Eilisen päivän uudenlainen väittely eduskunnassa....

suvituuli20

Miksiköhän pääministerimme eilen niin hermostui, Timo Soinin heittäessä kansanäänestyksen EU:ssa pysymisestä kehiin eilen siinä uudenlaisessa väittelyssä, jota näimme televisiossa palasen?
On ilmi selvää, että myös poliitikot ovat huomanneet, miten tyytymättömiä tavalliset kansalaiset ovat tähän EU-politiikkaan mutta miksi EU:sta pitää pitää kiinni hampaat irvessä ja pilkallinen hymy kasvoillaan? Mitä poliitikot ovat tehneet sellaista, että pitää piiloutua EU.n selän taakse? Onko heillä jotain salattavaa meiltä kansalaisilta? Ovatko he toimineet aina äänestäjiensä edun ja tahdon mukaisesti?
Miksi yhteisvaluutta eurosta eroaminen olisi suomelle niin huono juttu? Eipä pääministeri eilen pystynyt sitä perustelemaan.

Jos EU-jäsenyys on ollut niin hyvä tavalliselle kansalle, niin miksi poliitikot eivät uskalla antaa kansan äänen kuulua kansanäänestyksessä eihän silloin ole poliitikoilla mitään pelättävää?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • von Lagerbom

      Katainen on keskenkasvuinen, virnuileva teini.. Soini puhui kansanäänestyksestä uniosta irtautumiseen mutta Katainen alkoi vetämään siihen mukaan lapsenomaisesti kaikenlaisia muitakin syitä joista kansanäänestys voitaisiin suorittaa, en nyt muista mitä esimerkkejä käytti kun kuuntalin vaan puolella korvalla mutta lapsellisia juttuja ne olivat. Vallan pitäisi olla kansalla ja jos kansa ilmoittaa tyytymättömyytensä nykypolitiikkaan niin kyllä kansaa pitäisi asiasta kuulla. Muistaakseni Olkiluodosta äänestettiin kolme kertaa ennenkuin saatiin poliitikkojamme miellyttävä äänestystulos. Jotenkin tuli mieleen Neuvostoliitto..

    • tota noin

      Totta kai, eurossa pitää pysyä.
      Kyllä kansa tietää, että niillä on oma lehmä ojassa.

      Ihmettelen vain kauanko äänestäjät hyväksyvät nämä jatkuvat leikkaukset ja sähkönhintojen korotukset ja verojen korotukset.
      Varsinkin kun rahat laitetaan EU.n jäsenmaksuihin ja avustuksiin.
      Omassa maassa olisi ihan tarpeeksi avustettavia ja epäkohtia korjattavaksi.

      Tottahan naamalla virne täytyy olla kun kansalaiset ovat niin tyhmiä etteivät huomaa missä mennään!

      • von Lagerbom

        En usko että kansa hyväksyykään mutta kansa ei osaa yksimielisesti vaatia sortoa lopetettavaksi.


      • tipsu9
        von Lagerbom kirjoitti:

        En usko että kansa hyväksyykään mutta kansa ei osaa yksimielisesti vaatia sortoa lopetettavaksi.

        Niin tai kansalla ei ole sellaista puoluetta joka uskaltaisi yksimielisesti ryhtyä toimeen ja ottaa asian konkreettisesti esille.


      • von Lagerbom
        tipsu9 kirjoitti:

        Niin tai kansalla ei ole sellaista puoluetta joka uskaltaisi yksimielisesti ryhtyä toimeen ja ottaa asian konkreettisesti esille.

        Ei siinä auta yksi ainoa puoluekaan. Suuremmat voimat pitäisi valjastaa mikäli aiotaan muutoksia saada. Yksimielinen kansanosa, se jota nämä poliitikkojen päätöksen eniten koskettavat aiheuttaen kaikenlaisia toimeentulovaijeuksia, vain se saisi aikaan muutokset. Kun osalle kansaamme maksetaan ylisuuria palkkoja tällaisina aikoina varsinkin, ei se osoita poliitikoilta laisinkaan käytöstä että koko kansa kiristäisi vyötään kuten Katainenkin on tuonut esiin, että MEIDÄN on kiristettävä vyötään.. Hmm, onko Kataisen housut putoamassa vai unohtiko muuten kiristää vessassakäynnin jälkeen. Tavallisella kansanosalla vessakäynnitkin harvenevat tällä menolla. Suurimuotoinen ja pitkäkestoinen yleislakko olisi ratkaisu saada poliitikot huomioimaan kansansa, muutkin kuin yläluokkaisen kansanosan Jos yleislakko aloitettaisiin, tulisi tukea lähimmäisiään ruoka-apuna esim.


    • hownow1

      Jos täällä vielä lakkoilemaan aletaan vievät ne loputkin työpaikat ulkomaille.

      • von lagerbom

        Eivät vie. Valtion takavarikoitava maanpettureiden omaisuus koskien myös yrityksiä ja entiset valtionjohtoiset yritykset ovat palautettava takaisin toimintaan kansan hyväksi.Maanpetturuudeksi lasken senkin että suomalaisyritykset vievät suomalaisilta työpaikat siirtymällä halpatyövoiman maihin. Valtion on toimittava siten, että täällä maassamme yrittäjyys kannattaa. Se ei kannata siten että osakkeenomistajille turvataan mahdollisimman suuri tuotto. On kyse siitä että yrittäjän on tunnettava vastuunsa työllistäjänä, ei osakkeenomistajille hankittavan mahdollisimman suuren voiton mahdollistaminen. Eli kuten olen todennut, vallanpitäöjien ahneus olisi poistettava niin asit olisivat hyvin maassamme ja maailmalla.


    • voi, voi
      • von Lagerbom

        Heh, vai liikaa kohua kun suomenhan ei kai, muistaakseni pitänyt maksaa mitään vaan saada uskomattomia Market-tarjouksia, silmänisku ja kataismainen virnistys. Vaan miten kävi, onko maasssamme nyt niin auvoista ja kaikki halpaa kuten poliitikot mainospuheissaan lupasivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10255
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1576
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe