Upm suojelee itsensä hengiltä.

Oooolkku

Omituiset koppalakit, suojalasit ja viimeisenä niittina tupakointikielto, myös ulkona tehdasalueilla, kielii vakavasta ongelmasta. Jossakin hmmm. johtoportaassa on TODELLA sairas SIIS TODELLA sairas henkilö, joka todennäköisesti näitä omituisuuksia kehitellessään hihittelee,ja tyydyttää itseään samalla. VOIVOI.
Toivokaa todella ettei työvoimapula iske kovin rajusti, jottei jätkällä vaan ole varaa kilpailuttaa työpaikkaa.(tuntuu olevan varsinki kokoomuksen suuri peikko; työuran pidentäminen, työajan pidentäminen parilla tunnilla...jne. Kaikkki yksi ja sama; pelko työvoimapulasta. Vidu että toivon sen ajan vielä koittavan.

6

283

  Vastaukset

  • äläs ny tää on työpaikka turvalliSEKSI kampanja

  • Hyvin on selvitty uusista muutoksista. Ilmapiiri on vain työntekijöiden keskuudessa huonontunut, eikä sitä paranna kirjekurssipomojen käytös. Käytös jossa oma osaamattomuus ja tietämättömyys ja välinpitämättömyys korostuu. Ilmeisesti kirjekurssilla opetetaan vain kehumaan itseään toisten saavutuksista, mutta johtamis- ja ihmissuhdetaitoja ei opeteta lainkaan. Rivimiehistä kun ylennetään ne perseennuolijat jotka ei muuta osaa niin mitä voi odottaakaan. Parasta antia on päällikön kannanotto asioihin jotka ovat sidoksissa paikkaan jossa päällysmies ei ole edes itse tohtinut käydä.

  • Noi turvallisuusmenettelyt on ihan normaalia nykyisissä teollisuusympäristöissä. Jos tykkäät röyhytellä tupakkia ja muutenkin olet putoamassa nykyajan kelkasta niin kukaanhan ei pakota menemään noihin paikkoihin. Nuorempia tekijöitä, joita kiinnostaa oma turvallisuus ja terveelliset elämäntavat löytyy kyllä.

   Miten tämä muuten liittyy pörssiin ja osakkeisiin, keskustelu on kuitenkin tuollaisen aihealueen alla.

  • Olisko upm än johdon palkkoja ja palkkioita pienennettävä ,että koneita voitaisi laittaa kuntoon.Ei voida korjata konetta tai teloja kun ei ole määrärahoja mutta johtajien ja hallituksen palkkoja ja palkkioita voidaan kyllä nostaa. Vai miten on upm än johto ja hallitus.

  • No vittu YT:t! Rivimiehet ulos tuotantoa rajoittamaan samalla päälliköt röyhyttelee sikareita ja maleksii kabineteissa!

  • UPM on tehnyt vakuuttavaa tulosta. Siihen kuuluu kannattamattomasta toiminnasta luopuminen vaikka vähän etuajassa. Tuottamattomat paukut mielummin tulevaisuuden hankkeisiin. Suomi ei vaan pysty kaikista niistä kilpailemaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   196
   2847
  2. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   16
   1251
  3. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   40
   1225