Kokemuksia vasaranalla.fi

miltäs tämä pohjanmaan huutokauppa sivusto tuntuu.
Ilmoita

Kiinostais itsekin ja tuli jo rekisteröityäkin, mutta nyt kun luin tämän viestiketkun: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10914132 niin taidan jättää huutamatta. Mistään en löytänyt positiivista sanottavaa.
3 VASTAUSTA:
minulla ei ole hyvåå sanottavaa tavara pääosin epäkuntoista romutavaraa
roxy2 kirjoitti:
minulla ei ole hyvåå sanottavaa tavara pääosin epäkuntoista romutavaraa
Niin on jos oataa romutavaraa:;D'
Olen ostanut Monsellalata ny yli puolen vuoden aikana noin 3000:llka erilaista tavaraa. Ihan hyvää. Yksi kompura ei toiminut mielestäni ihan kunnolla ja sen vaihto toimivaan sujui ihan sutjakaasti.

Vaikka sivustolla sanotaan että tavara myytdään siinä kunnossa kuin se kapantekohetkellä on niin sittenkin vaihtoi kun ilmoitin että ei toimi.

Minulla ei ole mitään moittimista, mutta minbä kyllöä katsonkin mitä huudan ja millä hinnalla.

Jos itse huutaa koirkaemmalle hinnan kuin uusi maksaa kaupassa ei se ole huutokaupan pitäjän vika. Se on silloin huutajan vika.
Sontaa sivujen täydeltä
+Lisää kommentti
Kannattaa verrata romukaupan hintoihin, eikä rautakaupan, monen monta työkalua ja muuta, menee yli kaupan hinnan, ja siihen miten voi tietää jos joku vedättää hintaa, sillä jos sama tuote on myynnissä hetkenpäästä, sattaa se olla, ettei maksua ole tullut. Ja jos on pikkasenkin hintatietoa, ei vedätyksiin kannata mennä.
Tavaran hinta on helppo selvittää, kun laittaa kuukeleenhen haun, ja vertailee hintoja. Vahan romun hinta on aikan lähellä romun kilohintaa, se kannattais aina muistaa, eikä vain huutaa.
Ilmoita
Homma pelas niinkuin pitikin. Ku seurailee hintatasoa niin ei pitäisi tulla pettymyksiäkään. Ostamani tuote oli sellainen kuin ilmoituksessa kuvailtiin. Hinta nousi pikkuisen korkean puoleiseksi. Muuten olen ollut tyytyväinen.
1 VASTAUS:
sitä samaa täälläkin,hyvän leikkurin sain ,mutta ei nuo ostajat romuhinnasta tedä mitään kun kultakellot meni reilusti alle käyvän kullan hinnan!!
+Lisää kommentti
Jos tykkää tarjota myyjän kanssa kilpaa niin tämä on kauppapaikka sinulle.
3 VASTAUSTA:
Olen huomannut saman asian. Kun huudat jostain tavarasta kilpaa jonkun kans ja jos sattuu että jokin muu (myyjä) tarjoaakin lopulta enemmän kuin itse. Niin kappas kyseinen tuote onkin taas parin päivän päästä uudelleen myytävänä. mm. ammatti moottorisahat nousee hinnaltaan kalliimmaksi kuin virallisilta jälleenmyyjiltä ostettuna.
Joo ihme kauppa!joka ikinen mihin on tarjottu, nostaa joku 5 €! tällä menetelmä ne on varmasti vasaranalla itsekin >:)
Kyllä tämä vasaranalla ja meklarit ovat ihan huijarien pitämä huutokauppa kun myyvät uusina takuu palautuksina tulleita koneita mielestäni tämä sama porukka myi aikaisemmin huutokaupat.com sivuilla isostakyröstä mutta kun olen katsellut sivuja ei ole sillä enää mitään myynnissä mahtoko ruveta maa polttamaan alla ja sama porukka kulkee myös maakunnissa myymässä konkursipesien ja kauppojen loppuvarastoja huutokaupalla.
+Lisää kommentti
joo nytkin on romuja kaupan ja kun katsoo minne hinnat menee, niin taitaa olla kummallisia huutajia, kun romiksesta saa noita euron pari kappale ja nikkaroida jos saapi kuntoon, ainut vain, että jos ei johtovika, ole tulee kalliimaksi kun toimiva vehe, mutta samahan se on mitä jokanen rahoillaan tekee. Kierresarja kans myynnissä, ja hinta yli kaupan hinnan, en ymmärrä, mutta eipä sitä kaikkea voi ymmärtääkkään mitä huutajan päässä liikkuu.
Ilmoita
Aika erikoinen paikka joo. Yksikään huutoni ei ole päättynyt kauppohin vaikka ihan ok tarjouksia olen laittanut. Aina tulee se korkeampi tarjous. Esim. erään työkalun uushankintahinta n. 250€, useita käytettyjä myynnissä löytää kivijalkaliikeistä, joissa saa tavaraan tutustua ennen ostopäätöstä, hinnat alk. 30e, kunnostetut 80e-175e. Nostatin tälläisen "ei-testatun" tuotteen hinnan 125 euroon, ja tuli se kuiten 130 euron tarjous vielä perään...

Tämäkin keskustelu aiheesta suljettu...? http://keskustelu.suomi24.fi/node/10914132

Miksi tämäkään ei yllätä?? http://www.vasaranalla.fi/index.php?etsi=tyscon&suljetut=1&hae=Etsi
1 VASTAUS:
Joo ja näyttä tuo olevan toisessa viestiketjussa kehutun myyjän tuotteita,herää kysymys kuka kehuu ja kuka tuomitsee ja ketä???
+Lisää kommentti
NO juu kumma paikka on, vai eikö huutajat ymmärrä hinnoista mitään, Tungsten kierresarja 70e ALV eli 86,90 ja rahti n 10e, sama tuote Savenmaalla 69 ja Rellukulma 77e ja lähetyskulut alle 10e, nää löytää vain kuukkeloimalla.
Noita risoja vesipumppuja saa romiksesta 5-10e kpl ja täällä 30e ALV eli 37,20
Sama on risoja rälläköitä. Lämpöpuhaltimet menee kans järjestään yli kaupan hinnan ja moni kauppa lupaa toimittaa kotiovelle ilman rahtia.
Tässä on kaksi mahdollisuutta, eli ostajat eivät tiedä mitä tavarat maksaa, tai sitten oma porukka nostaa hintoja. Täälläpäin on ollut yhdessä kaupassa samoja tuotteita kuin tuolla vasaranalla, ja hinta aina ollut alle huutokaupan hinnan, eli taitaapi huutajat olla pikkasen ulkona.
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

ihan paska sivu huusin yhtä kalliinpaa nelipyöräistä hinta oli aika korkealla ajattelin että nyt saan sen niin puolituntia ennen tuli vielä korkeampi huuto meinasin vielä korottaa niin ei pystynyt jotenkin estettiin mun huuto ja olen jälkeenpäin kuullut että se tuote mitä huusin seisoo yhä siellä pihassa innolla odottelen sen uudestaan myyntiin tuloa menee varmaan ensi kesään en suosittele sivua olisivat edes rehellisiä mutta jos hinta ei miellytä niin ei myydä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+Lisää kommentti
Älkää ostako mitään näkemättä.
Olen tuolta ostanut kaksi kertaa ja molemmat tuotteet rikki..toinen tuli Kauhavalta ja toinen Tampereelta.
Matkahuollon syyksi laittoivat...
1 VASTAUS:

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin

Joopa jooo. Vaihto kunnossa olevaan onnistuu:D Olen vaihtanut komressorin jokja ei toiminut kunnolla.

Tyhmä joka ei osaaa asioitaan hoitaaa....
+Lisää kommentti
Jo vain ostin kauppaan palautettuja vesipumppuja melkoisen määrän, ja suuri osa oli läpeensä ruostuneita, sellaisia ei kaupan takuuhommiin tule, samanlaiset pumput kestää jatkuvaa vettä usean vuoden, näissä stefat oli loppu ja tiivisteet kovat, juuri ja juuri sain niistä koottua muutaman toimivan.
Olen lopettanut kaiken ostamisen, kun vielä rälläkkä oli kunnossa, mutta virtanappula ei pelaa, johto seinään niin pelaa, ei oikein vakuuta, kun piti olla kunnossa.
Ilmoita
Tilasin kaasulämmityslaitteen.se tuli Tampereelta.
En saanut sitä heti pelaamaan.Soitin myyjälle,josta tuli hyvät ohjeet.Seuraavana päivänäkin soitti ja kyseli sainko lämppärin pelaamaan.
Jäi hyvä maku myyjästä.
1 VASTAUS:
jeps Tampereen myyjä on asiakaspalvelija. Muut niin ja näin, yksikin jossain pohjamaalla. ilmoituksessa oli, että voidaan lähettää ja kun soitin sanoi, että tule hakemaan ei hän kerkii mihinkään linja- eikä muillekkaan asemille.
+Lisää kommentti
JOO Älkää ostako mitään tavaraa minkä sää voi turmella, lähes kaikki romu taivasalla "pohjolantallissa" Kuvassa näyttävät paremmilta(kuvattu parhaaltakantilta ja kaukaa), mutta meneppäs noutamaan.....kele.
1 VASTAUS:
Kauhavalta lähtee vain romua" pohjanmaantallista",eli jäte asema tavaraa ulkoa.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin

+Lisää kommentti
Kyllä tässä ihmetyttää tuoteen esittely tyyli ,koska ei kerrota laitteen/koneen merkkiä,
kuin joskus laatu merkkisestä.
Tuote-erän sisältö pitäisi esitellä myös tarkemmin.
Lankesin kerran ostamaan abikoliitin erän ,sain 1000 samanlaista ja muutaman
erilaisen liittimen,tämäkin huutoni olisi jäänyt tekemättä, jos esittely olisiollut
asian mukaista.
Mielestäni rehti kaupanteko on pitemmänpäälle tuottavampaa,sillä tyytyväinen
asijakas ostaa toisenkinkerran
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Forian kaverit myyvät mitä lupaavat ja ovat ystävällisiä, romuja nekin myy, mutta ilmoituksessa lukee se. Sitä huutavatko itse en osaa sanoa, mutta joskus menee sellaisella hinnalla, etteivät varmasti huuda, ja joskus eivät hyväksy hintaa, sehän on sallittua. Ihmettelen sitä, että huutajat senkun huutaa, vaikka moni pettyy.
2 VASTAUSTA:
Joo forian myy samaa tavaraa eri kulmista ja eri tuotekuvauksella varustettuna välillä kunnossaolevana ja kun ei mene niin uudestaan romuna mutta kokeiltaessa pyörii normaalisti ,voi p...,,!!!
jep siellä voip huutaa automaattikorottajan kanssa :-)
+Lisää kommentti
Forianista pelkkää hyvää sanottavaa ja homma pelaa. Kannattaa olla tarkkana missä käy kauppaa ja tietysti pyrkiä tarkastamaan tavara aina kun mahdollista. Ja siitä edellämainitusta kannattaa pysyä tosiaan kaukana (Monsella).
Ilmoita
Monsella ei koskaaaaaaaaaaann enääääääään!!!!!!!!!!
Ilmoita
Ostin tavaraa maksoin tavaraa vaan ei ole näkyny on kuulemma liian vaarallista lähettää... kysymys on sähkölämmittimistä.
500km hakumatka ei kannata lähteä hakemaan.
Mainostetaan huutokaupan sulkeutumisaika mutta huutaessa sulkeutumisaika juoksee edellä karkuun. AIVAN PERSEESTÄ.
1 VASTAUS:
Aina tulee lisä aikaa kun huutaa viime sekunneilla.Kaikissa nettihuutokaupoissa on sama homma.
+Lisää kommentti
paljon hyvää myynnissä sopu hintaan
1 VASTAUS:
P....a monta sivua,kirpputori kamaa.Posti tai matkahuolto kulut enemmän kuin tavaran arvo.
+Lisää kommentti
Kauhavalle kun menet noutamaan ostoksesi niin petyt takuulla.

Romut seisoo sateessa ja ostamasi tuote ei varmasti ole tuotekuvauksen kaltainen.

Myyjä ukko on ihan asiallinen ja häneltä kannattaisikin ostaa vain käteisellä itse näkemäsi ja testaamasi tavaran. Netissä ne kuiteski pitää ylihintaa ja kusettaa tuotekuvauksissa.
Ilmoita
Monselta ostamani suorahiomakoneet on olleet ok.Uuden hinta kaupassa 300-400e.tuolta käteen toimiva Metabo alle satasen.Kolme konetta yhden
uuden hinnalla,ei tarvitse vaihdella viiloja,joka päälle oma kone ,homma käy.
Kyllä huutokauppaajat ympäri maailman säilyttävät hintatason huutamalla
itse.
Ilmoita
Onpa komiaa romua myynnissä pöytälamppu,metrimitta,jee
1 VASTAUS:
No niin on
+Lisää kommentti
siellä myydään kaikkea paskaa .Ostin vinkun siinä oli terä niin ruostunut en ole vieläkään saanut auki.Ostin moponarvokilvet viety niinkö rikolliset tekevät .Minkä ihmeen takia arvokilvet on varastettu?
1 VASTAUS:
Monsella myy honda mönkkäriä toiseen kertaan kun huuti vissiin itse pitkäksi 5500 alv,= (6820) vähän enemmän kuin merkkiliike myy uutta 6500 sis alv. Että semmoista huutokauppaa monsella.
+Lisää kommentti
Päiväys Tarjous
1 11.04.2013 16:03:16 100
2 11.04.2013 09:19:06 80
3 10.04.2013 19:31:13 30
1 VASTAUS:
tämä on myyjän nostama hinta rikkinäisestä tasapaino koneesta .En tiä minne kirjoitukseni hävisi ,kun ei tullu muuta kun tu hinnan ylös sahaaminen
+Lisää kommentti
Olen seurannut tuota huutokaupaa pitkään.tiedän ,että myyjä alkaa heti kun tavara tulee myyntiin nostamaan hintaa ylöspäin.Kaikkihan sen näkee jos yhtenä päivänä on kolme kiinnostunutta nostoa ja sitten ei tulekaan yhtään.Itte myyjä yritää nostaa käyttökelvottoman romun hintaa ylöspäin että näyttäis siltä ,että olis kova kysyntä.Älkää hyvät ihmise olko niin tyhmiä ,että ette humais tuollaisia .Sitten kun on lopullisen myynnin aika myyjä kytää kuka tarjoaa ja itte nostaa hintaa.Aivan kuten nuissaki tasapainkoneissa myyjä se on nostanut ne hinnat sataseen.Myytiin metsuri moottorisahoja yli sata euro kappale ja keskiseltä olis saanunut saman kiinan romun alle 80€ kappaleelta.
1 VASTAUS:
Agregaatti 3000w fistgear on takuu palautuksia ,myydään mallikoneina .rikkokoneet on värkätty henkiin . jos sitäkään.onnea uusille omistajille.
+Lisää kommentti
Ei ole pakko huutaa jos tavara on huonoo. Kai sää pystyt ite päättämään tarjootko vai et ja paljonko tarjoo????
2 VASTAUSTA:
Oiken hieno sivusto ,lisää koneita vain
Ei ihan yhdestä sumuisesta kuvasta selvää saa. Jos myyjä sanoo että on käyttämätön tomiva laite saat matkahuollosta toimimattoman ja käytetyn (ruosteisen) laitteen, niin sinäkö olet syyllinen jos olet uskonut myyjän kirjoituksiin. Myyjän vastaus reklamaatioon on kuin hampaatomalla lehmän ostajalla. En suosittele koko firmaa. Kiertäkää kaukaa.
+Lisää kommentti
taitaa olla 17x5 huutokaupan pitäjä...
1 VASTAUS:
jep,jep
+Lisää kommentti
http://www.meklarit.fi/ Sama firma uusi osote.

Kerran erehtynyt vasaranalta ostamaan toista kertaa ei tule.
Kaikki tavara mitä ostin oli kelvotonta romua mutta myynti ilmotuksessa kehuttua. Onneksi myyjä palautti rahat ja minä tavarat.
Sikäli pisteet hänelle.....muuten asiatonta tekstiä kyllä tuli puhelimessa....
2 VASTAUSTA:
Eikös täällä uudessa meklarit.fi myydä koneita ja laitteita,eikä tuota monsellan rihkamaa,katotaan ny mitä tuleman pitää.
meeeklaariii kirjoitti:
Eikös täällä uudessa meklarit.fi myydä koneita ja laitteita,eikä tuota monsellan rihkamaa,katotaan ny mitä tuleman pitää.
Samat firmat myy Meklareissa kuin vasaranalla ja samaa tavaraa.
+Lisää kommentti
Minusta ei mikään huutokauppa koska tavara laitetaan uudelleen huutokauppaan jos ensimäisellä huutokauppa aikana ei saada myyjän mieleistä HINTAA.Laittaakaa vaikka alinhinta minkä haluatte tuotteesta saada.Tuntuu aika turhauttava huutaa tälläisesta paikasta mitään kun myyjä pistää tavaran uudelleen myyntiin kun ensimmäisellä kerralla saatu hinta ei miellytä huutokaupanpitäjää.Minusta oikeassa huutokaupassa myydään tavara sillä hinnalla mikä on korkeinhuuto eikä olla tavaraa myymättä sen takia kun ei saatu mieleistä hintaa varsinkaan kun ei ollut mitään alinta hintaa määrätty.
Myyjänkin pitää ottaa oma riskinsä !!
1 VASTAUS:
Oletko ollut huutokaupassa missä missä myyjällä ei ole ollut oikeutta hyltä tai hyväksyä huuto.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
kun kohde on viimeistä päivää myynnissä ei pysty kirjautumaan sisään ja seuraavana päivänä kun kohteen aika on loppunut taas pystyy mutta tietenkin joku on tarjonnut vähän enemmän.
3 VASTAUSTA:
Niin hyvää tavaraa halvalla,että ihan hirvittää.
terve6 kirjoitti:
Niin hyvää tavaraa halvalla,että ihan hirvittää.
JÄTETTÄ KALLIILLA !!!
tervekkö kirjoitti:
JÄTETTÄ KALLIILLA !!!
no sitähän må tarkoitin
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Erehdyin ostamaan kaikenlaista tavaraa n. 2000€ ja tähän mennessä tavarat on ollut valmiiksi rikki tai hajoavat heti. Kysyin yhdestäkin tuotteesta jolloin sanottiin että voivat koittaa korjata tuotetta. ÄLKÄÄ VAAV VAHINGOSSAKAAN OSTAKO MITÄÄN. Tavarat on jotain takuupalautuksia tai konevuokraamoiden vanhoja romuja, kaikki tuotteet ovat jollain tapaa viallisia.
Ei ikänä erään vasaranalla.fi mitään!
Ilmoita
Olen itse huutanut pidemmän ajan vasaranalta joka viikko jotain tuhansien arvosta ei ole tarvinnut pettyä kertaakaan.
Ilmoita
Kumpikin noista, sekä Mon..... että Fo...n on hujarifirmoja; olen ostanut "käyttämätön"- laatukommentilla tavaraa, jopa 400 eurolla, ja kun haettuani tutkailin tavaraa se on selvästi käytettyä. Pieni ostos jokunen aika sitten osoittautui täysin toimimattomaksi. Jos noiden hujareiden tavara on alkuperäispaketissa niin silloin on ok, jos ei satu jokin osa silloinkin puuttumaan, sekin on tässä nähty.
Ilmoita
Olen ostellut hieman pientä tavaraa lähes kaikilta huutokauppasivuilta ja todellakin niin toimintatavoissa kuin tuotteissa on eroja. Huutokaupat.com on hinoiltaan aivan metsässä en ymmärrä niitä jotka sieltä ostavat ! Ostin itse Macealta yhden edullisen koneen jonka piti olla kunnossa, no ei ollut. Olin siis tyhmä. Vasaranalla sivustolta hankittu muutama kone toinen toimii toinen ei eli taas kädet paskaan. Auxxilta ostin uutta tavaraa ja olin tyytyväinen ! Huutokaupat.fi sivuilta uutta tavaraa eli toimii ja oli sitten asiallinen meklari, nimittäin toi tuotteet ihan perilleasti. Olen tässä jokusen keskustelun käynyt eri toimijoiden kanssa kun olen tiedustellut koneiden kuntoa ja voin sanoa että on toimioissa eroja. Kertokaa omista kokemuksista, olisi nimittäin mukava kuulla mielipiteitä.
1 VASTAUS:
forian on ainoastaan luotettava noista vasaranalla.fi myyjistä. monsellan vehkeet täyttä paskaa
+Lisää kommentti
Ostin myös pohojanmaan huijarilta kaksi Aicon kompuraa,joiden piti olla käyttämättömiä,toinen oli mut nyt avasin toisen paketin ,niin paljastu käytetty kone jonka paine säiliösäkin oli toista litraa helevetin ruosteista vesikuraa,ja käytetyn näköinen oli muutenkin,toinen painemittari rikki.Täytynee poiketa kyseisessä lafkassa setvimässä tän äijän pöljäilyjä,kun kuljen muutenkin kyseisen paikkakunnan ohi,sen verran vituttaa toi touhu
6 VASTAUSTA:
No et ole ottanu selvää netistä tästä myyjästä,juttuja on varmasti riitävästi näillä sivuilla. Kannattais kuuklata ennen kuin huutaa,eli oma vikas.TIETOA ON.
ammatti huutaja kirjoitti:
No et ole ottanu selvää netistä tästä myyjästä,juttuja on varmasti riitävästi näillä sivuilla. Kannattais kuuklata ennen kuin huutaa,eli oma vikas.TIETOA ON.
Olen samaa mieltä ammatti huutajan kanssa, nimittäin kannattaa hieman selvittää taustoja ennen kun menee huutelemaan ja se mitä en ymmärrä kun huudetaan tutustumatta tuotteeseen ja sitten voivoitellaan perään kun ei ollut ihan sellainen miltä kuvissa oli näyttänyt ! Kuva valehtelee enemmän kun tuhat sanaa.. Huutokauppoihin ei kannata osallistua jos kuvittelee että on sama kun verkkokaupasta ostaminen.
Joskus huutanut kirjoitti:
Olen samaa mieltä ammatti huutajan kanssa, nimittäin kannattaa hieman selvittää taustoja ennen kun menee huutelemaan ja se mitä en ymmärrä kun huudetaan tutustumatta tuotteeseen ja sitten voivoitellaan perään kun ei ollut ihan sellainen miltä kuvissa oli näyttänyt ! Kuva valehtelee enemmän kun tuhat sanaa.. Huutokauppoihin ei kannata osallistua jos kuvittelee että on sama kun verkkokaupasta ostaminen.
koijari tuo alavuden ukko on,niinkuin kaikki hevosmiehet,kauppaa samaa tavaraa jonka jo myynyt useita kertoja,eli nostaa itse hintoja tai joku sen tuttu kun ei kukaan enää nosta tarpeeksi jää sille käteen ja myy uudestaan vaikka kohteen sulkeuduttua seuraavana päivänä tulee teksti ,huutokauppa päättynyt ja tarjous hyväksytty.silti sama kone tulee uudestaan myyntiin muutaman viikon päästä.noita sen kohteita kun kirjoittaa googleen niin tulee historiaa samasta vehkeestä.kannattaa kiertää kaukaa ko koijari.
myös huutanut kirjoitti:
koijari tuo alavuden ukko on,niinkuin kaikki hevosmiehet,kauppaa samaa tavaraa jonka jo myynyt useita kertoja,eli nostaa itse hintoja tai joku sen tuttu kun ei kukaan enää nosta tarpeeksi jää sille käteen ja myy uudestaan vaikka kohteen sulkeuduttua seuraavana päivänä tulee teksti ,huutokauppa päättynyt ja tarjous hyväksytty.silti sama kone tulee uudestaan myyntiin muutaman viikon päästä.noita sen kohteita kun kirjoittaa googleen niin tulee historiaa samasta vehkeestä.kannattaa kiertää kaukaa ko koijari.
Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?
myydään tai ei kirjoitti:
Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?
no joo . vaikka ei noi sen tavaroita olekaan vaan toimeksiantajan tavaraa ,saa niistä sitten proviikan kun myy jos myy.laittaisi noille oikean lähtöhinnan siis sen jonka yli menevä suurin tarjous oikeasti voittaa.tuo on huonoa kaupankäyntiä kun tavara ei liiku.ahneella on paskanen loppu.
myydään tai ei kirjoitti:
Jep ! Eli ei ole myynyt koska ei ole kauppaa syntynyt ja voi myydä uudelleen kylläkin itselleen... Eli tätähän tarkoitit ?
Tulkaa live huutokauppoihin niin ei tartte valittaa,näkee ja koittaakkin voi.
+Lisää kommentti
Jokainen saa huutokaupasta huutaa tavaraa sielunsa kyllyydestä,kun ite kerran maksaa.
Mutta tänään katsoin sulkeutuneen moottorisahaketjun teroitus laitteen ja siinä ei huutaja omista rahoistaan piitannut vähäkään.
Laitteelle huuto 50 € 24% alvia, niin eikö hinta ole 74 € ja vielä jos joutuu rahdin maksamaan 12 € jo on kallis.
Samanlainen nettikaupassa 29 € ja rahti 5.90 € ja seuraavia hinta luokassa olevia 32.90 €- 34.90 €-46.90 € jne.
Hinta ero huudetun ja nettikauppa 39.10 € niin eikö kannata vähän guuglen kautta vilkaista hintoja tai työkalukaupasta halvemmalla käydä ja saada tuotteelle samalla takuu.
Ilmoita
Monet hinnat menee kaupan hintoja korkeemalle, mutta kuulin kerran, että suurin osa lähtetään Pohjois-Suomeen, siellä ei ole Bildemoita,Motonettejä, halpuusmarketeja. Ja moni ei uskalla ostaa postimyynnistä. Etelässä kun on kaikki halpuus- ja muutkaupat, tänne juuri tavaraa ei tule tuolta Pohjanmaalta.
Sitten vielä huutokauppaan kuuluu jonkinlainen kiima.
Ilmoita
Kyllä postimyynti on ihan OK,koska olen usean vuoden ajan tilannut EBAY:sta ja
AMAZON:sta ja Saksasta elekroniikkaa,jopa kiinasta usen kerran.
En ole kertaakaan pettynyt ja tavara on aina tullut ja samaa laatua mitä täällä myydään. Vaikka näissä joutuu etukäteen maksamaan,mutta nämä mistä tilaan ovat kansainvälisiä niin en oikeastaan ole miettinyt jos tavara ei tulekkaan.
Toimitus aika Kiinasta on 2-3 viikkoa,mutta tilatessa sen voi miettiä, kuin nopesti minä sitä tarvitsen. Jos verrataan Kiinan hintaa TV mainokseen NICER DICER Plus salaatti
koneeseen, joka on nyt täällä tarjouksessa 79,95 € niin saat sen kiinasta jopa alle 30 euroa posti kuluineen. Keskimäärin hinta 33 €.
Kyllä minulta on monesti kysytty miten uskallan tilata,mutta ei suomenkaan netti kaupat ole aina toimineet asian mukaisesti,mitä lukee keskustelu palstoilta.
1 VASTAUS:
Kyllä tuo Nicer Dicer Plus oli jossain vaiheessa jopa 120 ekua postikuluineen Twins
netti kaupassa ja suomalaisissa kaupoissa.
+Lisää kommentti
juuh aikaoudolta tarjosin isostapuunhalkaisukoneesta 196e ja korotus oli 5e niinseuraava tarjousoli 210e että sillee yritinkuyllä itsekkini laittaapienemmän tarjouksen mutta ei hyväksyny että kukahan korottaa hintaa !!!
Ilmoita
Forian Oy myy pelkkää romua. Älkää huutako! Toimii Meklarit Oy:n sivulla. Olen osallistunut ja pettynyt, koska huudettavat tavarat ovat täyttä p....a! Asiakaspalvelukin on täysin ala-arvoista.
Varokaa siis ko. myyjää!
Ilmoita
Vanhoihin romuihin ängetään alvia, ihan kaikkiin, ja toimituskulut reilusti yli sen, mitä kuljetus maksaa, eli bisnestä siinäkin kohtaa!
Ilmoita
Nyt tämä huijari myy romujaan, Tori.fi sivustoillakin.
Ilmoita
Täyttä kusetusta, jos voittava huuto alhainen ylläpitäjä tekee isomman huudon ja laittaa tuotteen uudelleen myyntiin. Huijari porukkaa pohjanmaalta.
Ilmoita
Tämä huutokaupan pitäjä kehuu itse ostajana onnistuneita kauppojaan tälläsivustolla, yrittää antaa hyvänkuvan toimistaan jotka ovat kaikkea muuta. Varoitan kaikkia tästä huijarista. ÄLÄ HUUDA niin ET PETY.
Ilmoita
En puolusta! Mutta jos kiinnostusta huutokaupankäyntiä kohtaan on olemassa, kannattaa hieman tutustua huutokaupasta ostamiseen ja kuinka siinä vahingossakaan voisi jäädä hyvämieli. Se vaatii paljon valmistelua ja tutkimustyötä sekä markkinoiden tuntemusta.

Muutama mitä ei missään nimessä tule NETTI huutokaupasta ostaa, on

-moottoriajonevot (jos ei ole aikaa paikanpäällä tutustua kohteeseen ja riittävää teknistä ymmärrystä)
-muutenkaan huutokohteet joista ei ole tuntemusta

Tärkein tieto kuitenkin on hintataso, mitä mistäkin kannattaa maksaa.
Ilmoita
tämä huutokauppa sivu näkyy olevan lähtöisin ylistaron kauppiailta jotka myivät ennen huutokaupat.com sivuilla tuotteita jotka ovat liikkeiden takuu palautuksia ja loppuvarastoja nyt myydään kauhavalta käsin samoja tuotteita.
Ilmoita
Kokeilin,

Huusin 5. tuotetta, joissa kaikissa oli kohtalaisen korkeat toimitusmaksut. Tulivat yhdessä paketissa. Ikävä kyllä homma ei toimi näin Suomessa. Jos otat 5. eri toimitusmaksut, niin kyllä pitäisi tulla myös 5. pakettia.
Ilmoita
Itse ostanut paikallismoottoreita (uusia), mönkijän renkaita kasan vanteineen, paljon työkaluja ja esim. pienen ajamattoman crossipyörän. Crossin variaattori piti avata kun oli seissyt, mutta alkoi sillä toimia. Myin crossin tuplahinnalla Torissa eteenpäin. Kaikki muut kamppeet ovat itsellä kovassa käytössä ilman ongelmia. Itellä ei ole mitään pahaa sanottavaa sivuista tai Monsellasta, mutta en toisaalta huuda mitään kovin kalliilla enkä varsinkaan ilman kunnon hintagoogletusta. Laittoivat myös useampia kamppeita yhteen pakettiin pyynnöstä, jolloin säästyi toimituskuluja.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kokemuksia vasaranalla.fi

miltäs tämä pohjanmaan huutokauppa sivusto tuntuu.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta