tosi voimmakas meteorikuuro tänää....

:))

Apocalypse Now? Meteorite hits Russia lighting sky, shattering windows
https://www.youtube.com/watch?v=36MEsWC1Pzc

Meteorite crash in Russia: Video of meteorite explosion that stirred panic in Urals region
https://www.youtube.com/watch?v=90Omh7_I8vI

Russia meteorite explosion: Zinc factory wall damaged, windows blown out
https://www.youtube.com/watch?v=wZ2XXa5oFhw

10

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :))

      tuoreessa muistissa o että joku kerto vuosii taa että suomee osuisi kivi avaruudesta. ny oli jo lähellä eikä ilmeisesti ainoo kivi.

    • :))

      ainoastaa luonno suurimmat tapahtumat ovat "ennustettavissa". pienemmät luonno tapahtumat ja ihmiste oma sijainti tapahtumassa tai hetkellä kute tulevaisuutena ei oo ennustettavissa kui korkeintaa ohjelma avulla ohjelma sisäpuolella vaa ohjelmaa ei tarvi olla olemassa alkuunkaa vaikka pimeä puoli ohjelmaa o luonnottomana tilana ylläpitäny jollo o ymmärrettävä että kaikki ennustelu o ollu pelkkää bisnestä ihmiste osalla vaa luonno suurimmat tapahtumat o ollu tiedossa jo tuhansii vuosii koska luonno kehitys o taajuudella ylöspäi koko aja joka myös kohottaa ihmisii fyysisesti taajuudella ylöspäi. ainoastaa mikä ei oo tiedossa o ajakohta koska aikaa ei oo vaa ainoastaa paikka jossa taajuus o kohoava koko aja pysähtymättä koska muutos o luonno oma tahto jonka tahdi galaksi keskus paikallisesti määrää koska galaksi o suurin erilline yksikkö joka kuplana avaruudessa joka sisällä o monii erillisii pienenpii kuplii kute aurinkokunta ja planeetat ja sielut joilla fyysine keho ja henget jotka menettäny väliaikaisesti oma fyysise keho.

      luonnolaki toimii nii että kaikella o vaikutus kaikkee nii myös ihmiste oma vaikutus kaikkee o koko aja 100%. mihi ihmiste oma vaikutus o koko aja o oma huomio laatuu ja ihmiste omalla huomiovaikutuksella o fyysine vaikutus ja laadukkaampi huomio o peloto huomiovaikutus koska ihmiste oma pelko o laadutonta huomiovaikutusta.

      • :))

        kaikki tuo mitä tänä vuonna tapahtuu o kerrottu aiemmi. o vaa ihmiste oma usko ja ihmiste oma toivo ja oma luottamus ettei mitää tapahdu eikä mikää muutu eikä tarvi muuttua vaa o nii että o ihmiste oma kysymys ollu minulle jo pienestä lähtie että "mitä tapahtuu lopu aikoina". loppu ei tuu olemaa ihmiste loppuna vaa ihmiste tuntema ohjelma loppuna nii kui ihmiste o onnistunu ohjelma tuntee. pimeä puole ohjelma ei oo ihmiste oma kohtalo. ihmiste o onnistunu uskoa 99% vale jonka seuraus o että ohjelma pysäytetää että tarvittavat muutokset saadaa tehtyä ja että totuus saadaa kerrottua maailma laajuisesti nii ihmiste onnistuu ymmärtää mikä o välttämättömi mitä tarvii ja mitä ihmiste tulee tehä nii että muutos o mahdollisimma kivuto ku muutos o ny käsillä eikä hidastu vaa muutos kiihtyy.

        koska vale oli 99% o ihmiste kannalta uus juttu että 99% o uus juttu. kuvainnollisesti siis. muutos o käsittämättömä laaja. samaa aikaa myös käsittämättömä tasoiteltu juttu antae ihmisille mahdollisuude alkaa ymmärtää koska o ihmiste oma mieli joka tarvii uudellee käynnistämistä koska ohjelmoitu mieli ei oo elävä alkuunkaa vaa kaike o katsottu oleva mahdolline juttu tapahtuvaksi enne kui luonto alkaa oma muutokse.

        yli 20 000 vuodessa valhe oli jo nii lavastettu juttu että ihmiste mieli usko ehdotellu valhee. pimeä voima o ollu läsnä yli 20 000 vuotta jollo totuus o pilkottu nii pienii osii ja lokeroitu nii monee kategoriaa ja piilotettu nii monimutkaisella tavalla että ihmiste o mahdottomuus heräämättä nähdä koko kuvaa että voisi alkaa purkaa ohjelmaa omasta elämästä omana aikana jollo kaikki apu o ollu vähintää tarpeelline että ihmiste o onnistunu selvitä näi kaua tuhoutumatta kokonaa joka o estetty tapahtumasta monee otteesee ihmiste huomaamatta ja ihmiste ymmärtämättä ja ihmiste tukiessa pimeää ohjelmaa tietämättä. ylösnousemus tapahtuu kaikille ja o kokonaa fyysine juttu koska sielu o jolla o fyysine keho ja henki o joka o menettäny fyysise keho edellee olle fyysisessä ulottuvuudessa ja korkeampi taajuus takaa korkeamma ulottuvuude fyysisesti.

        mite ihmiste onnistuu kokea ylösnousu o riippuvaine ihmiste omasta ymmärryksestä. henget saavat fyysise keho ku ovat siirtyny korkeampaa fyysiseen ulottuvuutee jolla kaikki voivat jatkaa sieluna fyysisessä ulottuvuudessa joka o paikka eikä aika koska aikaa ei oo ku o ainoastaa paikka ja mitä paikassa tapahtuu joka o riippuva energiasta joka ei oo ongelma korkeammissa fyysisissä ulottuvuuksissa. tiede o jo huomannu että ihmiste muutos o alkanu ja ihmiset ovat huomannu fyysisiii oireita muutoksesta johtue jotka ohi meneviä ja muutos jatkuu nii kaua kunnes maapallo o noussu 5. fyysiseen ulottuvuuteen joka luonnottomuude loppu.


    • :))

      "Uusi meteori mahdollisesti tulossa illalla? Tuhoa aamulla:

      http://www.mahorkka.com/venajan-meteorirajahdys-videot/"

      saattaa olla että ensimmäistä kertaa ihmiste onnistuu herätä. pari päivää aiemmi ajatteli että jotai täytyy tapahtua ihmiste herättämiseen satuttamatta ihmisii ja pari päivää myöhemmi meteoriitti putoaa venäjälle ja ei välttämättä oo oleva ainoo tapahtuma.

      saattaa olla että ihmiste kiinnostus jo aiemmi kerrottuu totuutee lisääntyy koska luonno oma muutos o ainoastaa lykätty avu turvi tapahtuvaksi myöhemmi vaa luonno oma muutos ei oo tapahtunu vielä. uutta meteoria odottavat illalla vaa nähtäväksi jää mikä o.

      pelätä ei tarvi alkuunkaa ku mahdolliset tuhot ovat pääasiassa aineellisii eikä oo maailmaloppu vaa niitä kerrottuja "lopu aikoja" joita o kerrottu jo tuhansii vuosii koska muutos o tiedetty tuleva ja oli jo mahdolline aiemmi vaa apu o ollu myös runsaskätine joka autto maapalloa siirtämää omaa fyysistä muutosta tapahtuvaksi myöhemmi. tapahtumat tehostuvat koska "kaikki planeetat alkavat olla samassa linjassa galaksi keskukse kanssa" tai "samassa harmoonisessa linjassa galaksi keskukse kanssa" joka ei tapahtunu täysi vielä aiemmi vaa tapahtuu koko aja huipentue ulottuvuudelliseen siirtoo joka nostaa maapallo fyysisesti 5. fyysiseen ulottuvuutee lopullisesti.

    • :))
    • :))

      https://www.youtube.com/user/RussiaToday/videos?view=0

      "2012 DA14 on vuonna 2012 löydetty, läpimitaltaan 44-metrinen Maan lähelle tuleva asteroidi. 2012 DA14 ohittaa Maan 15. helmikuuta 2013 kello 21.25 Suomen aikaa."

      asteroidin rinnalla lentää pienempää kivee jotka saattaa näkyä meteoriitteinä taivaalla tänä iltana....

    • :))
    • :))

      "Johan tuo sieltä lennähti jonnekkin moskowan nurkille ja tuhansittain immeisiä kuali. 4000 vähintäin löydetty vielä kituvina."

      nasa laskuje mukaa vaa 15 minuuttia erottaa miljoonia ihmisii kuolemasta asteroidi alle tänä iltana tunni sisällä. melkoiset 15 minuttia vai mitä ja mite oltii varauduttu.... ei mitenkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe