa kun jää tappiolle ja sit vielä osa varastetaan...


    • Anonyymi

      City-Pörssi on mun mielestä hyvä kirppis, ellei Kuopion paras nyt kun se on siinä Finnkinoa vastapäätä. Tavara vaihtuu koko ajan suurimmassa osassa pöytiä.

      Mitään ei mun pöydästä varastettu, koska laitoin hälyttimet kaikkeen. Vaivautukaa oikeest tekemään se.

      Järjestelin mun pöytää joka päivä, ostajat tykkää että on siistiä eikä myttykasoja.

      Myyntituottoa tuli viikolta kulujen jälkeen n. 250e.
      Toki jotkut myy paremminkin ja minäkin oon muualla saanut joskus kovemmankin tuloksen .
      Pöytäkirpparien hyvä puoli on, kun ei ole Marketplace Tori Huutis nettikaupankäynnin säätöä ja ohareja.

      Huonoin puoli City Pörssissä on käytävien ahtaus ja tielle seisoskelemaan jäävät tyypit ja lastenvaunujen kanssa temppuilevat mammat. Mut ne ei ole kirpparin vika.

      • Anonyymi

        Ostakaa vaan elektroniikka kirpparilta, me on taatusti hyvässä kunnossa tai sitten tilatkaa Kiinasta, sieltä tulee koko maailman laatutavara.


    • Anonyymi

      Ohoh, jo on rikas ku ostanna ihan sähköelektroniikkoo. Myö kööhät joovutaan tyytymään vielä hööryelektroniikkaan. Kun hööryt piättää lähtee ilimoelle laetteesta, se lopettaa toemintasa!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe