Mikä näitä naisia riivaa ??

exmono

On tässä ollut vuosikymmenten saatossa aikaa ihmetellä että mistä näitä helvetin tyhmiä naisia löytyy ,jotka luulevat muka muokkaavansa mattia parempaan suuntaan. Ei..... ei..... matti on oman tiensä kulkia ja jossain vaiheessa käämit ottaa oikosulkua. Liekö tuo sitten kaksisuuntaista mielialahäiriötä vai mitä lie mutta onhan tuossa yrittänyt jo kaiken "tasoiset" naiset olla ohjaksissa ja pieleen on mennyt mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa kandidaattia ja siitä tiedotuksesta seiska-lehti pitää kyllä huolen.

10

457

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tyhmiä aikuisia

   Matti on jo kehäraakki, ei kukaan jaksa häntä enää paapoa, mieshän on itsesääliä täynnä. Nähtäväksi jää, kuka häntä enää jaksaa tsempata ja pitää pystyssä ja mistä hän saa rahat elämiseen, (sitä olen miettinyt jo tähänkin asti).
   Tosin kyllä tämä nykynainen kohta palaa takaisin Matin päätä silittämään, pitihän vähän hiljaisuutta jollain tapaa ravistella ja tehdä tikusta asiaa ja tietysti lehtijuttu.

  • sopiva nainen jostai

   Esim. jos henkilö on alkoholisti hänelle hyvin harvoin sopii partneriksi absolutisti. Sellainen jolla on itsellään taipumusta holismiin voi vain ymmärtää mekanismin.
   Toden totta niinkuin joku sanoi, että matti on mäkikotka ja nytkyinen nainen yritti tehdä häkkilinnun hänestä. Aikansa kutakin,kunnes se räjähtää käsiin,, ihminen tukehtuu ja voi pahoin.
   Turha on ketään yrittää muuttaa. Tämä Susannan ja matin yhdessäolon loppu oli niin ennustettavissa ja jan kysymys vain milloin.
   Matille sopisi ihmien joka antaa hänen olla oma itsensä. niin kaun juokoon jos huvittaa kunhan ei kiinni käy ja riko paikkoja. jos muuten ok,niin juokoon, eihän hän tee sitä joka päivä.
   sellainen suhde toimii, että pitää vähän huolta toisesta kun se ryyppää, katsoo perään, on kuski ja laittaa syötävää. , jos toinen puolisokin tykkää ottaa tämä toimisi vuoroperiatteella.
   Eräs kuuluisa laulaja oli todella pitkään naimisisa, olisiko ihan jotain 40 v ja muija lopulta uskoi, että antaa olla mikä on, ilmankos rakkaus säilyi, muutenhan heillä oli suuri rakkaus välillään vaikka ukolla oli keikkanaisia yhden yön suhteita ja jopalapsikin tehty ulkopuolelle,mutta puhui aina kauniisti vaimostaan ja vaimo rakasti suuresti miestään. sanoi, että voileivät odottaa kaapissa. Mieskään ei juonnut joka päivä ei eds viikko, joten ymmärrän että järjestely toimi.
   Jos joku haluaa raitistua, se lähtee jostain todella omasta selkäytimestä sitten jos lähtee, kaikki eivät halua raitistua ja onko aina tarpeenkaan jos ei lieveilmiöitä ole, raha-riita, väkivalta.
   Alkoholismi on sairas ja jos lyö hyntty yhteen sellaisen kanssa pitää olla valmis elämään sen sairauden kanssa.
   Nyt toivoisi että matin uusi jos sellainen pitää olla että yhden yön suhteet ei riitä, niin olisi myös itse vähän-ei liikaa viinaanmenevä, sellainen joka tykkää ottaa joskus,mutta ei voisi luokitella ihan holistiksikaan. Susa oli ilmeisesti raivoraitos vai maistoiko vähän lasista ja loput katoi viemäriin.
   Pitää ymmärtää ihmistä ja elämää eikä haukkua ja rvostella,, yhdellä yhtä ongelmaa, toisella toista ja pitää pohtia älyllisesti sekä rakentavasti asioita. Ja auttamismielellä aina,,tee toiselle niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän.

  • kun mikään ei riitä

   Naiset ovat olleet vaan niin malttamattomia etteivät ne ole jaksaneet odottaa tarpeeksi kauan, vaan kaiken pitää tapahtua heti. Tässäkin tapauksessa oli lastenteko heti esillä kesken parhaan keikkakauden ja mäkikisojen eli kaikki teho pitää miehestä raastaa irti tai muuten on piru irti ja ääni muuttuu kellossa. Ei käy miestä kateeksi.

  • bbbbbbbb2

   Lainaus seiskasta:

   "Tuli helkatinmoinen tappelu Susannan kanssa, kun hän väitti minua naisten hakkaajaksi…

   Tuollaista kehtas Suski väittää... Onkohan Matilla jotain pyyhkiytynyt pois aivoista, kun ei muista mätkineensä exiään. Pia löi häiden aatonakin, niin että oli morsiammella musta hääsilmälook.

  • mmmi8

   Se on niitä humalaiselle tavanomaisia piirteitä. Kaikki on toisten syytä. Ei juopon mielestä hänessä itsessään hänen mielestä voi olla vikaa, vaan vika on tietenkin alkoholistin mielestä toisessa.
   Matti uskotteli Susannalle, että kaikkeen tappeluihin oli Mervi syypää.Että ei ne Mervin pahoinpitelyvammat ole voineet olla hänen aiheuttamiaan.
   Niinhän ne juopot tekee. kaikki on muitten syytä.
   Miksi se juoppo siitä muuttuu.
   Susanna on ihminen, joka auttaisi Mattia uuden elämän alkuun.
   Mutta ei Matti mieluimmin valitsee viinan.
   Miksi ihmeessä kukaan enää vitsii auttaa tuommosta alkoholistia.
   Pitäisi vaan torjua tuommonen ukko, Jos se tajuaisi, kuinka pohjalla se on. Nyt se luulee olevansa jumalasta seuraava.
   Sääliksi käy Susannaa, joka uskoi ja toivoi suhteelta parempaa.

  • vaimo vain

   Minä olin vilpittömästi iloinen heidän puolestaan(onnestaan) ja naivisti jopa uskoin/toivoin, että ihmeitä todellakin tapahtuu, eli että rakkaus voittaa ja että Matti oli vain olosuhteiden uhri. Antoi itsestään symppis kuvaa ja jopa yritti puhua fiksusti.

   Huoh... Niin tyypillistä ajattelua naiselta ts. itseltäni, joka itse elää alkoholistin kanssa joka retkahtaa joka toinen kuukausi ryyppäämään, aina ruikuttaen armoa ja tukea kun putki pitäsi saada katki...ei ne muutu, ei valitettavasti. Masentavaa tämä Matin ratkeaminen ryyppäämään on lukea:(

  • hyrkeisi

   Joskus artistien alkoholinkäyttöä jopa sankaroidaan. Irwin, Kari Tapio ym. Tosiasia kuitenkin on se, että se on yhtä helvettiä läheisille ihmisille sekä heille, jotka hoitavat asioita. Siinä ei ole mitään sankarillista, hienoa eikä hauskaa. Se silkkaa typeryyttä ja ihminen kuvastaa siinä alhaista mieltä. Siitä huolimatta että olisi kansansuosikki.

   Susannasta ei ole siihen sankarin rooliin että sietäisi Matin oikut ja ottaisi vastaan sen mitä tulee. Eikä kenenkään pitäisi siihen antautua eikä joutua kärsimään kenenkään toisen törttöilyn vuoksi. Elämä on liian lyhyt hukattavaksi siihen.

   • SIINÄ ON KOVIMMAT

    OLAVI VIRTA (1915-1972)
    TAPSA RAUTAVAARA (1915-1979)
    irwin goodman (1943-1991)
    topi sorsakoski (1952-2011)

    KAIKISTA KOVIMMAT ARTISIT , JOTKA RYYPPÄSIVÄT

    SITÄ PAITSI KAIKKI OVAT OLLEET ALLE 65-VUOTIAITA!

    TOPI SENTÄN USKOI JA LOPETTI EIKÄ OTTANUT YHTÄÄN SEN JÄLKEEN


  • lyäytyminuakin vuosi

   Minä tiesin jo alusta pitäen ettei Matin pinna kauaa kestä olla yhden naisen kanssa vaikka Susanna parhaansi teki ja oli fiksu nainen.

   Matti on pahoinpidellyt kaikki muijansa ja on parantumaton persoonaltaan.
   Hän on puukottanut miestä 20cm selkään.
   Miten kauan sitä Nykästä tässä maassa hyysätään?

   Oliskohan pakkohoito ja oikea diaknoosi tarpeen miten tollainen voi vapaana kulkea.

   • ikuinen ihailijatar

    Matti on selvinpäin symppis ja sillä on iso.(kuulema).Susanna oli tosi symppis ja fiksu.Jos Matti pistäs korkin lopullissti kiinni niin naisia riittää jonoksi asti.Minä olisin jonossa ekana....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   21
   4314
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   314
   2764
  3. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   128
   1629
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1615
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   65
   1552
  6. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   272
   1127
  7. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   108
   827
  8. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   101
   750
  9. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   79
   747
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   72
   678
  Aihe