Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kristallisilta

tapella vaikö eikö

Onko kenelläkään kokemusta hänestä? Minulla on ja nyt olen enemmän kuin pettynyt. Otan aina puoleksivuodeksi tulkinnan, hän tekee kuukausi kerrallaan mitä on tapahtunut, sitten otin myös parisuhdetulkinnan. Tässä kuussa oma tulkintani on työtelijäs ja menen jopa agressiivisesti eteenpäin. Juu makaamaan sängyn pohjalle kun en jaksa tehdä mitään. Mies ystäväni näyttää minulle että minä olen parasta hänen elämässään. Parisuhdetulkinnassa kuitenkin helmikuu on yhtä helvettiä, tapplemista ja suuria yhteydenottoja. Eli aivan risti riidassa toisiinsa. Mutta näyttää menevän tuonne tappelun puolelle. Monen kuun kohdalla lukee jos olet sinkku, tai mahdollinen kumppanisi...miten tota nyt voisi tulkita

12

1619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt neito

      Otin kanssa häneltä tulkinnan ja kun kysyin eräästä asiasta hän pyysi varaamaan soittoajan 0700 numeroon, sehän tulee ihan hirveen kalliiksi. Oli myös jossittelua koko tulkinta että en kyllä enää häneltä ota

    • kankkulankaivoon

      Olen käynyt, enkä voi suositella. Myönsi ihan ettei nyt näe tätä asiaa ja katsoi korteista, joita tulkitsi ns. kirjan mukaan. Itse olisin tehnyt paremman tulkinnan.

    • oukkidoukkiduu

      Opettelee suomea ensin ja arvostelee sitten? Varmasti helppo heittää ennustajan niskoille vastuu omasta elämästään,, sitä tää palsta on kyllä täynnä. Että hei, onko syyllinen masennukseen tämä Kristallllisilta vaiko ehkä sinä itse?

    • mietimpävaan

      mistä voit tietää vielä että onko helmikuussa asiat päin pyllyä? kun ollaan vasta tammikuussa???

      • huoh111

        Etkö huomannut, että ketju on aloitetty vuonna 2013?


      • mietimpävaan

        en kyllä huomannut


    • ykspettynyt

      Älkää tuhlatko rahojanne siihen naiseen, ei näe yhtään mitään. Minullekin katsoi korteista ja väitti, etten koskaan enää tapaa yhtä ihmistä, no kului vuosi ja tapasin hänet. Muukin mitä niinsanotusti "näki" oli aivan täyttä hölynpölyä, sinne meni rahat kuin Kankkulan kaivoon! En todellakaan suosittele.

    • siismitäroskaa

      Minulle ennusti ihan oikeasti, että elämääni tulee musta mies bongorumpujen säestyksellä. Olen kuulemma jossain Afrikassa ja etnistä musiikkia kuuluu ja sitten kuuluu bongorumpujen ääni ja musta mies astuu sieltä kaiken keskeltä elämääni. Eli miettikää nyt hyvät ihmiset pari kertaa, kannattaako moiselle soittaa.

    • pettynytoon

      aikoja sitten kristallisilta näki asioita.noin 20v sitten soitin hänelle ja olin juuri eroamassa,hän näki mihin muutan ja vielä seuraavankin asunnon joka ei ollutkaan vielä paikka johon asetun. Se asuntoasia oli minulle silloin tärkeä. Nyt kristallisillan tulkinnat on täyttä paskaa mutta jos lähtee huijaamaan niin kyllä kyky nähdä otetaan pois. Hirveät hinnat sillä. joku missä saa soittaa 3 kertaa vuodessa on 240€ ja silti soittaa vielä 0700-numeroon. Valitin hänelle tulkinasta joka oli tismalleen sama kuin edellinen kiitteli koska en lähtenyt mihinkään keskustelupalstoille huutelemaan

    • eiootottakaikki

      älkää nyt aikuiset akat viitsikö jauhaa täällä että kun joku ei ole jotain nähnyt teille, oikeesti.. ja tän palstan juttuja ei kenenkään kannata uskoa, kun kukatahansa voi kirjoittaa anonyyminä mitätahansa negatiivista, vaikkei olisi ikinä tulkintaa edes ottanut keltään.. voi hyvää päivää mitkä "huvit"

    • Tosiasia

      Varmasti moni kertoo ihan omia kokemuksiaan, mutta mitään negatiivista ei saisi kertoa. Pitäisi vain kehua tai olla hiljaa. Se nyt varmaan on jo jokaisella tiedossa, että suurimmaksi osaksi tämä on pelkkää rahastusta. Vain hyvin harvalla on tuo selvänäkökyky näistä ns. ammatinharjoittajista.

    • pohtiikomikä

      varmasti suuri kertoo omasta kokemuksesta, osa ei ole sitä mille näyttää eli oikeita asiakkaita, vaan jotain ihan muuta. Moni myös laittaa usean kommentin eri nimimerkillä samasta. Nää arvostelut siis ei ole ihan vedenpitäviä. Sitten on ihmisiä joille on halu tehdä toiselle pahaa, jopa näin.. että pohtimista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe