Lahjahuuto.fi

Erehdyin kerran.

Onko kokemuksia Lahjahuudon toimitusajoista ? Olen odottanut voittoani kohta viisi viikkoa. Asiakaspalvelu ei vastaa kyselyihin. Missä vika ? Onko muilla tietoa Lahjahuudon toiminnasta ?

110

1744

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opiksi otin.

      Viisi viikkoa on alakanttiin toimitusajoissa. Omia voittojani on saamatta viime vuodelta ja on pelko ettei niitä tule. Lopettihan Halpahuutokin yht'äkkiä ja samaa epäilen Lahjahuudosta. Ei tule mieleenikään ostaa sieltä huutoja kun voittoja ei tule.

      Asiakaspalvelu vastaa lopulta kun laitat saman kysymyksen joka päivä, hermoillehan se siellä ottaa.

      Ei ole yhtään senttihuutokauppaa, jota voisin suositella. Älyttömiä huutotarjouksia lähes joka päivä, ikävää kun voittojen hinnat kohoavat pilviin ja summa pitää maksaa. No, onhan se yksi rahastuskeino.

      Tietänet Lahjahuudon pitäjät? Heidät poistettiin laittomuudesta eli jälleenmyynnistä kahdessa senttihuutokaupassa.

      • Erehdyin kerran.

        Ei tule voitettuja tuotteita eikä asiakaspalvelu vastaa. Keitä pitäjät on ? Sinne meni rahat ja usko senttihuutokauppoihin. Onko vinkkiä kuinka pitäisi toimia ?


      • Roboluigi

        Laittoipa Lahjahuutokin huutopaketit alennukseen? Yritysrekisteristä näyttää tällä löytyvän kaksi Lahjahuutoa. Uusin on yritys joka toimi/toimitti edesmenneen sunnycentin tuotteet. Varokaa/välttäkää Lahjahuutoa.


      • En ole erehtynyt
        Roboluigi kirjoitti:

        Laittoipa Lahjahuutokin huutopaketit alennukseen? Yritysrekisteristä näyttää tällä löytyvän kaksi Lahjahuutoa. Uusin on yritys joka toimi/toimitti edesmenneen sunnycentin tuotteet. Varokaa/välttäkää Lahjahuutoa.

        Mistä löysit tiedon, että Yritysrekisterisssä on kaksi Lahjahuutoa ja miten päädyit siihen, että Lahjahuuto toimitti edesmenneen sunnycentin tuotteet?
        Voi kirjoittaa "löytösi" tai juttusi on niitä, jotka ovat vainoharhaisen höpinöitä.

        Minulla ei ole ongelmia Lahjahuudon kanssa.


    • pettynyt huutaja

      Juu lahjahuuto on mitä on..... tavarat vanhoi käytettyi jossain lattioilla vuosii pyörineit jne.... ei kyl kannata paljoo tuhlata.... varmasti omii huutajii löytyy muutamii kohteit menee niin kalliil aina et ei kukaan millään järjelläkään osta niin paljoo huutoi et sais saman tavarat kahteen kertaan kaupasta ku sielt huutas

      • kyllästynyt 40

        Muutamat jaksaa istua koneen ääressä ja kytätä klikkikohteita,luulis ihmisillä olevan parempaakin tekemistä kuin istua 14 tuntia päivässä ja kytätä jotain halpis tuotteita.kovia ollaan jotain uutta huutajaa vastaan räpyttämässä mutta kun tulee paikan kovis sinne niin luikitaan karkuun kuin "koira häntä koipien välissä".
        vähän haiskahtaa nämä aina huutamassa olevat että olisivat tosiaan talolle päin huutavia.omia nikkejä.


    • lahjaton1

      Hops;). Katsokaapas VOITTAJIEN KOMMENTTEJA niin tajuutte, että vain lisähuutojen toveissa ne on skrivattu. Miultaki kerran kysyttiin, saanko laittaa kiitsaviestin enkä ees vihtiny vastata.

      Ei siel oo ikinä oo ollut negatiiviitistä kommennittiä ja miulta niitä piisais; ei tuu voitetut ja jos joskus tulee on IHME!!!

      Onneks ehin käyttää loput "voitoistani" HMMM.....

    • Pelleily loppuu!

      Olen keräämässä Lahjahuutoa vastaan kannetta viranomaisille heidän toiminnasta. Onko kiinnostusta ryhmäkanteeseen ?

    • pelleily jatkuu

      Kerro nyt oikein että mistä asiasta aiot ryhmäkänteen tehdä. Pelkästä "toiminnasta" voi olla vaikea ryhmäkännetta rakentaa. Toisekseen Lahjahuudon huutajamäärillä voi olla hankalaa saada ryhmäkanne aikaiseksi kun asiakkaita on alle 10.
      Mutta onnea yritykselle...

      • Tyvi laho

        Kuka Lahjahuutoa rahoittaa ? Jos voittajat ovat aitoja niin mikään yritys ei voi toimi tuollaisilla tappiolla !!! Ovatko samoja robotteja joita Takuuhuutokin käyttää ?


      • I_am_Robot
        Tyvi laho kirjoitti:

        Kuka Lahjahuutoa rahoittaa ? Jos voittajat ovat aitoja niin mikään yritys ei voi toimi tuollaisilla tappiolla !!! Ovatko samoja robotteja joita Takuuhuutokin käyttää ?

        Joo samoja robotteja ovat. Ne lentää avaruusaluksella Takuuhuudon ja Lahjahuudon väliä ja käy aina välillä tuikkaamassa 10000 huutoa 6 euron lahjakorttiin.


    • Huijareita,

      Onko voittajia Lahjahuudosta ? Kuinka toimitukset on pelannut ? Puskaradio kertoi, että toimintaa pyörittää eräs Klaukkalan pariskunta joka huutaa tavaraa toisista senttareista ja myy ne uudelleen Lahjahuudoossa. Tämähän lisää varmasti asiakkaita senttareihin ? Ihmettelen kuinka Takuuhuutoa mollataan. Siellä ainakin asiakaspalve toimii ja voitot toimitetaan. Voisiko Lahjahuudon asiakaspalvelu/Virve kommentoida asiaa ? Ei tietenkään kun ei vastata edes sähköposti kyselyihin.

      • lopetteleva huijari

        Kukaan ei ole kertonut missään,
        mitä osti ja mistä.
        Mitä maksoi ja mitä sai palautuksia.

        Kai sitä palautuksia useista paikoista saa, jos ostaa kalliista kaupasta.

        Meilläkin on useita nettikauppoja, toisissa on ilmainen postitus (postimaksu 2-3 kertaisena jinnassa).
        Toisissa on sitten "sikakalliit hinnat", on melkein säälittäävää postittaa niitä, huomaan että moni ei ole lainkaan tajua tai tietoa hinnoista.


    • Voi hyvää päivää!

      Voitin itse muutamia tuotteita ja esim.1 tuotteen arvoksi oli laitettu n.70e mutta netin halpakaupassa täsmälleen sama 19.90!!!No joo,maksoin myös sikakalliit monin x postimaksut ja ylläri ylläri,sain soiton puhelimeeni että ovat suurinpiirtein talon ovella tavaroita tuomassa...postikulut jotka maksoin oli siis vanhan kuorma-auton bensa ym.kuluihin.törkeetä.Niin ja jos voitat lahjakortin niin kestää tulla 2 viikkoa ja maksaa postituskin ihan muuta kun postimerkin verran ja tulevat samassakuoressa mutta maksat joka kortin maksut erikseen.Itse luulen myös että heillä nuo AINA samat vakkarivoittajat on omanpiirinsä henkilöitä tuotteita ei ole vaan ne ehkä ostetaan jostain jos ei voittaja muuta niitä huudoiksi vaan haluaa tavarana.Vielä huomasin että on puhelimet,tietokoneet ym.vaihtuneet peleihin dvd:hin ja muuhun turhaan krääsään alkuun verrattuna.Itse en enää osta yhtäkään huutoa sinne mutta onnea kaikille uskaltaville.

      • Lahjahuuto on paras

        Mitä väliä sillä on miten toimitetaan ? Eikö pääasia ole että toimitetaan ? Lahjahuuto on paras ! Paljon jännemmät kohteet kuin vaikka Takuuhuudossa joka on ihan surkea paikka. Aina samoja tylsiä kohteita eikä mitään ylläreitä kuten Lahjahuudossa.


      • eppäilevä
        Lahjahuuto on paras kirjoitti:

        Mitä väliä sillä on miten toimitetaan ? Eikö pääasia ole että toimitetaan ? Lahjahuuto on paras ! Paljon jännemmät kohteet kuin vaikka Takuuhuudossa joka on ihan surkea paikka. Aina samoja tylsiä kohteita eikä mitään ylläreitä kuten Lahjahuudossa.

        Monen monta viikkoa Lahjahuudossa oli mitäsattuu tuotteita enkä huutanut. Yllättäen tänään siellä oli monta kohdetta, joita halusin ja käytin viimeiset huutoni haluaamaani koheeseen ja sain sen. Eri asia toimitetaanko se :(

        On niin paljon toimittamattomia tavaroita, jotka ovat merkitty toimitetuiksi vaikkei niin ole. Toivottavasti Lahjahuuto on ottanut opiksi, ettei huutajia tule eikä huutoja osteta kun/jos väitetään, että on toimitettu.

        Ei auta, vaikka lähettäis s-postia, ei vastausta edes :(

        No, katellaan vielä jos saisin toimittamattomat kun kirjoitan joku kaunis päivä miksen osta huutoja.


    • eppäilevä

      Ei oo tullu toimittamattomat jotka on merkitty toimitetuiksi. Huijarisakkia enkä ikinä sinne osta huutoja, en kyttää isoja prosentteja kun ei entisetkään oo tullu eikä oo vastattu s-postiin. Vähän seurailen silti niitten toimintaa.

      ONNEKSI ON OLEMASSA TAKUUHUUTO! Sieltä voitot tulevat parin viikon sisällä.

      Voi vikifiä ja tarjoota kun olisivat voineet saaneet toimivan senttarin jos olisivat toimineet rehellisesti.

      Sellainen oli LAHJAHUUTO ja sen loppu.


      P.S. Huomasin tänään erään huutokohteen, jonka olen ostanut 15 eurolla kaupasta, mutta LH:n hinta on: Kopio sivulta:

      Tyylikäs Aura-laukku, FINLAYSON

      Arvo: 35 € | Toimituskulut: 6 €

    • Dreever

      Et ole ainoa, en ymmärrä ,miksei asiakaista pidetä huolta ja vastata sähköposteihin ja lähetetä voitettuja kohteita. Olen pyytänyt vastausta sähköpostitse toimitusaikataulusta, sitä saamatta. En todellakaan aio ostaa huutoja paikaan, joka on ainoastaan rahankeruu paikka ylläpitäjille.

    • Nyt loppu!

      Joo, nyt loppu huutojen ostaminen! Vaikka olenkin voittanut tuotteita, niin nyt riittää tämä touhu. Siellä on muutamia huutajia joille ylläpito vois lähettää voitot suoraan, kun ei niitä "hulluja" vastaan monikaan viitsi lähteä huutamaan. Siis nämä hirmuhuutajat voittavat kohteet muutamalla sentillä/ eurolla. Taistella toki voi, jos ostat ensin huuoja monella sadalla eurolla. Rahat siinä menee ja halvemmalla olisi saanut tuotteen haettua kaupasta!

    • ketzup

      En minä ainakaan voi moittia Lahjahuutoa. Voitetut tuotteet toimitettu ja asiakaspalvelu toimii, Tosin joskus vastauksen saaminen kestää, mutta ymmärrän että kiirettä voi olla. Kiitokset Lahjahuudolle ja jatkakaa toimintaa ettei tuo omahyväinen ja omia robotteja käyttävä Takuuhuuto pääse yksinään valloittamaan markkinoita !

      • voi Lahjahuutoa

        Kenellähän omia roboja on jos ei Lahjahuudolla. Olen kauan seurannut kahta nimimerkkiä, jotka ovat AINA huutamassa ja toinen kerrankin 7:ää kohdetta, joista ei voittanut mitään, ihmetyttää kun kukaan ei voi olla NIIN PIMEÄ. Toinen näistä asuu pääkaupunkiseudulla ja on taatusti sukua. Kun hinnat nousevat, hän häipyy. Toisaalta voi olla Lahjahuudon oma robo.

        Tuttavani kävi eilen Iittalan myymälässä ja kertoi miten halvalla oli saanut tavaroita. Pisti sähköpostiin tavaroitten hinnat. Minäpä sitten tutkin hieman, onko samoja tuotteita ollut Lahjahuudossa ja kuinkas sitten kävikään, huh huh, mitä huijausta siellä taas hinnoilla tehtiin. Laitan muutaman esimerkin.

        2 kpl Iittala, HEL2012 -lautanen 22 cm
        Arvo: 48 € | Toimituskulut: 6 €
        ------

        Iittala
        HEL2012 Lautanen 22 cm
        3,00 euroa (24,10 e normaali hinta)

        Tuttava oli ostanut kuusi kpl ja hinta oli yhteensä 18 euroa, Lahjahuudossa kuuden hinnaksi tulee 162 euroa. Harvinaisen törkeää toimintaa ja huutajien pettämistä.

        Äskettäin myydyt veitset olivat myös poistoerä ja hinta 8 euroa.

        Arvo: 28 e | Toimituskulut: 6 e ja

        ja Arvo: 30 e | Toimituskulut: 5 e

        Huutoja menee, vaikka veitset saa kaupasta lähes toimituskulujen hinnalla.

        Itse katselin Iittalan verkkokauppaa ja olihan siellä paljon poistotavaraa joten eivätköhän tyypit ole niitäkin peräkärryllisen käyneet ostamassa, tietysti ovat.


        Minä katson aina netistä tavaran oikean hinnan jos aion huutaa ja olen havainnut vastaavaa ylihinnoittelua joka päivä kun olen sivulla käynyt. Huutoja en ikinä enää osta enkä edes huuda paria sataa huutoani kun toimittamattomia tavaroita ei tule.

        Kannattaisi ihmisten tutkia tavaran oikea hinta, mutta moni ei kai tajua tai sitten ostavat säkin ja luulevat, ettei siellä ole sikaa;)


      • entinen huutaja
        voi Lahjahuutoa kirjoitti:

        Kenellähän omia roboja on jos ei Lahjahuudolla. Olen kauan seurannut kahta nimimerkkiä, jotka ovat AINA huutamassa ja toinen kerrankin 7:ää kohdetta, joista ei voittanut mitään, ihmetyttää kun kukaan ei voi olla NIIN PIMEÄ. Toinen näistä asuu pääkaupunkiseudulla ja on taatusti sukua. Kun hinnat nousevat, hän häipyy. Toisaalta voi olla Lahjahuudon oma robo.

        Tuttavani kävi eilen Iittalan myymälässä ja kertoi miten halvalla oli saanut tavaroita. Pisti sähköpostiin tavaroitten hinnat. Minäpä sitten tutkin hieman, onko samoja tuotteita ollut Lahjahuudossa ja kuinkas sitten kävikään, huh huh, mitä huijausta siellä taas hinnoilla tehtiin. Laitan muutaman esimerkin.

        2 kpl Iittala, HEL2012 -lautanen 22 cm
        Arvo: 48 € | Toimituskulut: 6 €
        ------

        Iittala
        HEL2012 Lautanen 22 cm
        3,00 euroa (24,10 e normaali hinta)

        Tuttava oli ostanut kuusi kpl ja hinta oli yhteensä 18 euroa, Lahjahuudossa kuuden hinnaksi tulee 162 euroa. Harvinaisen törkeää toimintaa ja huutajien pettämistä.

        Äskettäin myydyt veitset olivat myös poistoerä ja hinta 8 euroa.

        Arvo: 28 e | Toimituskulut: 6 e ja

        ja Arvo: 30 e | Toimituskulut: 5 e

        Huutoja menee, vaikka veitset saa kaupasta lähes toimituskulujen hinnalla.

        Itse katselin Iittalan verkkokauppaa ja olihan siellä paljon poistotavaraa joten eivätköhän tyypit ole niitäkin peräkärryllisen käyneet ostamassa, tietysti ovat.


        Minä katson aina netistä tavaran oikean hinnan jos aion huutaa ja olen havainnut vastaavaa ylihinnoittelua joka päivä kun olen sivulla käynyt. Huutoja en ikinä enää osta enkä edes huuda paria sataa huutoani kun toimittamattomia tavaroita ei tule.

        Kannattaisi ihmisten tutkia tavaran oikea hinta, mutta moni ei kai tajua tai sitten ostavat säkin ja luulevat, ettei siellä ole sikaa;)

        tässä tänään aukeava free kohde arvo olevinaan 60 euroa ja toimitus kulut 9 € CEL POWERblower -lehtipuhallin.todellinen hinta 14.90 €,tämä hinnoittelu vaikuttas jo harhauttamiselta jos huutaja ei viitsi ottaa selvää.
        Kokemuksesta voin kertoa että ei ole kovin laadukas puhallin,laturi kärvähti jo kolmannella latauksella.


    • lahjis sucks

      Toimittaisitte nyt voitot, joita on jo talvelta. Ei inspaa yhtään teijän huutis kun rahat otatte tietysti ja voittoja ette lähetä, kele...

    • JouniV.

      Hellvettiäkö te täällä valitatte, ottakaa yhteyttä Lahjahuutoon tai kuluttajaviranomaiseen, tuo on raukkamaista valittaa nimettömänä täällä.

      • Jouni B

        Ei Lahjahuuto vastaa kyselyihin !!!


    • lahjahuudoton

      Lahjahuuto kuolee! Eihän siellä ole juuri mitään huudettavaa, jokunen alle 10 euron lahjakortti ja pelejä, meillä ei niitä tarvita.

      Oikeasti huvittaa kun Lahjahuuto ilmoittaa, miten jotkut ovat olleet iloisia nopeista toimituksista ja asiakaspalvelun nopeasta toiminnasta.

      Paskat sanon minä, sillä menneiltä lumilta on paljon saamatta, asiakaspalvelu ei vastaa!

      Sen verran olen seurannut heidän huutokohteita, että 1-2 olisi viikossa sellaisia, joita voisin huutaa. Mikä sellainen senttihuutokauppa on, jossa ei ole järkeviä huutokohteita vaan samat vanhat pyörivät. Taitaa olla varasto tyhjänä, muuta selitystä en tiedä.

      Omia voittojani on saamatta PALJON! Samapa tuo, niinhän oli Fiksuhuudonkin kohdalla, lupauksia ja luukut kiinni.

      Olen myös seurannut Takuuhuutoa ja havainnut, että monen monta entistä lahjahuutolaista on siirtynyt sinne, osa samoilla nimimerkeillä ja usea on keksinyt uuden ettei yhdittäisi Lahjahuutoon.

      Sinne meni ja Takuuhuuto kerää potin.

    • no lahjahuudolle

      Pari päivää olen vähän katastanut Lahjahuudon myyntikohteita, en tarkkaan. Tänään silti ihmettelin itse ostamiani mukeja, joitten hinta on 5.45 juroa. L-huudossa yhden hinnaksi oli laitettu 11 euroa ja toimituskulut 5 e.

      Onneks sen voitti joku yhdellä huudolla, jeah.

      Näitä olis vaikka mitenpaljon,mut en viitsi usein seurata ko paikkaa kun tuttavani varoitti kauan sitten etten vaan mene ostamaan sinne huutoja kun hällä oli todella huonoja kokemuksia. En ole hölmö kun tuttavani kokemuksia kuuntelin.

      • juupeja

        No, mutta nyt on lahjahuutoon tulossa 80 euron lahjakortti intersporttiin, voitais kai se heti antaa rabovalille ilman huutamisia, kuitenkin hän huutaa tappiin asti.


    • lellimistä

      Mutka matkassa kun raboval on voittanut enemmän kuin 50 kohdetta. Joku sen halvalla saa, onhan näitä uusia tulijoita.

      • hei vaan

        Ei ole lahjahuudossa enää monta huutajaa ja uusia tulee harvoin, taitavat olla sukulaisia, tuttavia, toisista senttareista häädettyjä kuten nää kaustisten kaverukset. Yritys pyörii freerolleilla lähinnä. Mä joskus vilkaisen kun on


      • 2 viikkoa sitten
        hei vaan kirjoitti:

        Ei ole lahjahuudossa enää monta huutajaa ja uusia tulee harvoin, taitavat olla sukulaisia, tuttavia, toisista senttareista häädettyjä kuten nää kaustisten kaverukset. Yritys pyörii freerolleilla lähinnä. Mä joskus vilkaisen kun on

        lähetin s-postia, jossa vaadin heitä vastaamaan miksi en saa voittojani enkä ole vieläkään saanut vastausta. Molemmat täyspäivän töissä vaan ei täyspäisiä :( Piru vie, tehkää joko töitä tai jompikumpi on töissä yritysessä LAHJAHUUTO. Menikö perille, ei varmasti.


    • Apuva!

      Kertokaa kokemuksia Lahjahuudosta. Toimitetaanko voitot ? Siellähän on samoja voittajia kuin Takuuhuudossa. Ovatko he todellisia huutajia ?

      • Lahjis on ykkönen

        Lahjahuuto on ihan ykköshuutokauppa. Voitot tulee tosi nopeasti ja asiakaspalvelu on aivan paras ja vastaa tosi nopeesti. Tässä hyvä vinkki. Kannattaa katsoa heidän uutisista sellainen kohta kuin voittajien kommentteja ;) sieltä näkee miten paljon on tyytyväisiä Lahjahuudon asiakkaita ja niitä on paljon. Itse en osta enää huutoja mihinkään muualle kuin Lahjahuutoon, en ainakaan surkeaan Takuuhuutoon. En ymmärrä näitä ihme höpinöitä, että Lahjahuudosta ei muka saa voittoja tai ei vastata.


      • Lahjis on surkea
        Lahjis on ykkönen kirjoitti:

        Lahjahuuto on ihan ykköshuutokauppa. Voitot tulee tosi nopeasti ja asiakaspalvelu on aivan paras ja vastaa tosi nopeesti. Tässä hyvä vinkki. Kannattaa katsoa heidän uutisista sellainen kohta kuin voittajien kommentteja ;) sieltä näkee miten paljon on tyytyväisiä Lahjahuudon asiakkaita ja niitä on paljon. Itse en osta enää huutoja mihinkään muualle kuin Lahjahuutoon, en ainakaan surkeaan Takuuhuutoon. En ymmärrä näitä ihme höpinöitä, että Lahjahuudosta ei muka saa voittoja tai ei vastata.

        Taitaa Lahjahuudon väki olla asialla kehumassa omaa surkeaa huutopaikkaansa. Ei kukaan täyspäinen sitä kehuskele. Huvittavin on: (kopio heidän viestistä) "Kannattaa katsoa heidän uutisista sellainen kohta kuin voittajien kommentteja ;) sieltä näkee miten paljon on tyytyväisiä Lahjahuudon asiakkaita ja niitä on paljon." Onhan siellä kehuja kun muita ei julkaista! Minä olen aikoinani pyytänyt laittamaan kehupalstalle omia eikehuja mutta tietysti turhaan.

        Tuotteita ei toimiteta ja vielä kehtaavat väittää, että on toimitettu. Keväästä asti voitot saamatta eivätkä Luikut vastaa. Muutenkin ovat säälittäviä kun alentuvat mollaamaan Takuuhuutoa, sieltä ei varmasti ole koskaan mainittu palstalla sanaa Lahjahuuto, mutta joillakin on järki tallella, toisilla ei.

        VÄLTTÄKÄÄ LAHJAHUUTOA niin säästätte rahanne, tämä on aikoinaan Lahjahuudossa olleen neuvo.


      • s........
        Lahjis on surkea kirjoitti:

        Taitaa Lahjahuudon väki olla asialla kehumassa omaa surkeaa huutopaikkaansa. Ei kukaan täyspäinen sitä kehuskele. Huvittavin on: (kopio heidän viestistä) "Kannattaa katsoa heidän uutisista sellainen kohta kuin voittajien kommentteja ;) sieltä näkee miten paljon on tyytyväisiä Lahjahuudon asiakkaita ja niitä on paljon." Onhan siellä kehuja kun muita ei julkaista! Minä olen aikoinani pyytänyt laittamaan kehupalstalle omia eikehuja mutta tietysti turhaan.

        Tuotteita ei toimiteta ja vielä kehtaavat väittää, että on toimitettu. Keväästä asti voitot saamatta eivätkä Luikut vastaa. Muutenkin ovat säälittäviä kun alentuvat mollaamaan Takuuhuutoa, sieltä ei varmasti ole koskaan mainittu palstalla sanaa Lahjahuuto, mutta joillakin on järki tallella, toisilla ei.

        VÄLTTÄKÄÄ LAHJAHUUTOA niin säästätte rahanne, tämä on aikoinaan Lahjahuudossa olleen neuvo.

        kyllähän se totta on että lahjahuudossa on tosi paljon ongelmia,esim.kohteet käynnistyy tauon aikana ja sitten pysäytetään ja aloitetaan uudestaan mutta nämä
        aiemmin mukana olleet eli kärsimään joutuneet ei saa MITÄÄN korvausta.

        ja nämä "ongelmat" tuntuu kasaantuvan muutamille.

        ja vertauksena TAKUUHUUTOON miin siellä ongelmat selvitetään ja ainakaa MAKSAVA asiakas ei joudu kässimään heidän virheistään.
        .


    • Pekkapoika

      Kaikki on samanlaisia nytkin tämä Vasaranalla niminen firma myi täyttä paskaa ja eivät vastaa kyselyihin ei puheluihin. Firma on Monsella saa nähdä minkä niminen ensiviikolla.

    • Entinen lahjahuutaja

      Nyt tuli mitta lopullisesti täyteen Lahjahuudon epäreilua toimintaa!

      Nämä pirun huudettavat ostokoodit asettaa meidät huutajat todella törkeästi epäreiluun asemaan. Eihän niitä voita muut kuin ökyhuutajat jotka vie muutenkin vähäisetkin paremmat tavarat. Freerolleina taas noita koodeja ei ole järkee huutaa jos ei ole rahaa ostaa suurta pakettia.

      Nytkin nuo 200% ostokoodin voittaneet saa huudot jollain 7 sentin kappalehinnalla ja aikaisemmin oli huutojen hinta vielä pienempi. Taisi olla jotain 14 senttiä ja nämä koodien huutajat on silloin saanut huutoja jollain 4 sentin kappalehinnalla. Siinä on sitten kiva näitä vastaan huudella mukamas halvoilla 22 sentin huudoilla prkl!

      Siinähän viekööt minun puolestani ökyhuutajat kaikki tavarat halvoilla huudoillaan. En tasan varmasti osta enää yhtään huutoa ja rahoita omilla kalliilla hinnoilla ostamillani huudoilla näiden ökyhuutajien melkein ilmaisilla huudoilla voittamia tavaroita!

      • myös entinen

        Totta kerroit! Poistuin Lahjahuudosta syyskuussa kun en saanut voittojani, eikä niitä enää tule, vaikka maksoin kilttinä kaikki aina kun jotain satuin voittamaan. Ei vastata tai on muka lähetetty, milläs sitä voi todistaa, ei millään.

        Sähköpostiin tulee tarjouksia sun muuta mutta ei minua sinne ikinä takaisin saada. Käyn toki melko usein katsastamassa sivustoa ja moni asia ihmetyttää, mutta mikäpä niistä kun en ole ainoa.

        Uudet huutajat saavat varmasti omansa nopeasti, mutta kun lähetykset viipyvät, lopettavat. No, ihan sama kun en sentään paljon tappiolle jäänyt.


      • Ärsyyntynyt

        Täysin samaa mieltä olen minäkin noista koodeista. Ei tuo kovin reilulta tunnu, että toinen voi käyttää vaikka 500 huutoa toisen 100 huutoa vastaan ja molemmilla kuluu saman verran rahaa. Kyllä huutojen hinta pitää olla sama kaikille. On näitä koodeja ollut suurempiakin kuin 200 prossaa. Ainakin 300 prossan koodeja muistan nähneeni. Ero huutojen hinnassa voi siis olla suurempikin kuin tämä entisen lahjahuutajan mainitsema.


    • Entinen lahjahuutaja

      Pilalle meni kyllä hyvä huutokauppa omistajan vaihdoksen jälkeen!

      Itse olen ollut huutamassa ihan senttihuutokauppojen alusta saakka fiksuhuuto, kakusuu, äijähuuto, webhuuto, negahuuto, sunnycent, takuuhuuto, lahjahuuto ja muutama muukin on tullut kokeiltua. Parista paikasta on myös jäänyt voittoja saamatta, mutta ei isolla rahalla, koska en ikinä osta paljoa huutoja varastoon ja uusia huutoja en osta jos ei ole voitot tulleet ja sen vuoksi tämä Lahjahuudon koodien myynti ärsyttää suunnattomasti! Ehkä voisin tuollaisen koodin huutaa ja ostaa suurimpia paketteja, mutta entäs sitten kun lopettavat yht´äkkiä toiminnan? Sinne meni sitten ne rahat. Tältä olen välttynyt hyvin ja aion välttyä tulevaisuudessakin. Olen siis kokonaan huutamatta Lahjahuudossa, koska en käy huutamaan 22-50 sentin huudoilla 4 sentin huutoja vastaan... Jos myyvät tasapuolisesti kaikille huutoja 4 sentillä ja vain osalle huutajista annettavat koodit poistetaan, niin voin ehkä vielä jatkaa useammilla pienillä paketeilla huutamista. Muuten pitäkööt tunkkinsa!!!

      Tämän nykyisen lahjahuudon omistajiltakin on tullut monesti otettua turpaan muissa kaupoissa, mutta mikäs siinä. Itse olen tietänyt keitä vastaan huudan ja nyt kun ovat itse alkaneet huutokauppiaiksi niin jonkin verran takaisin noita tappioita heille olen saanut vaikka toimituksissa onkin ollut välillä moitittavaa. Pitkään pitivät kiinni periaatteesta, ettei ole suuria tarjouksia. Nyt on huudot jo halvempia kuin sunnycentissä ja takuuhuudossa koskaan, mutta vain osalle porukasta. Eipä yllätä sinänsä. Pitäähän sitä entisiä kollegoita tukea...

      Muutenkin on arveluttanut toiminta jo pidemmän aikaa, mutta nyt vain leikkasi lopullisesti kiinni. Puhutaan nyt sitten kaikki julki mitä on tullut omassa päässä mietittyä kun kerran aloitettiin.

      Oletko "myös entinen" kiinnittänyt huomiota samaan asiaan kuin minä? Lahjahuudossa on todella usein sellaista tavaraa myynnissä jota ei enää mistään muualta saa. Poistomyyntitavaraa? Kalliimmissa tuotteissa aina kun tietyt huutajat ne voittaa, tulee sama tavara vähän ajan kuluttua uudelleen huudettavaksi. Tämä tavara on yleensä poistomyynti tavaraa. Onko Lahjahuuto siis ostanut itselleen aina näistä arvokkaammista tuotteista ison läjän poistomyyntitavaraa? Itse en ole nykyisestä Lahjahuudosta koskaan onnistunut voittamaan mitään arvokkaampaa, pelkkää sälää törkeillä toimituskuluilla ja valitettavan usein olen huomannut kaupoissa asioidessani, että saman tuotteen olisin saanut tarjouskorista melkein postituskulujen hinnalla... Oletko sinä "myös entinen" voittanut mitään arvokkaampaa? Onko noilla tuotteilla edes mitään takuuta jos ovat tosiaan poistomyynnistä ostettuja jämä rojuja ylihinnoitelluilla arvoilla? Tuleeko niiden mukana mitään kuittia?

      Jos ei ole poistomyyntitavaraa niin vaihtavatko nämä samat arvokkaiden tuotteiden voittajat muka aina kaikki voittonsa huudoiksi? Eihän siinä ole mitään järkeä. Huvikseenko joku huutelee tavaraa voidakseen vaihtaa kaiken huudoiksi ja huudella sitten lisää samalla oravan pyörällä? Joku tässä nyt haisee ja pahasti...

      • myös entinen

        Mä sain aikoinaan monta tuotetta, joihin oli "unohtunut" alkuperäinen hinta eli poistomyynnistä ne tavarat ostaa ja laittavat sen hinnan.

        Alussa voitin arvokkaita tuotteita, mutta todellista hintaa en tiedä kun niitä ei löytynyt googlemattamalla.

        Ihmettelen isosti niitä 150-300 prosentin koodeja, kuka hullu jaksaa klikkailla tuntitolkulla. Olisi reilua antaa KAIKILLE halukkaille ostokoodi. Mä en todellakaan istu tietokoneella klikkailemassa kun elämä on muualla.

        En ole enää Lahjahuudossa, mutta kun sivustolle vilkaisee, on siellä huutajia (toivottavasti saavat voittonsa, minä en saanut). Nyt näyttää, että alle 100 voittanutta saavat jos mitä ja vielä R-kohteina. Näyttävät usein menevän yhdellä huudolla, sama mulle mutta jos sillä keinoin haalivat uusia huutajia. Eivät viitsi tajuta, että lopettavat huutamisen kun tietyt rajat täyttyy ja niitähän on monta.

        Takuista ei ollut koskaan mainintaa ja miksi olisi kun ovat hampstanneet vanhoja tavaroita. En viitsi ees kysyä kun en saanut voittojani, joista kaksi oli sekundaa, ei vastata, ei vastata...


    • pettynyt5

      Turhaan odotat täyttä kusetusta suurimmalta osalta
      Kaveri kamppanja huh huh satut olemaan kaverisi kanssa samaan aikaan huutamassa niin huutonne hylätään ja menetät rahasi vetoavat että huudatte kimppaan .

    • kämppis

      JUU joka huudosta maksat eri postimaksun vaikka lähetetään samassa paketissa jos joskus lähettävät ja eiköhän toi ole vähän lain rajoissa tuokin että jos samassa osoitteessa on kaksi huutajaa niin näidenkin huudetut tavarat samassa paketissa taitaa jo mennä posti ja kirjesalaisuuden puolelle minä en varsinkaan halua että kämppäkaveri näkee ja tietää mitä olen huutanut .

      • myös kämppis

        Kun vielä olin lahjiksessa, tulivat samassa paketissa kämppikseni tavarat. Rasitti niin paljon että lopetin huutamisen. Kyllä siinä rikottiin pahasti posti- ja kirjesalaisuutta. Meillä on eri sukunimet ja siinä sitten pengottiin ja nähtiin, mitä toinen on huutanut. Raivostutti :(


    • korvauksi!!!!AAAA

      kerran haisi pieru siellä lahjahuuto.fi:n sivulla, olenko oikeutettu korvauksiin????????????????

    • ent.Lahjahuutolainen

      Seurailin tänään Lahjahuutoa, joka on auki 3krt/vk 17-23.30 ja hämmästyin kun vika huutokohde avautui klo 21.00. Joku Freeroll 100 huudon paketti taitaa pyöriä, en nyt ole katsonut.

      Kyllä menee huonosti kun laitetaan R-kohteita alle100 voittaneille, jotka menevät muutamalla huudolla.

      Mikä helkutin muumikauppa se on kun ei paljon muita kohteita ole?

      Moista muumilakanoista tuli mieleeni, että kalliilla ovat myytyjä ja niitä saa kuitenkin kaupasta vähintään 80%:a halvemmalla, eikä siellä ole tietenkään toimituskuluja.

      Ostin muutaman Tove Jansson rillit mukin a' 28.90 ja Lahjahuudossa hinta on 70 euroa. Kuitenkin niitä valmistetaan tämän vuoden marraskuuhun asti.

      Naurattaa, onneksi lopetin ajoissa.

      • myös entinen

        Olipa taas tänään kohteet. Pari muumi sälää ja muuten pelkkiä huutopaketteja. Mitä hiton järkeä on huutaa edes noita huutopaketteja kun ei ole mitään järkevää jota noilla huudoilla voisi sitten huutaa ja joskus jotain parempaa jos on niin "yllättäen" turbojuice ja tiikerihai ne sitten voittaa.


    • näin tänään

      Jospa ovat heidän tuttaviaan tai sukulaisia. On todella outoa kun eivät jonain päivänä ole huutamassa, mutta jos kohde on menossa halvalla, ilmaantuu heidän huutonsa.

      Ei siellä ole todellakaan juuri koskaan huudettavaa, 15 huudon huutopaketteja, karkkeja, muumikrääsää. Toimituskulut ovat samat jos Japanista tilaisi.

    • jatkan takuulla

      Lahjahuuto on lähinnä kai vitsi. Huudettavana muutama kohde ja nekin suurimmalta osalta huutopaketteja. Jos kohteena jotain arvokkaampaa menee se omistajien sukulaisille/tutuille. Markkinointi on lähinnä Takuuhuudon haukkumista keskustelupalstoilla ja itse keksittyjä kehuja.

    • huutajaaaa

      Tule mukaan huutamaan, iso luottoluokitus ei protesteja tosin kuin Takuuhuudolla!
      Huutoja suomalaisilta suomalaisille lahjahuuto.fi :ssä.
      Ps. sivuilla on piilossa piilokoodeja.

    • Nyk lahjanhuutaja

      Nämä senttareiden "salaliittoteoria"-epäilyt ovat aina olleet yhtä mielenkiintoisia luettavia näillä keskustelupalstoilla. Milloin on minkäkin nimimerkin epäilty olevan jonkin huutokauppiaan tuttavia, sukulaisia tai jopa omia botteja.

      Täytyy nyt kuitenkin omalta osaltani oikoa mielikuvituksen tuotteet oikeiksi ja kertoa että Turbojuise ei ole botti, huutokauppiaiden sukulainen eikä edes sen kummemmin huutokauppiaiden tuttava kuin muutkaan asiakkaat. Eikä muuten ole tuo Tiikerihaikaan.

      Olen huudellut lahjahuudossa lähes huutokaupan alusta asti enkä ole nähnyt minkäänlaisia viitteitä omien bottien käytöstä kyseisessä huutokaupassa. En toki muissakaan nykyään hengissä olevissa senttareissa.

      Voittojen toimituksistahan tämä viestiketju oli alkanut, joten muutama kommentti niistä:

      Aiemmin toimitusten kanssa ei ole ollut ongelmia ja osa tuotteista on tullut yllättävänkin nopeasti (muutaman päivän sisällä voitosta). Joskus toimitukset on viipyneet pidempään ellei tuotetta ole ollut "varastossa" mutta perillä ne on aina saapuneet ja pääsääntöisesti vielä säädyllisessä ajassa. Toki joskus joku voitto on puuttunut paketista ja joskus taas on tullut ylimääräisiä tuotteita. Nuo ilmeisesti kiireestä johtuneet toimitusvirheet on saatu puolin ja toisin korjattua ottamalla yhteyttä ylläpitoon. Joskus ylläpidon vastausta on joutunut odottamaan pidempäänkin mutta aina on asiat kuitenkin saatu sovittua. Pari "maanantaipäivän" tuotetta ole myös palauttanut lahjahuutoon takuuhuoltoon / takuuvaihtoon ja hyvin on takuuasiatkin toimineet.

      Tänä kevään on kuitenkin toimitukset hidastuneet aikaisemmasta ja ylläpidon vastauksia on saanut odotella normaalia pidempään. Viiveestähän toki varoiteltiinkin alkuvuodesta niin sivuilla, kuin sähköpostiviestilläkin, joten eihän se meille huutajille yllätyksenä tullut. Uskon ja toivon että kunhan saavat uudistukset lahjahuudossa tehtyä niin homma palaa "normaaliksi".

      Noista "uudistuksista", joita tuli kevään aikana, voidaan sitten ollakin montaa eri mieltä mutta niistä kannattanee ennemminkin laitella suoraan palautetta ylläpitoon kuin täällä purnata. Itseäni ei esim. miellyttänyt lyhyempi aukiolo, halvemmat huutokohteet ja tiukemmat voittorajoitukset. Toki joku muu on voinut niitä jopa toivoa ja olla niihin tyytyväinen.

    • huudan tai en

      Uudistuksista olen samaa mieltä. Nyt kun voittorajoitus 3/vk niin kuukausirajoituskin pitäisi olla 3/kk eikä 5 kuten nyt. Sitä eivät saavuta kuin turbo ja tiikeri (joiden en epäile olevan botteja vaan varakakkaita samaa taloutta olevia.)

      Toimituksista olen eri mieltä ja olen heidän kanssaan heitellyt viestiä ja saanut eikä mikään auta. Eipä siitä tänne enempää.

    • Tiikerihai

      Olsi ihan mukava kuulla millä perusteella nyk lahjahuutaja tietää että Turbojuice ja Tiikerihai eivät ole ylläpidon omia nimimerkkejä tai sukulaisia? Käsittääkseni vain ylläpito tietää kuka nimimerkkien takana on.

      Muutenkin kyseinen kehuskelu postaus vaikuttaa aika vahvasti ylläpidon omalta selittelykampanjalta mutta niinhän tässä ketjussa jo aika moni aikaisempikin posti on.

    • selvä tapaus

      Voi tsiisus sentään. Pitkään olen epäillyt näitä turbojuicea ja tiikerihaita, mutta aatellu kuitenkin, et ovat vain tavallisia huutajia. Tämän nyk lahjanhuutajan kirjoituksen jälkeen valitettavasti hävis loputkin luottamuksen rippeet. Sen verran paljon on tuossa kyllä epänormaalia puolustustelua, että tuli täysin selväksi mikä on oikeasti homman nimi. Voi helvetin helvetti. Montakohan huutoa on näitäkin vastaan mennyt hukkaan!!!

    • Nyk Lahjanhuutaja

      Saattaa olla että sinullekin """TIIKERIHAI""", joka tykkäät näköjään nimimerkkejä lainailla, selviää edellisestä kirjoituksestani tarkasti lukien kuka muu kuin ylläpito saattaisi henkilöt nimimerkkien takana tuntea ;)

      "Selvälle tapaukselle", hyvä että olet vankka uskossasi! Älä vain enää huudakaan meitä vastaan niin meilläkin menee vähemmän huutoja.

      Toimituksista vielä:
      Viimeisin paketti tuli torstaina ilman ongelmia.

      • selvä tapaus

        Älä huolehdi, en varmasti enää huuda teitä vastaan enkä ketään muutakaan Lahjahuudossa. On sinulla kumman kova tarve vakuutella, ettet ole kytköksissä Lahjahuutoon. Eikö teillä juuri silloin menisi vähemmän huutoja, jos muut teitä Lahjahuudon omiksi boteiksi tai tuttaviksi luulisi?


    • takuullahuutaajakova

      Eikö noi Lahjahuudon idiootit ymmärrä että tämän kaltainen "markkinointi" kääntyy itseään vastaan. Ymmärrän jos heillä olisi todellinen senttihuutokauppa mutta muutaman tunnin viikossa auki oleva räpellys ei paljon vakuuta.

      Lisäksi jos olisi joskus jotain todellista näyttöä noiden olemattomien väitteiden ja syytösten tueksi niin voisi ottaa vakavasti mutta nyt on vain katkeroituneen yrittäjän mustamaalausta. Lisäksi asiaan vaikuttanee sekin että aikanaan Luikut ja sukulaiset heitettiin ulos Takuuhuudosta.

      Ainoa senttihuutokauppa mistä heitä ei ole heitetty ulos on Lahjahuuto mutta se onkin oma ja siellä voikin antaa sukulaisten viedä parhaat voitot ja jättää loput toimittamatta.

    • Lahjahuudon arvot???
      • täyttä kusetusta

        Ei oo todellista ! Sen oon huomannu, et Lahjahuudossa arvot ja toimitusmaksut on yleensä aina vedetty yläkanttiin, mut tää on jo törkeetä huutajien kusettamista ja harhautusta ! Noita hyttysansojahan sais pelkästään tolla Lahjahuudon ilmoittamalla arvolla Verkkokaupasta 50 kappaletta ja toimitettuna.


      • järkipäässä

        heh heh en voina muuta kuin nauraa :)
        Näky tosiaan olevan hinnat kohdallaan !!!!
        En sano että ovatko huutajat hintasokeita vai miksi huutavat ylihintaan :)


    • entinen huutaja

      Lahjahuudon toimituskulut ovat älyttömiä. Kannattaa katsoa ennenkuin huutaa mitään. Toimituskulujen pitää olla painon mukaan vaan ei ole.

    • luikkuvaara

      Taitaa tulla Lahjahuudolle loppu, uutisoivat vasta, että poikkeuksellisesti 10.5 ovat suljettuna. Tänään seurasin kohteita (aukioloaikana) ihan melko lailla tiiviisti ja kohteiden kellot ym. sivusto toimi täysin hyvin. Nyt olivat uutisoineet, että:
      PALVELUNTARJOAJALLA ONGELMIA, SIVUSTO TILAPÄISESTI SULJETTU!

      09.05.2014 22:13

      Lahjahuuto.fi sivusto on 9.5 illan aikana jumittunut useasti.
      Jouduimme sulkemaan sivuston n.klo 22:00, kunnes palveluntarjoaja Whitestone saa ratkaisun asiaan.
      Pahoittelemme tilanetta!
      Lahjahuudon asiakaspalvelu.

      PASKAPUHETTA, missään ei ollut ongelmaa!

    • takuullahuutaajakova

      Taitaa olla ongelmia enemmänkin laskujen maksussa Whitesonelle... Silloin sivusto saattaa mennä jumiin ;)

    • Nyk Lahjanhuutaja

      Kyllä sivuston / yhteyksien / palvelun / palvelimen jumiutuminen oli huomattavissa illan mittaan muutamia kertoja melko selvästi. Sitähän toki kukaan meistä huutajista ei tiedä mikä noista edellämainituista jumitti mutta meillä ainakin oli ongelmia kun yritettiin lisätä huutoja automaatteihin tai botittomien kohteiden huutamisissa. Kaikkiin kohteisiin mitä oli tarkoitus huutaa ei saanut automaatteja ajoissa lisättyä jne.

      Nuo tekniset ongelmat kyllä alkaa hiljakseen harmittamaan kun voittoja palautellaan takaisin huudettavaksi ja niitä saa sitten huudella useampaan kertaan mutta niistä pitänee "vääntää" ylläpidon kanssa ja laittaa palautetta huutokauppiaille.....

      Selvälle tapaukselle:
      Oma etuhan se toki olisi uskotella kanssa huutajilla vaikka mitä skeidaa mutta en oikein ymmärrä miksi kannattaisi perusteettomasti enää yhtään mustamaalata senttihuutokauppoja. Riittävää hallaa koko toimialalle teki jo ne muutamat toimijat jotka lopettivat toiminnan lennosta ja jätti tavarat toimittamatta. Tuo huutaminen on kuitenkin sen verran hauskaa ajanvietettä että olisi toivottavaa jotta näitä senttareita olisi jatkossakin.

      Kohteiden arvot toimituskulut:
      Yleensäkin ottaen joka senttarin kohteiden arvot on syytä tarkistaa googlettamalla ennen huutamista, jolloin totuus paljastuu melko helposti. Olen pistänyt kans merkille jatkuvassa nousussa olevat toimituskulut jotka osassa kohteista on kyllä jo suhteettomat. Niistäkin kannattaa laitella palautetta ylläpitoon, josko jatkossa huomioisivat asian paremmin.

      • googleta keskenäs!!!

        Hohhohhoijaa!!! Kyllä joku järki pitää olla noissa arvojen määrittelyissä!!! Edes sen verran että voi edes suuntaa antavasti niihin luottaa MUTTA EI NIIN EI !!! Jos arvo ilmoitetaan 50 kertaisena niin se on jo TÄYTTÄ ihmisten KUSETUSTA!!! Justjoo!!! Huutajien pitää itse googlettaa hinnat ja jos ei tuota jaksa aina tehdä niin oma moka. Näinkö sen kuuluu mennä???

        Mitä turhaan laitella palautteita ylläpitoon? Näköjään nopeammin SELITELLÄÄN täällä!!!

        Onneksi ei ole enää paljon huutoja jäljellä. Alkanut V.I.T.U.T.T.A.M.A.A.N tämä touhu jo siihen malliin, että melkein voisi jättää vaikka loput huudot kokonaan käyttämättä!!! Auki ollaan miten ylläpitäjiä sattuu huvittamaan ja huudettavana nykyisin pelkkää P.A.S.K.A.A!!!


    • surkeaa

      Syyttävät aina Whitestonea kun heidän hommelinsa ovat pielessä! Jostain muualta syy pitää löytää, ei koskaan itsestä. Pitää ottaa yhteys Whitestoneen! Myös Takuuhuuto on tehnyt heidän sivustonsa eikä ole samoja ongelmia.

      Näyttää freerolleilla tienaavat liksaa ja kuka pru tietää heidän boteistaan.

      Voitot saamatta vaikka on merkitty toimitetuiksi, ei kannata maksaa.

    • paljonko??

      Mielenkiinnosta kysyn .. Paljonko olette syytäneet koko elämänne aikana Lahjahuutoon yhteensä rahaa? Itse ehkä n. 150e ja tullut n. 180e edestä voittoja.

    • ettäsillai

      Pari sataa euroa mennyt ja noin 500e roskaa tullut..

    • hyvinmenee!

      Hehehe, Lahjahuudon tekninen vika loppui yllättäin heti kun huutokauppa on muutenkin kiinni maanantaina.. (aukiolo pe-su) :DD

      • hellevaroitus :P

        Hellettä luvassa viikonlopuksi. Saas nähdä kestääkö Lahjahuudon "palvelimet" hellettä tänä viikonloppuna vai tuleeko "tekninen vika" :D

        Ehkä kestää nyt paremmin kun ei ole näkynyt ennakkovaroitusta poikkeuksellisesta suljettuna olemisesta vaikka ehtiihän tuo tilanne vielä muuttua jos helle oikein kovasti käy rasittamaan "palvelimia" :P


      • summasuurun
        hellevaroitus :P kirjoitti:

        Hellettä luvassa viikonlopuksi. Saas nähdä kestääkö Lahjahuudon "palvelimet" hellettä tänä viikonloppuna vai tuleeko "tekninen vika" :D

        Ehkä kestää nyt paremmin kun ei ole näkynyt ennakkovaroitusta poikkeuksellisesta suljettuna olemisesta vaikka ehtiihän tuo tilanne vielä muuttua jos helle oikein kovasti käy rasittamaan "palvelimia" :P

        Kyllä ainakin toimitukset pelaa nopeammin kuin kilpailijalla(takuuhuuto). Oletteko muuten huomanneet että takuuhuudon perintää ei ole poistettu.


      • Huutelija
        summasuurun kirjoitti:

        Kyllä ainakin toimitukset pelaa nopeammin kuin kilpailijalla(takuuhuuto). Oletteko muuten huomanneet että takuuhuudon perintää ei ole poistettu.

        Haiskahtaa kyllä aikalailla Lahjahuudon kirjoitukselta, mutta jos näin on, niin nopeat on sitten Lahjahuudon toimitukset. Takuuhuudosta voitot tulleet keskimäärin 1-2 viikossa.

        Nopeus ei vain paljoa merkkaa, jos ei muuten kiinnosta huutaa. Itselläni yleensä rajoitukset tulee vastaan Takuuhuudossa kesken viikon ja muuallakin voisi huudella. Ei vain paljoa houkuttele huutaminen paikassa, joka ei ole auki kuin viikonloppuisin ja tarjolla olevat huudettavat melkein pelkästään roinaa, joissa pelkät toimituskulut on jo suuremmat, mitä tavara maksaa kun sen käy kaupasta hakemassa.

        Lahjahuuto voisi tämän Takuuhuutoa vastaan hyökkäilyn sijaan keskittyä oman huutokaupan kehittämiseen. Auki jokaisena päivänä viikossa ja kunnollista huudettavaa, niin voisi alkaa kiinnostamaan. Tällä Takuuhuudon mollaamisella teette itsenne vain naurunalaiseksi, eikä Takuuhuudon huutajat teille siirry vaikka kuinka Takuuhuutoa haukutte. Käy ennemminkin päinvastoin, koska tuollainen kilpailijan haukkuminen saa näkemään vain punaista! En ainakaan minä lähde edes huutamaan, jos ei itse huutokaupasta löydy mitään syytä edes harkita huutojen ostamista. Nyt ei löydy.


    • vinkuhinku

      Ei sitä mihinkään poistetakaan, maksuhäiriömerkinnät jäävät voimaan vaikka laskun protestoinnin jälkeen maksaisikin.

      Lasken silti lahjahuudon samaan kastiin, niille nyt ei vain vielä ole tullut näkyvää maksuhäiriömerkintää. Mutta en yhtään yllättyisi jos sellainen kohta olisi ja toimitukset ei kyllä pelaa yhtään nopeammin.

    • Aatupaavo

      Kaikki senttarit on ajautuu konkkaan, yksikään ei ole tuottanut voittoa!

      • kimppa kiva

        takuuhuuto ei koska yrityksen omat huutajat tekee bisnestä yritykselle.


    • faktaa5

      Sama meininki se on lahjahuudossakin. Omat huutajat pitää huolen ettei yksikään kalliimpi tuote mene omistajien ulkopuolelle.

    • kimpassakivaa

      Todella epäilyttävää toimintaa kaiken kaikkiaan. En suosittele!

    • justiinsajuu

      Minä huudan ainakin missä tahansa muussa huutokaupassa kuin Lahjahuudossa. Epämiellyttävä asiakaspalvelu ja omia botteja epäilen.

    • Romukauppiaanpoika

      Taitaa olla lopun alkua, taas pelkkää roinaa huudettavana.

      • vinkuintiaanit

        Ihme vinkumista taas kaikesta mahdollisesta! Eikö ihmiset osaa nykyisin mitään muuta kuin valittaa ja kitistä joka asiasta?


    • Kuka maksaa ?

      Varokaa noita helvetin Luikkuja ! Eivät toimita voittaja vaan väittävät että voitot on toimitettu. Itse en luovuta vaan olen tehnyt asiasta rikosilmoituksen poliisille kuluttajaviranomaisen neuvosta.

      • Luikut maksaa

        Minä kyllä valitettavasti olen maksanut voittoni vaikka osa on merkitty toimitetuiksi eivätkä ole ikinä tulleet :(. Surku kun osa on ollut lahjoja, jotka olen sitten ostanut kaupasta :(. Vielä pahempaa kun on huutoja jälellä, huudan vaan en maksa. Luikuilla on suosittinsa, jotka saavat voitot, näin olen huomannut kun ovat ilmoittaneet, keille voitot ovat lähteneet ja lähtevät.

        Minäkin teen rikosilmoituksen!!!


    • woooot1

      Juhannuksena alkaa määrittelemättömän pitkä tauko, lukekaa heidän sivuilta, konqqa tuli?

    • vihdoinkin

      On kyllä täysi vitsi koko lahjahuuto. Nytkin auki vain kolmena päivänä viikossa ja tästä eteenpäin voi sekin vielä vähentyä. Sitten tosiaan juhannuksena viimeistään kokonaan kiinni.

      Samaan aikaan kehtaavat haukkua kilpailijoita ja levittävät kaikenlaista väärää tietoa vaikka omat asiat ovat täysin pielessä.

      Onneksi tosiaan taitaa konkka tulla niin eivät ole enään pilaamassa senttihuutokauppatoimintaa.

      • kohta loppuu

        Onneksi on kohta huudot käytetty ja ei tarvitse enää Lahjahuudon pelleilyä katsella. Heti kun uusi Huutomaa aukeaa siirryn taatusti sinne. Toivottavasti mahdollisimman pian saavat avattua. Mitta on ihan täynnä Lahjahuudon toimintaa.


      • Mainostusta?
        kohta loppuu kirjoitti:

        Onneksi on kohta huudot käytetty ja ei tarvitse enää Lahjahuudon pelleilyä katsella. Heti kun uusi Huutomaa aukeaa siirryn taatusti sinne. Toivottavasti mahdollisimman pian saavat avattua. Mitta on ihan täynnä Lahjahuudon toimintaa.

        Enemmän luotan pitkään toimineeseen Lahjahuutoon kuin johonkin epämääräiseen uuteen senttariin. Oma veikkaus on, että parin kuukauden ajan kerätään rahat pois ihmisiltä ja sitten kadotaan jäljettömiin. Sama kuvio on jo nähty lukemattomien uusien senttareiden kohdalla.


    • dataminer

      En luota kyllä yhteenkään senttariin, oli uusi tai vanha. Yksikään senttari ei ole tuottanut voittoa, koskaan. Suurin osa on jo kaatunut konkurssiin, yksi nyt toimivista on protestilistalla ja yksi, tässäkin ketjussa useasti mainittu, toimii miten sattuu.

      Millä ihmeen konstilla uudet tai nykyiset muuttuisivat yhtäkkiä kannattaviksi. Ei millään. Taitaa olla nämä senttareita ylläpitävät ja uusia perustavat keskimääräistä tyhmempää porukkaa kun haluavat ylläpitää tappiollista toimintaa. Jokainen joka haluaa, pystyy tarkistamaan senttareiden liikevaihdon ja voiton. Normaalilla järjellä varustetun ihmisen luulisi pystyvän tekemään siitä riittävät johtopäätökset...

      Onnea vaan uusille ja vanhoille yrittäjille, ohjelmistotalot kiittää!

    • Täältä pesee

      Varokaa Luikkuja ! Eivät toimita voittoja vaan väittäjät toimittaneet ne. Sikamaista toimintaa mutta ainakin yksi toimittamaton muuki-muki on kuluttaja-asiamiehen käsittelyssä kun vaan nuo rosvot vastaavat kyselyyn.

      • Ilmoitus toimitettu

        Tulostin pitkän listan voitettuja ja maksettuja tuotteita ja vein kuluttaja-asiamiehelle, joka kertoi, että vie lista poliisille. Siellä sanottiin, että valituksia on tullut ja ne toimitetaan samaan paikkaan. Kuulemma armonaikaa annetaan siihen asti kun lahjahuuto jää "kesälomalle".

        Kaikki, jotka eivät saa voittoja 14 vrk kuluessa, poliisille tulostetun listan kanssa.

        Mistä ihmeestä noin epärehellistä sakkia sikiää ja sama malli siirtyy lapsille. Ehkä he ovat oppineet vanhemmiltaan ettei rehellisyys kannata.

        Mutta ahneilla on pskanen loppu! ONNEKSI!


    • Luiro

      Huuda nyt Luiginpaja.fi lahjakortti. Voitetun kohteen toimitusaika Ei koskaan. Tervetuloa huutamaan. Kiitos ja näkemiin.

    • :D:D:D::D:D:D
    • En mene retkuun

      Olettako miettineet sitä onko lahjahuuto tämän uuden huutopaikan takana ??
      Koska lahja jää olevinaan lomalle ja samoihin aikoihin kuin uusi avautuu ja samoin tuo iskulause oli muistaakseni lahjakaupassakin ?
      Puhumatta myös luvatuista senttarin uudistuksista!!!

    • rentouttavaakesää
      • Poikkeusko?

        Hahhahhaa vai ei tule kohteita poikkeuksellisesti :D:D:D

        Nykyisin Lahjahuudossa on enemmän poikkeuksellista jos kohteita tulee ja on auki edes viikonloppua! Aivan naurettavaa!


    • slutan

      Olisiko parempi laittaa vaan lappu luukulle ja lopettaa huijaaminen? Aikaisempien viestien mukaan voittoja on toimittamatta aika paljon. Uusien kohteiden avaaminen on edesvastuutonta!

    • saankokorvauksen

      Kerrna haisi pieru siellä Lahjahuuto.fi:ssä - olenko oikeutettu korvauksiin?

      • saankokorvauksen

        Kerran*


    • zäpä

      Erikoinen huumorintaju Lahjahuudon omistajilla... :(

    • mikk3

      jos jollekin on ongelmia tai tuntuu että sua huijataan niin tässä on domanin tiedot kuka on vastussa lahjahuuto.fi, olen itse tuhlanut niin paljon raha täällä ja jäänyt ilman tuotetta jotten juttu on nyt mennyt käräjälle


      Overview for lahjahuuto.fi
      Registrar Info

      IP Address: 217.30.187.219
      domain: lahjahuuto.fi
      descr: Luikku Co Oy
      descr: 24271534
      address: Timo Luikku
      address: Mestarintie 6
      address: 04500
      address: Kellokoski
      phone: 0405818058
      status: Granted
      created: 16.3.2011
      modified: 12.1.2012
      expires: 16.3.2016
      nserver: ns.nebula.fi [Ok]
      nserver: ns2.nebula.fi [Ok]
      dnssec: no

      More information is available at https://domain.fi/
      Copyright (c) Finnish Communications Regulatory Authority

    • poispois

      Lopetin huutojen ostamisen lahjiksesta, mutta vielä on muutama jälkellä, valitettavasti. Uskoin pari viikkoa sitten pääseväni siitä mestasta, mutta kun en. Tietty käytän loput huudon vaan en maksa ennenkuin entiset on kotiutettu.

      Olen lähettänyt sähköpostia kun on tärkeä asia, mutta eivät vastaa pkeleet! Viimeksi lokakuun alussa sain oudon viestin jossa ei ollut mitään kysymääni asiaa. Samalla asialla olen heitä pommittanut, mutta kun ei vastata. Heillä on suosikit ihan selvästi!

      Täytyy laittaa tuttu poliisi heille soittamaan kun muu ei auta, asuu samassa rapussa, jess!


      Siirryin huutomaa.comiin, josta tuotteet tulevat viikon sisällä ja AINA vastataa sähköpostiin.

      HP, lahjis!

    • Kyllähuudan!

      Siirryin itsekin Huutomaahan, asiakasta arvostetaan siellä. Sain jopa pizzan kotiovelle asti Huutomaan piikkiin.

    • ei muumi

      Hyvät ihmiset, ottakaa selvää, mitä tuote oikeasti maksaa!

      Esimerkkinä tänää Freroll kohteena oleva Muumilaukku 6 purkkia. Kaupas.sa maksaa 4.90 eli enemmän kuin Lahjahuudon toimituskulut

    • ostoksille

      Sinne jäivät joululahjat Lahjahuudon "pukille:(

    • enhuudaluiginpajassa

      ei toivota lahjahuuto hyvää joulua eikä laita joulukorttia, ottaisivat oppia huutomaasta, jossa tehtiin molemmat tyylikkäästi

      • kusetusmaa.com

        Parempi etteivät ota oppia kusetus senttari Huutomaasta! Lahjahuuto ei sentään ole pullollaan omia botteja kuten Huutomaa!


    • sano-ei-vodkalle

      Oikeita asiakkaita ovat, sen kertoo jo sivun kävijämäärät :) Menehän nyt luigi nukkumaan.

      • kusetusmaa.com

        Nimenomaan kävijämäärät kertoo kaiken ja totuus on kävijämäärien mukaan, että Huutomaa käyttää omia botteja ja paljon! Aivan samanlaista touhua kuin toisella virolaisella kusetus sivustolla Timanttihuudolla. Huutomaa vain vienyt kusetuksen muutamaa askelta pidemmälle suurilla määrillä kalliita tuotteita, mutta niinhän kaikki suurimmat kusetukset toimii. Houkutellaan mukamas suurilla voitoilla hyväuskoisia hölmöjä osallistumaan.

        Huutomaassa selkeästi kaikki arvokkaat kohteet varmistetaan omilla boteilla ja houkuttimena annetaan halvempia kohteita mennä helpolla todellisille huutajille.


    • huutojaakko

      Lahjahuudolla taitaa olla vain kusi sukassa nyt kun markkinoilla on kova kilpailija

      • Anonyymi

        Jotkut saa kiksejä ihme asioista.


    • Anonyymi

      Vaikuttaa petostelijoilta, noin muutenkin. En syytä, sanon miltä vaikuttaa. Sana kiertää!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe