Glory Backman

sumppi1

Tämä rouva totesi ohjelmassaan, että uskovassakin voi olla riivaaja, koska hänestäkin ajettiin riivaaja Thaimaan vankilassa ulos. Sanoi vielä, että vaikka on Pyhän Hengen saanut, voi silti olla riivaaja. Miten tv7 päästää tällaista ulos? Jotenki voisi ohjelmissa korostaa sitä, miten ihana PERSOONA Jumala on, miten rakastava. Pitäisi jotenkin päivittää ohjelmia ja yrittää vastata tämän ajan tarpeisiin. Ihmiset hukkuu pahaan oloon ja uskovat lyövät Raamatulla ja synnillä ensimmäisenä päähän. Synti asia on jo käsitelty ja maksettu. Jumalan Ihanaa muotoa pitäisi tuoda esille. Oliskohan menestys toisenlainen, en tiedä.

12

1064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pirkanmaalta nääs

      Minusta meillä saa olla erilaisia mielipiteitä, uskovillakin. Erilaisuus ihmisissä on aina elämää rikastuttavaa. Jos pientä tai vähän isompaakin kinaa ei hyväksytä tai sulateta ollaan tosi kaukana uskon perusasioista.

    • Samarialainen1

      Uskovilla saa olla mielipiteitä, mutta Henki pitäisi olla sama.

      • 1234567---

        Uskovilla saa olla mielipiteitä. Henki ei voi olla sama, julistajilla, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Tälläinen henki on antikristuksen henki.

        Kuinkahan tämä Clory Baskman julistelee, kehoittaakohan hän pitämään Jumalan antaman sapatin pyhänäpäivänä ? Sapatti on Jumalan merkki.


    • Markku Tampio

      Ei tuo nyt mikään "uusi uutinen" liene, kun uskovassa sanotaan olevan riivaajahengen. Noinhan asianlaidan kertoi A. Hartikainen Polvijärveltä tässä joku aika sitten, että omalla kohdallaan uskoontulonsa jälkeenkin riivajahenki vaikeutti elämää, kun hän oli lapsuudessaan joutunut kiroamisen kohteeksi ja liikuskellut okkulttisissa piireissä teini-ikäisenä. Ja kun hänet oli sitten uskoontulon jälkeen joku uskovainen rukoilija siunannut ja käskenyt riivaajahenkeä Jeesuksen Nimessä ja Veressä lähtemään, niin noin oli tuo rietas lähtenyt hänestä.

      Se riivaajahengen pesiytyminen uskovaiseen riippuu paljolti juuri siitä, minkälaisissa porukoissa jumalattomana kautenaan liikkuu. Ja kaikenlaiset new-ace kulttiin, spiritismiin. yms. okkultismiin liityvät sembalosonaatit jättävät kyllä jälkensä ihmisen sisimpään. Ja vaikka ihminen tulisikin uskoon ja saisi syntinsä anteeksi, niin ellei esim. edellä mainituista asioista tehdä omassa rukouskamarissa sitä täyttä tilitystä Jumalalle, niin sinne oman sydämen sivukammioon saattaa jäädä joku riivaajahenki muhimaan.

      Kun syntinen jumalaton saa herätyksen ja tulee uskoon ja hänelle julistetaan kaikki synnit köntässä anteeksi, niin kannattaa kaataa koko syntisäkkinsä sisältö sitten oman rukouskammarinsa pöydälle ja siinä yksinään pyytää yksitellen jokaista rikkomustaan anteeksi. Silleen se täysi tilitys Jumalalle tulee täydellisesti tiettäväksi. Isä Jumala ottaa sitten syntisäkin ja heittää sen selkänsä takana olevaan pimeyteen, jossa saaatana asuu, ja sanoo tälle: pidä omasi.

      Noin minä itse tein aikoinaan, kun tulin uskoon ja minua kehoitettiin noin tekemään. Eikä ole riettaat kauhistuksen kanahkat enää räkättäneet anteeksiannetuista synneistä. Kun ne ovat Isä Jumalan selän takana pimeyden syvyyksissä, niin ne tosiaankin ovat siellä ja pysyvästi.

    • Samarialainen1

      Niin ja nämä nykyiset poppoot muistuttavat aina vain enemmän okkultistismia. Ei ihme että siellä täristään ja nyitään kuin hourulassa. Sama tahti ja sama väki samoine pakkoliikeineen vuodesta toiseen.

      • ketsop

        Eihan nuo vuodesta toiseen ole olleet. Tama on jotain uutta.


    • Narsistien markkinat

      VALITETTAVAN USEIN eksorkismiin viehättyneet "julistajat" paljastuvat tavalal tai toisella kipeiksi omalta sielultaan. On hälyyttävää katsella, kuinka vaikutusvaltaa janoavat "spesialistit" herättävät henkiin yhä uudelleen vanhoja harhoja saadakseen ihmiset riippuvaisiksi heidän omasta "armoituksestaan".
      Eräs nainen vapautui "ohittamisen pelon hengestä" amerikkalaisen eksorkistin kautta. Henki oli mennyt naiseen eräässä ohitustilanteessa autossa istuessa.
      Samainen nainen vapautui "siivouksen pelon hengestä", joka iski aina, kun piti imuri nostaa esiin.
      Voi, kuinka hän olikaan sitoutunut koko sielultaan sihen "profeettaan" joka oli karkoittanut hänestä mm. nuo henget.

      Näiden kyseenalaiste n"julistajen" yhtenen tuntomerkki on, etteivät he otse mahdu mihinkään seurakuntaan, vaan vaeltavat suurina uktoriteetteina opettamassa muita.
      Heitä ei rajoita mikään oppi, kiusallinen johtokunta eikä seurakunta. He määrittelevät oppinsa omien tarpeidensa ja mielihalujensa mukaan. Heidän köyhyytensä paljastuu, kun he joutuvat yhtään pidemmäksi aikaa olemaan samalla paikkakunnalla. Melko pian ihmisille paljastuu heidän onttoutensa ja opetustensa mahdottomuus.
      Näin siksi, että luonteen kierous ja ahneus ei parane käskemällä, vaan siinä pitäisi nöyrtyä parannukseen.

      • Hurmoskrapula

        Olipa hyvin kiteytetty olennaisia huomioita! Jonkin verran itsekin hörhöilleennäni en voi päätyä muunlaiseen arvioon.

        Sen voisi ehkä edelliseen lisätä, että ihmeellisiä asioita raportoidaan, mutta lääkärintodistuksia tai pesunkestäviä todisteita ei vain tahdo saada näytille. Tällä en uskalla väittää, etteikö voisi olla totta, mutta faktoja on oudon vaikea todentaa.


    • ....:)
    • sivustaseurannut

      Ei ole kiltämistä siitä että monet uskoon tulleet vetäytyvät takaisin kapakoihin ja riettaaseen elämään. Jeesuksen palvelustyö alkoi synagookasta vapauttamalla riivattu joka tunnisti hänet. Hän ajoi henget ulos ja mies vapautui. Kun tutkit Jeesuksen elämää hän jatkuvasti paransi juutalaisia ihmisiä pahoista hengistä, ja sama jatkuu edelleenkin pakanoidenkin piirissä. Älkää hyvät ihmiset hakuuko sitä mistä ette ole tietoisia ja pitäkää kunniassa niitä jotka vapautustyötä tekevät, sillä se ei ole kaikkien kohdalla mahdollista jollei he itse elä puhdasta elämää..

    • PerusteiltaanPielessä

      Kummastuttaa tälläinen keskustelu riivaajista. Riivaajien olemassa olosta ei ole pienintäkään näyttöä, ja silti pohditaan vakavalla naamalla voiko uskovaisessaKIN asustaa riivaaja. Ei ihan heti uskoisi elettävän vuotta 2018.

      • Anonyymi

        Höpö Höpö..
        Uskovansa ei ole riivaajia.
        Nyt on menty liian pitkälle näissä jutuissa..
        On eri asia jos uskova luopuu uskosta Jeesukseen..

        Rauhan Jumala pyhittää meidät rakkaudessa ja totuudessa .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe