Ammattirikolliset maaselliin

Rikosloiset kuriin

Tänään tv:n A-studio Dreamissa keskusteltiin järjestäytyneen rikollisuuden leviämisestä Suomessa. Sitä toteuttavat ns moottoripyöräkerhot,(en tarkoita oikeita kerhoja,vaan selkeästi rikollisjärjestöjä) joiden oikea nimitys olisi ammattimaiset rikosten ja väkivallan tekijät. Kaksi eri jengin edustajaa oli kutsuttu esittäytymään. Molemmat olivat entisiä vankilakundeja ja heistä paistoi selvästi rikollisen meininki. Jäin ihmettelemään miksi heille annetaan kansalaisoikeudet kuin kenelle tahannsa. Jos heidän ainoa toimensa on elää rikoksilla ja pitää ympäröiviä ihmisiä jatkuvan pelon vallassa, niin mielestäni he kuuluvat olioiden pahimpaan pohjasakkaan, joiden paikka on paksun kiven sisällä niin kauan kuin henki pihisee. Oikean yhteiskunnan ei pidä sietää sellaista. Vai ovatko he ottaneet sellaisen aseman ettei siihen enää mikään mahti pysty.

7

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vapaat kädet..

      Mitä paskaa sä jauhat? Ei nää keskoset o nähnytkään mitään "ammattirikollisia", muutoin kuin lehtien sivuilla. Isoja pikku poikia, vielä isompien piri pussiensa kanssa! Pikku konnia jotka kuvittelevat, että maailma pyörii heidä läskimahojensa ympärillä.. Vitut, kuollut ajatus jo syntyessään. Ei muuta kun armeijan snaipperit liikenteeseen ja koko onelma on hoidettu, ennen kuin aamu sarastaa..

      • Rikosloiset kuriin

        Kannatan tehtyä esitystä. Ajatukseni kulki samaa rataa, mutta en viitsinyt ihan aluksi kertoa sitä. Olet oikeassa heidän mittasuhteistaan, mutta ovat riittävän pahoja uhkailemiaan kohtaan. Mokomatkin möllisköt, luiskaotsat!


      • Raja tulee vastaan

        Voisiko joku kertoa yhdenkin myönteisen seikan,miten he rakentavat yhteiskuntaa? Menetettäisiinkö taas taas yhtikäs mitään jos nämä roikaleet raivattaisiin olemattomiin?


    • Maan multiin

      Uutiset kertovat poliisin pidättäneen tuota loissakkia, jonka tiloista oli löydetty luvattomia aseita ja varastettua tavaraa. TV ohjelmassa hylkiöt valittelivat joutuvansa poliisin ja oikeuslaitoksen silmätikuiksi eikä heille vankiloissa anneta mahdollisuutta johtaa rikollista toimintaansa. En kannata poliisivaltiota, mutta näiden kohdalla pitäisi käyttää raskaampaa kouraa

      • Multiin maan

        Sinnepä hyvinkin


      • Liivi&pukujengi

        Poliisi lohduttelee ettei jengirikollisista ole suurempaa vaaraa tavalliselle kansalaiselle, eihän tietenkään kriminaali munivaa kanaa tapa. Vaara tuleekin seuraavassa portaassa kun rikollisella rahalla pyöritetään talouselämää tai politiikkaa, silloin kansalainen saattaa tahtomattaan joutua osalliseksi rikoksella saatuun hyötyyn tai omaa ja lähipiiriään saaastuttavaan vapaa-ajan toimintaan.


    • Aikoinaan poltettiin noitia roviolla, koska kansa pelkäsi heitä. Pelkäsivät onnettomuuksia joita he loitsuillaan ja pahalla silmällään toivat. Pelkkä ääneen esitetty toive toiselle tapahtuvasta onnettomuudesta oli merkki noituudesta, jos toivottu onnettomuus toteutui. Mikään ei riittänyt kostonhimoiselle kansalle, tuskin edes roviolla polttaminen kaiken väen nähden.

      Rangaistukset hakevat oikeaa ja inhimillistä mittaansa kaiken aikaa. Monen mielestä elinkautinen vankeus polkupyörävarkaudesta on liikaa, kuitenkin USA:sa väitetään sellaistakin tapahtuneen. Mainitussa valtiossa aikoinaan väkijoukkojen ottaessa tuomitsemisen ja rankaisemisen omiin käsiinsä, on kuolemantuomio hirttämällä koitunut monien kohtaloksi, jopa syyttä.

      Entäpä jos Suomessakin palataan antamaan puupalttoo raitaisen sijaan. Huomattaisiinko pian, ettei sekään riitä? Aina on joku, jonka naama ja tekemiset eivät miellytä.

      Kenties moottoripyörämiehet roviolla vihdoin toisivat tunteen hyvityksestä ja turvallisuudesta. Lapset katsoisivat kärventyviä partoja ja taputtaisivat käsiään onnellisina. Maailmassa ei olisi enää mitään pelättävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe