Kokoustila

Miss XS

Olin juuri valmistunut 23-vuotias kaunis nainen pariviikkoa aiemmin olin aloittanut uudessa työpaikassa ja nyt olin menossa ensimmäiseen isoon yritysvierailuuni. Laitoin itseni huolella valmiiksi ja tiesin näyttäväni todella hyvältä, ja mikä tärkeintä neuvoteltaessa miesten kanssa näytin seksikkäältä, mutta en tyrkyltä. Syvään uurrettu toppi, jakku ja lyhyt hame ja mallin mittani keräsivät miesten katseita.
Tunsin itseni itsevarmaksi astuessani toimistoon sisään, tervehdin kaikki ja katseeni nauliintui komeaan vähän alle nelikymppiseen mieheen joka oli kuin kopio george Cloonista pidempänä ja lihaksikkaampana. Koko tutustumiskierroksen ajan katselin miestä ja haluni koskettaa miestä kasvoi koko ajan.
Kierroksen päätyttyä kaikki kokoontuivat esittelytilaisuuteen. Saavuin viimeisimpänä huoneeseen ja istuuduin pitkän pöydän kauimmaiseen päähän jotta saisin himoni laantumaan. Kaikki muut istuivat edempänä, joten laitoin silmäni kiinni ja hengitin syvään havahduin kolahdukseen ja huomasin Clooney kopion istuutuvan viereiselle tuolille.
Valot sammuivat ja PowerPoint kuvat ja uuvuttava ääni täyttivät huoneen. Säpsähdin kun tunsin käden polvellani katsoin miestä ja hän katsoi suoraan silmiini ja kuljetti kättään ylös ja alas reidelläni. Yritin katsoa ympärilleni, mutta en päässyt irti miehen katseesta. Reiteni avautuivat pikkuhiljaa enkä voinut vastustella purkautuvia voihkauksia huulteni välistä.
Vaihdoin asentoa ja liikuin aivan tuolin reunalle, niin että mies näki hameeni alle, läpi näkyvät stringit peittivät vain vähän posliinipilluani. Istuin hajareisin miehen edessä alapääni oli kostea ja sykkivä ja toivoin sormien liikkuvan nopeammin ylöspäin ja tunkeutuvan sisääni. Mies siveli kiduttavan hitaasti reisieni sisäpintaa ja hivuttautui ylöspäin kohti häpyhuuliani. Takapuoleni liikkui tuolilla tahtomattani, kun mies hiveli häpyhuuliani stringien läpi. Kurottauduin koskettamaan pullistumaa miehen housuissa ja miehen sormet ujuttautuivat narun vierestä kuumaan ja kosteaan vakooni. Hieroin miehen kalua housujen läpi ja pullistuma kasvoin entisestään. Mies hieroi vakoani ja ujutti sormia sisääni. Mieheltä pääsi yllättynyt ähkäisy: ”jestas sä olet tiukka”. Katsoin miestä suoraan silmiin, hymyilin ja kuiskasin: ”Haluan sun valtavan kalusi kokonaan sisääni”. Mies ähkäisi ja nosti käteni kalunsa päältä hän hengitti syvään ja onnistui estämään laukeamisensa.
Liikutin takapuoltani ja mieskin huomasi että hänen sormensa olivat edelleen sisälläni. Hän liikutteli kahta sormea sisälläni ja hieroi peukalolla klitoristani. Mies katsoi silmiini enkä päässyt irti katseesta. Sormien tahti kiihtyi ja ne työntyi joka työnnöllä syvemmälle, kunnes mies jätti sormensa syvälle sisääni ja hieroi peukalollaan klitorista ja tiesin laukeavani pian. Mies ei päästänyt katsettaan vaan katsoi silmiini koko sen järisyttävän pitkän ajan kun yritin hillitä organismin aiheuttamia aaltoja tärisin tuolissani ja huohotin. Vedet kohosivat silmiini, kun tuijotin miestä enkä suostunut sulkemaan silmiäni.
Kun olin selvinnyt tärinän yli alkoi esitys olla lopuillaan ja taputuksien aikana mies kumartui ja kuiskasi korvaani: ”kohta saat tyttö uuden maanjäristyksen, tämä ei ollut kuin alku väristyksiä.”

Saako se riippuu ihan teistä…

4

14119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Organismi...

      muuten luettava

    • älä kopioi

      älkää kopioiko pornolehdistä juttuja tänne. on muuten laitonta

    • jurpo

      ...jatka, kun et osaa kirjoittaa. Ja kuka on george Cloonis??

      • tatta

        joo jatka jatka


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1535
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      741
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe