Nuori poika kysyy neitsyyden menettämisestä

PliisAuttakaaVähän:3

hello vaan. oon n. 13 v poika ja aattelin kysyy et jos on joku jonka oot tuntenu kauan ja johon oot ihastunu (ihan muutenki ku vaa kiihotut ku kattelet sitä) aikoi sitte, ja vaikka ootte seurustellu pari kuukautta silleen ettei oo ollu riitoi ja ollaa sitä mielt et halutaa jatkaa, niin olisiko teistä suvaittavaa, että menetän 13 v neitsyyteni. Mul on murrosikä alkanu tos 11v lopus on kainalokarvoi ja alapääkarvoi ja on kivekset "tippunu" ja huomattavasti kasvanut elin. Henkisestiki varmaa oon aika paljon kypsyny. tiiän et tää on aika usein kysytty juttu, mut en oo koskaa oikee saanu suoraa vastausta tähän kysymykseen. eli, Onko suvaittavaa menettää neitsyys ihmisen kanssa, jota todella rakastaa, ja jonka kanssa sen haluaa menettää, ja kun on valmis? :) kiitos jos jaksatte tällaselle säälittävälle pikkupojalle vastata

30

2178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lifemocker

      jos sun pitää tota kysyä netissä niin et todellakaan ole valmis seksiin

      eikä sun tarvitsekkaan olla. ei ole vielä moneen vuoteen mitään kiirettä seksihommiin!

      • janneiiii

        mäkin oon 19 ja neitsyt, mut kuitenki hyvännäkönen vaikka ite sanonki. mulla riittää aina vientii mut sit en kuitenkaa oo halunnu mitää intiimimpää koska mua hävettää jos nainen ei ookkaan neitsyt.... siis hävettää itteni puolesta koska tulee sellanen epävarma olo =/


      • VäsynytJoTähän

        tääl myös 49v neitsyt onko mitään mahollisuutta päästä enään eroon


      • Sää oot kyl godlike mää fanitan sua lifemocker


    • dpö

      jätkä on 13 ja neitsyt, nyt c'moon!

    • ....................

      Minusta olet aika nuori vielä. Mitä jos vielä vaan pitäisitte toisianne kädestä ja pussailisitte? :)

    • neuvoja1

      Olet oiealla linjalla siinä...että ensimmäinne seksikokemus on olla tutun ja turvallisen rakkaan kanssa. Sanoisin kuitenkin, että 13v on kyllä todella nuori yhdyntään. Suosittelisin vielä suutelua jne.

    • Odota*

      Ei riitä et sä haluut. Pitää myös likan haluta. Silti kehottaisin odottamaa väh 2 vuotta.
      Kyl himot saat kuris pidettyy runkaailemallakin.

    • vähän liian aikasta

      No ei nyt yhdyntää vielä kannata. Jos ei pelkkä tavallinen suutelu riitä ni menkäävaik maikoileen sängylle kietoudutte toisiinne ja suutelette oikein pitkään ja hartaasti mut ei sukupuolielimii esiin viel.

    • tyttö -99

      No oon sitä mieltä et jos teist _molemmista_ seksi tuntuu hyvält päätökselt ni kuka teit kieltäs kokeilemastakaa:) Mut kannattaa kumminki tutustuu toisiinne kunnol sillai seksuaalisest et just jotai hiplaust ja vaik suuseksii ennen varsinaist yhdyntää:) ja pidä huoli siit ettei toi oo ykspuolist et sun tyttöystäväki haluu sitä ihan yhtä paljon ku säki!

    • GAY-69

      Sä oot rakastunut unohda kaikki muu! Rakkaus tappaa!

    • poeka 15vee

      Anna mennä! Itse olen kohta 16v poika ja eka kerta oli kun olin juuri täyttänyt 14 Tosin se kerta jäi kaduttamaan koska omalla kohdalla se oli sellane horo joka pani kaikkea liikkuvaa.. mutta jos nyt olet mielestäsi valmis niin anna palaa vaan! :) Se on teidän kahden välinen asia ja jos se tuntuu oikealta niin kokeilkaa ihmeessä :) Seksi on mukavaa kun sen oikein oivaltaa :) onnea teille ja muistakaa ehkäisy :)

    • Näin.

      Eikös se ole poikuus?

    • no ei vielä sänkyyn!!!

      Oon sitä mieltä et ei kannata. Kyllä sitä seksii ehtii sitten isompanakin harrastaa. Oon itse 13 vuotias tyttö enkä vielä pitkään aikaan mee sänkyyn kenenkään pojan kaa. Mun mielestä sun pitäs oottaa pari muutamaa vuotta.. :P

    • Dioxide

      Itse menetin neitsyyteni 14 vuotiaana. Enpä nyt tiedä oliko niin hienoa. Onhan se kivaa, en väitä ettei ollut hauskaa, mutta tulee aivan perhanasti vastuuta.

      Älä kiirehdi. Kun sitten löydät sen tytön niin sitten katsotte molemmat kun olette valmiit. Jos jompikumpi painostaa, niin tuho tulee.

      Ja älä odota että eka, tai ekat pari kertaa tulee olee mitään mitä löydät netistä, eheei, se on jotain ihan toivotonta räpellystä. Itselläni oli hirveet suoritumis paineet mutta sitten kun tajuaa mistä oikeesti on kyse niin se onkin jo aivan eri fiilis.

    • juuh-elikkäs

      "Onko suvaittavaa menettää neitsyys ihmisen kanssa, jota todella rakastaa, ja jonka kanssa sen haluaa menettää, ja kun on valmis?"
      -No vit-tu mieti?

      • eipitkäänaikaan

        ja vastakkainen puoliskosi on tähän valmis?


      • väärätorvi

        Juuh-elikkäs ookko youtubettaja?


    • samatilanne

      Heijjsan mä ite oon 13-vuotias tyttö. Mä ja miun poikaystävä ollaa jo mietitty tätä yhdyntä asiaa. Me molemmat ollaan siihen valmiitta, että jos sinä ja siun kumppanis ootte valmiita seksiin nii antakaa vaa mennä! Mitäs se muille kuuluu et minkä ikäsenä neitsyyden menettää. Muistakaa vaa ehkäisy!

    • menemammantissiäimemään

      mitä 13vuotias oikeasti tietää rakkaudesta.ei mitään..henkisestikin kypsynyt..et todella ole,kun täällä tuollaisia kyselet.aika lapsellista touhua.mene vaikka käpylehmiä hiekkalaatikolle tekemään se sopisi sinulle vielä paremmin.

    • SchoolFirstKid

      Ei oo kiirettä, muista että irtosuhteilla saat todennäköisesti seksitaudin. Opiskele ensin koulut sitten on aikaa rajattomasti=D.

    • pulu334

      Ei siihen ole oikein mitään viiteikää, että millon on paras aika menettää. Siis jos sulla on luotettava kumppani, te molemmat haluatte kokeilla ja HUOLEHDITTE EHKÄISYSTÄ niin do it!

    • Itse menetin neitsyyteni mun nukkeeni

      • nuk3nraiskaaja

        Sama ;DDDDDDD


    • 14w

      Itse olen 14v tyttö ja menetin neitsyyden viime vuonna..olin ollut tämän pojan kanssa jolle neitsyyden menetin yhdessä vähän päälle vuoden :) harkittiin sitä tosi pitkään ...jos susta tuntuu että oot valmis niin antaa mennä vaan! Mutta muista aina ehkäsy!

      • Wertuerss

        Mun sisko haluaa menettää neitsyyden nakkikioskin edessä...


    • auttaa.aina

      jos olette molemmat varmoja että haluatte tehdä suuren asian...
      älkää kumminkaan hätäilkö asiaa, on kunnioitettavampaa olla 20v ja neitsyt kuin 13v ja hyppinyt makkarin puolella... suosittelisin kuuntelemaan itseä ja toista. mitään ei saa tehdä jos molemmat eivät ole asiasta varmoja. kuunnelkaa toisianne ja itseänne. :)

    • hfgkbghcuguhkhig

      Jotku ei tajuu että tää on yli 2v vanha keskustelu

      • hehee__

        Niinku sä vai??


    • valmiinamillova

      Itse menetin neitsyyden 14vuotiaana kun ooin seurustellu pojan kans 5kuukautta se tuntu molemmist oikeelta just sillo :) tosin me erottii ku oltii 1vuosi ja 6kk yhes nii sen jälkee oonki ollu ny ilman seksii ja nykyää 16v :D Jos sä ja sun tyttöystävä oikeesti haluutte ja teil on ehkäsy kunnos ni siitä vaa jos oikeelta tuntuu älkää kyselkö muiden mielipiteitä :)

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe