Ammattirikolliset maaselliin

Rikosloiset kuriin

Tänään tv:n A-studio Dreamissa keskusteltiin järjestäytyneen rikollisuuden leviämisestä Suomessa. Sitä toteuttavat ns moottoripyöräkerhot,(en tarkoita oikeita kerhoja,vaan selkeästi rikollisjärjestöjä) joiden oikea nimitys olisi ammattimaiset rikosten ja väkivallan tekijät. Kaksi eri jengin edustajaa oli kutsuttu esittäytymään. Molemmat olivat entisiä vankilakundeja ja heistä paistoi selvästi rikollisen meininki. Jäin ihmettelemään miksi heille annetaan kansalaisoikeudet kuin kenelle tahannsa. Jos heidän ainoa toimensa on elää rikoksilla ja pitää ympäröiviä ihmisiä jatkuvan pelon vallassa, niin mielestäni he kuuluvat olioiden pahimpaan pohjasakkaan, joiden paikka on paksun kiven sisällä niin kauan kuin henki pihisee. Oikean yhteiskunnan ei pidä sietää sellaista. Vai ovatko he ottaneet sellaisen aseman ettei siihen enää mikään mahti pysty.

7

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vapaat kädet..

      Mitä paskaa sä jauhat? Ei nää keskoset o nähnytkään mitään "ammattirikollisia", muutoin kuin lehtien sivuilla. Isoja pikku poikia, vielä isompien piri pussiensa kanssa! Pikku konnia jotka kuvittelevat, että maailma pyörii heidä läskimahojensa ympärillä.. Vitut, kuollut ajatus jo syntyessään. Ei muuta kun armeijan snaipperit liikenteeseen ja koko onelma on hoidettu, ennen kuin aamu sarastaa..

      • Rikosloiset kuriin

        Kannatan tehtyä esitystä. Ajatukseni kulki samaa rataa, mutta en viitsinyt ihan aluksi kertoa sitä. Olet oikeassa heidän mittasuhteistaan, mutta ovat riittävän pahoja uhkailemiaan kohtaan. Mokomatkin möllisköt, luiskaotsat!


      • Raja tulee vastaan

        Voisiko joku kertoa yhdenkin myönteisen seikan,miten he rakentavat yhteiskuntaa? Menetettäisiinkö taas taas yhtikäs mitään jos nämä roikaleet raivattaisiin olemattomiin?


    • Maan multiin

      Uutiset kertovat poliisin pidättäneen tuota loissakkia, jonka tiloista oli löydetty luvattomia aseita ja varastettua tavaraa. TV ohjelmassa hylkiöt valittelivat joutuvansa poliisin ja oikeuslaitoksen silmätikuiksi eikä heille vankiloissa anneta mahdollisuutta johtaa rikollista toimintaansa. En kannata poliisivaltiota, mutta näiden kohdalla pitäisi käyttää raskaampaa kouraa

      • Multiin maan

        Sinnepä hyvinkin


      • Liivi&pukujengi

        Poliisi lohduttelee ettei jengirikollisista ole suurempaa vaaraa tavalliselle kansalaiselle, eihän tietenkään kriminaali munivaa kanaa tapa. Vaara tuleekin seuraavassa portaassa kun rikollisella rahalla pyöritetään talouselämää tai politiikkaa, silloin kansalainen saattaa tahtomattaan joutua osalliseksi rikoksella saatuun hyötyyn tai omaa ja lähipiiriään saaastuttavaan vapaa-ajan toimintaan.


    • Aikoinaan poltettiin noitia roviolla, koska kansa pelkäsi heitä. Pelkäsivät onnettomuuksia joita he loitsuillaan ja pahalla silmällään toivat. Pelkkä ääneen esitetty toive toiselle tapahtuvasta onnettomuudesta oli merkki noituudesta, jos toivottu onnettomuus toteutui. Mikään ei riittänyt kostonhimoiselle kansalle, tuskin edes roviolla polttaminen kaiken väen nähden.

      Rangaistukset hakevat oikeaa ja inhimillistä mittaansa kaiken aikaa. Monen mielestä elinkautinen vankeus polkupyörävarkaudesta on liikaa, kuitenkin USA:sa väitetään sellaistakin tapahtuneen. Mainitussa valtiossa aikoinaan väkijoukkojen ottaessa tuomitsemisen ja rankaisemisen omiin käsiinsä, on kuolemantuomio hirttämällä koitunut monien kohtaloksi, jopa syyttä.

      Entäpä jos Suomessakin palataan antamaan puupalttoo raitaisen sijaan. Huomattaisiinko pian, ettei sekään riitä? Aina on joku, jonka naama ja tekemiset eivät miellytä.

      Kenties moottoripyörämiehet roviolla vihdoin toisivat tunteen hyvityksestä ja turvallisuudesta. Lapset katsoisivat kärventyviä partoja ja taputtaisivat käsiään onnellisina. Maailmassa ei olisi enää mitään pelättävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      92
      5394
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      72
      3666
    3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      104
      3284
    4. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      186
      2922
    5. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      42
      2901
    6. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

      Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
      Ikävä
      117
      2061
    7. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      622
      1848
    8. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      168
      1694
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1344
    10. Ihanaa Juhannusviikkoa kaikille

      Erityisesti eräälle erityiselle Pupuselle🥹😍🐇🌿🌼 Tämä varmaan taas poistetaan kuitenkin, mutta kokeilen onneani✌🏻
      Sinkut
      151
      1310
    Aihe