Kurki Festivaali 2013

Kurki rokrokrok

5. - 7.7.2013 Vesilahdessa, Tapolan aukealla. Sama paikka kuin viimevuonnakin.

Musiikkitarjonta monipuolista!

92

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veikkaaja

      kyllä on taas alueen asukkailla kestämistä!

    • Tuskinpa tulee

      Alueen asukkaat tietää jo kokemuksesta sen ,joten valituksia on jo ennakkoon tiedossa eikä näin ollen kraakkumiselle saada huvilupaa,jollei joku hyvävelisääntö aja siitä ohi.

    • Olis kysyntää

      Onko nälkäniemessä vielä se vanha kaatopaikka?

    • Auvo Kankea

      Tulis nimekkäämpiä kokoonpanoja kui viime vuoden rupubändit? Toivon Nightwishiä, HIMiä tai eppuja ja ulkomaisista rammstein tai Hellacopters

    • Firman johtaja

      Kenelle pitää ilmoittautua kun haluaa sponsoroida festivaaleja?

      Tilinunero johon maksaisin sovitun summan,että saadaan mangneetiksi kuuluisa bändi. Myös soittokierros järjestäjien taholta yrityksiin , ei olisi paha,koska moni yrittäjä haluaa nimensä sponsorilistaan. Kerätään yhdessä kunnon potti rahaa ja järjestäjät saavat sitten toimia niin ,että homma onnistuu paremmin ,kuin 100% teholla.

    • ilmaiskävijä

      kuvittelin et yleisö maksaa mangeetit pääsylippuje hinnois? näi paree firmat maksaa magneetit ja yleisö sisään ilmaseks! klamydia orkesterin jos sais niin voisin tulla paikalle toijalasta asti.

    • Teivossa kuultua

      Ei tule mitään festaria.Tämä juttu suomi24:ssä on niitä hevosmiesten tietotoimiston huhuja.

    • minä48

      järjestäjät teille tsemppiä,onkiva kun joku viitsii järjestää meille jotain mukavaa,ei aina sitä samaa marinaa ja kaunaista juoruilua.

    • Aina PA

      Mitkä perseaukiset taas muka järjestää?

    • lipittää kaljaa vaan

      mistäs tiedät et muka perseauki ? ei taia uskaltaa ostaa ennakkoon lippujakaan jos järjestäjä onkin konkassa ennen koko juhlaa ? ainakin viime vuonna homma toimi hienosti mut esiintyjät oli tosiaan öösarjaa. toivottavasti homma toimii tsemppiä!

    • Ilmari Matteus

      Mikkä persaukiset? Oon joskus nähny siellä limusiinia ja kaikkee. Eihän niillä ajele kun peräkylän elvikset ja teinit jokka on just valmistunu amiksesta ja haluu juhlistaa sitä. Vai onko joku joskus nähny rikkaiden ajelevan limulla muuallakin kun elokuvis. Nalle Wahlroos ja romulimu siinä vasta olis koominen yhdistelmä. Niillä ajelee tasan vaan ja ainoostaan alemmuuskompleksista kärsivät köyhät ja teinit joilla on tarve esittää jotain muuta kun mitä todellisuudessa on. Voi häpeä vaan tää teiniauto vaikutti olevan lisäks vielä romuimmasta päästä. Ajelkaas keskellä metsien limulla baariin niin minä luulette ihmisten teitä pitävän. Tuskin liittyy teidän varallisuuteen ensimmäiset ajatukset vaan henkiseen terveyteen.

    • Historia uusiksi

      Liittyykö tämäKurki festifaali jollainlailla Klaus Kurkeen?

      • rokrokrok

        Kävihän siellä Festivaaleilla viimevuonna vissiin vajaa 300 henkee!
        Jotenka ei järjestäjille mikään rahasampo, no hyvä että jotakin edes yritetään.


    • Voi valtavaa !

      Turhaa vouhotusta,elämää on Vesilahden ulkopuolellakin,vaikka jotkut ei sitä oikein ymmärrä.

    • kukkahattut.

      siirtäkää festivaali Narvan iskelmälavan kenturalle,siellä on tilaa kaatuilla!ei taida olla naapureitakaan ihan vieressä!

    • ISKELMÄLAVA BEST!

      Kerrankin joku täällä puhuu oikeaa asiaa. Se iskelmälava olisi oikein mainio paikka festareille,vai onko siinä jollain omalehmä ojassa,kun päiväkodin etupihaan pitää ahtautua?.

      • Järkeä HOI!

        Narvan iskelmälava olisi se ainoa ja oikea paikka festareille Vesilahdessa,mutta nyt järjestäjillä ,ei oikein ole raksuttanut,mistä se kana pissii. Tulisi varmasti enemmän yleisöäkin,kun puitteet olisivat kohdillaan ja saahan se ravintoloitsijakin sinne pystyttää anniskelualueen,ettei jää nuolemaan näppejään.


    • kurkilainen

      Vesilahteen tulee kilpaileva festivaali 5-7.7 2013. Sen nimi on Paha kurki festivaali ja esiintyjät ovat erittäin häijyjä. Pääesiintyjä on Lamb of God.

    • jaanuzka88

      ketä pändejä tulee?

    • psweoyh

      kunnon fwestari eikä miköää viritelmä taas

    • zzzzzztsi

      edellinen kommentoija nähtävästi lukihäiriöinen tai liikaa promilleja veressä!

    • Viime vuonna ei

      Pääseekö sponsorit ilmatteeks alueelle perheineen?

    • ennen oli ennen ja

      kaikki muutkin kysymykset koskien sponsorointii kannattaa esittää täs ketjus jos haluu nopean asiantuntevan vastauksen. tais tällä kertaa mennä näin

      sponsorit todellakin pääsee tällä kertaa ilmatteeks! ja saa tuua mukanaan perheen sukulaisia naapureita tai työkavereita oman valinnan mukaan. ilmatteet juomat koko seurueelle kello 22.00 asti ja maks yksi ilmanen ruokaannos per sponsorin seurueen jäsen. sponsoriseurueille joka ilta myös arvonta joissa jokases pääpalkintona kahden hengen matka floridaan. pitäkää hauskaa!

    • Kurki rokrokrok

      Sponsoriasiat, kehityehdotukset ja muukin asiallinen asia kannattaa heitää facebookin kautta: https://www.facebook.com/KurkiFestivaali

      Bändikattausta rakennetaan vielä eli omia ehdotuksia ja bänditoiveita toki kannattaa myös heitellä.

    • toijalan jamppa

      On se kumma kun aina pitää valittaa, tuskin kyseinen tapahtuma mikään rahasampo on. Todennäköisesti vaatii aivan perkeleesti työtunteja joista ei palkkaa saa. Mun mielestä hyvä et jotain yritetään järjestää pienissäkin kylissä, joissa ei ihmisiä niin paljoa ole että siellä mitään megaspektaakkelia pystyis järkkään. Itse ainakin pyrin ehtimään paikalle ihan vaan mielenkiinnosta musiikkia kohtaan, isoja bändejä voi käydä kattoon tampereellakin.

    • vielä täällä

      Katsokaapas ympärillenne vesilahdessa.Montako palveluyritystä näette.Onko koko suomessa kuntaa jossa olisi näin vähän palveluja tälle asukas määrälle,eiköhän se jo kerro kuntalaisten asenteesta yrittäjiä kohtaan.Tuntuu aivan mahdottomalta ajatukselta että joku täällä pärjäisi, varmaankin yrittäjän on aika turhauttavaa järjestää jotain esim.festaria kun tietää kuntalaisten nuivan asenteen kaikkea uutta kohtaan.Tälläkin hetkellä muutamasta yrittäjästä kolmen yritys on myynnissä ja muut toimivat vain osa aikaisesti.Surkeaa kaunaisuutta teidänkin kirjoitukset,koittakaapa itse olla aloitteellisia ja yrittäviä tässä ilmapiirissä.Tottakai peräkamarin poikana on helppo louskuttaa nurkan takaa ja kaljalasi kourassa kai tuntee olevansa maailman napa.Mietippä montako kertaa itse olet käyttänyt paikallisia palveluja lähiaikoina.

      • inka meri

        Joka asiassa täällä törmää hyvä veli järjestön toimiin voisikohan joku valottaa mitä se tarkalleen ottaen on tässä tapauksessa.


    • jvaakko

      Jollei kerran oo rahasampo niin mitä sitten ees muita häiriköittee ja piinaa semmotteella ku rahaa tekemällä ymmärtäis edes hitusen .Pojasta tekkee miehen tai ainaki hyvän jätkän ku järkkää festifalin.Ja selkään taputtelijaakin on jonoks asti meinaakku klopit koittaa päästä ilmatteeks humppaan. Ei maailmaa pelasteta ihan millä vaan keinoilla kuhan jotaki tekkee. Eikä kylääkään pelasteta järkkäämällä heikompitasoosta melusaastetta kansalle. Toisia häirittevä antiristus on toisten jumaloima sankari.

    • mä itte

      Mites olis korvatulpat 3 päivän ajaksi ?

    • ai että on kivaa

      Taas juodaan liikaa viinaa! nämä salakavalat merkit paljastavat oletko alkkis.

      Fox News listasi kuusi kohtaa, joista voi päätellä juovansa liikaa. Tv-kanava muistuttaa, että vaikka alkoholismin määritelmä ei täyttyisikään, ovat monet ihmiset rajamailla kohtuujuomisen ja liikakäytön välissä.

      1. Loukkaat itsesi humalassa

      Humala tunnetusti vapauttaa estoja, ja saa joskus hiljaisen hissukankin tanssimaan villisti pöydällä. Vahvassa humalassa on kuitenkin muitakin riskejä kuin aamuinen morkkis - riski päätyä sairaalaan nousee suuresti humalassa.

      Yhdysvaltalainen National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism kertoo, että alkoholilla on osuus noin 60 prosentissa hukkumistapauksista ja kuolemaan johtavista palovammoista. Myös kuolemaan johtavista kaatumisista ja auto-onnettomuuksista alkoholi on osallisena 40 prosentissa tapauksista.

      2. Juot viikon alkoholiannokset kerralla

      Vaikka ei joisikaan viikolla, päätyy vaaravyöhykkeelle kumoamalla tuoppeja yhtenä päivänä koko viikon edestä. Suomessa maksimiannoksena pidetään viittä annosta naisella ja seitsemää miehellä yhden illan aikana. Alkoholisuosituksen mukaan riskiraja ylittyy myös silloin, kun nainen juo viikossa yli 16 alkoholiannosta tai mies yli 25 annosta.

      3. Juominen lähtee käsistä

      Päätit lähteä vain parille, mutta löydätkin itsesi taksijonosta pilkun jälkeen? Alkoholin liikakäytöstä vinkkaa se, että joudut pyörtämään omia päätöksiäsi etkä tunne rajojasi. Sinusta tuntuu, että on mahdotonta "lopettaa ajoissa".

      Kuten monet sairaudet, alkoholismikin kehittyy pikkuhiljaa. Sen vuoksi onkin järkevää arvioida omia alkoholinkäyttötapojaan säännöllisesti. Kirjoita ylös, mitä joit ja milloin. Lue uudelleen kohdan 2 riskirajat alkoholin käytöstä.

      4. Et muista illan tapahtumia

      Alkoholi vaikuttaa ihmisiin eri tavoin monesta eri syystä johtuen. Yhteistä suuren alkoholimäärän nauttimiselle ovat kuitenkin muistikatkokset. Heräsitkö aamulla, mutta et tiedä miten olet selviytynyt kotiin? Pääsitkö edes kotiin, vai etkö tiedä missä olet? Kuittailevatko kaverisi, mitä tuli tehtyä - mutta itse et muista sanoneesi tai tehneesi niin? Esimerkkejä siitä, milloin tiedät juoneesi aivan liikaa.

      5. Alkoholista tulee arkea tärkeämpää

      Kiirehditkö laittamaan lapset nukkumaan, jotta saat itse nauttia alkoholia? Jäikö tentti väliin illan vuoksi, joka venyi liian myöhään - tai oikeastaan aikaiseen? Jos aamulla ei pääse krapulan vuoksi töihin, on syytä todella miettiä juomistaan. Vaaravyöhykkeellä ollaan, kun arjen perusrutiinit eivät enää suju alkoholinkäytön vuoksi.

      6. Läheinen huolestuu käytöksestäsi

      Kun perheenjäsen, ystävä tai työkaveri huolestuu alkoholinkäytöstäsi, on aika ottaa aikalisä. Alkoholinkäyttöä tutkivasta instituutista neuvotaan ensin myöntämään, että on tullut juotua viime aikoina liikaa. Sen jälkeen asetetaan omat tavoitteet. Kerro läheisillesi tavoitteistasi, kuten viikko kokonaan juomatta tai ei yli viittä juomaa yksittäisenä iltana.

    • melk.absol.

      ottakaamme opiksi tästä listasta,ennenkuin on liian myöhäistä!

    • maljamme juokaa

      Ottakaamme malja tai ottakaamme opiksi malja :)

    • Onks lomalla vai?

      Mihin se tyttö on kadonnut tikasta,kun ei ole vähään aikaan näkynyt?

    • asianvierestä

      Miten tämä liittyy festareihin? No kävi viimeksi tänään illalla!

    • Pasi Kivelä

      Hei,

      Ketju on Kurki Festivaaliin liittyvään keskusteluun.
      Olen järjestämässä nyt tapahtumaa toisen kerran mukana suuri iso joukko ihmisiä.
      Olen koettanut tapahtumalla tarjota monipuolista musiikkia sekä kaupanpäälle ilmaisen lastentapahtuman tuomaan hyvää mieltä Vesilahteen.
      Tapahtuma oli todella viimevuonna tappiollinen enkä edes voittoa odota tältäkään vuodelta. Tapahtumalla olen vain koettanut elävöittää Vesilahtea.
      Olen myös ehdotuksia tutkinut kuten festivaalin siirtoa Narvaan.

      Nyt kuitenkin sekä tämä ketju sekä Lempäälän alta löytyvä Tikankoloa koskeva ketju alkavat olla vain allekirjoittaneeseen keskittyviä ja milloin "hyvävelisääntö" on puolellani ja milloin "Työttömien lurjusten persettä se baarin pitäjä eniten nuolee" on ajankohtainen.
      En tietääkseni ole jatkamalla baarinpitoa halunnut ketään loukata enkä julkisuuden henkilöksi halunnut.

      EN ole kaikkeen juoruiluun syytön ja olen elämässäni virheitä paljonkin tehnyt mutta omat ja perhepiirin asiat eivät mielestäni kuulu suomi24 foorumille.

    • Koeta pärjätä

      Älä välitä.ei Villekään välittänyt.

    • tölkkis

      voisko joku nyt sit vahvistaa ettei vestaria tule kun varmana tietona toitotti? näyttäis aika vahvasti siltä että vestar on kohta totta! mä ainakin lähden kuunteleen kaksoisveljiä ja paneen pandoraa.

    • Kesäasukki..

      Mikä festari?,voisiko joku hieman valaista mistä oikein on kysymys.

    • rokrok2
    • Jyteksi

      Huhupuheita ei löydy festarit.comista eikä festarit.fi ja niissä kuitenkin ilmoitetaan kaikki kesän festarit. Ehkä tän kesän tauolla?

      • rokrokrokrok

        Festarit.com ja .fi tapahtuma ilmoitettu 1 kk sitten, miksi eivät päivity on sivustojen asia mutta festivaalin omilta sivuilta löytyy ajantasalla oleva tieto ja kyllä, festivaalit tulevat tänä kesänä.


      • rokrokrokrokrokrokro
        rokrokrokrok kirjoitti:

        Festarit.com ja .fi tapahtuma ilmoitettu 1 kk sitten, miksi eivät päivity on sivustojen asia mutta festivaalin omilta sivuilta löytyy ajantasalla oleva tieto ja kyllä, festivaalit tulevat tänä kesänä.

        Ainakin Festarit.fi sivustolla näyttä olevan...


    • Jyteksi

      Hyvä homma! Pelästyin jo

    • Ohikulkuliikenne

      järjestetty loistavasti, ajatellen keskusta-alueen ankaria ruuhkia ja vilkasta yöelämää ravintoloineen!

    • reino kyy

      vesilahdelle pitäisi ensin hommata liikennevalot ruuhkia ajatellen jos tämmöstä järjestellään. Hesburger 24h keskustaan kans että pystytään kaikki ruokkiin aamuyöstäkin. Lentokenttä välittömään läheisyyteen että tähtiartistit saadaan paikan päälle, ei ne millään busseilla kuule ajele. laivaristeilyitä jokka lähtee sakaselältä, voitais kaveriporukalla lähtee kaljotteleen yläkansien diskoihin, ja ottaa ehkä oman auton autokannelle jos laiva kulkis johonkin mielenkiintoseen kohteeseen.

      ps. Painostetaan päättäjiä että tampereen pikaratikka ulottuisi vesilahden keskustaan

    • mies ajan lopun
    • Kriminaalit tulloo

      Varokaa kirkonkyläläiset sitten kun festarit alkaa,niin varmasti mukana tulee varkaitakin tälle kylälle,joten ovet säppiin koirankoppeja myöten.Pitäis se perkele järjestäjien älytä,ettei keskellä kylää sellaisen sirkuksen paikka ole,mutta kaikille ei ole pienenä kauhalla annettu,kuten viestiketjusta voi arvata kenelle.

    • naapuriu

      eipä ollut häiriötä viime vuonna eli miksi olisi nyt?

    • Köyhät tulloo

      Pummeja ainakin fasebookissa. Maatkoon vaikka pubin etupihalla,jos ei ole varaa mennä hotelliin.Kaikki homeiset sohvat kelpaa maata.

      • kesä sinkku

      • kultaa vuolemaan

      • kirjeesnäin

      • lom alla

      • tähtäät unelmiin

      • su 18:45 – 19:45

      • su 22:15 – 23:15

      • fadsfdsafds

      • ras kas ta

    • fadfadf
    • hörhöläinen

      Puntalan huumeporukka tulee Vesilahteen. Onko kysytty SPR:n päihdetyötä Nokialta?

    • Huumies on kiva olla

      Mutustelen huumeita usein mutta nyt ne on loppu! Jos kerran huumeporukkaa tulee niin taidan pamahtaa paikalle koska huumeiden tarve on melko suuri. Kiitos tästä vinkistä hörhöläinen

    • Ujo Annikki

      Tykkään rujoista ja tukevista suomalaisista miehistä jotka on kunnolla kännissä. Mieluiten vielä örisee. Löytäisinköhän nuori ja sievä naisen alku elämänsä miehen tuolta?

    • Nico Nouciainen

      Joko se pandoran pillu on raahattu paikalle meinaan tänään se repee ja sen jälkeen meininki räjähtää käsiin!

    • ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

      Asiaaaaa tänään vesilahti räjähtääÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

      • kotonakivaa

        Aina sataa Vesvissä..


    • tosi hyvä

      mikä oli porukan nimi joka esiintyi perjantaina 19.15

      • rokrokrokrokrokrokro

        Commander


      • tosi hyvä
        rokrokrokrokrokrokro kirjoitti:

        Commander

        kiitos


    • öhötwentötti

      oli kivemp pa ku karusellissa! parempi ku ruisdrok yhteensä!

    • 8889

      mites vestarit meni, eikös kuitenkin onnistunut.?

    • janttavee

      Onnistu! Kyllä niillä ison omakotitalon tienas

    • Menkää ja kokekaa

      Mäntit jokka ei oo näppilänsiltaa kauenpana käyneet taas uhoaa.

      • Yritystä on...

        700kävijää (maksajaa) yli 20 esiityjää!
        Ei tarvi edes matikkapäätä kun ymmärtää kuinka rajusti tapahtuma on tappiolla!


      • Älä yritä!
        Yritystä on... kirjoitti:

        700kävijää (maksajaa) yli 20 esiityjää!
        Ei tarvi edes matikkapäätä kun ymmärtää kuinka rajusti tapahtuma on tappiolla!

        Siitä huolimatta ens vuonna järjestetään koko kylää häirittevä sirkus? Eikö tän kiusanteon vois jo lopettaa jos kiusanteko on järjestäjälle muutenki noin kallista. Täytyy olla läpeensä kiero että tekee isoo tappioo kunhan saa koko kylää kiusata.


    • vaihteluvirkistää

      Tuleehan festari taas varmasti ensikesänäkin,on mukavaa vaihtelua kesään.Kiitos järjestäjille ja toivottavasti saatte paljon sponsoreita.Varmaankin kokovuoden kova työ mutta kiitos järjestäjille.

    • tuomas epäilee

      taisi mennä "kuralle" koko homma!

    • Nettotulos plussaa

      Joku tämäntapainen kisa toisi Vesilahteen varmasti enemmän väkeä ja kunta tunnetuksi yli valtakunnan rajojen.


      http://pieru.me/

      • Järjestäjä siivoo

        Ne Kurki vestivaali mainokset vois jo kerätä pois ainakin Lietsamon tienhaarassa on ojassa iso mainos! Ja bussipysäkeillä siellä täällä!


    • sottapytty so so!

      Näin on , on jättänyt ne lojumaan ojaa kuin p,askan p,erseestään.

    • uteliasunelias1

      Missä julisteita?

    • Pokerinystävä

      Satuin olemaan torstaina paikalla kun tapahtuman järjestäjä sopi ensi viikon torstaiksi tuon kyltin noudon joka oli jäänyt kun lainatut pakettiautot oli palautettu eikä se pieniin pakuihin mahdu.
      Järjestäjä myös lupasi että jos jollekkin se aiemmin mahtuu kyytiin niin pullakaffet tarjoaa kyllä vaivanpalkaksi jos vain joku sen Tikankoloon pudottaa.

      Soitin myös ja kysyin julisteista ja kuulin että kaikki "pitäisi" olla kerättynä mutta mikäli jossakin julisteita on, kannattaa laittaa viestiä festivalien FB sivuille jotta osaavat poistaa, useampia jakajia kun on ollut ei voi kaikkea osata poistaa.

      https://www.facebook.com/KurkiFestivaali

    • keijo rekkamies

      kurkijuliste havaittu, mainos vuodelta 2012. oisko keräilyarvoa voisin myydä satasella.

    • SikaOnKauniseläin!!!

      Keijo ei viitsi varmaan ilmoittaa järjestäjälle vaan pitää aniikkisen arteen itsellään. Ahne sika!

    • Kate L

      Haluisin Madonnan tai Tom Cruisen ens vuodelle. Voisin maksaa lipustakin muutaman euron enemmän.

    • Arvuuttaja

      Vesilahessaha asuu kovin tai vähintään yks kovimmista kotimaisista kansainvälisen tason rockartisteista. Kysäsisin miksei kyseistä nimee oo saatu esiintyyn yksin tai jossai muodos kotikuntansa festeille. Ai kuka? Siinä hyvä kysymys seuraavaan tietovisaan ja hävetkää jos ette tiedä vastausta!

      Kolmen pisteen vihje Led Zeppelin ja lisää vihjeitä ei luvassa

    • Helakeppi

      Narvan torvisoittokunta antamaan avajaisiin fanfaarit.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe