Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Timo Koivusalo

rainat ****

Uusin floppi. Vuonna 85. Vuodesta toiseen elokuvasäätiön rahoilla toinen toistaan kelvottomampia elokuviksi kutsumiaan pökäleitä tehtaileva Koivusalo kertoo, ettei hän lue arvostelijoiden kritiikkejä. Siitä ei ole kuulemma enää hyötyä kun raina on jo valmis. Se on varmasti totta sen elokuvan suhteen. Kritiikin pointti kuitenkin on se, että niistä voisi ottaa oppia seuraavaan. Eikä toistaa kaikkia Pekko-toilauksia.
On yksiasia osata soittaa suuta ja toinen ohjata elokuvaa. Toisen näistä Koivusalo osaa. Arvaa kumman?

17

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mun mielipide.

      Muuhun en ota kantaa mutta Täällä pohjantähden alla elokuva on
      harvinaisen onnistunutja hyvä elokuva.

      • Kuvitetut klassikot

        Mutta miksi se ei ole sen parempi kuin Laineen versio? Olisihan helppoa katsoa mallia, tehdä Laineelta hyvin onnistuneet kohtaukset samalla tavalla ja huonot paremmin. Kokonaistulos ei kuitenkaan ole sen kummempi ja koko elokuva on oikeastaan aivan turhaan tehty.

        Jäin Koivusalon versiosta kaipaamaan vain maestron itsensä säveltämää ja Saija Palinin sanoittamaa musiikkia, jonka kruununa olisi ollut uusi Akselin ja Elinan häävalssi. Vapise Heikki Aaltoila!


    • rainat****

      Vain vielä hyvä elokuva. Väinö Linna tuonilmasissa vaikeroi kun hänen mestari teoksensa pilataan. Laineen Eetu sentään pysyi paremmin Linnan tekstissä. Nämä tekotaiteelliset paskapökäleet kuvottavat eniten siksi, että niihin hakataan vero euroja millitolkulla.

      Elokuvan ohjaamisesta ei edes voi puhuakaan. Näyttelijät lausuivat repliikkinsä kesäteatterilava mölähtelyillä. Pääosaa esitti sama juippi niin rippikoulupokana, kun hautaan kaatuvana ukkona .Aarno Sulkanen tavoitti aikoinaan jotain Koskelan Akselista. Koivula, ei vähääkään.

      Jos kuvitellaan, että joka kohtauksesta selvitään tupakkaa sormitertussa polttamalla, ja ärisemällä, on pihalla niin näyttelijä kuin ohjaaja jonka kuitenkin tulisi osata edes alkeet.

      • Elokuvien ystävä

        Haista pitkä vittu!
        Ootsä noin vajaa ihminen, jahka olet edes ihminen. Epäillen suuresti! Älykkyysosamääräsi ei ainakaan anna viitteitä siitä. Epäillen ettet edes tiedä koko tarinaa?
        Vuonna85 elokuva perustuu samannimiseen teatteri-esitykseen, joka menee Tampereella, mutta tuskin tiedät sitä.
        Koivusalo on ohjannut sen elokuvan YHDESSÄ Riku Suokkaan kanssa. Käsikirjoittajia on kolme eikä Timo ole yksikään heistä.


      • rainat****
        Elokuvien ystävä kirjoitti:

        Haista pitkä vittu!
        Ootsä noin vajaa ihminen, jahka olet edes ihminen. Epäillen suuresti! Älykkyysosamääräsi ei ainakaan anna viitteitä siitä. Epäillen ettet edes tiedä koko tarinaa?
        Vuonna85 elokuva perustuu samannimiseen teatteri-esitykseen, joka menee Tampereella, mutta tuskin tiedät sitä.
        Koivusalo on ohjannut sen elokuvan YHDESSÄ Riku Suokkaan kanssa. Käsikirjoittajia on kolme eikä Timo ole yksikään heistä.

        Suokkaan mukaan tulo ei ainakaan paranna minkään elokuvan tasoa.
        Kun et ymmärtäne teatterin ja elokuvan eroa. Ymmärrä edes olla puhumatta älykkyysosamäärästäsi, joka on kengännumeroasikin pinempi

        Käsikirjoittajia, siinä mielessä kun se elokuvan teossa ymmärretään, ei ole yhtään. Sen voin puolet elokuvasta nähtyäni todistaa. Toista puolta en koskaan halua nähdä. En edes silloin kun Yle tapansa mukaan lunastaa esitysoikeudet kaupallisille kanaville kelpaamattomiin paskoihin.


    • e3r2trgry5656

      Timo Koivusalo ei ole tehnyt ainuttakaan hyvää elokuvaa. Olisi vain pysynyt Pekkona eikä kajonnut taiteeseen josta hänellä ei ole mitään tietoa eli elokuvataide

    • Taito Tuutori

      Se on taiteilija. Taiteesta ei tarvitse tykätä.

    • Hui hai Huutori

      Joo. Ensin elokuvasäätiö ja loput Ylen lupamaksuista, nyttemmin verosta. Passaa siinä taidetta lykätä, vaikkei tykätä.
      Montakohan kertaa nämäkin Pökkö- "elokuvat" on Yle esittänyt. Aina niistä tekijän kukkaroon euroja kilisee. Mikähän suojatyökeskus veroeuroilla sinnekin on rakennettu.
      Sellaista elokuvaa joka ei itsessään kustanna itseään ei tule tehdä. Ainakaan ilman vankkoja perusteita.

    • ses ses ses

      Wiimeisin taide-elämys sai 800000€ tukee Wau.

    • Eikö teillä oo ihan oikeesti muuta miettimistä? Mihinköhän ne verorahat menevät oikeesti? En julkisesti edes viitsi mainita.
      Koivusalon KAIKKI elokuvat ovat olleet hyviä.
      Vasta sitten kun yksikään teistä tai yleensäkin arvostelijoista on tehnyt elokuvan, saavat lausua mielipiteensä. Onks mun käsitettävä niin, et kaikki jotka kattoo/tykkää Timon leffoista, on paskiaisia?
      Jos teillä ei oo muuta sanottavaa, pitäkää turpanne kiinni.
      Miten voikin olla noin älykääpiöitä ihmisiä olemassa? Jotkut leffat saavat saman verran tai enemmänkin kaiken maailman tukia, jotka eivät edes menesty mitenkään. Mutta tottakai sen ymmärtää kun yritetään väkisin kuvata jotain surkeeta rainaa surkeesta aiheesta joka on täysi floppi jo tekovaiheessa.
      Ja kuulkaa, se paska YLE vero menee kaikilta, ei Koivusalo liity siihen mitenkään. Vaikka sen leffoja ei näytettäs TV:ssä ollenkaan, vero menee silti. Tajuatteko idiootit!?

      • huutori

        Mistähän hoitolaitoksesta kirjoittelet?
        Vähän on mielipidepalstoille kirjoittajia jos..
        -elokuva-arvosteluja saavat tehdä vain itse elokuvan ohjanneet
        -kirja-arvostelun saa laatia vain itse kirjan kirjoittanut
        -sodasta saa kirjoittaa, ohjata, puhua, vain itse sodan kokeneet
        -jne.....
        Pahaksi on päässyt jos ei viitsi/osaa mainita mihin verorahoja käytetään.
        Yle-vero peritään kaikilta se on totta. Kyse onkin siitä mitä vastinetta verorahoilla saa.

        Kaupallisille kanaville kelpaamattomin Pekko-pläjäysten esittämien kymmenine uusintoineen, Tai Ylen rahoitus ala-arvoiselle TPA elokuvalle ja siihen liitetty sarja, joka tullaan esittämään joka toinen vuosi uusintana, on piilotukea hömppäviihteelle.

        Edvin Laineen ohjaamaan elokuvaan mitään uutta näkökulmaa, joka on tosipohjaisen elokuvan uudelleen filmaamisen edellytys, "pläjäys" ei tuo. Itse ohjaustyöstä ei voi edes puhua. Se on kuin vasemmalla kädellä huitaistu vesivärityö. Joka itsessään todistaa. Koivusalo on suunsoittaja, ei elokuvaohjaaja

        PS. mikä olikaan se elokuva jonka itse ohjasit? :DDDD


    • liibalaaaba

      No täytyy kyllä sanoa, että Koivusalo on tosiaan Suomen Tarantino. Lahjaton, mutta yritteliäs.

    • Täytyy.

      Sanoa, että Täällä pohjantähden alla elokuva on paras elokuva
      kuuteenkymmeneen vuoteen.

      • Suomirockonmanse

        Täällä pohjantähden alla oli paska, mutta vuonna 85 oli ihana kasarileffa. Valitettavasti Koivusalon nimi ei vain sovi siihen. Onneksi käsikirjoittajat ovat Mansen poikia. Ja mukana Ihanat Pate ja Martti. Juicekin pilven päältä kattelee.
        Hyvä kuitenkn, että joku tekee. Klassikkoainesta.


      • täällä p

        ...niin, se itte Eetun tekemä pohjantähden alla, oli ihan katsottava


    • Pihalla

      Oon yrittänyt kotona sokerilla häpykavojen poistoa mutta se on hyvin tuskallista itse niitä repiä ja mun mieskään ei oikeen osannut tekniikkaa..kainalo-ja säärikarvat saan sokeroinnilla pois hyvin. Kysynkin, että jos meen kosmetologille kyseiseen "brassi" toimenpiteeseen niin miten siellä oikein toimitaan? Ihan vaan jalat levälleen kosmetologin eteen niinkuin gynelläkin?? Kokemuksia kaipaan ja saa myös vinkata hyvää kauneushoitolaa.

    • Anonyymi

      Huonompaa ohjaajaa joka saa vielä rahoitusta saa toden totta etsiä. Käsittämätöntä wikipedian toistoa josta puuttuu oma kulma täysin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe