Sympatiat Summasen puolella

Niin se vaan on

Vaikka tottakai Summanen katunee sitä mitä tuli sanoneeksi niin mielestäni tuo oli vielä pientä verrattuna siihen mihin Jokerit-johto syyskuussa syyllistyi.

Summanen huuteli huutonsa tapahtuneen j ä l k e e n - ei kehottanut hyökkäämään kenenkään päälle toisin kuin Lämsä ja se toinen kaveri syyskuussa. Summanen arvosteli Jokereiden, Hjallista myöten, toimintaa tuolloin jo syksyllä.

Olisi ittellänikin palanut tuossa vaiheessa käämit jo totaalisesti. Vaarallinen taklaus olkapää korkealla kohti Peltosen päätä ja Ville jaa liikkumattomana makaamaan maahan. Idiootti- Nordlund.

Jokerit-organisaatio on syvältä. Väitän, että koko orkesterin likaisin mies poistui äskettäin - Suomi-mediassa suuren sankarin viitta harteillaan - Columbus Blues Jacketsin johtotroikkaan. Lämsä ja tämä toinen kaveri on vain suorittavan tason miehiä - yhtään tietenkään vähättelemättä heidän vastuutaan joukkueensa toiminnasta.

Kekäläisen näen puhtaana nilkkinä. Mies paistatellu jo pitkään coolia esitellen suurenakin kiekkoguruna jääkiekkolähetyksisä. Suoraan vain mummoin ja pappoin vaippoja vaihtaan tollanen mies idioottimaista ajatteluaan levittämästä. Olis yhteiskunnalle jotain hyötyäki kaverista ku laitettais pakkotyöhön hoivaosastoille.

Nyt Jämsä sitten koitti vierittää tapahtuneen osalta huomiota siihen, kuinka kovaa tekstiä tuli Summaselta tapahtuneen j ä l k e e n. Pitääkö vielä kerran sanoa, että j ä l k e e n. Iso ero verrattuna siihen, että Lämsä toisena valmennustroikasta kehottaa Ben Amoria tekemään törkeyksiä.

Ei tietenkään hyvää mallia Summanen näyttänyt puheillaan. Todennäköisesti saa jonkun rangaistuksen käytöksestään. Mutta kuten totesin, olisi itelläkin palanut käämi totaalisesti tuosa tilanteesa. Kuinka monella teistä olis varmuudella säilynyt kielenkäyttö kauniinpuoleisena?

Summanen on jääkiekon Kari-Pekka Kyrö. Saanu jääkiekkopiireisä monen vihat harteilleen liian suorien ja liian rehellisten kommenttiensa takia. Mies puhuu asiaa - värikästä kieltä usein käyttäen, mutta sen nyt ei luulis olevan se isoin ongelma. Tärkeintä, että jääkiekon mätäpaiseet tulee ennemmin tai myöhemmin paljastetuiksi, ja sitä tehtävää Summanen totuudenpuhujan luonteisesti hoitaa.

Itellä on hyvä kuva Summasesta niiltä ajoilta, kun mieheen Bluesin hallilla törmäs muutama vuosi sitten. Tervehti kaikkia työntekijöitä ihan ruohonjuuritason kavereita myöten, jossa itsekin olin. Ei ylimielisyyttä - avoin ja suora lähestymistapa ihmisiiin. Sellainen, yhdistettynä vielä suorapuheisuuteen, tosin saakin vihat ylleen täsä nilkkien ja muiden teeskentelevien reptiilien hallittemasa maailmasa.



Ja loppuun vielä kiitos Summaselle omassa arvojärjestyksessäni korkeimmalle kohoavasta Suomen kiekkomenestyksestä - vuoden 2004 World Cup -hopea huipennuksena uskomattoman hieno finaali tupaten täynnä olleessa yhdenlaisessa jääkiekon Mekassa, Toronton Air Canada Centressä isäntämaa Kanadaa vastaan, joka voitti ottelun niukasti 3-2. Kaikki sen hetken maailman parhaat pelaajat mukana joukkueissa.

Summanen saa olla ylpeä siitä, minkälaiseen suoritukseen joukkueen kanssa tuolloin ylsi. Ehkä aliarvostetuin suoritus koko suomalaisessa jääkiekossa ja pitkälti todennäköisesti vain sen takia, että valmentajana oli monen mielestä väärä mies - Summanen. Ei kovin moni oo vastaavasa paikasa ollu ja niin hyvin suoriutunu joukkueen kanssa - korostan vielä että tupaten täynnä ollut Air Canada Centre ja jääkiekon mahtimaa Kanada vastassa.

Miettikää sitä ne kaverit, jotka naurettavasti ja mistään mitään ymmärtämättä Summasta pelleks näilläki palstoilla koitatte piipit.. huudella. Ja sen verran vielä, etten ole en niin Jokereiden kuin Hifkinkään kannattaja, mutta Jokereille sais mun puolesta antaa tän kauden toiminnan perusteella tuntuvan yhteisösakon, vaikkapa mahdollisen runkosarjavoiton tuoman rahapotin menetyksen. Ne rahathan vois käyttää sitten VIerumäen urheiluopistolla urheilun etiikka -luentosarjojen järjestämiseen, vierailevina tähtinä muutaman sanan sanoen ja ilman korvausta Jokereiden valmennusjohto plus muutamat pelaajat. Kekäläinen keittiölle tiskihommiin.

29

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap.

      Laitetaan nyt vielä, että toki ennenkaikkea sympatiat on Peltosen puolella.

      Toivottavasti ei Miehelle aiheutunu mitään pahempaa ja pystyis vielä jatkaan. Hieno Mies isolla ämmällä on Peltonen - moni itteni mukaan lukien sais ottaa oppia kaverin käytöksestä ja suhtautumistavasta asioihin. Ville on yks suomalaisen jääkiekkoilun aliarvostetuimpia pelaajia, mutta täältä ainaki löytyy reilu arvostus kaveria kohtaan.

    • avohoitorami

      Voi että, olet tavannut joskus Summasen !!!

      "..Lämsä toisena valmennustroikasta kehottaa Ben Amoria tekemään törkeyksiä."

      Onko jotain näyttöä väitteelle ?? SM-liigalla ei ollut.

      "... Jokereille sais mun puolesta antaa tän kauden toiminnan perusteella tuntuvan yhteisösakon,.."

      Siis mistä, siitä Ben-Amor jutusta ? Siitä on rangaistukset lusittu.

      Markus Norlund taklasi Peltosta aivan sääntöjen mukaan, Peltosella huonoa tuuria vanha betonikaukalo.

      Siitä eilisestä, et kai ihan tosissasi kuvittele että Jokerit lähettää Markus Norlundin "noutamaan" Peltosen, tai yleensä ketään ???

      Jokereilla on muutenkin ohut puolustus, ei toiseksi parasta pakkia uhrata tuollaiseen. Jos olisi tarvetta, siihen laitetaan joku ihan muu, ei-niin-tärkeä pelaaja.

      Summaselle sanoi suorassa radiolähetyksessä joku,en muista kuka;
      "joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan"

      • ap.

        "Voi että, olet tavannut joskus Summasen !!!"

        Ymmärsit väärin, ei se ollu mitenkään voivoi kun Summanen käveli käytävällä työntekijöitä vastaan. Ittelle ja omien havaintojen mukaan useammallekin jäi oikein hyvä käsitys kaverista.


        "Onko jotain näyttöä väitteelle ?? SM-liigalla ei ollut."

        Kyllähän videon pystyi syksyllä kuuntelemaan ihan netistä ja sieltä erottu ne kommentit, mistä kohistiinki. Sm-liigan onneks huudot videolla kuuluu sen verran heikosti, että pystyivät vetoamaan, ettei 'selkeää näyttöä ole'. Tottakai liiga kiistää moisen kun se vain mahdollista on; olis ollu liian kova kolaus Suomi-kiekolle jos huudot ois kuullu pykälänkään verran selkeämmin. Homma oli liigan kannalta lajia 'too big to fail'.

        Homma sitten kompensoitiin antamalla Lämsälle ja sille toiselle mojovat toimitsijakiellot. Samalla pistettiin käsiä ristiin ja toivottiin, että sillä saatais kohu asian ympärillä loppumaan. Vähällä pääsivätki. Naurettava vastuunpakoiluhan se oli.


        "Siis mistä, siitä Ben-Amor jutusta ? Siitä on rangaistukset lusittu."

        On on. Siitä on lusittu. Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu idiotismia loppumaan joten aikaisempien vaikutuksesta tästä uusimmasta jo pitäis tulla roimasti kovennettu rangaistus. Idiotismin toistaminen kerta toisensa perään on hyvä peruste rangaistusten koventamiselle.


        "Markus Norlund taklasi Peltosta aivan sääntöjen mukaan, Peltosella huonoa tuuria vanha betonikaukalo"

        Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä.

        Oot Helsingin vihreiden tai Hyysärisanomien (HS) toimijoita? Oli vain yhtä kekseliäs juttu vierittää syytä betonikaukaloiden ylle kuin muutama vuos sitten vihreiltä/Pravdalta Kaisaniemen pelottavien puskien ylle. Raiskauksia sattu tuohon aikaan ko. puistosa epätavallisen paljon ja varmaan siis sinä osasit ehdottaa pelottavien puskien karsimista pois.



        "Siitä eilisestä, et kai ihan tosissasi kuvittele että Jokerit lähettää Markus Norlundin "noutamaan" Peltosen, tai yleensä ketään ???"

        Eiköhän se Lämsä tutkaparin kaa sen verran syksysestä oo oppinu ettei enään kesken pelin yllyttämiseen, ainakaan suureen ääneen, syyllistyis. Täsä on kyse vain sellasesta asiasta, jota sun näyttää olevan vaikea käsittää.

        Jos Jokerien valmennus- ja muussa johtotroikassa olis jonkin muunlainen poppoo kuin idioottilauma Kekäläisestä (huolimatta siitä että Kekäläinen vaihtoikin äskettäin maisemaa) alaspäin tulis sieltä suunnalta selkeä viesti pelaajille, ettei tällä kaudella joukkueesa nähtyä toimintakulttuuria hyväksytä. Mutta päinvastoin ja syksyllä vielä videolla kuultujen kommenttien muodosa.


        "Summaselle sanoi suorassa radiolähetyksessä joku,en muista kuka;
        "joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms., en oo kyllä aiemmin tuota tai mitään samanlaista kommenttia kuullu. Respectit täältä. Hyvä että taltioit sen tänne kirjoitettuun muotoon; osataanpa nyt sitte alkaa apinoimaan noin nokkelaa kaveria.


      • avohoitorami
        ap. kirjoitti:

        "Voi että, olet tavannut joskus Summasen !!!"

        Ymmärsit väärin, ei se ollu mitenkään voivoi kun Summanen käveli käytävällä työntekijöitä vastaan. Ittelle ja omien havaintojen mukaan useammallekin jäi oikein hyvä käsitys kaverista.


        "Onko jotain näyttöä väitteelle ?? SM-liigalla ei ollut."

        Kyllähän videon pystyi syksyllä kuuntelemaan ihan netistä ja sieltä erottu ne kommentit, mistä kohistiinki. Sm-liigan onneks huudot videolla kuuluu sen verran heikosti, että pystyivät vetoamaan, ettei 'selkeää näyttöä ole'. Tottakai liiga kiistää moisen kun se vain mahdollista on; olis ollu liian kova kolaus Suomi-kiekolle jos huudot ois kuullu pykälänkään verran selkeämmin. Homma oli liigan kannalta lajia 'too big to fail'.

        Homma sitten kompensoitiin antamalla Lämsälle ja sille toiselle mojovat toimitsijakiellot. Samalla pistettiin käsiä ristiin ja toivottiin, että sillä saatais kohu asian ympärillä loppumaan. Vähällä pääsivätki. Naurettava vastuunpakoiluhan se oli.


        "Siis mistä, siitä Ben-Amor jutusta ? Siitä on rangaistukset lusittu."

        On on. Siitä on lusittu. Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu idiotismia loppumaan joten aikaisempien vaikutuksesta tästä uusimmasta jo pitäis tulla roimasti kovennettu rangaistus. Idiotismin toistaminen kerta toisensa perään on hyvä peruste rangaistusten koventamiselle.


        "Markus Norlund taklasi Peltosta aivan sääntöjen mukaan, Peltosella huonoa tuuria vanha betonikaukalo"

        Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä.

        Oot Helsingin vihreiden tai Hyysärisanomien (HS) toimijoita? Oli vain yhtä kekseliäs juttu vierittää syytä betonikaukaloiden ylle kuin muutama vuos sitten vihreiltä/Pravdalta Kaisaniemen pelottavien puskien ylle. Raiskauksia sattu tuohon aikaan ko. puistosa epätavallisen paljon ja varmaan siis sinä osasit ehdottaa pelottavien puskien karsimista pois.



        "Siitä eilisestä, et kai ihan tosissasi kuvittele että Jokerit lähettää Markus Norlundin "noutamaan" Peltosen, tai yleensä ketään ???"

        Eiköhän se Lämsä tutkaparin kaa sen verran syksysestä oo oppinu ettei enään kesken pelin yllyttämiseen, ainakaan suureen ääneen, syyllistyis. Täsä on kyse vain sellasesta asiasta, jota sun näyttää olevan vaikea käsittää.

        Jos Jokerien valmennus- ja muussa johtotroikassa olis jonkin muunlainen poppoo kuin idioottilauma Kekäläisestä (huolimatta siitä että Kekäläinen vaihtoikin äskettäin maisemaa) alaspäin tulis sieltä suunnalta selkeä viesti pelaajille, ettei tällä kaudella joukkueesa nähtyä toimintakulttuuria hyväksytä. Mutta päinvastoin ja syksyllä vielä videolla kuultujen kommenttien muodosa.


        "Summaselle sanoi suorassa radiolähetyksessä joku,en muista kuka;
        "joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms., en oo kyllä aiemmin tuota tai mitään samanlaista kommenttia kuullu. Respectit täältä. Hyvä että taltioit sen tänne kirjoitettuun muotoon; osataanpa nyt sitte alkaa apinoimaan noin nokkelaa kaveria.

        "Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu...."

        Siis...mistä ?? Mitäs SBA on tehnyt, viimeiset 13 matsia, 4 jäähyminuuttia.

        "Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä."

        Levonen ja mikä-sen-nimi-olikaan mokasivat. Jääkiekossa saa taklata, vielä.
        Jos katsot huolella videon tapauksesta, huomaat että Nordlund ei hyppää, ei nosta käsiä. Nordlund on n.20cm pidempi kuin Peltonen, olkapää osuu Peltosen ylävartaloon. Videosta näet myös että Peltonen lyö päänsä pleksiin joka ei Nordiksella jousta.

        Muut höpinäsi voi jättää lääkkeiden puutteen tiliin.


      • ap.
        avohoitorami kirjoitti:

        "Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu...."

        Siis...mistä ?? Mitäs SBA on tehnyt, viimeiset 13 matsia, 4 jäähyminuuttia.

        "Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä."

        Levonen ja mikä-sen-nimi-olikaan mokasivat. Jääkiekossa saa taklata, vielä.
        Jos katsot huolella videon tapauksesta, huomaat että Nordlund ei hyppää, ei nosta käsiä. Nordlund on n.20cm pidempi kuin Peltonen, olkapää osuu Peltosen ylävartaloon. Videosta näet myös että Peltonen lyö päänsä pleksiin joka ei Nordiksella jousta.

        Muut höpinäsi voi jättää lääkkeiden puutteen tiliin.

        "Muut höpinäsi voi jättää lääkkeiden puutteen tiliin."

        Taisit olla ite sielä lauantaina lehdistötilaisuudesa aiemmin mainittemas kommentin Summaselle heittämäsä? Tääki oli niin hyvä, en oo aiemmin kyllä kuullu. Miten ihmeessä sä osaat olla noin luova?

        Muutoin viestis oliki naurettavaa selittelyä. Betonikaukalot, joustamattomat pleksit ja Kaisaniemen pelottavat puskat näyttää kuuluvan kaltaistes selittelijöiden, luovien tosin kuten aiemmin totesinki, laajaan repertuaariin.


      • erlde
        ap. kirjoitti:

        "Muut höpinäsi voi jättää lääkkeiden puutteen tiliin."

        Taisit olla ite sielä lauantaina lehdistötilaisuudesa aiemmin mainittemas kommentin Summaselle heittämäsä? Tääki oli niin hyvä, en oo aiemmin kyllä kuullu. Miten ihmeessä sä osaat olla noin luova?

        Muutoin viestis oliki naurettavaa selittelyä. Betonikaukalot, joustamattomat pleksit ja Kaisaniemen pelottavat puskat näyttää kuuluvan kaltaistes selittelijöiden, luovien tosin kuten aiemmin totesinki, laajaan repertuaariin.

        Voi lapsi hyvä...ajattele mitä sanot, muuten sanot mitä ajattelet.


      • undre
        ap. kirjoitti:

        "Muut höpinäsi voi jättää lääkkeiden puutteen tiliin."

        Taisit olla ite sielä lauantaina lehdistötilaisuudesa aiemmin mainittemas kommentin Summaselle heittämäsä? Tääki oli niin hyvä, en oo aiemmin kyllä kuullu. Miten ihmeessä sä osaat olla noin luova?

        Muutoin viestis oliki naurettavaa selittelyä. Betonikaukalot, joustamattomat pleksit ja Kaisaniemen pelottavat puskat näyttää kuuluvan kaltaistes selittelijöiden, luovien tosin kuten aiemmin totesinki, laajaan repertuaariin.

        Lue ja mieti, vuotaako tena vai ei...

        http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/smliiga/uutiset.shtml/2013/02/1712058/hifk-jokerit-puhuttaa---hyva-peli-jai-skeidan-alle


      • zkuli
        ap. kirjoitti:

        "Voi että, olet tavannut joskus Summasen !!!"

        Ymmärsit väärin, ei se ollu mitenkään voivoi kun Summanen käveli käytävällä työntekijöitä vastaan. Ittelle ja omien havaintojen mukaan useammallekin jäi oikein hyvä käsitys kaverista.


        "Onko jotain näyttöä väitteelle ?? SM-liigalla ei ollut."

        Kyllähän videon pystyi syksyllä kuuntelemaan ihan netistä ja sieltä erottu ne kommentit, mistä kohistiinki. Sm-liigan onneks huudot videolla kuuluu sen verran heikosti, että pystyivät vetoamaan, ettei 'selkeää näyttöä ole'. Tottakai liiga kiistää moisen kun se vain mahdollista on; olis ollu liian kova kolaus Suomi-kiekolle jos huudot ois kuullu pykälänkään verran selkeämmin. Homma oli liigan kannalta lajia 'too big to fail'.

        Homma sitten kompensoitiin antamalla Lämsälle ja sille toiselle mojovat toimitsijakiellot. Samalla pistettiin käsiä ristiin ja toivottiin, että sillä saatais kohu asian ympärillä loppumaan. Vähällä pääsivätki. Naurettava vastuunpakoiluhan se oli.


        "Siis mistä, siitä Ben-Amor jutusta ? Siitä on rangaistukset lusittu."

        On on. Siitä on lusittu. Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu idiotismia loppumaan joten aikaisempien vaikutuksesta tästä uusimmasta jo pitäis tulla roimasti kovennettu rangaistus. Idiotismin toistaminen kerta toisensa perään on hyvä peruste rangaistusten koventamiselle.


        "Markus Norlund taklasi Peltosta aivan sääntöjen mukaan, Peltosella huonoa tuuria vanha betonikaukalo"

        Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä.

        Oot Helsingin vihreiden tai Hyysärisanomien (HS) toimijoita? Oli vain yhtä kekseliäs juttu vierittää syytä betonikaukaloiden ylle kuin muutama vuos sitten vihreiltä/Pravdalta Kaisaniemen pelottavien puskien ylle. Raiskauksia sattu tuohon aikaan ko. puistosa epätavallisen paljon ja varmaan siis sinä osasit ehdottaa pelottavien puskien karsimista pois.



        "Siitä eilisestä, et kai ihan tosissasi kuvittele että Jokerit lähettää Markus Norlundin "noutamaan" Peltosen, tai yleensä ketään ???"

        Eiköhän se Lämsä tutkaparin kaa sen verran syksysestä oo oppinu ettei enään kesken pelin yllyttämiseen, ainakaan suureen ääneen, syyllistyis. Täsä on kyse vain sellasesta asiasta, jota sun näyttää olevan vaikea käsittää.

        Jos Jokerien valmennus- ja muussa johtotroikassa olis jonkin muunlainen poppoo kuin idioottilauma Kekäläisestä (huolimatta siitä että Kekäläinen vaihtoikin äskettäin maisemaa) alaspäin tulis sieltä suunnalta selkeä viesti pelaajille, ettei tällä kaudella joukkueesa nähtyä toimintakulttuuria hyväksytä. Mutta päinvastoin ja syksyllä vielä videolla kuultujen kommenttien muodosa.


        "Summaselle sanoi suorassa radiolähetyksessä joku,en muista kuka;
        "joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms., en oo kyllä aiemmin tuota tai mitään samanlaista kommenttia kuullu. Respectit täältä. Hyvä että taltioit sen tänne kirjoitettuun muotoon; osataanpa nyt sitte alkaa apinoimaan noin nokkelaa kaveria.

        ""joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms."

        Ei ollut toimittaja vaan Juha Lind, ohjelma oli YLE:n Jääkiekkokierros, YLE Puhe.
        Joka kierros (tai lähes joka) studiossa on 1-2 jääkiekkoasiantuntijaa, joskus syksyllä oli yhtäaikaa Juha Lind ja Raimo Summanen.

        Tämänhän sinä aktiivisena jääkiekon seuraajana tiesitkin....


      • ap.
        zkuli kirjoitti:

        ""joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms."

        Ei ollut toimittaja vaan Juha Lind, ohjelma oli YLE:n Jääkiekkokierros, YLE Puhe.
        Joka kierros (tai lähes joka) studiossa on 1-2 jääkiekkoasiantuntijaa, joskus syksyllä oli yhtäaikaa Juha Lind ja Raimo Summanen.

        Tämänhän sinä aktiivisena jääkiekon seuraajana tiesitkin....

        Tulee vähemmän kuunneltua Ylen puheita ja muita kanavia täällä Ruotsin suunnalla. Mutta jos on Lindin poika ollut niin sehän selittääkin asian. Ikuinen narripaita-Lind yrittää hoitaa hommia kotiin Jokereille vielä kiekkouransa jälkeenkin.

        'Tms' tarkoittaa 'tai muu sellainen' mutta tämähän sulle varmaan selvillä olikin. Silloin tällöiset silmän haritukset voidaan antaa anteeks.


      • !!!!++++!!!!
        ap. kirjoitti:

        "Voi että, olet tavannut joskus Summasen !!!"

        Ymmärsit väärin, ei se ollu mitenkään voivoi kun Summanen käveli käytävällä työntekijöitä vastaan. Ittelle ja omien havaintojen mukaan useammallekin jäi oikein hyvä käsitys kaverista.


        "Onko jotain näyttöä väitteelle ?? SM-liigalla ei ollut."

        Kyllähän videon pystyi syksyllä kuuntelemaan ihan netistä ja sieltä erottu ne kommentit, mistä kohistiinki. Sm-liigan onneks huudot videolla kuuluu sen verran heikosti, että pystyivät vetoamaan, ettei 'selkeää näyttöä ole'. Tottakai liiga kiistää moisen kun se vain mahdollista on; olis ollu liian kova kolaus Suomi-kiekolle jos huudot ois kuullu pykälänkään verran selkeämmin. Homma oli liigan kannalta lajia 'too big to fail'.

        Homma sitten kompensoitiin antamalla Lämsälle ja sille toiselle mojovat toimitsijakiellot. Samalla pistettiin käsiä ristiin ja toivottiin, että sillä saatais kohu asian ympärillä loppumaan. Vähällä pääsivätki. Naurettava vastuunpakoiluhan se oli.


        "Siis mistä, siitä Ben-Amor jutusta ? Siitä on rangaistukset lusittu."

        On on. Siitä on lusittu. Mutta tästä uusimmasta, Ruudun ja Ben Ämyrin tempauksista yhdessä, Jokerit ei organisaationa oo saanu idiotismia loppumaan joten aikaisempien vaikutuksesta tästä uusimmasta jo pitäis tulla roimasti kovennettu rangaistus. Idiotismin toistaminen kerta toisensa perään on hyvä peruste rangaistusten koventamiselle.


        "Markus Norlund taklasi Peltosta aivan sääntöjen mukaan, Peltosella huonoa tuuria vanha betonikaukalo"

        Tuomari oli kovin eri mieltä sun ja monen muun kaltaises kans ja pisti kaverin täysin oikeutetusti pelihuilille. Naurettavaa puhua huonosta tuurista, kun tullaan kovan vauhdin kans ylävartalo koholla kohden toisen päätä.

        Oot Helsingin vihreiden tai Hyysärisanomien (HS) toimijoita? Oli vain yhtä kekseliäs juttu vierittää syytä betonikaukaloiden ylle kuin muutama vuos sitten vihreiltä/Pravdalta Kaisaniemen pelottavien puskien ylle. Raiskauksia sattu tuohon aikaan ko. puistosa epätavallisen paljon ja varmaan siis sinä osasit ehdottaa pelottavien puskien karsimista pois.



        "Siitä eilisestä, et kai ihan tosissasi kuvittele että Jokerit lähettää Markus Norlundin "noutamaan" Peltosen, tai yleensä ketään ???"

        Eiköhän se Lämsä tutkaparin kaa sen verran syksysestä oo oppinu ettei enään kesken pelin yllyttämiseen, ainakaan suureen ääneen, syyllistyis. Täsä on kyse vain sellasesta asiasta, jota sun näyttää olevan vaikea käsittää.

        Jos Jokerien valmennus- ja muussa johtotroikassa olis jonkin muunlainen poppoo kuin idioottilauma Kekäläisestä (huolimatta siitä että Kekäläinen vaihtoikin äskettäin maisemaa) alaspäin tulis sieltä suunnalta selkeä viesti pelaajille, ettei tällä kaudella joukkueesa nähtyä toimintakulttuuria hyväksytä. Mutta päinvastoin ja syksyllä vielä videolla kuultujen kommenttien muodosa.


        "Summaselle sanoi suorassa radiolähetyksessä joku,en muista kuka;
        "joo oot sä Rami ihan hyvä koutsi, päässä vaan pitäisi piuhat kytkeä uudestaan" "

        No ohhoh, onpa sielä sitte paikalla ollu nokkela toimittaja tms., en oo kyllä aiemmin tuota tai mitään samanlaista kommenttia kuullu. Respectit täältä. Hyvä että taltioit sen tänne kirjoitettuun muotoon; osataanpa nyt sitte alkaa apinoimaan noin nokkelaa kaveria.

        no johan on lapsellista vuodatusta "tullaan ylävartalo koholla" ??? voi voi tyttörukka, ylävartalo on aina "koholla" ellei oksenna. Taklaus oli täysin puhdas, tuomio johtui siitä että oltiin hifkin navetassa ja heidän oma pikku pellensä sai kolhun. Jos taklaus olisi ollut hartwallin areenalla, yleisö olisi seisaaltaan taputtanut puhtaasta taklauksesta. Itse katsoin kotikatsomossa teeveestä ja hurrasin hienolle suoritukselle mutta petyin kun tuomareilla ei riittänyt kanttia jättää tuomitsematta, käsi nousi pystyyn vasta sitten kun pelle jäi makaamaan kentälle.


    • Henrik99

      Ei Summanen mitään kadu eikä Summanen mitään Peltosesta ihmisenä välitä vaan siitä hän oli huolissaan, mitä Peltonen edustaa tultuaan taklatuksi. Taklaus osui Summaseen itseensä ja nyt reagoinnista seuraa loppukauden toimitsijakieltoa. Lyhyeksi jäi taas jälleen kerran tämän miehen työsuoritus.

      • ap.

        "Ei Summanen mitään kadu"

        Täsä asiasa taidat olla kyllä oikeasa. Enpä katuis välttämättä minäkään. Tekopyhälle sanottujen sanojen tuijottamiselle tekee ihan hyvää kun joku välillä ja ihan aiheesta antaa tulla ronskimminkin eikä jälkeenpäin edes kadu sanomisiaan.

        Naurettavaahan tuo on nillittää jostain 'kovasta puheesta' (a lá Lämsä) kun ite on syksyllä ohjeistanu pelaajaansa hakkaamaan toinen sairaalakuntoon. Lauantaisen lehdistötilaisuuden yhteydessä Lämsä sitten vielä yritti pelata mediapeliä ja kättä sovinnon merkiks tarjoamalla laittaa sädekehää median silmisä ylleen (= paikata Jokereiden kolhiintunutta mainetta). Summanen osuvasti kieltäyty kättelemästä ja mainitti Lämsälle naurettavasta esittämisestä.


      • voi äiti.....
        ap. kirjoitti:

        "Ei Summanen mitään kadu"

        Täsä asiasa taidat olla kyllä oikeasa. Enpä katuis välttämättä minäkään. Tekopyhälle sanottujen sanojen tuijottamiselle tekee ihan hyvää kun joku välillä ja ihan aiheesta antaa tulla ronskimminkin eikä jälkeenpäin edes kadu sanomisiaan.

        Naurettavaahan tuo on nillittää jostain 'kovasta puheesta' (a lá Lämsä) kun ite on syksyllä ohjeistanu pelaajaansa hakkaamaan toinen sairaalakuntoon. Lauantaisen lehdistötilaisuuden yhteydessä Lämsä sitten vielä yritti pelata mediapeliä ja kättä sovinnon merkiks tarjoamalla laittaa sädekehää median silmisä ylleen (= paikata Jokereiden kolhiintunutta mainetta). Summanen osuvasti kieltäyty kättelemästä ja mainitti Lämsälle naurettavasta esittämisestä.

        "...eikä jälkeenpäin edes kadu sanomisiaan."

        Epäilenpä että juuri tällä hetkellä Summasella on kylmä rinki perseessä ja miettii että olisi voinnut pitää mölyt mahassa. Juttu on menossa kurinpidon käsittelyyn.

        "...(a lá Lämsä) kun ite on syksyllä ohjeistanu pelaajaansa hakkaamaan toinen sairaalakuntoon...."

        Ei noutaja saannut ohjeistusta, Peltosen sanat noutajalle riitti.
        Ville Peltonen, joka äidin unelmavävy, ei ole ihan sitä miltä näyttää.
        Kysy vaikka Tomas Philalilta, Kärpät.

        "....paikata Jokereiden kolhiintunutta mainetta"

        Jokereiden maine on ehkä kolhiintunut niiden silmissä jotka seuraavat jääkiekkoa vain iltapäivälehdistä.

        "Summanen osuvasti kieltäyty kättelemästä...."

        Käytöstapojen puute on joissain piireissä ihaltavaa.....

        Raimo Summanen, "Vuoden vanhin lapsinero 2013"


      • lapanen....
        ap. kirjoitti:

        "Ei Summanen mitään kadu"

        Täsä asiasa taidat olla kyllä oikeasa. Enpä katuis välttämättä minäkään. Tekopyhälle sanottujen sanojen tuijottamiselle tekee ihan hyvää kun joku välillä ja ihan aiheesta antaa tulla ronskimminkin eikä jälkeenpäin edes kadu sanomisiaan.

        Naurettavaahan tuo on nillittää jostain 'kovasta puheesta' (a lá Lämsä) kun ite on syksyllä ohjeistanu pelaajaansa hakkaamaan toinen sairaalakuntoon. Lauantaisen lehdistötilaisuuden yhteydessä Lämsä sitten vielä yritti pelata mediapeliä ja kättä sovinnon merkiks tarjoamalla laittaa sädekehää median silmisä ylleen (= paikata Jokereiden kolhiintunutta mainetta). Summanen osuvasti kieltäyty kättelemästä ja mainitti Lämsälle naurettavasta esittämisestä.

        Summanen kuulemma pyytää anteeksi.

        "Pyydän käytöstäni anteeksi Peltoselta ja kaikilta jääkiekkoa seuraavilta. "

        Solvaa Jokerien valmentajaa (Tomi Lämsä) ja pyytelee anteeksi Ville Peltoselta.

        Ei riitä "miehellä" kantti pyytää anteeksi Lämsältä.


      • Paras puolustus on..
        lapanen.... kirjoitti:

        Summanen kuulemma pyytää anteeksi.

        "Pyydän käytöstäni anteeksi Peltoselta ja kaikilta jääkiekkoa seuraavilta. "

        Solvaa Jokerien valmentajaa (Tomi Lämsä) ja pyytelee anteeksi Ville Peltoselta.

        Ei riitä "miehellä" kantti pyytää anteeksi Lämsältä.

        Koska Narrit pyysivät tästä anteeksi?

        "Muse jää! Muse jää! Tapa se! Tapa se kusipää!"


      • ööö,tota
        Paras puolustus on.. kirjoitti:

        Koska Narrit pyysivät tästä anteeksi?

        "Muse jää! Muse jää! Tapa se! Tapa se kusipää!"

        Jäi tappamatta, sitä voisi pyytää anteeksi.


      • ööh, ehkäpä
        ööö,tota kirjoitti:

        Jäi tappamatta, sitä voisi pyytää anteeksi.

        Ei voi. Tiedätkö miksi?


      • ap.
        lapanen.... kirjoitti:

        Summanen kuulemma pyytää anteeksi.

        "Pyydän käytöstäni anteeksi Peltoselta ja kaikilta jääkiekkoa seuraavilta. "

        Solvaa Jokerien valmentajaa (Tomi Lämsä) ja pyytelee anteeksi Ville Peltoselta.

        Ei riitä "miehellä" kantti pyytää anteeksi Lämsältä.

        Hyvä veto pyytää herrasmiespelaaja Villeltä anteeks, joka viime syksynä telotuksi jouduttuaankin vetos kaikkiin maltin säilyttämiseks. Rami koki toimineensa vastoin herrasmies-Peltosen toivetta ja anteekspyyntö paikallaan.

        Outoahan se olis ollut, jos Lämsältä olis anteeks pyytänyt. Se olisi ollut esittämistä ja Rami ei esitä toisin kuin Kekäläisen näytelmäkoulun läpi käyneet Lämsä ja kumppaninsa.


      • deva kiva de
        ap. kirjoitti:

        Hyvä veto pyytää herrasmiespelaaja Villeltä anteeks, joka viime syksynä telotuksi jouduttuaankin vetos kaikkiin maltin säilyttämiseks. Rami koki toimineensa vastoin herrasmies-Peltosen toivetta ja anteekspyyntö paikallaan.

        Outoahan se olis ollut, jos Lämsältä olis anteeks pyytänyt. Se olisi ollut esittämistä ja Rami ei esitä toisin kuin Kekäläisen näytelmäkoulun läpi käyneet Lämsä ja kumppaninsa.

        Svenskiparturi jaksaa jauhaa apulantaa:))))))))))))))))


      • tiapamia
        ap. kirjoitti:

        Hyvä veto pyytää herrasmiespelaaja Villeltä anteeks, joka viime syksynä telotuksi jouduttuaankin vetos kaikkiin maltin säilyttämiseks. Rami koki toimineensa vastoin herrasmies-Peltosen toivetta ja anteekspyyntö paikallaan.

        Outoahan se olis ollut, jos Lämsältä olis anteeks pyytänyt. Se olisi ollut esittämistä ja Rami ei esitä toisin kuin Kekäläisen näytelmäkoulun läpi käyneet Lämsä ja kumppaninsa.

        Kurinpitolautakunta päätti antaa Summaselle viiden ottelun mittaisen loman.

        Toivottavasti loman aikana Summanen hakee lääkäriltä vahvemmat lääkkeet.


      • vaaliumiaa
        tiapamia kirjoitti:

        Kurinpitolautakunta päätti antaa Summaselle viiden ottelun mittaisen loman.

        Toivottavasti loman aikana Summanen hakee lääkäriltä vahvemmat lääkkeet.

        Jos tuo herjaaminen olisi tapahtunut NHL sarjassa, valmentaja olisi saanut kenkää kesken ottelun.

        Ja vastapuolelta olisi nostettu miljoonakanne;)


    • oikosulku-arto

      http://www.youtube.com/watch?v=K9L1SXNxQpA
      Liivik on menossa ilmeisesti käymään sufeella Nordlundin luona?
      Ensin Rami vanhana käskyttäjänä laittaa oman miehen "telomaan" joku Jokeri mies..Ja onnistuu siinä!! Sitten Lämsä tekee samoin, niin Ramilla keittää yli
      Tuo penaltihan nyt on, no ... Ehkä se ei opi mitään?
      Sanon tämän edelleen, et ei taida piirileikit loppuu ennen kun joku halvaantuu, tai kuolee :(

    • patila

      Raimo Summanen on sairas, mies ihan tosissaan tarvitsisi psykiatrin apua, ei tuommoisia huudeta hiiltyneenä tai muuten ilman henkistä sairautta.

      Vastaa nuo huudot sellaisia henkilöitä jotka kadulla kulkevat, kulkiessaan heiltä tulee haista v....u ja sen semmoisia lauseita. Eivät he tarkoita mitään, mutta ovat sairaita.
      Ehkä HIFK yrittää taivutella Summasen hoitoon, olisi siitä jatkossa apua Ramillekin.

      • Ramifani

        höpöhöpö tuollainen huutelu on yleistä myös junioripuolella ja seurat suojelee noita huutelijoita, jos pyytää puutumaan!

        Olenasta asiassa on se seikka, että huutelu täyttää kunnialoukkauksen kriteerit ja siitä voidaan tuomita vankeutta, kuten myös yllyttämisestä toisen vahingottamiseen, johon Lämsä syyllistyi aimeemin syksyllä, eli molemmat ovat yhtä tuomittavia tekoja ja jää kiekko ei sinällään pitäisi aita mitään suojakehää asianosaisille

        aikanaan 12v jääkiekkojuniorianikin on yllytetty toimimaan ns. poliisina joukkueessa, jos jotain omaa pelaajaa vahingoitetaan pelissä, mutta olen itse puhunut pojalle, "että se on rangaistava teko ja siksi sinun pitää ymmärtää, että valmentajat eivät voi käskeä sinua kostamaan toisen pelaajan taklaamista ja olet myös itse vastuussa sellaisesta teosta varsinkin jos pelaaja loukkaantuu niin silloin voidaan tulkita teko tahalliseksi myös tuollaisten taustojen vuoksi"


      • Kurinpitäjä
        Ramifani kirjoitti:

        höpöhöpö tuollainen huutelu on yleistä myös junioripuolella ja seurat suojelee noita huutelijoita, jos pyytää puutumaan!

        Olenasta asiassa on se seikka, että huutelu täyttää kunnialoukkauksen kriteerit ja siitä voidaan tuomita vankeutta, kuten myös yllyttämisestä toisen vahingottamiseen, johon Lämsä syyllistyi aimeemin syksyllä, eli molemmat ovat yhtä tuomittavia tekoja ja jää kiekko ei sinällään pitäisi aita mitään suojakehää asianosaisille

        aikanaan 12v jääkiekkojuniorianikin on yllytetty toimimaan ns. poliisina joukkueessa, jos jotain omaa pelaajaa vahingoitetaan pelissä, mutta olen itse puhunut pojalle, "että se on rangaistava teko ja siksi sinun pitää ymmärtää, että valmentajat eivät voi käskeä sinua kostamaan toisen pelaajan taklaamista ja olet myös itse vastuussa sellaisesta teosta varsinkin jos pelaaja loukkaantuu niin silloin voidaan tulkita teko tahalliseksi myös tuollaisten taustojen vuoksi"

        Ville Peltosella meni TV-haastattelussa jauhot suuhun, kun häneltä kysyttiin, oliko ollut käskyttämistä. Hän puhui Jokeri-pelaajasta, joka toistuvasti halveksii lajia ja muita pelaajia. Eikö siitä voi päätellä, että Peltonen itse oli käskenyt hakkaamaan Ruudun, eikä Lämsä. Ben-Amur ei osannut aloittaa tappelua, ja se oli vaarallista Villelle ja koko lajille.

        Nordlundin taklaus ei liittynyt tappeluun. Nordlund taklasi aika myöhään ja sai rangaistuksen päähän kohdistuneedta taklauksesta, mutta loukkaantuminen johtui siitä, ettei Ville ollut valmistautunut taklaukseen ja pää retkahti laitaan. Miksi ei ollut valmis? Koska Villeä ei enää taklata normaalisti, kuten ei Gretzkyä ja Lemieuxia loppuvaiheessa uraa. Gretzky loukkaantui, kun Gary Suter ajoi sitä Kanada Cupissa 1991. Gretzkyn vaistot ei toiminut, koska oli jo ''koskematon'' NHL:ssä, mutta se ei pätenyt kansainvälisissä peleissä.


      • Sovittaja...
        Kurinpitäjä kirjoitti:

        Ville Peltosella meni TV-haastattelussa jauhot suuhun, kun häneltä kysyttiin, oliko ollut käskyttämistä. Hän puhui Jokeri-pelaajasta, joka toistuvasti halveksii lajia ja muita pelaajia. Eikö siitä voi päätellä, että Peltonen itse oli käskenyt hakkaamaan Ruudun, eikä Lämsä. Ben-Amur ei osannut aloittaa tappelua, ja se oli vaarallista Villelle ja koko lajille.

        Nordlundin taklaus ei liittynyt tappeluun. Nordlund taklasi aika myöhään ja sai rangaistuksen päähän kohdistuneedta taklauksesta, mutta loukkaantuminen johtui siitä, ettei Ville ollut valmistautunut taklaukseen ja pää retkahti laitaan. Miksi ei ollut valmis? Koska Villeä ei enää taklata normaalisti, kuten ei Gretzkyä ja Lemieuxia loppuvaiheessa uraa. Gretzky loukkaantui, kun Gary Suter ajoi sitä Kanada Cupissa 1991. Gretzkyn vaistot ei toiminut, koska oli jo ''koskematon'' NHL:ssä, mutta se ei pätenyt kansainvälisissä peleissä.

        Niinkö? Miksi sitten Soppaa rangaistiin käskyttämisestä?


      • lue enemmän,luule vä
        Sovittaja... kirjoitti:

        Niinkö? Miksi sitten Soppaa rangaistiin käskyttämisestä?

        Lue kurinpidon raportti, ei tarvitse kysellä tyhmiä.


      • Sovittaja...
        lue enemmän,luule vä kirjoitti:

        Lue kurinpidon raportti, ei tarvitse kysellä tyhmiä.

        No joo, kyse ei siis ollut käskyttämisestä, vaan siitä ettei valmentaja saanut joukkuetta kuriin... mutta miksi Narri-valmentajia ei rangaistu käskyttämisestä? Sokea Reettakin pystyi nauhoitteista kuulemaan: "Muse jää! Muse jää! Tapa se! Tapa se kusipää!"

        Kuka muu, kuin valmentaja, käskyttäisi Narrien pelaajia?


      • Sovittaja...
        lue enemmän,luule vä kirjoitti:

        Lue kurinpidon raportti, ei tarvitse kysellä tyhmiä.

        Lisäys...

        Se 8 ottelua ei ole mikään rangaistus käskyttämisestä, jos kiroilusta saa 5 ottelua pannaa...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe