"Nukkuvalle" 2:hta kalua

vaimo innoissaan

Terve

Minun onni on sopuisa vaimo. Aikaa se vei että vaimo suostui antamaan myös vieraallekin pimpsaansa mutta viimein se tapahtui.

Olemme vaimon kanssa n30 ja "apulaiseni" kaverini myös joten aikuisia ollaan .

Tapanamme on aina silloin tällöin kaverini kanssa perjantai-iltaisin katsella tvtä ja puhua ns joutavia varsinkin kun kaverini vaimo on yö vuorossa. Toisinaan pyörii sex dvd ja niin viime perjantiakin, siinä oli aiheena monta miestä ja yksi nainen . Ainahan siinä niin käy että mieli alkaa tekemään kun semmoista katsoo ja niinpä ehdotin kaverilleni että käydään panemassa minun nukkuvaa vaimoa !! kaveri sanoi että mitenkäs sitten jatkossa jos herää ja pitäisi tulla joskus taas kylään niin mitä sitten ja muutenki varmaanhan se herää ? ja minä suostuttelemaan kaikin keinoin että ei mitään paniikkia pimeä huone ja vaimo on jo tottunutkin siihen että minä panen silloin tällöin kun vaimo jo nukkuu ja on se siihen tottunutkin ja tuskin edes kunnolla enää herääkään siihen , aamuisi vain virnistelee että on sitä taas katsottu yöllä pornoa kun sillä lailla taas oli paineita ! semmoista selittelyä kaverilleni kerroin joka on ihan totta.

Viimein kaverini suostui ja n klo 24 mentiin makuuhuoneemme ulkopuolele ja aloin riisua vaatteeni pois samoin teki kaverini.

Pukkasin ovea auki ja hiljaa astelin sängyn viereen ja vaimo piti olla kuten olin vaimon kanssa sopinut iltapäivällä , että pistää vain yöpaidan ylleen ei ollenkaan housuja.

Tämä juttuhan oli siis sovittu että niin voi 99% käydä ja vaimo oli siis suostunut tähän minun tahtomaan seksi leikkiin mukaan ja kaverini ei tiedä koko totuutta olenkaan !

Hämyssä näkyi vaimon muodot sängyllä ja kuinka ollakkaan "nukkuin" kyljellään selkä ovea vasten kuinka ollakkaan ! heh ,hiljaa asetuin sängyn reunalle ja aloi kalua asettamaan pillun hitaasti ja vaimo hieman vain äännähteli välillä niin viittoilin kaveria siitä vierestä tulemaan tilalleni , nousin hitaasti pois ,hieman narinaa ja olohuoneesta kuului vain hiljaa elokuvan äänet . Olipa kiihottavaa kun tiesi että pian vaimo saisi vierasta kalua sisäänsä....aika perverssiä kuitenkin mutta kiihottavaa . Nyt kaverini hitaasti asettui siihen ja näkyi hämyssä kun ohjasi vaimon peppua kohden kalunsa ja sinnehän se pimpsaan meni ja taas alkoi vaimo huokailla tuttuun tapaansa ja pian vaimo hieman pyllisti lisää herkkuansa paremmin tarjolle . Eikä siinä kaikki ! vaimo vinkui ja viksi kun kaverini jo kiihdytti tahtia aikamoiseen rynkytykseen näemmä käytti koko kalunsa mittaa hyväkseen ja siitä vaimo näytti nauttivan !!!! hieman jo mustasukkisuuden peikkokin tuntui mutta oli se kuitenkin niin jännää ja kiihottavaa.

Siinä vaimo kyljellään pyllisti ja kaveri nussi ja minä katsoi vieressä ja viimein kaverini näkyi nytkivän spermansa vaimon pilluun ja sänky rauhoittui , kaverini nousi hitaasti pois sängystä ja hiippailimme olohuoneeseen ja kaverini naama punaisena sanoi olleen kivaa myönsin että on on joskus uusiksi! kaverini läksi ja minä makuunuoneeseen ja siellä vaimo "nukkui" menin viereen ja käänsin vaimon selälleen ja kalu pilluun ja sanoin samalla että "reino" meni jo. Vaimo oli kiimaisen näköinen ja kysyi että olinko nyt tytyväinen? myönsin tietty ja kiihottavaahan se olikin nähdä vaimonsa vieraan kyrvän nussittavana.

Juttelimme samalla kun hitaasti lykin päällä vaimo liukasta pillua ja kyselin miltä tuntui ja vaimo tykkäsi kovasti ! Myös kyselin kalun koosta että tuntuiko se koska tiedän saunareissuilta reinon kalun olevan velttonakin aikamoinen jötikkä ja mennessä makuuhuoneeseen se oli jo hieman turvonnut . Vaimo kertoi että kyllä se hieroi enempi kuin minun kalua ja oli myöskin pidemmät työnnöt ,hieman eli aika paljonkin harmitti minua .....kun vaimo niin innokkasti kehuskeli reinon kalua joka oli niin heti alkuun ollut tuhdimman tuntuinen ja se oli vain turvonut ja turvonnut ja turvonnut koko ajan lisää ....ja niin valtavasti sykkinyt ennen kuin alkoi pumpata spermaa vaimon pilluun....paljasti vielä saaneensa reinon kalun alkaessa sykkimään ison orgasmin kun kädellä oli salaa hinkannut klitoristaan lisää....mutta kuitenkin en kadu hetkeä koska pidin siitä kuitenkin itsekkin.

Kysyin myös uusinnasta ja vastaus oli että varmasti ja sama reino pitää olla ! fantasioimme että nyt oltaisiin ihan hereillä ihan kaikki ja kunnon panoa sitten kahteen reikään johon vaimo suostuikin ainakin fantasiassa ja niinpä siinä samassa vaihdoin kaluni spermaisesta pillusta pepun suulle ja aloin painaa sisään ja ei koskaan ole niin helpolla mennyt anukseen kaluni näemmä kiihottavuus autaa asiaa vaikkakaan en kauaa voinut nauttia kun jo alkoi tulla.


Uusinta tulossa tänä perjantai-iltana taas ......

17

13525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minna

      sun vaimos haluaa reinon iso K. ja sun pieni pippeli ei kelpaa sorry!

      • vaimo

        Minä ainakin nautin kun saan luvalla vierasta. En kuitenkaan vaihda miestäni


      • sharon
        vaimo kirjoitti:

        Minä ainakin nautin kun saan luvalla vierasta. En kuitenkaan vaihda miestäni

        Jos sinä oikeasti olit se "vaimo" niin minä olen Mata Hari.Äijä se siellä kirjoittelee.


    • Motomimmi

      Autz!! Mistä tollasia miehiä löytää??

      • Sellainen mies

        Täältä löytyy!
        Itse olen etsinyt naista vakisuhteeseen joka suostuisi ottamaan vierasta säännöllisesti ja päästäisi miehensä liukkaille. Eipä ole löytynyt!


      • Motomimmi
        Sellainen mies kirjoitti:

        Täältä löytyy!
        Itse olen etsinyt naista vakisuhteeseen joka suostuisi ottamaan vierasta säännöllisesti ja päästäisi miehensä liukkaille. Eipä ole löytynyt!

        Hmm... mun meilios. [email protected]


    • Miekkonen

      ... ja alkkareissa oli jotain märkää, lämmintä ja tahmeaa.

      Sun muijallas on joko tosi horopillu tai sulla tosi pieni muna jos kylkiasennosta tuuppaat muijaas ihan kylmiltään ilman mitään liukasteita ja se solahtaa sinne noin sujuvasti.

      Ihan kiva juttu, mutta tuonne seksitarinat palstalle.

    • inhottaa

      Tiedätkö että nukkuvan kanssa yhdynnät ovat laissa tarkoitettuja rikoksia. Eli annapas tietosi niin pistän sinut ja kaverisi teoistaan vastuuseen.

      • Pete

        eihän se vaimo tossa "tarinassa" OIKEESTI nukkunut,vaan oli mukana jutussa ja teeskenteli nukkuvansa.Ainoastaan vieras mies ei tiennyt että vaimo oli oikeesti mukana jutussa.

        Tyhmyys ei ole rikollista toimintaa,mutta sinä olit jo hoopo lähellä :D

        Toi tarina on tosin täyttä potaskaa.


      • Anonyymi

        Me oltiin kimpassa pantu vaimoani ja yöllä heräsin ja vaimoni näytti että olisin hiljaa.
        Pian vaimoni alkoi liikkua ja tajusin kaverin panevan häntä takaapäin.
        Kaveri oli alkanut panemaan nukkuvaksi luulevaansa vaimoani.
        Eihän siinä ollut mitään väärää kun illan aikana oltiin pantu usein ja nukuttiin samassa sängyssä kaikki alasti.
        Se mitä selvisi jälkeenpäin niin vaimoni oli hieronut vieraamme penistä saaden seisokin aikaan ja vieras oli pannut vaimoa takaapäin.


    • vaimo innoissaan

      Terve


      Näemmä jotkin on pohtineet asiaa hieman. Eipä se vaimoni ole sen reino perään sen ihmeemmin koskaan ollut ihan vakaasti me aviossa ollaan .

      Laillisuudesta sen verran, jos mies ja nainen keskustelee seksiasioista ja hieman iloittelee niin eipä siinä poliisia tarvita mihinkään ,en ymmärrä näkökantaasi?


      Tänä viikonloppuna ei tapahtunut mitään koska oli työkiireitä molemmillaosapuolilla, mutta tulevana perjantai myöhäisyöllä taitaa tapahtua.......Hieman se mielessä pyörii mustasukkaisuus mutta eipä liiemmälti ja kiihottavuus peittoa sen kevyesti kuitenkin, liekkö miten pidemmän ajan kuluttua.

      • hornywoman

        Ihanan kiihoittavaa!! Oli aivan pakko runkata samalla, kun luin kirjoituksesi. Muutenkin on todella kiimaisen kiihoittavaa, kun mies yöllä herättää naiden takaapäin! Saati sitten, että siellä takana olisikin vieras mies...
        Jatkoa odotellen...


      • m38

        Moi!

        Me ollaan vaimon kanssa harrastettu kimppakivaa(mies)kolmantena jo pari vuotta.
        Se on kiihottavaa katsoa kun vaimo saa vierasta ja saa olla itse mukana. Ja mitä isompi vieraalla niin sitä kiihottavampaa se on..
        M


    • rane

      jos jollain on kiinnostusta kokeilla
      asiaa niin mailia tulemaan [email protected]
      "siis minun vaimolla"

    • "Nukkuvalle 2:hta kalua

      Terve


      Toissa viikonloppuna ei hommat oikein onnistunut kun sattui ns kehnot ajat kuukaudesta vaimolle.

      Kyllä se odottavan aika on pitkä silloin .

      Mutta viime perjantainapa oli uusinnan aika sillä kaverini "reinon" vaimo oli taas yötuurissa ja me perinteisesti katsottiin sex dvdvtä.

      Vaimon kanssa juteltiin useasti sen edellisen perjantai-illan kokemuksesta ja kumpaakin se kiihotti vain edelleen . Päädyttiin vaimon kanssa ihan samaan uusinta kertaan eli ei vielä olla kaikki kolme hereillä se on vaimon mielestä parempi vaihtoehto toistaiseksi vaikka vaimo tahtoisikin nähdä kaksi kalua oikein kunnolla töissä!

      Eli hieman ennen puoltayötä mentiin makuuhuoneen oven taakse ja riisuimme vaatteet hiljakseen pois ja tilanne oli taas jännittävä ja kiihottava nyt vain reinon kalu oli juhlakunnossa jo heti ja voihan räkä se on niin väärin että toisille luodaan niin isoja ja ennen kaikkea paksuja kaluja ihan suoraan sanottuna vi----i kun toisella on niin paksu jötikkä .
      No eipä mitään mentiin makuuhuoneen hämärään vain ulkovaloista tuleva heikko kajo valaisi hieman huonetta , vaimo makasi kyljellään selkä oveen päin kuten oli vaimon kanssa sovittu ja asetuin sänky narahtaen hiljaa vaimon viereen ,olohuoneesta kuului aka lujaakin seksi dvdvn äänet ja samalla vedin yöpaitaa ylöspäin ja asetin kaluni pillnhuulille ja eipä se märempi voi olla ! vaimo oli odottanut jo kovasti että saisi taas kahta kalua sisäänsä näemmä kosteudesta päätellen.
      Nytkytelin hiljakseen ja levitin liukautta anusreiällekin samalla ja kas kummaa vaimo siirsi kaluni anukselle kun sinne olin jonkin aikaa sormella "pannut" huomasin että vaimo oli myös rasvannut anuksea ennakkoon !!!! kurkistin sivulle , reino odotteli vuoroaan ja alaviistosta kun katsoi reinon kalua niin olin mustasukkainen aika lailla mutta asian kiihottavuus että vaimo saa pilluunsa samperin paksua kalua voitti mustasukkaisuuden ylivoimaisesti , on se ihmisen mieli kumma.

      Vaimo siirsi kaluni anukselleen ja painoin hitaasti kaluni päättä syvemmälle ja tuskin huomasi kun terska lupsahti pepun kiristysrenkaan paremalla puolen. Aloitin hitaan lykkimisen käyttäen kaluni mittaa kokonaan ja voi että miten teki hyvää ...vaimo huokaili hiljakseen ja kuten aina olin sanonut että työnnä peppua oikein pitkälle että saa kunnolla panna niin vaimo pyllisti kunnolla selkä ihan notkolla että sai työnnellä nautinnollisesti. Eipä sitä voinut hidastaa tahtia enempää vaan tuo tuttu tunne kun lähtee orgasmi tulemaan tuli ja sitten yritin olla ihan hiljaa (ettei reino huomaa että minulta jo tuli) kun kalu pumppasi spermaa vaimon anukseen ja vaimo vain voihki hieman enemmän ,lopetin panemisen ja hitaasti vetäydyin vaimon pepusta pois reino ei sitten tiennyt että olin pannut anukseen ja nousin hitaasti sängystä , vaimo jäi siihen samaan asentoon makaamaan peppu spermaa täynnä . Empä ehtinyt pahemmin pois kun reino jo oli menossa hitaasti akuulle sängyn reunalle pyllistävää vaimoani kohti . Katsoi takaa ylhäältä seisaalta kun reinon käsi asetti vaimon pepun taakse kalunsa ja samassa reinon perse työntyi eteenpäin ja samassa vaimo päästi OOOOOOhhhhhh äänen kovaa ja minulla mustasukkaisuus nousi pintaan , ensimmäisellä kerralla kun pantiin vaimoa niin en ollut lauennut ensi itse ja kiihottavuus oli jäänyt päälle mutta nyt oli hieman eri tilanne kun oli jo itse saanut mutta se paha tunne meni onneksi pian ohitse.

      OOOOOhhh oooooh oohhh ääni jatkui ja jatkui ja jatkui ja paljon kovempaa kuin minun pannessa! mutta oli se kiihottavaa katsoa kun reino pani aika kovaa tahtia vaimoa ja tiesi että nyt saa vaimo paksua vierasta kalua pilluunsa !!! reino on kestävempi panija kuin minä ja rynkytti aika pitkän aikaa niinkin kovaa tahtia vaimon pitäessä peppuaan pitkällä selkä notkolla kuin haluten vain lisää ja lisää mutta samassa reino alkoi nytkiä siihen malliin että varmaan tyhjäsi pussinsa vaimoon! samassa sänky ruhoittui ja reino aloitti hitaan vetäytymisen vaimosta ja mentiin toiselle puolelle taloa wchen kumpainen kin vaate mytyt mukanaan.
      Pestiin kalut siinä ja ei ole totta reinon kalu oli pystyssä kuin mikäkin lauantai makkaratanko mies on luonnon oikku . Eipä ihme että vaimo ääntelee niin.
      Puetiin ja mentiin olohuoneeseen sohvalle ja uusi dvdv sisään . Siinä voipuneena ja minä tyytyväisenä tapahtuneeseen reinon naaman loistaessa vieläkin juteltiin miten tekee nainen hyvää niin samassa olohuoneesee tulee vaimo hiukset pörrössä ! eino säpsähtää aika tavala utta istuu kuitenkin shovassa rauhassa. Vaimo istuu viereeni ja hiemn olen säpsähtänyt minäkin muta eipä siinä ihmeempää vaimo asettuu nojolleen minnuun ja katsomme kolmestaan dvdvtä missä nainen on yksin ja kaksi mustaa miestä lykkii kumpaankinin reikään naista .

      Sqanon reinolle että ompa tuossa hieno kohtaus ja reino vaan myöntelee naama punaisena ! ihan naurattaa . Tilanne on todella kiihottava .Suutelen vaimoa ja hyväilen rintoja samalla kun katsomme elokuvaa reino tarkkailee tvtä ja meitä . Alan hieromaan ja puristelemaan vaimon rintoja ja eipä pistä onneksi yhtään vastaan ompa vaimoni nyt kovin innoissaan suutelee vaan kiihkeästi minua ja ei yhtään välitä reinon läsnäolosta! koetan samssa vaimon pillua ja eipä muutakuin jalkoja levittää vaimo ja voihkii äänekkäästi . Ahaa vaimo on ajatellut että nyt ollaankin kaikki hereillä kuitenkin vaikka muuta sovittiin. No eipä haittaa tilanne on valmis ja antaa tapahtua mitä tapahtuu. Riisun itseni alasti ja reino istuu seuraten sohvatuolissa minä olen vaimon kanssa sohvalla ja pydän vaimoa pyllistämään ja nopeaan no vaimo peppu pystyssä shvan reunalla ja minä asetun taakse ja työnnyn yhdellä työnnöllä märkää pilluun johon vaimo äännähtää mielihyvästä, aloitan hitaan lykkelyn ja sanon reinolle että ota vaatteet pois sinäkin vaimo ei puhu mitään vaan on pantavana peppu pystyssä hieroen kädellään samalla pussejani alakautta. Jatkan lykkelyä hitaasti ettei vaan ala kiihottumaan liikaa sillä tekee mieli panna pidempään. Sanon vaimolle että nyt tulee reino jatkamaan pillusi panemista vaimo ei puhu taaskaan mitään vaan jää paikoilleen itseään hinkaten samlla , reino katsoo minua ja sanon että noh siihen niin ja reino menee vaimon taakse lattialle ja asettaa taas tuon samperin paksun kalunsa vaimon pillunhuulille ,nyt näen ensimmäsistä kertaa miten se vaimon pillu leviää kun paksu vieras kalu alkaa hitaasti painumaan sisään , hitto miten hienon näköistä! hitaasti reino painaa kalun vaimoon juurta myöden vaimon peppu leviää ja se sama OOOOOOOOOHHHHHHHHHH kuulu taas kovaa ja pitkään kun on juurta myöden sisässä . Reino aloittaa pitkät vedot ja vaimo samaan tahtiin AAAAAAAHHHHHHH AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAHHHHHHH joka työnnöllä ja aika kovaa vielä äänteleekin haen pikaisesti makuuhuoneesta glid tuubin, sanon tullessa reinolle että minun vuoro ja reino vetää kalunsa pois ja asetun tilalle ja panen hetken ja sanon vaimolle että ime reinon kalua samalla vaimo kääntyy hiemn reinoon päin ja reino astuu sohvan luo ja vaimo ottaa reinon kalun käteensä ja imaisee terskan suuhunsa joka on kuin iso sieni ja aloittaa varren vatkaamisen eipä suuhun muuta mahdukkaan kuin pelkkä terska on se niin paksu laitos!

      Vaihtelelmme paikkoja pari kertaa einon kanssa ihmeesti vaimo himoissaan imee kaluja vaikka ne on ihan pillun mehuissa vaikka normaalisti ei millään meinaa ottaa suuhunsa juuri pillusta tullutta kalua mutta nyt onkin kiima kunnolla päällä. Sanon vaimolle että mene sohvalle selälleen ja vaimo menee innokkaasti ja itse menen panemaan päälle ja painelen kovaa klitorista vasten että vaimo saisi orgasmin ,nousen ja reino aesttuu vaimon päälle ja vaimo ohjaa innokkaasti tuon paksun kalun pillunsa huulille ja eipä päästäkkään heti reiälleen vaikka reino näyttää painavan vaan kaksin käsin pitää varresta kiinni (niin reinon kaluun voi näemmä ottaa kaksi kättä kunnolla kiinni surullista) ja pyörittää kilitoriksensa päällä aika kauan reinon isoa terskaa, viimein päästää sisäänsä paksun kalun ja huone täyttyy OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoHHHHHHHHHHHHHHHHHhh huudosta eipä reino ehdi montakaan työntöä tekemään kun vaimo tarraa reinon pakaroihin ja aloittaa kovan vetämisen ja lantionsa ylös työntämisen ja saa aikamoisen orgasmin. Vaimo on silmin nähden nussitun näköinen mutta mepä ei olla vielä reinon kanssa lauettu ! avustan vaimon ylös sohvasta halaten ja suudellen ja puristellen peppua kovaa ,pyydän reinoa selälleen sohvaan ja sanon vaimolle että nt siihen kaluun asetut ratsastamaan ja vaimo menee otan glidiä ja voitelen vaimon peppureiän kunnolla ja itsellä on niin kiima pinassa että ihan mahdoton olo ja asetun vaimon taakse ja mietin että nyt vasta liki 40 senä saan panna vaimoa nin että on kaksi kalua pillussa ja niin paljon olen niitä videoita katsellut ja himoinnut ja nyt se hetki toteutuu josta olen useasti vaimonnkanssa puhunut samalla kun on pantu ja on lopuksi vaimokin siihen jo yhtynyt että koetetaan vaan joskus nyt on se hetki ! vaimo ratsastaa hitaasti reinon paksulla kalulla ja itse asetan jalan sohvan selkänojan viereen ja toinen lattialla painan kalun päätä alemmas ja etsin anusreiän ja alan painaa hitaasti sisäänpäin kiristyy hieman ja lups vaimo AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH miten tukkaa tiukkaaaaa sanoo vaimo paina vielä lisää himoissani ja samassa olen pohjassa mahtava olo ! painan samalla vaimoa syvemmälle reinoa vasten ja tuntuupa selvästi reinon kalu omaani vasten kun se liukuu syvemmälle nyt on vaimossa kaksi kalua ja kumpikin pohjassa !!! onnen täyttymys!!

      Aloitan hitaan lykkelyn ja tiukalsta tuntuu ja vaimo vaan aah ahahh äntä jatkaa kysyn että miltä tuntuu niin vastaus on täydeltä ja kysyn että tuntuuko hyvältä vastus on että tekee älyttömän hyvää ! vaimo puhuu huokaisten ihan kiimaisen näköisenä! ja sanon reinolle että ollaan men liikkumatta niin vaimo liikuttaa meitä vasten ja sehän onnistuu ja vaimo takoo kaluja vasten persettään ja pilluaan miten kiihottavaa!
      vaimo alkaa hinkkaamaan klitoristaan samalla ja nyt alamme reinon kanssa lykellä itsekkin ja pikkuliikkeillä se onnistuu hyvin ja voi että miten tekee hyvää vaimo hieroo itseään lisää ja saa yhtä äkkiä kovan orgasmin ja tuntuu miten perseen ja pillun lihakset hieroo kalua ja imee sykkien vaimo lysähtää reinon päälle hetkeksi ja mehän lykellään vaan lisää koska meinaa ihan tulla reino alkaa panemaan nopeampaa ja minä myös panemme kumpikin nopeaa ja vaimo huutaa yhtä huutoa ja painaa itseään takovia kaluja vasten ja viimein reino saa ensin ja rauhoittuu alle ja minä alan pumppaamaan spermaa liukkaaseen aunkseen ja voi että mten teki hyvää! nousemme reino käy ensn pesulla ja lähtee kitellen emäntää ja minua ja hyvää yötä . Jäämme vaimon kanssa sohvaan kysyn etä miltä tuntui vaimo sanoi että mahtava kokemus mutta ei jaksaisi kovin usein moista panoa mutta upeaa oli . Seksi dvdv pyörii vielä ja kutittelen vaimoa pillusta kun makaa siinä selällään sohvalla ja painan 4 sormea spermaiseen pilluun ja työntelen hitaasti ompapillu pehmeä sanon johon vaimo että onhan sitä käytetty ja kysyn taas että reinon kalu sitten tuntuu paremmalta niin vaimo katsoo minua että tuntuu se enemmän hyvältä muta kyllä minun kalu riittää hänelle ,painenlen lisää pilluun 4sormea pianhan on käteni pillussa vain peukku on ulkonamutta koko käsi on sisällä niin paljon kuin voi olla peukku ulkona huuuuu kiihottavaa , vaimo ei pistä yhtään vastaan vaan sormeilee turvonnutta klitoristaan samlla ja ktsoo dvdvtä otan pöydältä glidiä ja ruuttan kylmää ainetta pilluun ja asetan peukalon myös pilluun ja alan hitaasti painaa ja vedellä mutta en pois asti koska pillu tuntuumenevän kiinni nopeasti vaan painenlen varovasti aina vaan enempi ja enempi syvemmälle ja vieläkään ei vaimo pistä vastaan !!! liikuttelen hitaasti edestakaisin mutta pidän huolen että painuu vähä vähältä syvemmälle ja hups vaimo nytkähtää ja peukaloni rystynen lupsahtaa pillun sisäpuolelle ja vaimo sanoo että sinun käsi on nyt kokonaan pillun sisällä!!! on itsekkin hieman hämillään mutta tarttuu ranteeseeni ja akaa liikuttaa hitaasti edes takaisin pillussaan! minulla seisoo taas ! hetken kuluttua vaimo pyytää että vedä varovasti käsi pillusta mutta hitaasti ja alan vetää ja kiristyy aika tavalla huh no hitaasti vaimo vetää ranteestani ja lups pillu jää levälleen ja onpa turvonnut ja punainen ja samassa alkaa sykkien pientä asetan kaluni pillulle ja panen taas hetken oi miten on pillu pehmeä ja tekee hyvää upeaa empä laukea kolmatta kertaa vaikka tekee hyvää ja pyydä että vaimo pyllistää ja panen takaapäin niin nopeaa kuin voin ja saan semmoisen puoliorgasmin . Eipä jaksa enempää peseydymme ja mennään nukkumaan ja ollaan tyytväisiä, upea vaimo minulla.

      • Hessu,45

        Tosi kiihottava tarina,tollanen on tullut mieleen monesti.Mutta en ole rohjennut kertoa vaimolle.En tiedä miten asjan esittäisin?Mutta kiinnostaa.Oikei hyvä tarina.Jatkoa odotan.


    • Anonyymi

      Terve
      Aloitin ketjun 20 v sitten. Juttu tuli esiin vahingossa ja muistui heti tuttu teksti. Sama vaimo on edelleen mitä nyt kummallekkin on tullut kiloja lisää onneksi vain muutama ja uurteet jo löytyy kasvoilta jne. Mutta tämä ”Reino” on edellen paras kaverini ja reinon kalu on edelleen aikamoinen lauantaitanko nykyään sinisillä pillereillä vahvistettuna kun hieman löysyyttä ilmennyt. Tulee huvikseen reinon sinisiä salmiakki nappeja itsekkin käytettyä kun reino on jokusia kertoja aina vuodessa käymässä. Reinon vaimo on edelleen sama ja sama hiukan seksi vähäisyys on pysynyt reinon vaimon luonteena. Reino on edelleen innoissaan kun pääsee touhaamaan seksi asuja pitävän vaimoni seuraan ja yhdessä pumpataan. Yhä olen kade reinon parrulle mutta hyvin on tällä normi nakillakin pärjätty. Vaimo nauttii edelleen suuresti kahden miehen panemisesta ja se on mukavaa puuhaa kaikin puolin. Ollaan kumpikin reinon kanssa samanlaisia ja tahdotaan tuottaa naiselle nautintoa ja saada vaimo oikein kiimaiseen mielentilaan joten pitkään itse laukeamatta työstetään vaimoa ja ompa onnistuttu sillä vaimo aivan villinä antautuu kaikkeen. Tässä välissä on muutama lomareissu tehty ja taas sai ylipuhua pitkään kun halusin tumman miehen tulevan hotelli huoneeseen ja ihan uimarannalta bongasin nuoren miehen joka selvästikkin oli ns alan mies. Vaimo kyllä esteli hieman kun ralli englannilla lähestyin tuota speedoissa olevaa miestä. Olin tietty varmistanut jo aiemmin että speedoissa näkyi todella pitkä näkyvissä erittäin selkeästi pitkä ei mytyssä oleva elin. Ihan huvitti kun kalu pullisteli lonkkanivelen kohdille asti lähes että onko jokin feikki kalu vain juuri pelkkää esittelyä varten. Aar juu big dick ? Kysymys ei hätkähdyttänyt vaan mies siististi raotti speedojaan rannalla ja voi jestas mikä tumma kalu siellä vilahti. Vaimo ei nähnyt sivumpaa mutta asia kyllä selvisi hotellilla. Vaimoa hävetti kävely kolmistaan rannalta hotellille sillä kaikki kuulemma näki ja katsoi mitä tuo kolmikko oli menossa tekemään. Kukaan ei katsellut sen ihmeemmin meitä oikeasti. Suihkuun mentiin suoraan sillä hikinen olo ei ole mukavaa. Onneksi oli iso suihkutila. Ekana olin ilkosillani suihkussa ja vaimo perässä mutta olkoon ray tämä kaveri katseli meitä ja pyysinkin liittymään yhden suihkun alle myös raytä. Nyt vaimo näki kuin itsekkin millainen elin sieltä heilahti esiin. Vaimo tuijotti tuijotti tuijotti kun iso kalu heilui. Ray astui suihkuun ja pyysin vaimoa saippuiomaan rayn kalua. Alkoi vaimon estot olemaan poissa. Vaimo pesi rayn kassit ja kalun ja veteli tuota 20cm yli pitkää kalua innoissaan. Tästä tapauksesta on n 8v. Nyt pitää lähteä kauppareissulle vaimon kanssa tuli komento,loma jatkuu ja suomen kesä maistuu moi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe