Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksitön suhde, muita samassa tilanteessa olevia?

17+18

Olen tämmöinen 4-kymppinen XL-kokoinen nainen, miesystäväni on kymmenisen vuotta vanhempi. Meillä ei ole ollenkaan seksiä, suutelua ja halailua kyllä on ja suhde toimii muuten. Suhteen alussa oli pientä yritysta seksiin, mutta jotenkin se meni aina puihin ja nyt ei ole ollut 2,5 vuoteen yhtikäs mitään. Alan tottua tilanteeseen, mietin vaan, kun kaikkialla toitotetaan seksistä... Miksei seksitönkin suhde voisi olla ihan hyvä? Joskus tekisi kyllä mieli erotiikkaa...

32

1285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+6

      Tuttua tarinaa...
      Mies rakastaa mutta kuin siskoa. Ei seksiä 2 vuoteen.
      Sen kanssa oppii elämään jos muuten on kaikki ok. Toiset on sitä mieltä että ilman ei voi olla. Himonsa kullakin. Itse olen enimmäkseen onnellinen rakkaani kanssa joka ei hauku eikä hakkaa.
      Ehkä meilläkin tuo 10 vuoden ikäero on osasyynä seksittömyyteen.
      Ainahan sitä välillä mieli tekee, onneksi elämä antaa niin paljon muuta hyvää.

    • laihdutaläski

      Kuka haluaa ylipäätään harrastaa seksiä valaan kanssa? Laihdutappas neiti xl ensin muutama koko pienemmäksi, ja yritä sitten uudelleen ;)

      • ei aina oikeessa...

        Toiset tykkää lihavista toiset laihoista, jotkut tykkää miehistä jotkut naisista.
        Entäs sitten... Sinunko makusi on ainut oikea????
        Voihan olla että sinusta löytyy paljon negatiivista mutta joku saattaa ??!! tykätä sinustakin !!!!


    • optimisti :)

      Älkääpäs tapelko täällä. Jokainen osaa selvällä suomenkielellä lukea aloittajan viestistä, että aloittaja kärsii seksin puutteesta. Lisäksi hän halusi mainita olevansa XL-kokoinen, joten kritiikkiä täytyy olla valmis ottamaan vastaan. Itse olen samaa mieltä, että jos seksiä ei ole, voi syy löytyä yllättävänkin läheltä. Niin kuin aiemmissa kommenteissa jo sanottiinkin, kuka haluaisi sekstailla sairaalloisen lihavan kanssa? Ei kukaan.

      • jesuiitta

        Olen tossa eri mieltä laitoin tossa jo et jos Rakastaa toisiaan niin koolla ei pitäs olla väliä. Miks alkaa seurustelemaan sitten isokokosen kanssa jos se oksettaa kun on lihava.


      • Huhhuh

        Miten XL-kokoinen ja sairaalloisen lihava liittyy toisiinsa, jestas, kun sanoisi S kokoista anorektikoksi.


      • Huhhuh

        Miten XL-kokoinen ja sairaalloisen lihava liittyy toisiinsa, jestas, kun sanoisi S kokoista anorektikoksi. :o


    • Jäävalas

      Kuuleppas optimisti..ja muutkin jotka heti takerrutte tähän XL-tavuun.
      Aivan kaikella ystävyydellä voin kertoa että syy/seuraus ei ole aina ollenkaan niin kristallin kirkas kuin oletatte.

      Lähellekkään aina ei ole niin että ensin oli lihava ihminen ja sitten ei ollut seksiä.

      Elävässä elämässä voi käydä niinkin että ensin ei ollut seksiä...ja sitten tuli lihava ihminen, eikä edes plumps vain vaan monen monituisen läheisyydettömän vuoden seurauksena kun ei kaikesta huolimatta halunnut rakastaan jättää.

      Ja se on yllättävän yleistä, eikä vain naisten suhteen, on niitä miehiäkin.

    • Minnis.R78

      Aloittajalle. On meitä, jopa aika paljon ja mut yllätti se et haluttomia miehiä on varmaan puolet.Ennen luulin et miehet vaan tahtoo ja naiset pihtaa(;

    • OldFart1977
    • anttijuhani2

      Seksihän on ihan yliarvostettua ja loppujen lopuksi tuhoaa kaikki suhteet ja liitot. Emme ole vaimoni kanssa harrastaneet (tyhmä sana tässä yhteydessä) seksiä yli 10 vuoteen kaikki menee paremmin kuin silloin nuorena ja viriilinä. Yksinkertaistetusti: vittu on ihan perseestä.

    • junttiahani2

      Juu..sillaihan se on...ette varmaan olekaan harrastanut seksiä vaimon kanssa..mut se on saletti että seksiä olette harrastanut tai ainakin toinen on...voihan sitä toki harrastaa muittenkin kuin puolison kanssa,mutta sit voi myös miettiä onko järkeä edes olla semmosessa liitossa tai suhteessa....
      jokkainen taaplaa tyylillään ja jos hyvin menee niin mikäs siinä....eppäillä vaan tuota soppii ,omko seksittömässä yhdessäolossa niin kiva olla.....

    • Eläinten kidutus

      Seksin onkin sen verran kova käytös-häiriö, että jopa nuori nauttii pelon maailman ollessa jo yhteiskunnankin osalta luotuna, mm. sukupuolta esittelevien kristillisten perheiden avulla, seksittömästä parisuhteestaan huomattavasti seksuaalisuudettomuutta enemmän.
      Eihän hän voi kuvitellakaan, että uskaltaisi edes koskaan häiritä vihamielisen miehensä omaa henkeä, sisimmällistä maskuliinisen sukupuolen spirit:iä ja hänen sieluaan, vain oman kehonsa voimalla ja sen luomalla taidolla, vain arjesta. Etenkään, jos hänellä ei ydinperheensä takia, sitä edes ole. Osoitteleva väkivalta, esim. luodun pelon maailman avulla, ei ole ratkaisu lainkaan, meidän ydinperhe-käsite keskeissä yhteiskunnassa, hyvnvointimme ympäristönä, terveyden avulla.
      - "Voiko tähän luoda novellin?"
      Selibaatti ja sen vapaa kokeminen voi auttaa meitä monia, painostamisenne uhriksi, joutuneita nuoria, joille oli unohdettu sen sijaankin, seksuaalisen alistamisen merkeissä, impulsiivisuudesta luotava kehä, terveys, ihan kokonaisuudessaan, tasapainoisuutena. Me haluaisimme näin, väkivallan sijaan, rakentaa tulevaisuuden. Tulevaisuus ei ole meitä ihmisiä, ihmisen lapsia ja nuoria varten edes olemassa, ulkoisitta avioliitoitta, joita ette ole tajunneet vielä jo valmiiksi oleviksi kiintymyksen suhteen luomiksi, läheisyyden- ja turvallisuuden tunteiksi, joita vain selibaatti voi luoda.

    • kelpoinen

      Täällä sama juttu. Naimisissa ja vaimo ei halua seksiä. Muuten avioliitto on kunnossa. Kaksi vuotta elin täysin ilman.

      Tein henkilökohtaisen ratkaisun. Etsin ja löysin samankaltaisessa tilanteessa olevan naisen, joka ei halua kuitenkaan alkaa leikkimään kotia kanssani.

      Nyt elämä hymyilee kaikilta osin.

      • eipelkkäseksiä

        Ehkä naisesi ei halua sinua...


    • Tee se itse mies

      Jos joku Tampereen seudulla oleva nainen on periaatteessa kinnostunut jonkinlaisesta seksisuhteesta niin tulisin mielelläni keskustelemaan asiasta. Minulla kanssa muuten hyvin mutta vastapuoli ei ole kiinnostunut seksistä.
      Minua nimittäin kiinnostaa se että vastapuoli ihan oikeast nauttii tilanteesta joten maksulliset naiset eivät tule kysymykseen. Aina parempi jos jotain muutakin osuisi yksiin. Tanssi ainakin sujuu ja kulttuuririennot.

      • mathilda2

        Mitenkähän sinuun sitten saisi yhteyden?


    • Tutkijahutkija

      Seksin harrastaminen on vähentynyt muutenkin niin paljon ja yhä useampi elää koko ikänsä ilman seksiä, että paljon on nykyään seksittömiä pareja!!

      On tietokoneet, urheilu- ja elokuva/sarjatulva (maksukanavat), uudet kuntoilulajit, kännykät jne. jne. Seksiä ei nähdä enää kovinkaan tärkeämä juttuna!!!!!!!!!!!

      • Tottahan

        toi on! Yliopistossa ei mun kavereista juur kukaan harrasta seksii!! En itekkään!!!


      • Onpa ihme!
        Tottahan kirjoitti:

        toi on! Yliopistossa ei mun kavereista juur kukaan harrasta seksii!! En itekkään!!!

        Ainakin yliopistossa mun tutuista jokseenkin kaikilla on poikuus tallella! Ei ihme kun vaikuttaa siltä, että kaikki yliopiston naiset on miestenvihaajia!!!! Kukaan mun tutuista ei uskaltais lähestyä naisia yliopistossa!


      • Seksi on
        Onpa ihme! kirjoitti:

        Ainakin yliopistossa mun tutuista jokseenkin kaikilla on poikuus tallella! Ei ihme kun vaikuttaa siltä, että kaikki yliopiston naiset on miestenvihaajia!!!! Kukaan mun tutuista ei uskaltais lähestyä naisia yliopistossa!

        out! Mun tutissa ei kukaan sekstaile.

        mies olen (yliopisto-opiskelija)


      • Siis...
        Seksi on kirjoitti:

        out! Mun tutissa ei kukaan sekstaile.

        mies olen (yliopisto-opiskelija)

        ...tutuissa :D


    • Tee se itse mies

      Seuraa sinä peliäsi mutta myäs sukupuolitautien ehkäisyvälineet, raskauden ehkäisy, sekä yleinen tietämys turvaseksistä on lisääntynyt joten harrastamisen varjopuolet ovat poistuneet. Ja liittyy seksiin muutakin yhtestä kuin pelkkä seksi.

      • _A_

        >> Ja liittyy seksiin muutakin yhtestä kuin pelkkä seksi

        Jaaha. Vai niin.

        Sehän on jo oikein hyvä.


    • spermatykki3

      Haluatko 25 cm käyrää puutteen poistajaa. Litra spermaa pamahtaa orgasmissa sun isolle vitun karvotukselle.

    • ilmainen vinkki

      Voisit laihduttaa. Kuka nyt läskiä haluaa panna. 2,5 vuoden aikana olist jo helposti laihduttanut ylimääräiset kilot.

      • VOI TEITÄ

        ON TEILLÄKIN JUTUT EIHÄN XL KOKONEN OLE EDES LIHAVA


    • Tee se itse mies.

      Voiko silloin puhua selibaatista jos henkilöllä ei ole seksuaalisia haluja.? Ainakin minun järkeilyni mukaan ei voi. Selibaatti on sitä että normaali ihminen on puutteessa. Sellainen ihminen ehkä kokee että asiat ovat hyvin jolla ei ole haluja. Sen joka on normaali elämä on kurjaa. Minulla on sellainen käsitys että parkinsonin taudin ja dementian varhaisempia oireita on sukupuolisien halujen heikkeneminen. Ilmeisesti aivojen tuhoutuminen alkaa sellaisesta kohdasta aivoja missä seksuaaliset toiminteet tapahtuvat. Muut oireet tulevat vasta vuosikymmenien jälkeen. Naisella opiskelu sammuttaa sukupuolisen vietin. Siksi yliopistossa opiskelevat naiset ovat aika kylmiä seksuaalisesti.

    • 424242

      Seksi on oikeasti ylimainostettua! Parisuhde voi olla ihan toimiva ilman seksiäkin. Sinä teet sen valinnan.

      • v*tun frigidit

        Jotkut haluaa ja TARVITSEE enemmän seksiä kuin toiset taas pärjää varsin hyvin ilman. Mikä hitto siinä teidän frigidien on niin vaikeaa tajuta, että jotkut ihan oikeasti haluaa ja tarttee sitä seksiä ja sen puute aiheuttaa mielentilahäiriöitä? Itse hyvin seksuaalisena ymmärrän hyvin, että jotkut haluaa ja tarttee vähemmän seksiä ja sen että jotkut on aseksuaaleja, mutta mikä helevetti teitä frigidejä vaivaa kun ette voi ymmärtää sitä, että jotkut ovat erilaisia kuin itse olette? HÄH??????


    • Siitä on jo aikaa

      Älkää haukkuko täällä toisianne. xl kokoinen nainen tai mies voi olla hyvinkin haluttava. Ei se ole koosta kiinni. Jos ei ole seksiä niin yleensä vika on suhteen laadussa. Siitä usein puuttuu luottamus. Aloittajalla tästä ei ehkä ole kysymys. Joillakin voi olla vähäisemmät halut. Miehet jotka käyttää paljon alkoholia ovat melko haluttomia. siihen haluttomuuteen on monia syitä. Ja miksi meidän pitäisi haluta kokoajan?

      • aarghjj

        Sitä kun ei voi valita haluaako koko ajan vaiko eikö. Ihmisillä on erilaiset halut, jotkut ovat frigidejä ja toiset sitten ei, ja molemmat vaihtoehdot nyt on ihan ok, mutta ihan turha frigidien tai vähempään seksiin tyytyvien on tulla seksistä pitäville ihmisille valittamaan, ettö miks pitää koko ajan haluta. jotkut vaan haluaa, ja se on ihan oikeesti ihan ok.

        IMO seksuaalisesti yhteensopimattomien ihmisien ei toinna jatkaa yhdessä. Voi jatkaa vaikka kavereina tms.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe