Oikeasti isien palsta?

c..

Löytyykö jostain palstaa missä voi keskustella pelkästää miesten/isien kesken näistä asioista? jotain missä voi maustaa juttuja huumorilla ilman että siellä on joku maailman paras äiti kiljumassa väliin että aikuistu. Tulin käymään palstalla pitkästä aikaa lukemaan vähän muitten tuntemuksista tän perheen-työn-arjen välillä taiteilusta, niin en jaksanut taas kauaa koska joka viestiketjussa on naiset heristämässä sormeaan ja jakamassa viisaita neuvojaan.

Teillä on hyvät äidit oikeasti fiksut neuvot ja lässynpälä..mutta kun se ei kiinnosta kovinkaan montaa niistä ketkä tänne tulee lukemaan juttuja jotta oman ristin taakka ei tuntuisi ihan niin raskaalta...joo ei pitäisi verrata perhettä taakkaan, tiedän..

Prkl..en edes nyt tiedä miksi aloin kirjoittamaan tätä juttu, no ehkä haluan vain avauta jollain tapaa koska oma ulkona käynti(baarissa kavereiden kanssa kännäily) on jäänyt ja silti roisit p*lluläpät pyörii mielessä ja tekisi mieli avauta omasta muijastaan ja hänen vioistaan(ihan hyvä emäntä loppujenlopuksi).

Kuinka moni muu on huomannut että on tullut muututta aikalailla nöhverömmäksi isyyden myötä? koska mie ainakii. Ja se on kyllä omalla kohdalla erittäin hyvä juttu tuota elinikää silmällä pitäen..Silti tekisi mieli joskus hommata harrikka, takasatulalle uhkea blondi joka on aina kiimassa, polttaa malrboroa putkessa, juoda viskiä ja haistattaa vitut pomolle ja yleensäkkin maailmalle..tällasta tänään.

Toivon sekä konservatiiveilta että liberaaleilta kommentteja..
Ps ..jaksamisia faijat.

22

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hmm....Hrrrrr....

      Noi voi sentään.
      luuletko ettei naisten päässä toisinaan tekis mieli haistattaa pitkät koko perhe-elämälle. Heittää kaikki silleen ja lähteä myös kiitämään... ties minne. Ei tällaisia yksin miesten päässä liiku. On se ihan normaalia, että välillä väsyy arjen pyöritykseen.

      • ....

        No mutta miksi naisten siitä pitää sitten isiä ja miehiä syyllistää, jos se on ihan normaalia?


    • c..

      Yllättäen ensimmäinen vastaaja ei ollut isä..

    • Erosta elossa.
    • 8+8

      Olen huomannut saman, että noi naiset täälä käy enemmän kuin miehet. Palstan seurailu jäänyt hyvin vähäiselle...

      Hyvin kirjoitit tossa. Itsekkin haaveillut harrikasta ja kiimaisesta thai naisesta :)

    • Hmm....Hrrrrr....

      voi hyvät miehet sentään!
      Itse olen vasta muutaman kerran käynyt isien palstalla lukemassa muutaman ketjun. En sen vuoksi, että haluaisin mitenkään provosoida, vaan ymmärtääkseni miesten ajatuksen juoksua paremmin. Työskentelen asiakaspalvelussa ja uskon tästäkin asiasta olevan etua. En missään nimessä halua olla mikään besserwisser, vaan todellakin välitän siitä, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. sen vuoksi on tärkeää, että ymmärrän mitä ratoja ihmisten ajatukset kulkee.
      Naisten sanotaan olevan kompleksisia ja vaikeita, mutta niinhän se on aina kahden ihmisen välillä oli sitten kyse miehistä tai naisista ja samaa tai eri sukupuolta, niin kahta samanlaista ei ole.
      Muiden naisten motiiveja tämän palstan lukemiseen en tiedä, mutta veikkaan että monetkin yrittävät ymmärtää teitä, vaikka välillä ne, jotka vaivautuvat kirjoittamaan, provosoituvat ja ottavat kirjoituksistanne itseensä. (se ei kyllä varmaan ole mikään haitta, voi joskus jopa saada muutosta aikaan)
      Mutta rehellisesti miettikääpä sitä, että jos aina kaikki olisi auvoista ja siloista ihmissuhteissa, kukaan ei sitäkään loputtomiin kestäisi. Alettaisiin vain entistä pienemmistä vioista natkuttaa. Ja kun tätä palstaa lukee, niin näyttää siltä, että ihan yhtä hyviä olette siinä taidossa kuin naisetkin.
      Kaikesta huolimatta - Olette aivan huippuja. Ilman en pärjää

    • Androgyyni?

      Yksi tekijä naisten aktiivisuuten tällä palstalla lienee se, että he ihan yleisesti ottaen ovat verbaalisempia ja pystyvät niin ollen pukemaan ajatuksensa sanoiksi miehiä paremmin.

      Kuolaamiset kiimaisten naisten perään eivät oikeastaan varsinaisesti kuulu tälle palstalle - paitsi jos sellainen todellakin on miesten ajatuksissa päällimmäisenä.

      Noita teini-ikään jämähtäneitä miehiä on maailmassa jo muutenkin tarpeeksi, ei sitä täällä luulisi kenenkään tarvitsevan enää kuuluttaa. Siinähän vain munaa itsensä.

      Pysähtykääpä miettimään, millainen perheenisä teidän mielestänne on kunnioitettava ja millaisten miesten lapsista kasvaa yhteiskuntaan kelvollisia jäseniä. Onko teillä edes tarvetta ansaita toisten ihmisten kunnioitusta tai kasvattaa lapsistanne hyviä ihmisiä? Vai kuulutteko niihin säälittäviin keski-ikäisiin teiheihin, jotka haaveilevat Harrikasta, kännäämisestä ja thaimaalaisista seksiorjista? Ihan vatsasta vääntää, kun näitä näkee. Eikö mies oikeasti pysty ajattelemaan yläpäällään? Varmasti pystyy, tunnen minä niitäkin. Tunnen myös heidän lapsiaan ja olen onnellinen näiden perheiden puolesta. Samoin siksi, että kyllä joku tähän yhteiskuntaan sentään vastuullisiakin ihmisiä kasvattaa.

      • c..

        No pääsit nyt olemaan se järjen ääni. Ehkä tähä ketjuun ei kaivattu noin mielikuvituksetonta linjaa. Kyllähä nyt Jumalau*ta nuo asiat jokainen järkevä ihminen tajuaa että joku tulee ne kädestä pitäen selvittämään. Kyse on nyt tänne kirjoittamisesta ei elämässä toimimisesta.

        Kaikki on nyt pysähtynyt miettimään..lopetetaan se turha avautuminen vaikka siltä tuntuisi ja turhaan täällä erilillaisten isien mietteitä lukemaan vaan työnnetäämpä se harjanvarsi p*rseeseen.

        "millainen perheenisä teidän mielestänne on kunnioitettava ja millaisten miesten lapsista kasvaa yhteiskuntaan kelvollisia jäseniä. Onko teillä edes tarvetta ansaita toisten ihmisten kunnioitusta tai kasvattaa lapsistanne hyviä ihmisiä? "


      • en käsitä
        c.. kirjoitti:

        No pääsit nyt olemaan se järjen ääni. Ehkä tähä ketjuun ei kaivattu noin mielikuvituksetonta linjaa. Kyllähä nyt Jumalau*ta nuo asiat jokainen järkevä ihminen tajuaa että joku tulee ne kädestä pitäen selvittämään. Kyse on nyt tänne kirjoittamisesta ei elämässä toimimisesta.

        Kaikki on nyt pysähtynyt miettimään..lopetetaan se turha avautuminen vaikka siltä tuntuisi ja turhaan täällä erilillaisten isien mietteitä lukemaan vaan työnnetäämpä se harjanvarsi p*rseeseen.

        "millainen perheenisä teidän mielestänne on kunnioitettava ja millaisten miesten lapsista kasvaa yhteiskuntaan kelvollisia jäseniä. Onko teillä edes tarvetta ansaita toisten ihmisten kunnioitusta tai kasvattaa lapsistanne hyviä ihmisiä? "

        Oppikirjan suorittamistako se on jos lapsensa haluaa kasvattaa ja huolehtia hyvin!!! Kuinka kukaan voi ajatella noin? Toivottavasti sulla ei niitä lapsia ole.


    • 2000-luvun iskä

      Olisin voinut avautua samoisista asioista vuosi sitten, mutta nyt oon jotenkin unohtanut tuon vapaudenkaipuun vaikka perheen kanssa haluaisin olla.

      Ajoittain tulee kyllä fiiliksiä hekumallisesta sinkkuelämästä, mutta järki palauttaa nopeesti takas maanpinnalle.

      Mulla on kans erittäin hyvä nainen omine vikoineen, mutta tiedän, että en parempaakaan löydä.

      Musta on tullut kans ihan totaalisen pehmo, mutta näen sen vaan positivisena juttuna. Sen verran ikää on tullut ja itsetuntoa olla omanlainen isä/mies, että ei hetkauta joidenkin muiden kommentit siitä minkälainen "pitäisi" olla.

      Parasta tässä isyydessä on miten näkee, että lapset on onnellisia ja elämä soljuu naiseni kanssa ja perheenä omana yksikkönä mukavasti ja seesteisesti.

      • c..

        Aikalailla samanlaiset ajatukset itselläänkin, ehkä ei vielä ollut ennenkuin mukula täytti vuoden ja alkoi saada joka päivä enemmän ja enemmän inhimillisiä piirteitä.

        Ja kyllä sitä tosiaan liikuttuu ihan erillaisista asioistakuin ennen niikuin joku mainos taitaa sanoakkin. Ja jos nyt tulee tarve avautua niin ei sitä ihan pikku asioista tarvitse tuopin ääreen lähteä tirisemään, tulee vaikka lukasemaan tänne jokusen ketjun ja tuulettaa mieltään ajatuksenvirrallaan kirjoittelemalla..

        Ihan hyvä faija miusta viel tulee(täydellistä ei koskaan) vaikka välillä usko meinaakin horjua..

        Hyvää kevättä kaikille jotka joutuvat kesänakit siihen farkkuun vaihtamaan :)


    • Älä sä itse tuomitse

      Kyllä sitä äiditkin väsyy ja kyllästyy aina välillä mieheen ja lapsiin.

      Mun tekee välillä myös mieleni karata lihaksikkaan ja komean miehen kanssa ja ruveta ryyppäämään, lyödä kaikki ranttaliksi ja alkaa viettämään taas hauskaa ja villiä sinkkuelämää. Joka siis on jäänyt kauan sitten taakse miehen ja lasten takia.

      Kai kaikki haluavat joskus "vaan heittää kaikki sikseen" mutta jos ei kuitenkaan näitä ajatuksia toteuta, niin turha siitä ketään on tuomita. Ei tulisi mieleenkään tuomita isiä tuosta. Mutta onko sulla aloittaja, mielestäsi sitten jotenkin oikeus tuomita äitejä näistä samoista ajatuksista?

      • c..

        Vähä yritin vihjata etten jaksaisi aina täällä spekuloida äitien tunteita, mutta ei tunnu perille menevän niin eiköhän anneta olla..


      • No woman no cry
        c.. kirjoitti:

        Vähä yritin vihjata etten jaksaisi aina täällä spekuloida äitien tunteita, mutta ei tunnu perille menevän niin eiköhän anneta olla..

        Kauhian kärkkäitä ja äkäisiä naisia täälä ainakin on. kirjoitustyylistä päätellen. Kaikki sympatiat iseille. I feel you.


    • nalkuttavat akat

      isien jutut on isien jutut ja äitien jutut on äitien jutut. Äidit vaan haluavat tulla haukkumaan avautuvia isiä tännekin tosin kuin kattoisivat itse peiliin.
      Akat vain haluaa tunkea nokkansa joka paikkaan ja siitä ne ei pääse mihinkään.Sehän on vain niin että aina on vika isissä.Noi akkojen kommentit kannattaa vain jättää huomiotta.

      Niihän se on kun viehättävä nainen synnyttää se rupsahtaa ja siitä kehittyy nalkuttava akka ajan myötä ja purkaa turhautumistaan mieheen.

      • tossu taneli

        Niin, akka pilasi elämän. Pitäisi alistua tahdottomaksi kynnysmatoksi. Sitten olisi akka tyytyväinen. Kunhan tuon tilipussin kotiin ja myötäilen kaikki eukon oikut ja päähänpistot, niin kaikki on silloin niiiiiiin ihanata. Kyllä se harley ja vaikka kiimainen venakko slut satulassa olisi jotain..


    • töistä kotiin siivoo

      Tätä tää just on. Edes tämä aloitus ei säästynyt akoilta. Pakko niitten on tulla aina kommentoimaan joka ikiseen juttuun.

      Sillä ei ole mulle väliä, onko kommentti asiallinen tai ei. Se mua risoo, että jonkun tarvii aina tulla kommentoimaan näihin miesten juttuihin. Turha kitistä, että "keskustele isyydestä" tms että saa tänne naisetkin tulla.

      Käyn silloin tällöin täällä ja aina pistää silmään akkojen kommentit. Pysykää muualla, kiitos!

      Mielelläni kaksmielisiä juttujakin joskus heittäisin, kun kotona niitä ei passaa mennä sanomaan. Harrikasta en niin välitä, mutta joku timmi tumma tai vaalea muija olisi kiva sänkyyn pyöräyttää.. näin siis haaveissa kun pettää en aio.

    • Isät ovat tärkeitä.
    • jhula

      Onko palstaa millä pystytään nämä ämmät Oikeasti karsimaan Pois esim pankkitunnareilla, niin että vain miehet keskustelet vai onko tämä mahdottomuus järjestää tässä maassa?
      Akat kuitenkin yrittää aina väliin änkeä vaikka ei heitä haluttais tänne??
      Naisille on aina annetta oikeus kaikkeen, mutta he eivät halua miehille samaa oikeutta antaa!

    • Palkkamurha Suomessa

      Naiset ovat arvaamttomia, voivat jopa tilata palkkamurhaajan tappamaan miehensä.

      Oulun henkirikosta epäillään palkkamurhaksi- poliisi etsii tilaajaa.
      Oululainen mies surmattiin rappukäytävässsä teräaseella.. Hän menehtyi vammoihinsa välittämästi.
      Teon teettäjäksi epäillään miestä, joka on Suomen ja Iranin kansalainen.
      Teon motiiviksi arvioidaan riitaa tettäjän ja entisen puolisonsa lasten huoltajuudesta.
      Teon motiiviksi arvioidaan riitaa tettäjän ja hänen entisen puolisonsa.
      Surmattu oli palkkamurhan tilauksesta epäillyn miehen ex puoliso.

      Yle uutiset 9.4.2013.

      http://yle.fi/uutiset/oulun_henkirikosta_epaillaan_palkkamurhaksi_-_poliisi_etsii_tilaajaa/6571125
      -------------

    • Sophiia.

      Vastaan rehellisesti:

      www.pakkotoisto.com ja foorumiin ja sieltä joku arki-parisuhde-seksi -kategoria ja sieltä pitäisi löytyä "pienten isien ketju" (näin esimerkiksi). Naisten kommentit siivotaan järjestelmällisesti. Vaikka olisi kuinka fiksu ja filmaattinen vastaus niin naiset eivät siihen keskusteluun vastaa. Piste.

    • Sukupuolirasismia.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe