walkkistori

utelias20

Kukas tota walkkistoria pyörittää? taitaa olla aika uus juttu?

20

831

Vastaukset

 • En tiä,mutta kiva paikka! Oliko Joulukuuta kun aukas,kannattaa poiketa,uutta ja vanhaa tarjolla.

 • Huijareita ne on.

 • Millä tavalla? kannattaako siis tavaraa sinne myyntiin viedä, saako rahojansa vai missä sitte tökkii?

  • Mielestäni on väärin haukkua ketään huijariksi jos ei henk. kohtasesti tunne omistajaa/omistajia!!! Paikka on erittäin laaja enkä ole kuullut että nämä pitäjät olisivat ketään huijanneet! Tavaraa menee hyvin kaupaksi ja palvelu on hyvää ja kyllä kaikki minun tuntemani ihmiset ovat rahansa sieltä saaneet juuri niinkuin pitääkin!


 • Henkilökohtaisesti kyllä tunnetaan ja huijareita ne on!!!!

  • No ei ole ihan mukavaa porukkaa.


 • Joo alkuunsa voi esittää ja maksaa mutta ei mene kauaa ku rahat jää saamatta.kokemusta on.

  • Ja miltähän alalta tuota "kokemusta" on?? Ootko itse epäonnistunut huijaamisessa vai mitä tarkoitat? Walkkistorilaisten kanssa on aina mennyt asiat sopimusten mukaan. Ja jos on epäselvyyksiä niin ne voidaan puhumalla selvittää. Eipä tulisi mieleenkään lähteä haukkumaa ihmisiä näillä "totuuksien kentillä" jossa kaikki uskaltautuvat esiintyä omalla nimellään.

   Koitapa hankkia kokemusta ihan kasvokkain keskustelusta.

   Oikein mukavaa kesää!


 • Henkilökohtaisesti tunnen myös ja yrittäjä on vaihtunut Tammikuussa että tuskin edes tiedät kuka uusi yrittäjä on! Todennäköisesti tunnet henkilökohtaisesti ENTISET pitäjät mutta et uutta joka ei ole missään yhteydessä entisiin! Ja vielä selvennykseksi UUSI yrittäjä on Valkeakoskelainen ja jos asiasta on moitittavaa voi ihan mennä käymään Walkistorilla käymään uuden yrittäjän juttusilla jotta tulee asia selväksi eikä haukuta huijariksi ihmistä joka on yritystoiminnan aloittanut ja näin mustamaalata henkilöä jota ei tunne entisten pitäjien vuoksi!

 • Ottakaa selvää.firmoja ollut enemmän ja vähemmän.Moni kakku päältä kaunis.

  • Olen tämän uuden omistajan kanssa asunut avoliitossa 8 vuotta ja minulla on hänen kanssa kaksi alaikäistä tytärtä emme ole koskaan asunut muualla kuin Valkeakoskella ja Viialassa! Joten jos olet katkera niin haukut aivan väärää puuta,koska uusi yrittäjä ei ole KOSKAAN aiemmin yritystoimintaa harrastanut! Edelleen olet tervetullut kysymään yrittäjää Walkistorille,koska kirjoituksista voisi päätellä ,että olet todella katkeroitunut ja varmaan myös työtön mieshenkilö... Toivottavasti asia meni nyt jakeluun,koska uuden omistajan oikeus on tehdä rikosilmoitus kunnian loukkauksesta sekä julkisesta herjauksesta! Ja nimimerkin taakse et pysty piiloutua kyllä poliisi sinut löytää!!!


  • Ostin huhtikuussa 2018 walkkistorilta sohvan 140€ + kuljetus 30€. Kotona huomasimme sohvan lemuavan mädähtyneeltä vanhalta ihmiseltä ja kissan kissan pissalta eikä hajua saa pois pesussa. Palauttaa ei saa eivätkä tule vastaan hinnassa vaikka joudun vaihtamaan vanut ja otsonoimaan koko p*skan. Sohvan mulle myyneet väittivät että hajuista ilmoitettiin myyntitilanteessa, sehän on vale! Kuka sellaista sohvaa ostaisi mikä on huonossa kunnossa?? Sivuilla mainostetaan "Myymme vain hyväkuntoisia ja puhtaita huonekaluja.
   Kirpputorimme on kaunein ja puhtain kirppis!"
   Älkää olko tekemisissä kyseisten myyjien/omistajien kanssa! Eivät ole myötätuntoisia ihmisiä ongelmien ilmetessä. Oli viimeinen kerta kun heillä asioin.
   Ja sinä avopuoliso voisit puhua miehellesi ja pyytää olemaan henkilökohtaisesti minuun yhteydessä eikä piiloutua naismyyjän taakse. Olen ollut yhteydessä heihin kahteen otteeseen odottaen vastausta. Yhteystiedot heiltä löytyvät. Kiitos ja kuulemiin!


  • tyytyväinen kirjoitti:

   Olen tämän uuden omistajan kanssa asunut avoliitossa 8 vuotta ja minulla on hänen kanssa kaksi alaikäistä tytärtä emme ole koskaan asunut muualla kuin Valkeakoskella ja Viialassa! Joten jos olet katkera niin haukut aivan väärää puuta,koska uusi yrittäjä ei ole KOSKAAN aiemmin yritystoimintaa harrastanut! Edelleen olet tervetullut kysymään yrittäjää Walkistorille,koska kirjoituksista voisi päätellä ,että olet todella katkeroitunut ja varmaan myös työtön mieshenkilö... Toivottavasti asia meni nyt jakeluun,koska uuden omistajan oikeus on tehdä rikosilmoitus kunnian loukkauksesta sekä julkisesta herjauksesta! Ja nimimerkin taakse et pysty piiloutua kyllä poliisi sinut löytää!!!

   Sinulle avopuoliso pienen pieni huomio. Keistä luulet miehesi firman asiakaskunnan koostuvan? Työttömistä, eläkeläisistä, vammautuneista, työssäkäyvistä. Kannattaa miettiä minkä kuvan annat miehesi firmasta haukkuessasi köyhiä työttömiä tai ihmisiä yleensä sillä heidän ansiosta ruokitte itsenne ja perheenne.


  • Ai niin, voisitko kertoa miehellesi että sähköposti olisi hyvä ilmoittaa kotisivuilla. Palaute mahdollisuus olisi mainio.
   Pyydä myös kehittämään asiakaspalvelun laatua. Asiakkaan ei tulisi tuntea arvottomuutta tai muutakaan ikävää tunnetta yrityksen henkilökunnan kanssa asioidessaan.
   Huh huh, ehkäpä tuli tarpeeksi avauduttua tällä erää. Tätä se teettää kun tuntee olonsa häväistyksi ja huijatuksi. En toivo samaa kenellekään.


  • asiakasRK kirjoitti:

   Ai niin, voisitko kertoa miehellesi että sähköposti olisi hyvä ilmoittaa kotisivuilla. Palaute mahdollisuus olisi mainio.
   Pyydä myös kehittämään asiakaspalvelun laatua. Asiakkaan ei tulisi tuntea arvottomuutta tai muutakaan ikävää tunnetta yrityksen henkilökunnan kanssa asioidessaan.
   Huh huh, ehkäpä tuli tarpeeksi avauduttua tällä erää. Tätä se teettää kun tuntee olonsa häväistyksi ja huijatuksi. En toivo samaa kenellekään.

   Ihmisiähän me kaikki olemme ja erehdyksiä sattuu jokaiselle. Paras tapa hoitaa erimielisyydet itse liikkeessä, eikä yksipuolisesti syyllistää toista osapuolta keskustelupalstoilla. Asiallisesti myyjien/myyjän kanssa neuvotellen saatte varmasti molempia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen. Kyseisen yrityksen eduksi katson kuitenkin, koska toiminta on jatkunut jo vuosia, asiakkaita huijaamalla toiminnan luulisi jo loppuneen kauan sitten.
   Palautesivut yritykselle ovat tärkeät, sitäkautta asiat hoituvat paremmin kuin nettisivuilla kielteisesti kirjoittamalla. Palvelua ja asiakasta ajatteleva yritys laittanee palautesivustot pikimmiten näkyviin.
   Hyvää kesän jatkoa ja toivotaan epäkohtien korjaantuvan. ☺


 • Olisi reilua uuden yrittajan kertoa nimensa. Silloin tulisi poyta putsattua ja turhat paskatarinat loppuisivat.

  • Eikös siellä jo ole jokin omakin kauppa ? Iso määrä uutta tavaraa ,eivätkä ole kirppis pöytiä


 • Walkkistori on hyvä kauppapaikka, kirppispöydästä saa mukavan tuoton kun kauppa käy vilkkaasti. Pitää muistaa, että käytetyn tavaran kaupassa kuten muussakin kaupoissa ostaja itse tekee ostopäätöksen. Tuotteita voi kyllä haistella ja jos tuoksu ei miellytä, jättää ostamatta eikä vaadi myyjää siitä tilille. Käytetty on käytettyä ja monesti niissä joku ominaistuoksu on. Itse ostin verhot, jotka tuoksuvat vanhalle mutta en siitä lähtenyt ketään syyttelemään. Mukava henkilökunta on Walkkistorilla ja kaikki on sujunut sovitun mukaan.

 • Mukava henkilökunta ja omistajat. Siisti kirppis ja edullisia käytettyjä huonekaluja. Suosittelen.

  • Käyn usein juuri palvelevan ja asiantuntevan henkilökunnan vuoksi. Parasta palvelua tässä kylässä, suosittelen myös kaikille.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  91
  3628
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  512
 3. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  399
 4. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  80
  389