Lapset pinnaavat koulusta -miksi?

Mitä kristitty on mieltä ns. "koulupinnareista"? Ainahan ne ovat kristittyjen mielestä ateistin lapsia, jotka pinnaavat koulusta, eikös? Koskaan ei ole kristittyjen perheissä koskaan mikään huonosti?!? :) Se että lapsesta tulee pinnari ei ole ateismini kanssa missään tekemisissä. Ateistina vastustan ns. "vapaata kasvatusta", jossa lapsi määrää vanhempia. Vanhempien tehtävä on tehdä kasvattaminen, eikä sitä tule missään nimessä laittaa yhteiskunnan harteille!!

Suomi on useasti hyvin paskamainen valtio, että kaikki AINA sieltä lasten kasvatuksestakin laitetaan yhteiskunnan harteille oli meillä sitten kaikkien lasten yhteinen peruskoulu SUKUPUOLESTA RIIPPUMATTA tai nyk. "nuorten miesten" asevelvollisuus SUKUPUOLESTA RIIPPUEN niin miltein jokaisen lapsen vanhemman asenne on se että yhteiskunta OPETTAA lapsen eikä heidän tarvitse "uhrata" aikaansa tällöin oman lapsensa kasvatukselle!? Toivoisin, että Suomessa ei olisi enää asevelvollisuutta, jolloin niitä tärkeitä kansalaistaitoja suomalaisille opettaisi pääsääntöisesti vain vanhemmat ja vasta toissijaisesti peruskoulu!

Itse en pinnannut yhtäkään päivää peruskoulussa! Sen verran hyvin minua vanhempani holhosivat, vaikkei vanhempani mitään kristittyjä ole!! Saako teillä kristittyjen perheissä käydä lapsen armosta, kun lapsi pinnaa koulusta tai kun on pois koko lukuvuosi!? Ei toi vaan ole tyypillistä ateistien kodeissa että annetaan lapsen pinnata koulusta...ateistit sentään osaavat pitää lapsillensa kuria (=isäpuoleni), mutta te USKOVAISET janotte teidän lapsillenne vaan niitä "uskonnollisia tapahtumia", joita on ne koulun uskonnolliset hartaudet ja juhlat, joissa pitää olla mukana kaikki. Te lyötte heti vyöllä heti lastanne perseelle, jos uskonnosta arvosana on lapsellanne 4, mutta muut kiitettäviä/hyviä/tyydyttäviä mutta meillä meillä hurrattaisi jos uskonto tai ET olisi 4 ja muut kiitettäviä/hyviä/tyydyttäviä jne. Ns. "satutunneista" (=uskonto) ei pitäis edes mitään arvosanaa saada peruskoulussa, kunnei päiväkodissakaan lapsi saa mitään arvosanaa kun luetaan jotakin Mikko Kunnasta!!! ;)

Antakaa ihan minkälaiset arvosanat lapsellenne USKONNOSTANNE, kunhan lukevat sitä vaan peruskoulun ulkopuolella eikä muiden (="uskonnottomien) lasten tarvitse sitä milloinkaan opetella sitä peruskoulun aikana!!

15

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei ateisti1982,

      Tämä kristitty ei ainakaan pysty ajattelemaan, että lasten koulupinnaamiset johtuisivat ateistitaustasta tai uskonnollisesta taustakaan. Välinpitämättömästä ja rakkaudettomasta taustasta voisin etsiä syyllistä koulusta pinnaavien lasten ja nuorten tilanteisiin. Eihän ateistinen vanhempi ole välttämättä moraaliton ja rajatonkaan vanhempi. Kristityillä arvot vain nousevat kristilliseltä arvopohjalta.

      Suomessa on oppivelvollisuus. Jokaisen vanhemman tehtävänä on huolehtia, että heidän lapsensa suorittavat tämän. Jos vanhemmista ei ole vastuullisiksi huoltajiksi, ottaa yhteiskunta vastuun ja huostaanottaa lapset. Minulla ei ole tutkimustilastoja siitä, millaisista arvomaailmoista olevia lapsia huostaanotetaan perhekoteihin ja lastenkoteihin eniten.

      Olen eri mieltä kanssasi asepalveluksen pakollisuudesta. Mielestäni on tärkeää, että kaikki terveet ja palveluskelpoiset nuoret miehet suorittavat asepalveluksen. Meidänkin piironginlaatikossa odottaa nuoremman velloksen littera jo asevelvollisuuspaikkaan ensi heinäkuussa.

      Voimia kaikille vanhemmille vaativaan kasvatustehtävään,

      t. Maarit-pappi

      • "Välinpitämättömästä ja rakkaudettomasta taustasta voisin etsiä syyllistä koulusta pinnaavien lasten ja nuorten tilanteisiin."

        Meidän ateistien rakkaus ja välinpitäminen lapsestamme laitetaan kyseenalaiseksi aika monesti tällöin teidän kristittyjen taholta kun emme ole kristittyjä ja se on vaan niin vastenmielistä kuinka kristitty suojaa taustojansa tässä aina vaan "parempana ihmisenä ja kasvattajana" kunhan lapset ymmärtävät jotakin "sössönmuusia" sen Jeesuksenne syntymisen ja ristiinnaulimisen päältä!? Kristitty kieltää sen loppuun asti ettei lapsi polta tupakkaa tai ole koskaan käyttänyt alkoholia vaikka totuus olisi aivan toinen!!! En kiellä etteikö sellaista tapahtuisi myöskään ateistien lapsien osalta, mutta te ette sitä voisi edes MYÖNTÄÄ!!! Siinä on meidän eromme!!!

        "Mielestäni on tärkeää, että kaikki terveet ja palveluskelpoiset nuoret miehet suorittavat asepalveluksen."

        Mielestäni on nykymaailman järjen mukaista että myöskin kaikki ne naiset, jotka ovat enemmänkin "uraäitejä" tai lapsettomia naisia pyydettäisi tiettyyn ikään tullessa armeijan harmaisiin, joten tajuisivat lopulta mitä se armeijatouhu todellisuudessa on jota se ei ole sama kuin teille kerrottu!! Suomen tulisi jokatapauksessa miettiä mielestäni viimeistään sodan Suomeen uhatessa Nato-jäsenyyttä...siitäkin maksetaan tolkuttomia määrin että olemme EDES Naton kanssa "yhteensopivia"!! Suomen tulisi olla Nato-jäsen...kuten on suurin osa Europpaa paitsi VENÄJÄ, Suomi, Ruotsi ja joitakin "pieniä pikkumaita" Etelä-Euroopassa!! Siis Suomen tulee todellakin luopua asevelvollisuudesta vuoteen 2015 mennessä -asevelvollisuus ei säily meillä enää pitkään ja se on yhtäpitävä TOSIASIA kuin uskovaisille on Raamattu!!

        En ole kristitty ja pidän tuota Suomen asevelvollisuusjärjestelmää haittana suomalaisen miehen kehittymiselle. Naisista sinne ei kuitenkaan koskaan ole ollut tungosta!! Aina ne kaikkein rumimmat suomalaiset neitoset sitäkin kokeilevat lopulta kunnei käy flaksi miesmarkkinoilla täällä siviilissä...kuvittelevat että siellä kävis!? Olenko väärässä!?

        On eriasia oikeastaan asevelvollisuuden suhteen jos se koskisi Suomessa naisiakin!! Jep, kaikkialla pitää olla tämä eriarvoisuus!! Sehän on teidän kristittyiden valttikortti ollut iät ja ajat!! Jos joutuisin joskus niin tasan avovaimoni lähti kanssa...tänne se ei jää viholliset sen kumminkin raiskais ja tappais!!


    • Asevelvollisuuden haittapuoli on se, että hyvin monesti luullaan sen suhteen että yhteiskunta opettaa VIIMEISTÄÄN "kurittomankin nuoren miehen tavoille"!! Ei armeija enää nykyisin tee "kurittomasta pojasta miestä"!! Joka niin kuvittelee on hyvin vanhollinen henkilö, jonka pitäis itse käydä armeija.

      En ole presidentti Sauli Niinistön kanssa samoilla linjoilla, että asevelvollisuusjärjestelmä tulisi säilyttää Suomessa hamaan tappiin asti. Ketä sellainen oikeasti hyödyttäisi nykyisin. Suomessa kytätään liikaa sitä, mitä on "raha" ja "mammona" jne.

      Miten helvetissä näistä pinnaavista ja sakkoa vanhemmilta kinuvilta peruskoululaisilta oikeastaan voidaan tehdä "asevelvollisia" ja järjellisiä Suomen kansalaisia, kun suomalaisilta lapsilta alkaa esim. nuotion sytyttäminen ja tulitikun raapaiseminenkin (ellei ole kyseessä tupakka) tuntumaan melko järjettömältä!!?? ;) Hyvin ristiriitainen asetelma tämä on, mutta jos pitäis valita niin en haluaisi tätä Suomea minkään uusavuttomien ihmisten käsiin oli Suomen maanpuolustuksellisuus mistä tahansa hevon_ perse_isän_asenteista ja ei tee pojalleen mitään muuta ajatusta kuin sen että on käynyt aikoinaan kansakoulun ja varusmiespalvelun niin sen tulis riittää!! Liikaa tässä päästetään reserviupseereita johtajien virkoihin, vaikkei ne siihen ois päteviä...katellaan vaan sitä upseerin arvoa eikä juurikaan koulutusta!! Siis olisin parempi "sivarina" maanmittausalan kartoittajana kuin yksikään vitun reservin kersantti (joka on mua nuorempi), koska se johtuu siitä että koulutin itseni vasta "sivarin" jälkeen, kun ne jotka suorittivat ennen varusmiespalvelusta tutkintonsa!! Joka oppitunti niistä oli AINA jossakin pornosivuilla, joten ei tainnut mennä ainakaan silloin maanmittausalan oppi perille!! :D

      • Olen nyk. "sivari", mutta nykyisin ainakin "res. korp." ja sen lisäksi olen "aliupseerioppilas". En usko koskaan isänmaallisuuteen!!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Olen nyk. "sivari", mutta nykyisin ainakin "res. korp." ja sen lisäksi olen "aliupseerioppilas". En usko koskaan isänmaallisuuteen!!

        Jos olisin uskonut isänmaallisuuteen niin olisin nykyisin väh. "reservin alikersantti"!! Niinistö ei ole ajantasalla vaan vie Suomen samaan "sotamyllyyn", mitä muutkin sellaiset jotka puoltaa hanketta: "asevelvollisuususkoon hurahtaneiden sota". Saavat puolestani myöskin sodita! Mä en sellaisessa sodassa voi olla mukana, mutta jos on ateisti vs. kristitty niin sen suhteen jo "venyttelen"!! Kristinusko palvoo jokaista varuskuntaa!! Se ei kuulu mielestäni vaan millään osin sotimiseen!! Sotilaspapit tulisi palaa mielestäni helvetissä silloin kun mä alkaisin sotimaan edes "res. korp." ominaisuudessa ja ylempiarvoisten haistattelijana!!!!! :)


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Jos olisin uskonut isänmaallisuuteen niin olisin nykyisin väh. "reservin alikersantti"!! Niinistö ei ole ajantasalla vaan vie Suomen samaan "sotamyllyyn", mitä muutkin sellaiset jotka puoltaa hanketta: "asevelvollisuususkoon hurahtaneiden sota". Saavat puolestani myöskin sodita! Mä en sellaisessa sodassa voi olla mukana, mutta jos on ateisti vs. kristitty niin sen suhteen jo "venyttelen"!! Kristinusko palvoo jokaista varuskuntaa!! Se ei kuulu mielestäni vaan millään osin sotimiseen!! Sotilaspapit tulisi palaa mielestäni helvetissä silloin kun mä alkaisin sotimaan edes "res. korp." ominaisuudessa ja ylempiarvoisten haistattelijana!!!!! :)

        Siis Suomesta "sotilaspapit" pois varuskunnista samoin kuin uskonto pois peruskouluista!!! Se on muuten ennemmin "uskon sotaa" ja todellisuus on toisaalla tällöin, missä sen pitäisi olla. Ns. "Rintamalla" (jos sellaista enää edes olisi) niin KUKAAN ei halua enää nykysin yhtäkään jorisemaan edes tällöin "kuoleman sairaalle" että Jumala tulee! Mielestäni sellainen on järjettömintä "ateistisotilaallekin"!! Psykologia sinne tarvittais eikä mitään PAPPIA!!!


    • yhden tiedän

      Minä tiedän yhden nuoren, joka ensin pinnasi puoli vuotta koulusta ja sai sittemmin luvan suorittaa peruskoulunsa loppuun kotoa käsin psykiatrin lausunnon perusteella. Hän kärsi paniikkihäiriöstä ja sosiaalisten tilanteiden pelosta. Mielenterveyden häiriöt eivät aina hoidu kurilla ja kasvatuksella.

      • Hei yhden tiedän,

        Nostat esille tärkeän näkökohdan. Minäkin tunnen tällaisia nuoria, jotka suorittavat peruskouluaan ns. sairaalakoulussa. Liian moni joutuu myös suorittamaan peruskoulun muilla järjestelyillä koulukiusaamisen vuoksi. Se on huutava vääryys.

        t. Maarit-pappi


      • kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei yhden tiedän,

        Nostat esille tärkeän näkökohdan. Minäkin tunnen tällaisia nuoria, jotka suorittavat peruskouluaan ns. sairaalakoulussa. Liian moni joutuu myös suorittamaan peruskoulun muilla järjestelyillä koulukiusaamisen vuoksi. Se on huutava vääryys.

        t. Maarit-pappi

        " Minäkin tunnen tällaisia nuoria, jotka suorittavat peruskouluaan ns. sairaalakoulussa."

        Yhtäkkiä se papin kelvoton ja kristitty alkoi "tietämään" ASIOITA!?

        Pitäisi vaan ennemmin katonta osoittaa Suomessa SYIHIN kuin niihin SEURAUKSIIN!!! En ole koskaan hyväksynyt että tässä ajatellaan niin että monesti viaton eli lapsen vanhempi siitä rangaistaisi sakoin vaikka se olisi hyväksyttävää moneltakin osin, kun syyllinen on todellakin se muksu miksi lintsasi!! Vanhemmilla on päävastuu, mutta miksi niitä tulis rangaista sakoin!! Mun mielestäni koulusta pinnareille pitäisi antaa "rangaistus" -kuokkimaan esimerksi suota tms. jonne ei ne tytötkään vois mennä!!

        Miksi pitää hankkia lapsia, jos vanhemmat eivät osaa itse esim. kansalaistaitoa jne. tai pitää minkäänlaista kuria ja järjestystä lapselleen. Ne vanhemmat kysyvät muilta ?? Kyl sellaisilta vanhemmilta tulisi evätä lisääntymismahdollisuudet, jotka eivät ole varteenotettavia vanhempia lapselleen!!


    • ykx äitee

      " Ateistina vastustan ns. "vapaata kasvatusta", jossa lapsi määrää vanhempia. Vanhempien tehtävä on tehdä kasvattaminen, eikä sitä tule missään nimessä laittaa yhteiskunnan harteille!! "

      Kerrankin sulta kuulee jotain järkevää tekstiä.
      Uskovat kasvattavat lapsensa ihan hyvin herran kurisssa ja nuhteessa, koulussa ollaan ja läksyt tehdään ja kotiin tuodaan hyviä numeroita.

      Usko ja uskonto ovat ERIASIOITA ! Muista se.

      • "Kerrankin sulta kuulee jotain järkevää tekstiä."

        Monta kertaa olen mielestäni kirjoittanut tekstiä, joka on ollut mielestäni järkevää mutta kun se on vaan niin että teidän uskovien mielenlaatu on hyvin rajoittunut. Jos joku kritisoi Raamattuanne tms. niin se ei ole teidän mielestänne järkevää, vaikka se todellakin minusta olisi !!! Miksi sitä ei saa kritisoida?

        "Usko ja uskonto ovat ERIASIOITA ! "

        Kyllä ne ovat vaan samoja asioita. Miksi uskoa johonkin, jollei ole uskontoa? Mä en usko asioihin ...minä LUOTAN asioihin ...usko ja luottamus on ERIASIOITA!! Tieteen näyttöön LUOTETAAN, siihen ei koskaan ole vielä kukaan USKONUT!! Pitäiskö tiedekin olla jokin himputin usko, jotta te uusavuttomat (=uskovaiset) jästipäät uskoisitte siihen!? Olen ateisti, tiedettä on turha muuttaa uskoksi, kuten te haluaisitte tehdä!! En usko fysiikan lakeihin vaan luotan siihen tutkittuun tietoon 100%:sti!! Uskovaisella sama on pyöreä nolla, jos se tieto ja ainut luottamus perustuu Raamattuun. Millä uskovainen perustelee fysiikan lait!? Jumala tuli ja jumala meni?


      • ed.
        ateisti1982 kirjoitti:

        "Kerrankin sulta kuulee jotain järkevää tekstiä."

        Monta kertaa olen mielestäni kirjoittanut tekstiä, joka on ollut mielestäni järkevää mutta kun se on vaan niin että teidän uskovien mielenlaatu on hyvin rajoittunut. Jos joku kritisoi Raamattuanne tms. niin se ei ole teidän mielestänne järkevää, vaikka se todellakin minusta olisi !!! Miksi sitä ei saa kritisoida?

        "Usko ja uskonto ovat ERIASIOITA ! "

        Kyllä ne ovat vaan samoja asioita. Miksi uskoa johonkin, jollei ole uskontoa? Mä en usko asioihin ...minä LUOTAN asioihin ...usko ja luottamus on ERIASIOITA!! Tieteen näyttöön LUOTETAAN, siihen ei koskaan ole vielä kukaan USKONUT!! Pitäiskö tiedekin olla jokin himputin usko, jotta te uusavuttomat (=uskovaiset) jästipäät uskoisitte siihen!? Olen ateisti, tiedettä on turha muuttaa uskoksi, kuten te haluaisitte tehdä!! En usko fysiikan lakeihin vaan luotan siihen tutkittuun tietoon 100%:sti!! Uskovaisella sama on pyöreä nolla, jos se tieto ja ainut luottamus perustuu Raamattuun. Millä uskovainen perustelee fysiikan lait!? Jumala tuli ja jumala meni?

        " En usko fysiikan lakeihin vaan luotan siihen tutkittuun tietoon 100%:sti!! "

        Oletkohan kännänyt vähä likaa ? Fysiikan lainmukaisesti sinä kävelet maan päällä et leiju pilvissä. Ja fysiikanlait ovat fysiikan lakeja oli uskova tai ei .

        Uskonto on esim. luterilaisuus , hindulaisuus, islam. jne. kuolleita oppirakennelmia.
        Jeesus tuli antaakseen ELÄMÄN, ( ei uutta oppirakennelmaa joka on vain kuollut kirjain.)

        "Tieteen näyttöön LUOTETAAN, siihen ei koskaan ole vielä kukaan USKONUT!! "

        Eli jos tieteellisesti on todistettu, että jkn. asia on totta (kuten tupakointi aiheuttaa keuhkosyöpää ) sinä ET USKO SITÄ ?
        Vähänkö tajutonta.
        Sinulla on niin paljon hölmöjä stereotypioita uskovista, ettei niissä ole päätä ei häntää.

        " teidän uskovien mielenlaatu on hyvin rajoittunut. " joopa joo...


    • nuorateisti

      Olisi oikeastaan pitänyt pinnata koulusta enemmän. Asiat olisi menneet paremmin päähän, jos olisin vaan lukenut ne kirjasta sen sijaan, että notkuin päivät koulussa katsellen sitä mielitautista meininkiä ja vältellen kiusaajia. Tämä koskee osittain lukioaikaakin.

    • Ongelma on se että liian monet vanhemmat hankkivat lapsia, eikä lopulta kummallakaan ole tietoa miten sitä lapsia tulis kasvattaa. Minulla on keinot:
      - Luodaan kotiintuloajat (näin viikonloppuisin ei anneta lapsen myöskään yöpyä kaverinsa luona) ja jos myöhästyy niin siitä tulee iso aresti (esim. tunti seisomista nurkassa ja ainoa mikä saa liikkua on silmämunat) - uhataan remmillä jollet tule kotiin, kun on sovittu!!
      - Laitetaan lapsi esim. siivoomaan huoneensa ennen kuin saa viikkorahaa ja jollei siivoa niin EI saa viikkorahaa.
      -Ne hankinnat...tuleeko jokaisella lapsella olla välttämättä se uusin Nokia Lumia? EI!!
      -Ruoka-aikana perhe syö...muutoin jää ilman sapuskaa!
      -Niin kauan syö 15-vuotiaskin lautasensa tyhjäksi, eikä murmota ruuasta. Siihen asti saa istua ruokapöydän ääressä kun lautanen on tyhjä -muuten ei saa mitään ruokaa sinä päivänä! Vihaan sanaa: "emmä tykkää"...vaikka lautasella ois mätiä munia niin se lautanen syödään puhtaaksi!! Ihan sama sen jälkeen käykö oksentamassa, mutta se ruoka mitä laitetaan niin se syödään! Liian lepsuja on vanhemmat kun antavat lasten "maistella" ruokia. Meillä se on niin että lautanen syödään puhtaaksi tai alkaisi pari viikon mittainen ARESTI!!!

      En nyt tähän hätään keksinyt muuta. Niin tulee toimia ettei ainakaan lapset komentele vanhempiaan...!! Jos multa pyydettäis tuomaan kokista niin mä ottaisin pojan/tytön niskasta kiinni ja veisin sen siihen kädestä tai RAAHAAMALLA: "tossa on kokiksesi, ei tarvi enää ensi kerralla raahata tai saat olla koko loppuelämäs ilman kokista" !!!

      Siis lapselle tulee järjestää kuri ja järjestys...on se vain täysin hullua tuo "vapaakasvatus", josta me ateistit saamme välittömästi tuntea. Minähän vihaan vapauksia lapselle!!! Mä en pelkää edes sosiaaliviranomaisia!! Kun mä sanoisin ei niin lapset ei koskaan tee sitä mitä mä kiellän!! :)

      • lapsiparat

        Järkyttävää mitä sinun lapsistasi tuolla menolla tulee ? Sadistinen kasvatus, mihin emotionaalinen puoli jäi, vai oletko tunneköyhä sadisti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3517
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      252
      1973
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      91
      1285
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      59
      1164
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      986
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe