Kokemuksia vasaranalla.fi

huuto kauppa

miltäs tämä pohjanmaan huutokauppa sivusto tuntuu.

85

10089

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adfad

      Kiinostais itsekin ja tuli jo rekisteröityäkin, mutta nyt kun luin tämän viestiketkun: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10914132 niin taidan jättää huutamatta. Mistään en löytänyt positiivista sanottavaa.

      • roxy2

        minulla ei ole hyvåå sanottavaa tavara pääosin epäkuntoista romutavaraa


      • Näin on
        roxy2 kirjoitti:

        minulla ei ole hyvåå sanottavaa tavara pääosin epäkuntoista romutavaraa

        Niin on jos oataa romutavaraa:;D'
        Olen ostanut Monsellalata ny yli puolen vuoden aikana noin 3000:llka erilaista tavaraa. Ihan hyvää. Yksi kompura ei toiminut mielestäni ihan kunnolla ja sen vaihto toimivaan sujui ihan sutjakaasti.

        Vaikka sivustolla sanotaan että tavara myytdään siinä kunnossa kuin se kapantekohetkellä on niin sittenkin vaihtoi kun ilmoitin että ei toimi.

        Minulla ei ole mitään moittimista, mutta minbä kyllöä katsonkin mitä huudan ja millä hinnalla.

        Jos itse huutaa koirkaemmalle hinnan kuin uusi maksaa kaupassa ei se ole huutokaupan pitäjän vika. Se on silloin huutajan vika.


      • Huutokuningas

        Sontaa sivujen täydeltä


    • yksjukkis

      Kannattaa verrata romukaupan hintoihin, eikä rautakaupan, monen monta työkalua ja muuta, menee yli kaupan hinnan, ja siihen miten voi tietää jos joku vedättää hintaa, sillä jos sama tuote on myynnissä hetkenpäästä, sattaa se olla, ettei maksua ole tullut. Ja jos on pikkasenkin hintatietoa, ei vedätyksiin kannata mennä.
      Tavaran hinta on helppo selvittää, kun laittaa kuukeleenhen haun, ja vertailee hintoja. Vahan romun hinta on aikan lähellä romun kilohintaa, se kannattais aina muistaa, eikä vain huutaa.

    • duunari7474

      Homma pelas niinkuin pitikin. Ku seurailee hintatasoa niin ei pitäisi tulla pettymyksiäkään. Ostamani tuote oli sellainen kuin ilmoituksessa kuvailtiin. Hinta nousi pikkuisen korkean puoleiseksi. Muuten olen ollut tyytyväinen.

      • että sillee

        sitä samaa täälläkin,hyvän leikkurin sain ,mutta ei nuo ostajat romuhinnasta tedä mitään kun kultakellot meni reilusti alle käyvän kullan hinnan!!


    • mievaan3

      Jos tykkää tarjota myyjän kanssa kilpaa niin tämä on kauppapaikka sinulle.

      • treg1

        Olen huomannut saman asian. Kun huudat jostain tavarasta kilpaa jonkun kans ja jos sattuu että jokin muu (myyjä) tarjoaakin lopulta enemmän kuin itse. Niin kappas kyseinen tuote onkin taas parin päivän päästä uudelleen myytävänä. mm. ammatti moottorisahat nousee hinnaltaan kalliimmaksi kuin virallisilta jälleenmyyjiltä ostettuna.


      • entinen asiakas

        Joo ihme kauppa!joka ikinen mihin on tarjottu, nostaa joku 5 €! tällä menetelmä ne on varmasti vasaranalla itsekin >:)


      • kiukkuinen

        Kyllä tämä vasaranalla ja meklarit ovat ihan huijarien pitämä huutokauppa kun myyvät uusina takuu palautuksina tulleita koneita mielestäni tämä sama porukka myi aikaisemmin huutokaupat.com sivuilla isostakyröstä mutta kun olen katsellut sivuja ei ole sillä enää mitään myynnissä mahtoko ruveta maa polttamaan alla ja sama porukka kulkee myös maakunnissa myymässä konkursipesien ja kauppojen loppuvarastoja huutokaupalla.


    • yksjukkis

      joo nytkin on romuja kaupan ja kun katsoo minne hinnat menee, niin taitaa olla kummallisia huutajia, kun romiksesta saa noita euron pari kappale ja nikkaroida jos saapi kuntoon, ainut vain, että jos ei johtovika, ole tulee kalliimaksi kun toimiva vehe, mutta samahan se on mitä jokanen rahoillaan tekee. Kierresarja kans myynnissä, ja hinta yli kaupan hinnan, en ymmärrä, mutta eipä sitä kaikkea voi ymmärtääkkään mitä huutajan päässä liikkuu.

    • Hinnan määrää kysynt

      Aika erikoinen paikka joo. Yksikään huutoni ei ole päättynyt kauppohin vaikka ihan ok tarjouksia olen laittanut. Aina tulee se korkeampi tarjous. Esim. erään työkalun uushankintahinta n. 250€, useita käytettyjä myynnissä löytää kivijalkaliikeistä, joissa saa tavaraan tutustua ennen ostopäätöstä, hinnat alk. 30e, kunnostetut 80e-175e. Nostatin tälläisen "ei-testatun" tuotteen hinnan 125 euroon, ja tuli se kuiten 130 euron tarjous vielä perään...

      Tämäkin keskustelu aiheesta suljettu...? http://keskustelu.suomi24.fi/node/10914132


      Miksi tämäkään ei yllätä?? http://www.vasaranalla.fi/index.php?etsi=tyscon&suljetut=1&hae=Etsi

      • mie vaan

        Joo ja näyttä tuo olevan toisessa viestiketjussa kehutun myyjän tuotteita,herää kysymys kuka kehuu ja kuka tuomitsee ja ketä???


    • yksjukkis

      NO juu kumma paikka on, vai eikö huutajat ymmärrä hinnoista mitään, Tungsten kierresarja 70e ALV eli 86,90 ja rahti n 10e, sama tuote Savenmaalla 69 ja Rellukulma 77e ja lähetyskulut alle 10e, nää löytää vain kuukkeloimalla.
      Noita risoja vesipumppuja saa romiksesta 5-10e kpl ja täällä 30e ALV eli 37,20
      Sama on risoja rälläköitä. Lämpöpuhaltimet menee kans järjestään yli kaupan hinnan ja moni kauppa lupaa toimittaa kotiovelle ilman rahtia.
      Tässä on kaksi mahdollisuutta, eli ostajat eivät tiedä mitä tavarat maksaa, tai sitten oma porukka nostaa hintoja. Täälläpäin on ollut yhdessä kaupassa samoja tuotteita kuin tuolla vasaranalla, ja hinta aina ollut alle huutokaupan hinnan, eli taitaapi huutajat olla pikkasen ulkona.

      • katkera

        ihan paska sivu huusin yhtä kalliinpaa nelipyöräistä hinta oli aika korkealla ajattelin että nyt saan sen niin puolituntia ennen tuli vielä korkeampi huuto meinasin vielä korottaa niin ei pystynyt jotenkin estettiin mun huuto ja olen jälkeenpäin kuullut että se tuote mitä huusin seisoo yhä siellä pihassa innolla odottelen sen uudestaan myyntiin tuloa menee varmaan ensi kesään en suosittele sivua olisivat edes rehellisiä mutta jos hinta ei miellytä niin ei myydä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • ååp

      Älkää ostako mitään näkemättä.
      Olen tuolta ostanut kaksi kertaa ja molemmat tuotteet rikki..toinen tuli Kauhavalta ja toinen Tampereelta.
      Matkahuollon syyksi laittoivat...

      • Jooopajooooo

        Joopa jooo. Vaihto kunnossa olevaan onnistuu:D Olen vaihtanut komressorin jokja ei toiminut kunnolla.

        Tyhmä joka ei osaaa asioitaan hoitaaa....


    • yksjukkis

      Jo vain ostin kauppaan palautettuja vesipumppuja melkoisen määrän, ja suuri osa oli läpeensä ruostuneita, sellaisia ei kaupan takuuhommiin tule, samanlaiset pumput kestää jatkuvaa vettä usean vuoden, näissä stefat oli loppu ja tiivisteet kovat, juuri ja juuri sain niistä koottua muutaman toimivan.
      Olen lopettanut kaiken ostamisen, kun vielä rälläkkä oli kunnossa, mutta virtanappula ei pelaa, johto seinään niin pelaa, ei oikein vakuuta, kun piti olla kunnossa.

    • HT.

      Tilasin kaasulämmityslaitteen.se tuli Tampereelta.
      En saanut sitä heti pelaamaan.Soitin myyjälle,josta tuli hyvät ohjeet.Seuraavana päivänäkin soitti ja kyseli sainko lämppärin pelaamaan.
      Jäi hyvä maku myyjästä.

      • yksjukkis

        jeps Tampereen myyjä on asiakaspalvelija. Muut niin ja näin, yksikin jossain pohjamaalla. ilmoituksessa oli, että voidaan lähettää ja kun soitin sanoi, että tule hakemaan ei hän kerkii mihinkään linja- eikä muillekkaan asemille.


    • Paskan myivät

      JOO Älkää ostako mitään tavaraa minkä sää voi turmella, lähes kaikki romu taivasalla "pohjolantallissa" Kuvassa näyttävät paremmilta(kuvattu parhaaltakantilta ja kaukaa), mutta meneppäs noutamaan.....kele.

      • ostakaa

        Kauhavalta lähtee vain romua" pohjanmaantallista",eli jäte asema tavaraa ulkoa.


    • pettynyt 3

      Kyllä tässä ihmetyttää tuoteen esittely tyyli ,koska ei kerrota laitteen/koneen merkkiä,
      kuin joskus laatu merkkisestä.
      Tuote-erän sisältö pitäisi esitellä myös tarkemmin.
      Lankesin kerran ostamaan abikoliitin erän ,sain 1000 samanlaista ja muutaman
      erilaisen liittimen,tämäkin huutoni olisi jäänyt tekemättä, jos esittely olisiollut
      asian mukaista.
      Mielestäni rehti kaupanteko on pitemmänpäälle tuottavampaa,sillä tyytyväinen
      asijakas ostaa toisenkinkerran

    • yksjukkis

      Forian kaverit myyvät mitä lupaavat ja ovat ystävällisiä, romuja nekin myy, mutta ilmoituksessa lukee se. Sitä huutavatko itse en osaa sanoa, mutta joskus menee sellaisella hinnalla, etteivät varmasti huuda, ja joskus eivät hyväksy hintaa, sehän on sallittua. Ihmettelen sitä, että huutajat senkun huutaa, vaikka moni pettyy.

      • heh5

        Joo forian myy samaa tavaraa eri kulmista ja eri tuotekuvauksella varustettuna välillä kunnossaolevana ja kun ei mene niin uudestaan romuna mutta kokeiltaessa pyörii normaalisti ,voi p...,,!!!


      • konemies1

        jep siellä voip huutaa automaattikorottajan kanssa :-)


    • drivenby

      Forianista pelkkää hyvää sanottavaa ja homma pelaa. Kannattaa olla tarkkana missä käy kauppaa ja tietysti pyrkiä tarkastamaan tavara aina kun mahdollista. Ja siitä edellämainitusta kannattaa pysyä tosiaan kaukana (Monsella).

    • njet1

      Monsella ei koskaaaaaaaaaaann enääääääään!!!!!!!!!!

    • poistan suosikeista

      Ostin tavaraa maksoin tavaraa vaan ei ole näkyny on kuulemma liian vaarallista lähettää... kysymys on sähkölämmittimistä.
      500km hakumatka ei kannata lähteä hakemaan.
      Mainostetaan huutokaupan sulkeutumisaika mutta huutaessa sulkeutumisaika juoksee edellä karkuun. AIVAN PERSEESTÄ.

      • poksuja

        Aina tulee lisä aikaa kun huutaa viime sekunneilla.Kaikissa nettihuutokaupoissa on sama homma.


    • jep jep

      paljon hyvää myynnissä sopu hintaan

      • nejet

        P....a monta sivua,kirpputori kamaa.Posti tai matkahuolto kulut enemmän kuin tavaran arvo.


    • Vasaranalla sucks!

      Kauhavalle kun menet noutamaan ostoksesi niin petyt takuulla.

      Romut seisoo sateessa ja ostamasi tuote ei varmasti ole tuotekuvauksen kaltainen.

      Myyjä ukko on ihan asiallinen ja häneltä kannattaisikin ostaa vain käteisellä itse näkemäsi ja testaamasi tavaran. Netissä ne kuiteski pitää ylihintaa ja kusettaa tuotekuvauksissa.

    • matt4

      Monselta ostamani suorahiomakoneet on olleet ok.Uuden hinta kaupassa 300-400e.tuolta käteen toimiva Metabo alle satasen.Kolme konetta yhden
      uuden hinnalla,ei tarvitse vaihdella viiloja,joka päälle oma kone ,homma käy.
      Kyllä huutokauppaajat ympäri maailman säilyttävät hintatason huutamalla
      itse.

    • no huh huh

      Onpa komiaa romua myynnissä pöytälamppu,metrimitta,jee

      • 10-16

        No niin on


    • ostaja2

      siellä myydään kaikkea paskaa .Ostin vinkun siinä oli terä niin ruostunut en ole vieläkään saanut auki.Ostin moponarvokilvet viety niinkö rikolliset tekevät .Minkä ihmeen takia arvokilvet on varastettu?

      • +24%

        Monsella myy honda mönkkäriä toiseen kertaan kun huuti vissiin itse pitkäksi 5500 alv,= (6820) vähän enemmän kuin merkkiliike myy uutta 6500 sis alv. Että semmoista huutokauppaa monsella.


    • ei kusetettu

      Päiväys Tarjous
      1 11.04.2013 16:03:16 100
      2 11.04.2013 09:19:06 80
      3 10.04.2013 19:31:13 30

      • ei kusetettu

        tämä on myyjän nostama hinta rikkinäisestä tasapaino koneesta .En tiä minne kirjoitukseni hävisi ,kun ei tullu muuta kun tu hinnan ylös sahaaminen


    • ei huijattu

      Olen seurannut tuota huutokaupaa pitkään.tiedän ,että myyjä alkaa heti kun tavara tulee myyntiin nostamaan hintaa ylöspäin.Kaikkihan sen näkee jos yhtenä päivänä on kolme kiinnostunutta nostoa ja sitten ei tulekaan yhtään.Itte myyjä yritää nostaa käyttökelvottoman romun hintaa ylöspäin että näyttäis siltä ,että olis kova kysyntä.Älkää hyvät ihmise olko niin tyhmiä ,että ette humais tuollaisia .Sitten kun on lopullisen myynnin aika myyjä kytää kuka tarjoaa ja itte nostaa hintaa.Aivan kuten nuissaki tasapainkoneissa myyjä se on nostanut ne hinnat sataseen.Myytiin metsuri moottorisahoja yli sata euro kappale ja keskiseltä olis saanunut saman kiinan romun alle 80€ kappaleelta.

      • 7+2

        Agregaatti 3000w fistgear on takuu palautuksia ,myydään mallikoneina .rikkokoneet on värkätty henkiin . jos sitäkään.onnea uusille omistajille.


    • vinkuliina

      Ei ole pakko huutaa jos tavara on huonoo. Kai sää pystyt ite päättämään tarjootko vai et ja paljonko tarjoo????

      • 17x15

        Oiken hieno sivusto ,lisää koneita vain


      • Ei ihan yhdestä sumuisesta kuvasta selvää saa. Jos myyjä sanoo että on käyttämätön tomiva laite saat matkahuollosta toimimattoman ja käytetyn (ruosteisen) laitteen, niin sinäkö olet syyllinen jos olet uskonut myyjän kirjoituksiin. Myyjän vastaus reklamaatioon on kuin hampaatomalla lehmän ostajalla. En suosittele koko firmaa. Kiertäkää kaukaa.


    • 15x3

      taitaa olla 17x5 huutokaupan pitäjä...

      • 17x5

        jep,jep


    • kerran erehtynyt.

      http://www.meklarit.fi/ Sama firma uusi osote.

      Kerran erehtynyt vasaranalta ostamaan toista kertaa ei tule.
      Kaikki tavara mitä ostin oli kelvotonta romua mutta myynti ilmotuksessa kehuttua. Onneksi myyjä palautti rahat ja minä tavarat.
      Sikäli pisteet hänelle.....muuten asiatonta tekstiä kyllä tuli puhelimessa....

      • meeeklaariii

        Eikös täällä uudessa meklarit.fi myydä koneita ja laitteita,eikä tuota monsellan rihkamaa,katotaan ny mitä tuleman pitää.


      • seuraavasilmä
        meeeklaariii kirjoitti:

        Eikös täällä uudessa meklarit.fi myydä koneita ja laitteita,eikä tuota monsellan rihkamaa,katotaan ny mitä tuleman pitää.

        Samat firmat myy Meklareissa kuin vasaranalla ja samaa tavaraa.


    • henkka p

      Minusta ei mikään huutokauppa koska tavara laitetaan uudelleen huutokauppaan jos ensimäisellä huutokauppa aikana ei saada myyjän mieleistä HINTAA.Laittaakaa vaikka alinhinta minkä haluatte tuotteesta saada.Tuntuu aika turhauttava huutaa tälläisesta paikasta mitään kun myyjä pistää tavaran uudelleen myyntiin kun ensimmäisellä kerralla saatu hinta ei miellytä huutokaupanpitäjää.Minusta oikeassa huutokaupassa myydään tavara sillä hinnalla mikä on korkeinhuuto eikä olla tavaraa myymättä sen takia kun ei saatu mieleistä hintaa varsinkaan kun ei ollut mitään alinta hintaa määrätty.
      Myyjänkin pitää ottaa oma riskinsä !!

      • ostajako

        Oletko ollut huutokaupassa missä missä myyjällä ei ole ollut oikeutta hyltä tai hyväksyä huuto.


    • terve5

      kun kohde on viimeistä päivää myynnissä ei pysty kirjautumaan sisään ja seuraavana päivänä kun kohteen aika on loppunut taas pystyy mutta tietenkin joku on tarjonnut vähän enemmän.

      • terve6

        Niin hyvää tavaraa halvalla,että ihan hirvittää.


      • tervekkö
        terve6 kirjoitti:

        Niin hyvää tavaraa halvalla,että ihan hirvittää.

        JÄTETTÄ KALLIILLA !!!


      • terve6
        tervekkö kirjoitti:

        JÄTETTÄ KALLIILLA !!!

        no sitähän må tarkoitin


    • petetty1

      Erehdyin ostamaan kaikenlaista tavaraa n. 2000€ ja tähän mennessä tavarat on ollut valmiiksi rikki tai hajoavat heti. Kysyin yhdestäkin tuotteesta jolloin sanottiin että voivat koittaa korjata tuotetta. ÄLKÄÄ VAAV VAHINGOSSAKAAN OSTAKO MITÄÄN. Tavarat on jotain takuupalautuksia tai konevuokraamoiden vanhoja romuja, kaikki tuotteet ovat jollain tapaa viallisia.
      Ei ikänä erään vasaranalla.fi mitään!

    • yrittäjä 57

      Olen itse huutanut pidemmän ajan vasaranalta joka viikko jotain tuhansien arvosta ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan.

    • Tyhmä kun ei usko

      Kumpikin noista, sekä Mon..... että Fo...n on hujarifirmoja; olen ostanut "käyttämätön"- laatukommentilla tavaraa, jopa 400 eurolla, ja kun haettuani tutkailin tavaraa se on selvästi käytettyä. Pieni ostos jokunen aika sitten osoittautui täysin toimimattomaksi. Jos noiden hujareiden tavara on alkuperäispaketissa niin silloin on ok, jos ei satu jokin osa silloinkin puuttumaan, sekin on tässä nähty.

    • Omat kokemukset

      Olen ostellut hieman pientä tavaraa lähes kaikilta huutokauppasivuilta ja todellakin niin toimintatavoissa kuin tuotteissa on eroja. Huutokaupat.com on hinoiltaan aivan metsässä en ymmärrä niitä jotka sieltä ostavat ! Ostin itse Macealta yhden edullisen koneen jonka piti olla kunnossa, no ei ollut. Olin siis tyhmä. Vasaranalla sivustolta hankittu muutama kone toinen toimii toinen ei eli taas kädet paskaan. Auxxilta ostin uutta tavaraa ja olin tyytyväinen ! Huutokaupat.fi sivuilta uutta tavaraa eli toimii ja oli sitten asiallinen meklari, nimittäin toi tuotteet ihan perilleasti. Olen tässä jokusen keskustelun käynyt eri toimijoiden kanssa kun olen tiedustellut koneiden kuntoa ja voin sanoa että on toimioissa eroja. Kertokaa omista kokemuksista, olisi nimittäin mukava kuulla mielipiteitä.

      • ahkimo

        forian on ainoastaan luotettava noista vasaranalla.fi myyjistä. monsellan vehkeet täyttä paskaa


    • kompuroilla petetty

      Ostin myös pohojanmaan huijarilta kaksi Aicon kompuraa,joiden piti olla käyttämättömiä,toinen oli mut nyt avasin toisen paketin ,niin paljastu käytetty kone jonka paine säiliösäkin oli toista litraa helevetin ruosteista vesikuraa,ja käytetyn näköinen oli muutenkin,toinen painemittari rikki.Täytynee poiketa kyseisessä lafkassa setvimässä tän äijän pöljäilyjä,kun kuljen muutenkin kyseisen paikkakunnan ohi,sen verran vituttaa toi touhu

      • ammatti huutaja

        No et ole ottanu selvää netistä tästä myyjästä,juttuja on varmasti riitävästi näillä sivuilla. Kannattais kuuklata ennen kuin huutaa,eli oma vikas.TIETOA ON.


      • Joskus huutanut
        ammatti huutaja kirjoitti:

        No et ole ottanu selvää netistä tästä myyjästä,juttuja on varmasti riitävästi näillä sivuilla. Kannattais kuuklata ennen kuin huutaa,eli oma vikas.TIETOA ON.

        Olen samaa mieltä ammatti huutajan kanssa, nimittäin kannattaa hieman selvittää taustoja ennen kun menee huutelemaan ja se mitä en ymmärrä kun huudetaan tutustumatta tuotteeseen ja sitten voivoitellaan perään kun ei ollut ihan sellainen miltä kuvissa oli näyttänyt ! Kuva valehtelee enemmän kun tuhat sanaa.. Huutokauppoihin ei kannata osallistua jos kuvittelee että on sama kun verkkokaupasta ostaminen.


      • myös huutanut
        Joskus huutanut kirjoitti:

        Olen samaa mieltä ammatti huutajan kanssa, nimittäin kannattaa hieman selvittää taustoja ennen kun menee huutelemaan ja se mitä en ymmärrä kun huudetaan tutustumatta tuotteeseen ja sitten voivoitellaan perään kun ei ollut ihan sellainen miltä kuvissa oli näyttänyt ! Kuva valehtelee enemmän kun tuhat sanaa.. Huutokauppoihin ei kannata osallistua jos kuvittelee että on sama kun verkkokaupasta ostaminen.

        koijari tuo alavuden ukko on,niinkuin kaikki hevosmiehet,kauppaa samaa tavaraa jonka jo myynyt useita kertoja,eli nostaa itse hintoja tai joku sen tuttu kun ei kukaan enää nosta tarpeeksi jää sille käteen ja myy uudestaan vaikka kohteen sulkeuduttua seuraavana päivänä tulee teksti ,huutokauppa päättynyt ja tarjous hyväksytty.silti sama kone tulee uudestaan myyntiin muutaman viikon päästä.noita sen kohteita kun kirjoittaa googleen niin tulee historiaa samasta vehkeestä.kannattaa kiertää kaukaa ko koijari.


      • myydään tai ei
        myös huutanut kirjoitti:

        koijari tuo alavuden ukko on,niinkuin kaikki hevosmiehet,kauppaa samaa tavaraa jonka jo myynyt useita kertoja,eli nostaa itse hintoja tai joku sen tuttu kun ei kukaan enää nosta tarpeeksi jää sille käteen ja myy uudestaan vaikka kohteen sulkeuduttua seuraavana päivänä tulee teksti ,huutokauppa päättynyt ja tarjous hyväksytty.silti sama kone tulee uudestaan myyntiin muutaman viikon päästä.noita sen kohteita kun kirjoittaa googleen niin tulee historiaa samasta vehkeestä.kannattaa kiertää kaukaa ko koijari.

        Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?


      • myös huutanut
        myydään tai ei kirjoitti:

        Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?

        no joo . vaikka ei noi sen tavaroita olekaan vaan toimeksiantajan tavaraa ,saa niistä sitten proviikan kun myy jos myy.laittaisi noille oikean lähtöhinnan siis sen jonka yli menevä suurin tarjous oikeasti voittaa.tuo on huonoa kaupankäyntiä kun tavara ei liiku.ahneella on paskanen loppu.


      • ammatti huutaja
        myydään tai ei kirjoitti:

        Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?

        Tulkaa live huutokauppoihin niin ei tartte valittaa,näkee ja koittaakkin voi.


    • Ylihintaisia

      Jokainen saa huutokaupasta huutaa tavaraa sielunsa kyllyydestä,kun ite kerran maksaa.
      Mutta tänään katsoin sulkeutuneen moottorisahaketjun teroitus laitteen ja siinä ei huutaja omista rahoistaan piitannut vähäkään.
      Laitteelle huuto 50 € 24% alvia, niin eikö hinta ole 74 € ja vielä jos joutuu rahdin maksamaan 12 € jo on kallis.
      Samanlainen nettikaupassa 29 € ja rahti 5.90 € ja seuraavia hinta luokassa olevia 32.90 €- 34.90 €-46.90 € jne.
      Hinta ero huudetun ja nettikauppa 39.10 € niin eikö kannata vähän guuglen kautta vilkaista hintoja tai työkalukaupasta halvemmalla käydä ja saada tuotteelle samalla takuu.

    • yksjukkis

      Monet hinnat menee kaupan hintoja korkeemalle, mutta kuulin kerran, että suurin osa lähtetään Pohjois-Suomeen, siellä ei ole Bildemoita,Motonettejä, halpuusmarketeja. Ja moni ei uskalla ostaa postimyynnistä. Etelässä kun on kaikki halpuus- ja muutkaupat, tänne juuri tavaraa ei tule tuolta Pohjanmaalta.
      Sitten vielä huutokauppaan kuuluu jonkinlainen kiima.

    • Nettitilaaja

      Kyllä postimyynti on ihan OK,koska olen usean vuoden ajan tilannut EBAY:sta ja
      AMAZON:sta ja Saksasta elekroniikkaa,jopa kiinasta usen kerran.
      En ole kertaakaan pettynyt ja tavara on aina tullut ja samaa laatua mitä täällä myydään. Vaikka näissä joutuu etukäteen maksamaan,mutta nämä mistä tilaan ovat kansainvälisiä niin en oikeastaan ole miettinyt jos tavara ei tulekkaan.
      Toimitus aika Kiinasta on 2-3 viikkoa,mutta tilatessa sen voi miettiä, kuin nopesti minä sitä tarvitsen. Jos verrataan Kiinan hintaa TV mainokseen NICER DICER Plus salaatti
      koneeseen, joka on nyt täällä tarjouksessa 79,95 € niin saat sen kiinasta jopa alle 30 euroa posti kuluineen. Keskimäärin hinta 33 €.
      Kyllä minulta on monesti kysytty miten uskallan tilata,mutta ei suomenkaan netti kaupat ole aina toimineet asian mukaisesti,mitä lukee keskustelu palstoilta.

      • Harkinnut

        Kyllä tuo Nicer Dicer Plus oli jossain vaiheessa jopa 120 ekua postikuluineen Twins
        netti kaupassa ja suomalaisissa kaupoissa.


    • uunotus

      juuh aikaoudolta tarjosin isostapuunhalkaisukoneesta 196e ja korotus oli 5e niinseuraava tarjousoli 210e että sillee yritinkuyllä itsekkini laittaapienemmän tarjouksen mutta ei hyväksyny että kukahan korottaa hintaa !!!

    • Rapu22

      Forian Oy myy pelkkää romua. Älkää huutako! Toimii Meklarit Oy:n sivulla. Olen osallistunut ja pettynyt, koska huudettavat tavarat ovat täyttä p....a! Asiakaspalvelukin on täysin ala-arvoista.
      Varokaa siis ko. myyjää!

    • jätänostamatta

      Vanhoihin romuihin ängetään alvia, ihan kaikkiin, ja toimituskulut reilusti yli sen, mitä kuljetus maksaa, eli bisnestä siinäkin kohtaa!

    • Syyläkulli

      Nyt tämä huijari myy romujaan, Tori.fi sivustoillakin.

    • sebeteos

      Täyttä kusetusta, jos voittava huuto alhainen ylläpitäjä tekee isomman huudon ja laittaa tuotteen uudelleen myyntiin. Huijari porukkaa pohjanmaalta.

    • remu37

      Tämä huutokaupan pitäjä kehuu itse ostajana onnistuneita kauppojaan tälläsivustolla, yrittää antaa hyvänkuvan toimistaan jotka ovat kaikkea muuta. Varoitan kaikkia tästä huijarista. ÄLÄ HUUDA niin ET PETY.

    • huutokauppias

      En puolusta! Mutta jos kiinnostusta huutokaupankäyntiä kohtaan on olemassa, kannattaa hieman tutustua huutokaupasta ostamiseen ja kuinka siinä vahingossakaan voisi jäädä hyvämieli. Se vaatii paljon valmistelua ja tutkimustyötä sekä markkinoiden tuntemusta.

      Muutama mitä ei missään nimessä tule NETTI huutokaupasta ostaa, on

      -moottoriajonevot (jos ei ole aikaa paikanpäällä tutustua kohteeseen ja riittävää teknistä ymmärrystä)
      -muutenkaan huutokohteet joista ei ole tuntemusta

      Tärkein tieto kuitenkin on hintataso, mitä mistäkin kannattaa maksaa.

    • hintatietoinen

      tämä huutokauppa sivu näkyy olevan lähtöisin ylistaron kauppiailta jotka myivät ennen huutokaupat.com sivuilla tuotteita jotka ovat liikkeiden takuu palautuksia ja loppuvarastoja nyt myydään kauhavalta käsin samoja tuotteita.

    • hoopeli

      Kokeilin,

      Huusin 5. tuotetta, joissa kaikissa oli kohtalaisen korkeat toimitusmaksut. Tulivat yhdessä paketissa. Ikävä kyllä homma ei toimi näin Suomessa. Jos otat 5. eri toimitusmaksut, niin kyllä pitäisi tulla myös 5. pakettia.

    • Vakkari

      Itse ostanut paikallismoottoreita (uusia), mönkijän renkaita kasan vanteineen, paljon työkaluja ja esim. pienen ajamattoman crossipyörän. Crossin variaattori piti avata kun oli seissyt, mutta alkoi sillä toimia. Myin crossin tuplahinnalla Torissa eteenpäin. Kaikki muut kamppeet ovat itsellä kovassa käytössä ilman ongelmia. Itellä ei ole mitään pahaa sanottavaa sivuista tai Monsellasta, mutta en toisaalta huuda mitään kovin kalliilla enkä varsinkaan ilman kunnon hintagoogletusta. Laittoivat myös useampia kamppeita yhteen pakettiin pyynnöstä, jolloin säästyi toimituskuluja.

    • kiitospajon

      Onneksi sain vasaranalta halvalla ostokset tekivät 920euroa sain niistä kymmenkertaisen hinnan voittoa tuli8900euroa

    • Anonyymi

      Forian oy:stä ostin ihan suoralla kaupalla käytetyn poravasaran. Suht siisti ja toimiva kone. Hinta 250€ , uusi maksaa 850€. Kauppa sujui hyvin ja ihan tyytyväinen olen. Kone myös saapui minulle ennen laskua, joten jos olisi ollut jotain muuta kuin piti, olisi lähtenyt takaisin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe