Kiukku kasvaa yli äyräiden

Räyhäkkö

http://liberalismi.net/wiki/Etusivu.
Aikamoista propaganda sontaa kirjoitetaan 'WIKI' tietona. Kokoomuksen luoma wiki sivusto. TOivottavasti katoavat pian. Tällaisen poliittisen päämäärän ajaminen 'wiki' sanalla pitäisi olla kielletty.

Yleinen suuttumukseni poliitiikkaan on viime aikoina kasvanut yli äyräiden. Elinkustannusten nousu vei kodin, jätti velat...Kaikki oli hyvin kunnes tehosteettiin molemmat työttömäksi jaettiin yrityksessä ennätys optiot ja voitot, ja nostetiin energianhintoja verotuksella....Oli pakkko myydä koti heti. Korkojen nousuun varattu rahat menivät elinkustannuksiin ja kun päälle leikattiin korkovähennystä soppa olisi ollut kohta valmis. Asuntovelallisia kaatuu kohta rytinällä. Se on tarkoituskin. Sijoittajat saavat ostaa halvalla.
Toki siitä tulee pankeille luottotappiota, mutta hei. Ne maksaa valtio pankkitukina sinun pussistasi....ja sijoittaja kkuittaa. Lisäksi asuntovelalliset ovat sen jälkeen ikuisessa velassa perintäyhtiöille...ja sijoittaja niiaa.
Pankkituet sitten kaatavatkin suomen, suomen valtio konkurssiiin, kansallisomaisuus mm pohjavedet myydään. mm. Veden hinta pilviin....sijoittaja kumartaa.
Suomen kansa maksaa maailman eniten mistä? Vastkkeetonta veroa. Kolumbiassakin on parempi terveyden huolto, tiet ovat surkeita, kouluja ei ole, vanhukset ovat vankeina ja avoimen ryöstön kohteita yksityislaitoksissa (Yksityistäminen kirjaimellisesti 'potkii mummoja päähän')
Lista epäkohdista on ihan loputon, masennus iskenyt lasten tulevaisuuden puolesta. Pelkkiä tulevia talousorjia ei muuta.

Toivon että pian alkaa kansannousu tätä 'markkinataloutta vastaan. Valtio pönkittää laeilla ihmisiä pakolliseen kulutukseen ja maksuihin, lupiin, tarkastuksiin, lappusiin, toimenpiteisiin, jopa velkaa pakotetaan ottamaan -> jätevesiuudistus jne... hintoja nostetaan kokoajan vaikka ihmisillä menee huonommin, tarkoituksellista kurjistamista.
Suomi on yksi paskaläpi nykyisin. Kokoomus raiskaa suomineitoa, jolta valmiiiksi jalat katkaistu ja polvillaan.
Suomen kansa on kuin raatokärpänen luun päällä, omasssa maassaan,...jämät saa jos jää ja tuskin jää vaan joutuu itsekin syödyksi.

Olen sitä imeltä että kunta udistukseen ei tule suostua. Kuntien on perustettava uusi valtio, jätettävä läntti siitä pois ja siirrettävä nykyiset päättäjät ja virkamiehet sinne. Suomen kansa hallitkoon suomea ja läntti olkoon miten tykkää. Suuryritysten omaisuus kansallistettava ja solidaarinen uusi vatio luotava tyhjästä täysin uusilla säännöillä.
Kukaan ei taida muistaa mikä kunta lauperin oli. Se oli osuuskunta jonka tuotti kaikilee asioita ilman voittoa ja byrokratiaa. Nyt kun kaikki on yksityistetty ja valta myyty, valtio ja kunta ovat turhia.
Ai joo ja ahneus kriminalisoitava, kun tuo rasismikin on kriminalisoitu. Ahneudesta ja vallanhimosta kaikki planeetan ongelmat juontava alkujaan alkunsa. Eliitin tekosia..
Minä irtisanouden nykyisen suomen valtion vastuista, päätöksistä, enkä ole verovellinen valtiolle, joka ei kansalaisistaan vaan ainoastan taloudesta ja suuryrityksisä välittää. tälle valtiolle tai yrityksille. On aika tehdä avioero herra poliitikon ja Suomineidon välille. Minä en tunnusta suomen valtion päättäjiä ja virkamiehiä. Yhteenkään lappuun en ole nimeäni laittanut jossa suostuisin näitä kunniottamaan. Olen vain syntynyt tänne.

Sotavelatkin saa maksettua joskus loppuun, markkinataloutta ei koskaan.

Olen kahden laman päähän potkima. Edellislama vei kaiken. pankit saivat kyllä tukensa ja kotini, jonka lopulta maksoin yötä päivää töissä ja työttömyyskorvauksista kadulla asuen. Nyt meni taas koti, mitään ei tästä uurastamisesta jäänyt käteen. nykyarvona 500 000 euroa hukeat kulut ja korot päälle olen maksanut sijoittajille, minulla ei ole omaisuutta, mutta silti velkaa 50 000. Siinä 40 vuodenkoko elämän tulos. Tätä velkaa en maksa enää penniäkään. Miksi maksaisin?
Terveys on mennyt, hermot riekaleina ja tulevaisuutta ei enää ole. Jopa kuolema on lakannut pelottamasta, jotain hyvää tästä paskapolitiikasta on siis seurannut. Kuolemahan on pienempi paha kuin talouskidutus.
Maasta lähtö on seuraava harkinta. Roskiksessa saa asua muissakin maissa, mutta palella ei tarvitse. Täällä antavat helsingissä kodittomalle bussilipun toiselle paikkakunnalle, eli helsingissä ei saa edes olla, jos olet koditon. Vapaa suomi???? Jopa roskikset on lukittu, ettei ruokaa löydä. Kauppahan voi menettää voittoja ja jätehän on rahanarvoista, paitsi tavalliselle kansalaiselle se on kulu. Eliittinatsien sanelemaa kieroutuneen mielen rahapsykoottista lainsäädäntää..

Voisin kirjoittaa romaanin ketutuksesta. Se ei muuttane mitään, kuten ei tämäkään kirjoitus. Mutta jos yksikin herää tästä painajaisesta miettimään, se oli sen arvoinen.
En jaksa jatkaa enempää tätä...

0

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Martina naimisiin.

    Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    401
    3852
   2. Etsin sinua vakavissani

    Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
    Ikävä
    71
    1782
   3. En minä seksin perässä ollut

    vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
    Ikävä
    78
    1483
   4. En voi edes kirjoittaa siitä.

    Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
    Ikävä
    62
    1239
   5. Vanhempi mies

    Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
    Ikävä
    71
    1194
   6. Viiskymppisenä

    Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
    Sinkut
    357
    1128
   7. Olen pahoillani nainen

    Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
    Ikävä
    70
    1042
   8. Hääpukuja ei turhaan ostella

    Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
    Kotimaiset julkkisjuorut
    73
    955
   9. En löydä sinua

    jotta voisin viestiä lähettää.
    Ikävä
    43
    917
   10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

    Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
    Kotimaiset julkkisjuorut
    156
    912
   Aihe