Mikä näitä naisia riivaa ??

exmono

On tässä ollut vuosikymmenten saatossa aikaa ihmetellä että mistä näitä helvetin tyhmiä naisia löytyy ,jotka luulevat muka muokkaavansa mattia parempaan suuntaan. Ei..... ei..... matti on oman tiensä kulkia ja jossain vaiheessa käämit ottaa oikosulkua. Liekö tuo sitten kaksisuuntaista mielialahäiriötä vai mitä lie mutta onhan tuossa yrittänyt jo kaiken "tasoiset" naiset olla ohjaksissa ja pieleen on mennyt mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa kandidaattia ja siitä tiedotuksesta seiska-lehti pitää kyllä huolen.

10

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmiä aikuisia

      Matti on jo kehäraakki, ei kukaan jaksa häntä enää paapoa, mieshän on itsesääliä täynnä. Nähtäväksi jää, kuka häntä enää jaksaa tsempata ja pitää pystyssä ja mistä hän saa rahat elämiseen, (sitä olen miettinyt jo tähänkin asti).
      Tosin kyllä tämä nykynainen kohta palaa takaisin Matin päätä silittämään, pitihän vähän hiljaisuutta jollain tapaa ravistella ja tehdä tikusta asiaa ja tietysti lehtijuttu.

    • sopiva nainen jostai

      Esim. jos henkilö on alkoholisti hänelle hyvin harvoin sopii partneriksi absolutisti. Sellainen jolla on itsellään taipumusta holismiin voi vain ymmärtää mekanismin.
      Toden totta niinkuin joku sanoi, että matti on mäkikotka ja nytkyinen nainen yritti tehdä häkkilinnun hänestä. Aikansa kutakin,kunnes se räjähtää käsiin,, ihminen tukehtuu ja voi pahoin.
      Turha on ketään yrittää muuttaa. Tämä Susannan ja matin yhdessäolon loppu oli niin ennustettavissa ja jan kysymys vain milloin.
      Matille sopisi ihmien joka antaa hänen olla oma itsensä. niin kaun juokoon jos huvittaa kunhan ei kiinni käy ja riko paikkoja. jos muuten ok,niin juokoon, eihän hän tee sitä joka päivä.
      sellainen suhde toimii, että pitää vähän huolta toisesta kun se ryyppää, katsoo perään, on kuski ja laittaa syötävää. , jos toinen puolisokin tykkää ottaa tämä toimisi vuoroperiatteella.
      Eräs kuuluisa laulaja oli todella pitkään naimisisa, olisiko ihan jotain 40 v ja muija lopulta uskoi, että antaa olla mikä on, ilmankos rakkaus säilyi, muutenhan heillä oli suuri rakkaus välillään vaikka ukolla oli keikkanaisia yhden yön suhteita ja jopalapsikin tehty ulkopuolelle,mutta puhui aina kauniisti vaimostaan ja vaimo rakasti suuresti miestään. sanoi, että voileivät odottaa kaapissa. Mieskään ei juonnut joka päivä ei eds viikko, joten ymmärrän että järjestely toimi.
      Jos joku haluaa raitistua, se lähtee jostain todella omasta selkäytimestä sitten jos lähtee, kaikki eivät halua raitistua ja onko aina tarpeenkaan jos ei lieveilmiöitä ole, raha-riita, väkivalta.
      Alkoholismi on sairas ja jos lyö hyntty yhteen sellaisen kanssa pitää olla valmis elämään sen sairauden kanssa.
      Nyt toivoisi että matin uusi jos sellainen pitää olla että yhden yön suhteet ei riitä, niin olisi myös itse vähän-ei liikaa viinaanmenevä, sellainen joka tykkää ottaa joskus,mutta ei voisi luokitella ihan holistiksikaan. Susa oli ilmeisesti raivoraitos vai maistoiko vähän lasista ja loput katoi viemäriin.
      Pitää ymmärtää ihmistä ja elämää eikä haukkua ja rvostella,, yhdellä yhtä ongelmaa, toisella toista ja pitää pohtia älyllisesti sekä rakentavasti asioita. Ja auttamismielellä aina,,tee toiselle niinkuin toivoisit itsellesi tehtävän.

    • kun mikään ei riitä

      Naiset ovat olleet vaan niin malttamattomia etteivät ne ole jaksaneet odottaa tarpeeksi kauan, vaan kaiken pitää tapahtua heti. Tässäkin tapauksessa oli lastenteko heti esillä kesken parhaan keikkakauden ja mäkikisojen eli kaikki teho pitää miehestä raastaa irti tai muuten on piru irti ja ääni muuttuu kellossa. Ei käy miestä kateeksi.

    • bbbbbbbb2

      Lainaus seiskasta:

      "Tuli helkatinmoinen tappelu Susannan kanssa, kun hän väitti minua naisten hakkaajaksi…

      Tuollaista kehtas Suski väittää... Onkohan Matilla jotain pyyhkiytynyt pois aivoista, kun ei muista mätkineensä exiään. Pia löi häiden aatonakin, niin että oli morsiammella musta hääsilmälook.

    • mmmi8

      Se on niitä humalaiselle tavanomaisia piirteitä. Kaikki on toisten syytä. Ei juopon mielestä hänessä itsessään hänen mielestä voi olla vikaa, vaan vika on tietenkin alkoholistin mielestä toisessa.
      Matti uskotteli Susannalle, että kaikkeen tappeluihin oli Mervi syypää.Että ei ne Mervin pahoinpitelyvammat ole voineet olla hänen aiheuttamiaan.
      Niinhän ne juopot tekee. kaikki on muitten syytä.
      Miksi se juoppo siitä muuttuu.
      Susanna on ihminen, joka auttaisi Mattia uuden elämän alkuun.
      Mutta ei Matti mieluimmin valitsee viinan.
      Miksi ihmeessä kukaan enää vitsii auttaa tuommosta alkoholistia.
      Pitäisi vaan torjua tuommonen ukko, Jos se tajuaisi, kuinka pohjalla se on. Nyt se luulee olevansa jumalasta seuraava.
      Sääliksi käy Susannaa, joka uskoi ja toivoi suhteelta parempaa.

    • vaimo vain

      Minä olin vilpittömästi iloinen heidän puolestaan(onnestaan) ja naivisti jopa uskoin/toivoin, että ihmeitä todellakin tapahtuu, eli että rakkaus voittaa ja että Matti oli vain olosuhteiden uhri. Antoi itsestään symppis kuvaa ja jopa yritti puhua fiksusti.

      Huoh... Niin tyypillistä ajattelua naiselta ts. itseltäni, joka itse elää alkoholistin kanssa joka retkahtaa joka toinen kuukausi ryyppäämään, aina ruikuttaen armoa ja tukea kun putki pitäsi saada katki...ei ne muutu, ei valitettavasti. Masentavaa tämä Matin ratkeaminen ryyppäämään on lukea:(

    • hyrkeisi

      Joskus artistien alkoholinkäyttöä jopa sankaroidaan. Irwin, Kari Tapio ym. Tosiasia kuitenkin on se, että se on yhtä helvettiä läheisille ihmisille sekä heille, jotka hoitavat asioita. Siinä ei ole mitään sankarillista, hienoa eikä hauskaa. Se silkkaa typeryyttä ja ihminen kuvastaa siinä alhaista mieltä. Siitä huolimatta että olisi kansansuosikki.

      Susannasta ei ole siihen sankarin rooliin että sietäisi Matin oikut ja ottaisi vastaan sen mitä tulee. Eikä kenenkään pitäisi siihen antautua eikä joutua kärsimään kenenkään toisen törttöilyn vuoksi. Elämä on liian lyhyt hukattavaksi siihen.

      • SIINÄ ON KOVIMMAT

        OLAVI VIRTA (1915-1972)
        TAPSA RAUTAVAARA (1915-1979)
        irwin goodman (1943-1991)
        topi sorsakoski (1952-2011)

        KAIKISTA KOVIMMAT ARTISIT , JOTKA RYYPPÄSIVÄT

        SITÄ PAITSI KAIKKI OVAT OLLEET ALLE 65-VUOTIAITA!

        TOPI SENTÄN USKOI JA LOPETTI EIKÄ OTTANUT YHTÄÄN SEN JÄLKEEN


    • lyäytyminuakin vuosi

      Minä tiesin jo alusta pitäen ettei Matin pinna kauaa kestä olla yhden naisen kanssa vaikka Susanna parhaansi teki ja oli fiksu nainen.

      Matti on pahoinpidellyt kaikki muijansa ja on parantumaton persoonaltaan.
      Hän on puukottanut miestä 20cm selkään.
      Miten kauan sitä Nykästä tässä maassa hyysätään?

      Oliskohan pakkohoito ja oikea diaknoosi tarpeen miten tollainen voi vapaana kulkea.

      • ikuinen ihailijatar

        Matti on selvinpäin symppis ja sillä on iso.(kuulema).Susanna oli tosi symppis ja fiksu.Jos Matti pistäs korkin lopullissti kiinni niin naisia riittää jonoksi asti.Minä olisin jonossa ekana....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe