Miltä anaali tuntuu?

Mies39v.

Miltä se tuntuu, panna naista takapuoleen? Nimittäin, olen 39 vuotias mies, pillua olen saanut, samoin suihinottoja ja onpa tullut nuoltuakin pimppiä, mutta anaaliyhdyntä minulta on kokematta.

Olen kuullut puhuttavan ja lukenut että peräsuoli tuntuu ihan erilaiselta pilluun verrattuna ja sulkijalihaksen puristus on ihan eriluokkaa kuin pimpin puristus, että se ei väljene toisin kuin pillun puristus voi löystyä tuntuvasti yhdynnän aikana.

Tunnen kyllä yhden naisen jonka kanssa minulla oli silkka seksisuhde, ja hänetä kysyinkin, että olisiko mahdollista pökkiä häntä kakkoseen, mutta hän sanoi olevansa liian piukka sieltä. Häntä on kyllä pantu ahteriin, muttei suostu enää.

45

11891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies_32

      kaikki naisen kolot tuntuu hyvältä!

      joidenkin mielestä peräsuoli tuntuu samalta kuin pimppi, mutta toiset taas ovat asiasta eri mieltä.

      peräsuolen ensimmäiset 3 senttiä tuntuu rengasmaiselta puristukselta peniksen ympärillä.

      peräsuolen sulkijalihas liian tiukka vain silloin, jos naista ei ole lämmitelty kunnolla anaaliyhdyntään.

      • Anonyymi

        ”ensimmäiset kaksi senttiä”

        En ole mitannut munani mitää aikaan, mutta tuo kaksi senttiä on ihan oma munan pään mitta. Se eka sisään työntö on sekunnin mittainen hetki eikä sitä mieti mitenkään sen kummemmin. Tottakai pepussa on jokin kapea eteinen ja se pitää ylittää jotta pääsee sisään! Ehkä naisten pitäisi kertoa tuntemuksista. Pepun pohjalla on kohdun runko ja sen painaminen pepun puolelta on kuulema se juttu!


      • Anonyymi

        teet sen hellästi ja liukkaria runsaasti voi olla että molemmat nauttii


    • Eipersettä

      Kyllä se persläpi horistuu kun sinne tungetaan mulukkua. Se on tarkoitettu vain ja ainoastaan sontimista varten. Turha sitä on vasiten hajottaa.

    • poqwpkmqwe9

      Persereijältähän se anaali tuntuu....luulisin. Ja haisee kanssa.

      • Anonyymi

        ei haise jos osaa asian


    • Anaali Antti

      Joka ei ole peppuun pannu niin äläköön puhuko naimisesta mitään. Kaikki naiset antaa ja joka toinen vähintään anaalia. Oma asias jos häsäät, hosut ja satutat toista. Muista että esileikkiä se pyllykin tartee ; )

      • miltä tuntuu ?

        Tuntuu taivaalliselta jo on riittävän pitkä penis.
        Sellaisella n 20 senttisellä pääsee sinne syvemmällä olevan sulkialihaksen sisälle paksusuoleen. Mietippä terskan juuressa mukava puristus ja muljahtelu kun pumppailet edestakaisin.
        Samoin vastaanottavalla puolella tunteet huipussa kun syvälle menee,

        Eikä todellakaan haise kun ennen aktia muistaa sen huuhtelupuolen.
        Nimimerkillä kokemusta antavana ja saavana osapuolena.


      • Anonyymi

        samaa mieltä yhteinen ymmärrys ja kokeilu puhtaus myös


    • Mara 45

      Kyllähän nainen saa parhaat orkut anaalista. Meillä vaimo vaatimalla vaatii sitä.
      Siinä on sitä kiimaa ja naimisen meininkiä. Tyntyy helvetin hyvälle molemmista.
      Kannattaa kokeilla suosittelen kovasti. Jos oma kulta ei anna, käy hakemassa
      baarista sieltäkin sitä saa.

    • Suppo4

      Kannattaa kokeilla. Mikään ei ole parempaa kuin silkkinen b-rappu. Se on mukavasti tiukempi, ja tuntuu vaihteeksi aina kivalta. Kyllä noita peppunaisia on vaikka kuinka, ehdotat vaan niin kyllä ne halukkaita löytyy. Jotkut ovat heti eka kerralla anelemassa anaaliin. Tapasin tuossa kerran sellasen, mukavan isoperseisen naisen, ja oli mukava yllätys kun ehdotti asiaa heti. Tottakia minä olin valmis, ja painoin mielelläni kakkoseen.

    • ksiao0ppo

      Kaappihomoja koko sakki.

    • Anonyymi

      Naapurin ukoltakin voi sitä ANAALI SEKSIÄ saada kun kysyy ! Vink vink🍆💨

    • Anonyymi

      H­e­­­i! Ku­ts­umme sinu­­­t kä­­­ym­­ään u­­­ude­­­ssa cha­­­tis­sa! Meitä on yl­­­i miljo­­­ona! 👉 http://6311222.com/H/wS59 👈

    • Anonyymi

      Hyvältä se tuntuu. Ja yleensä tiukemmalta kuin ykkönen. Ei tartte kauaa lykkiä kun siemenet jo lentää. Ja ruiskautuksen hetkellä muna sykkii ja pepun kireys tuntuu vielä vahvemmin.

    • Anonyymi

      Perseseksi on niin hyvää . Ilman sitä miehen ja naisen välillä ei oo tarpeeksi.

    • Anonyymi

      Ensikerran vaimo yllätti Ikaalisen kylpylässä aikanaan kun aluksi yövyimme siellä ohikulkumatkalla ja tietysti kävimme kylpylässä ja saunaosastolla. Tuolloin saunat olivat yhteisen käytävän varrella, johon tultiin miesten ja naisten pesutiloista molemmista päädyistä. Käytävältä pääsi sitten eri saunoihin joista höyrysauna ja infrapunasauna tyylinen olivat keskellä yhteiskäytössä ja tietysti uima-asuitta. Varsin moni kulki yhteisellä käytävälläkin ilman rihman kiertämää ja höyry- ja infrapunasaunassa oli suorastaan ruuhkaa.

      Ilmeisesti vaimoa kiihotti tuo saunamaailma ja illalla vuoteessa sitten seurasikin yllätys. Vaimo asetteli pari tyynyä takamuksensa alle ja nojasi taaksepäin sängyn päätyyn ja levitti jalkansa ja aikoessani työntyä pilluun hän ohjasikin kaluni alemmas ja pääsin ensikerran nauttimaan vaimon nyt niin kiihkeästä takamuksesta.

      Vaimo kävi kovin kuumana ja sanoi haluavansa kunnolla nähdä kun kalu liukuu sisään ja ulos. Sytytin vuoteen vieressä olevat valot, mutta se ei riittänyt hänelle. Nousin ja sytytin kaikki valot päälle ja siirsin vielä yhden jalkalampun valaisemaan vaimon persettä ja avoimena sykkivää pillua. Sitten uudelleen nauttimaan. Kalu iukui anaaliin ihmeen helposti, tuntui hyvä puristus kalun varressa ja avoin pillu sykki ja liikkui työntöjen tahdissa riettaana silmien edessä.
      Vaimo levitti jalkojaan niin levälleen kuin sai, asetti tyynyn pään taakse, jotta taipui kunnolla seuraamaan näkymiä, huohotti ja voihki.

      Eihän siinä kauaa kestänyt kun purkaus tuli. Innokkaana vaimo seurasi myös hetken päästä sperman valumista perseestään.
      Aamulla vaimo ehdotti, että oltaisi vielä pari yötä kylpien ja nauttien. Niin tehtiin ja vaimon kakkonen oli useamman kerran käytössä. Jotenkin vaimoa kiihotti se, että sai itse nähdä kun kakkoseen työnnytään ja takaapäin naidessa vaimon petse pystyssä hän seurasi näköaloja hotellihuoneen suuresta peilistä.

      Sen jälkeen on kakkosesta saanut silloin tällöin nauttia. Aiemmin vaimo ei ollut asiaan lainkaan innokas.

    • Anonyymi

      Hei! Ku­­­ts­­­um­­me sinu­­t kä­ym­­ään u­udessa cha­­­tissa! Mei­tä on yl­­­i mil­­joona! 👉 http://5555523.com/H/4FmF 👈

    • Anonyymi

      Nainenhan siitä kärsii sitten,kun sulkijalihas ei enää toimikkaan myöhemmin.Ei ole kiva vaipoissa olla,mutta onhan miehet saanut nauttia.

      • Anonyymi

        Ja höpö höpö.


    • Anonyymi

      Paljon paremmalta kuin pilluun. Tuntuu samettisen pehmeältä koko panon ajan.

    • Anonyymi

      Peppureikä on todella tiukka ja vaatii lämmittelyä ja rentoutumista ja pitää muistaa, että kalua ei saa sinne heti kokonaan sisään kuten pilluun. Peppuseksiä vaatii myös harjoittelua ennen kuin alkaa kunnolla sujua.

      Olin onneksi oppinut tämän, kun ensimmäisen kerran vaimon kanssa kokeiltiin (hänellä ei ollut aiempaa kokemusta) ja edettiin todella hitaasti. Vaimo makasi vatsallaan, yritin saada häntä olemaan jännittämättä, aluksi vain hieroin kalun päällä peppureikää. Sitten työnnyin vain vähän sisään ja aloin painella ja liikkua hitaasti, vähän kerrallaan yritin painaa syvemmälle kunnes sulkijalihas antoi periksi ja kalu työntyi kokonaan sisälle. Tällä ekalla kerralla liikuin hitaasti kunnes laukesin. Kun kokeiltiin toisen kerran, kysyin voinko liikkua vähän kovemmin ja kolmannella kerralla ehdotin jo, että kokeillaan doggy-asentoa, mikä tosin silloin oli vaimolle hieman kivulias. Neljännellä kerralla otettiin pidempi sessio, jossa kokeiltiin eri asentoja, aluksi lähetyssaarnaaja, sitten kyljellään lusikassa ja kolmantena ratsastus (olisin halunnut vielä doggyn, mutta laukesin vaimon ollessa päällä). Sittemmin otettiin kunnon lämmittelyt ennen kuin kokeiltiin doggya ja pikkuhiljaa sekin alkoi sujua.

      Nykyään peppuseksiä on oikeastaan ainoastaan doggy-asennossa sängyn kulmalla siten, että vaimo kontillaan ja minä seisten. Nykyään peppuseksiä sujuu sen verran hyvin, että meno on jo rankempaa, ihan kunnon pornotyylistä naimista eli pidän lanteista kiinni ja rynkytän aika vauhdikkaasti.

      Peppuun paneminen tuntuu erilaiselta. Sulkijalihas on kuin rengas, jonka puristus on tiukempi kuin pillussa, sen sijaan syvemmältä peppu tuntuu pehmeältä ja täyteläiseltä. Vaikkei syvemmällä ole puristusta, tykkään ainakin itse työntää kalun ihan pohjaan. Lisäksi kun vaimo ei syö pillereitä, niin on mukavaa, kun peppuun voi panna paljaalla ja laueta. Itse tykkään kovasti panna peppuun, vaimo ei siitä nautintoa saa, mutta suostuu mielikseni.

      • Anonyymi

        Ihanata! Pääsispä tuollaisen ukkomiehen hoitoon! Siitä nauttisi suunnattomasti!
        Hänen ei tarvii näin ollen miesseurasta hakea anaalinautintoa jos vaimo on näin "ymmärtäväinen"!?
        Mutta monille aviossa ym. suhteissa eläville miehille on seksi miehen kanssa ainoa keino toteuttaa anaalin kaipuutaan!
        Ja vaikuttaa tämä on lisääntynyt vuosien mittaan kuten anaaliseksi myös parisuhteissa heteroilla!

        Omat kokemukset juuri ukkomiesten kanssa ovat olleet täysin tyydyttäviä tämän anaaliseksin kautta. Jotkut ovat aktimme jälkeen todenneet nainti anaaliini oli parempaa kuin naisen kanssa!
        Juuri tuon edellä kuvaaman miehen kokemuksen tapaan se kai sitten toteutuukin!
        Olisi ollut jo kauan sitten hyvä löytää vakituinen kaveri myös tässä mielessä vaikka ukkomiehestä.
        😘😍😋 Halitsut.


    • Anonyymi

      Hei! Ku­ts­­um­­me sinut kä­­ym­ään uude­­ssa chatissa! Meitä on yl­­­i mil­­­jo­­ona! 👉 http://3422111.com/H/gK8Z 👈

    • Anonyymi

      Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Olen nähnyt rehellisesti sanottuna kymmeniä tuhansia peräpäitä. Syy, miksi kirjoitan nyt tänne, on se, että täällä ei tunnuta ymmärtävän sitä, mitä toistuva anaaliyhdyntä tekee sille ns. passiiviselle osapuolelle.

      En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, ehkä vielä muutama kymmenenkin menee ilman muutoksia. Mutta kauan harjoitettu peräaukkoyhdyntä tekee korjaamattomia, peruuttamattomia vaurioita anuksen ja peräsuolen lihaksistoon, limakalvoihin ja kudoksiin.

      Toivon, että uskotte minua, kun sanon, että pystyin kertomaan sekä miehistä että naisista ne tapaukset 100 % varmuudella, joita oli yhdytty peräaukkoon lukuisia kertoja. Sen sekä näki että tunsi peräpäästä. Arpeutunutta, löystynyttä kudosta, joka päästi ilman ulos itsestään.

      Myös vaiva, jonka takia sain "asiakkaan", johtui usein tästä kyseisestä harrastuksesta. Peräpukamien poistossa, mikäli kyseessä on suolen sisäiset pukamat, jouduimme laittamaan peräsuoleen jonkin verran instrumentteja, itse poisto tapahtui ampumalla kiristävän kumilenkin pukaman ympärille, joka "kuristi" pukaman pois. Samaa tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä.

      Olin melko hienotunteinen, eli en tuonut asiaa esille asiakkalle, mutta joskus keskustelimme hoitajan kanssa leikkimielisesti asiasta jälkeenpäin, että "olipas siinä taas isopaikkainen nainen" , tms.

      Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään yksityisasioihin, mutta älkää hyvät ihmiset vaan kuvitelko, ettei anaaliseksi pitkään ja useasti harrastettuna aiheuttaisi mitään anuksellenne ja peräsuolellenne. Jos käytätte ns. seksileluja, olkaa tarkkana, että niiden koko pysyy kohtuullisena, ihan vakavasti puhuen, joku ruuvimeisselin pään kokoinen dildo on kyllä jo tarpeeksi iso, ja hyvin öljyttynä se ei vielä vaurioita pahasti kudoksia. Luopukaa ns. monstereista, niillä kyllä pilaatte paikkanne, nyrkkinainnista puhumattakaan!

      • Anonyymi

        Kiitos " asiantuntija"! Asiaa kyllä tuo näkökulma kaikkineen!
        Mutta hyvänen aika, miksi sitten juuri muusta syystä kuin anaaliseksistä muodostuviin peräpukamiin on jopa lääkäritasolla suositeltu jopa "dildon" tyyppistä hoitoa tai sopivalla tavalla myös aito penis hoitaa suolen päätä näiltä osin eli suoristaa turvonneita suonipoimuja?!

        Olen ollut nuoresta "antava osapuoli" anaaliseksissä, ja sain "heteromiheltä" tartunnan herpekseen joka ei heti mitenkään vaivannut alkuun. Kunnes myöhemmin se "puhkesi kukkaan" eli peräaukon suulle hyvin kriittiseen ja arkaan paikkaan muodostui tästä syystä rohtuma joka oli arka ja tihkui eritettä. Rohkaisin itseni lääkärin puheille joka ei alkuun tehnyt mitään asian hyväksi tk:ssa, kunnes kyseltyäni missä mennään... kun ei ole kuulunut mitään -- no tämä nyt tk.n johtava lääkäri otti vastaan uudelleen ja tutki ja lähetti varsin nopealla aikataululla Meilahteen jossa päiväkirugialla tehtiin alustava näytteenotto jonka tuloksen patologilla tämä KIRURGI mies tulkitsi sen SYÖPÄSOLUKKOA sisältäväksi!? Ja niin päädyin uudelleen varsinaiseen operaatioon joka tehtiin "päiväkirurgiana" ihan pikaisella toimenpiteellä ja puudutuksella. Ongelmakohta oli niin lähellä sulkijalijasta l. "ryppyrengasta" että oli suorastaan ihme ettei se vaurioitunut!
        Toimenpide oli samalla oppilasnäytös- työ, eli petäaukkoni operaatiota seurasi 4-5 lääkäriopiskelijaa avustava naiskirurgi ja leikkauksen suorittanut johtava mieskirurgi.
        Naiskirurgi ohjeisti minua jo varautumaan vaippojen eli housusuojan käyttöön, ja antoi aloituspakkauksen mukaanikin jopa! Tuntui pelottavalta!

        Parantuminen onnistui huolimatta vaikeasta paikasta, ilman mitään erikoistoimia, vain suihkuttamalla yms. puhdustellen. Operaatio oli onnistunut ja vain alkuun oli oltava ulostamusessa tarkkana.. mutta vähitellen tilanne normalisoitui.
        ( ( Jälkitarkastusta teki tk ssa mm. tunnetuksi tullut valelääkäri, josta oli paljon juttua takavuosina!))

        Anaaliseksiä en ollut juuri ennen tuota operaatiotakaan harrastanut, ja vielä vähemmän sen jälkeen. Vain hieman ostamallani dildolla harjoittelin "avata" , en nauttinut siitä!

        Kunnes tulin kohdanneeksi asiassa aloittelevan ukkomiehen joka halusi kokeilla kanssani tätä, hänellä oli kohtalaisen kookas ja paksu kyrpä, ja vaivoin sain sen sisääni ...vaikka homma ei onnistunut täysin, hän kiitteli että olin antanut hänelle tämän kokemuksen.
        Hän kehui anaani tiukaksi, jollaiseksi se todella nyt oli muuttunut eri tavalla!
        Tuttaville ( miehiä) vitsailin nyt on tiukkaa tavaraa, ja herrat tykkää ja kiittelee!

        Mutta vakavasti puhuen tämä ei ollut "leikin paikka" kun vältyin mahdolliselta epäonnistuneelta operaatiolta, ja jatkuvasti vaipan tai housusuojan käytöltä! Ja ennen kaikkea sen myöhempi diagnoosi korjattiin sittemmin EI OLLUT SYÖPÄÄ, mutta herpestyyppinen kasvain kyllä! Mutta jouduin elämään jonkun aikaa tämän väärän tiedon kanssa ja se aiheutti kyllä stressiä ja pelkoa leviämisestä tai uusimisesta!
        Kyllä siinä kirurgikin sai osansa kun "kiittelin väärästä alku- diagnoosistaan"!

        Nyttemmin seksin harrastaminen näissä merkeissä vähäisempää, mutta toki sopivan kaverin kanssa kaikki olisi mahdollista myös näiltä osin. Onnea kaikille mutta varovainen tulee muuten olla!
        😎 👍😚🤔


      • Anonyymi

        Olen aivokirurgi ja tein kerran lobotomian eräälle ”peräpukamien poistajalle”. Valitettavasti hänen harhansa jatkuvat edelleen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen aivokirurgi ja tein kerran lobotomian eräälle ”peräpukamien poistajalle”. Valitettavasti hänen harhansa jatkuvat edelleen!

        Olet aivoton hönö.valitettavasti harhasi jatkuvat ja on pysyvät.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No ihanaltahan se tuntuu jos iso mies panee kunnolla pyllyyn. Ihanaa on myös ensin imeä hänet kovaksi ja sitten tarjota reikää nuoltavaksi. ;)

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Okei tärkeitä pointteja joita tulee miettiä ennakkoon jos mahdollista!

    • Anonyymi

      Parasta on alussa, kun peppureikä on niin tiukka ja työntyy vain pari senttiä, painelee edes takas ja se hetki, kun sulkijalihas antaa periksi ja kalu työntyy kokonaan sisälle. Peppureikä tuntuu tiukalta renkaalta kalun ympärillä, sisällä taas ontolta, kun taas pillussa puristus tuntuu koko matkalla.

      Ehkä kuitenkin kiihottavinta peppupanossa on se riettaus. Itse tykkään erityisesti, kun vaimo on kontallaan ja panen takaapäin peppuun. Vaimo ei saa peppuseksistä mitään nautintoa, eli kun perinteisesti harrastetaan seksiä, hän vähän voihkii, mutta kun peppuseksissä hän ei juurikaan pidä ääntä tai sitten hetkittäin äännähtää, jos oikein voimakkaasti työnnyn sisään. Tykkään pidellä pakaroista kiinni, katsoa kuinka kalu työntyy peppuun sisään ja kuunnella, kuinka pakarat läpsyvät työntöjen tahtiin.

      • Anonyymi

        Jos anaaliseksiä on harrastanut enemmän, niin se eka työntö ei tunnu millekkään! Muna vaan työnnetään sisään ja peppu täyttyy. Parasta varmaan se kun on se tunne ja kiireettömyys!

        Olen kysynyt tätä samaa asiaa muutamilta naisilta joiden ekat kokemukset on nuoruudessa! Toinen oli ollut vain kaksi kertaa ja päättänyt sen riittävän. Toinen oli lupautunut ja päättänyt lunastaa sen, että on useamman kertaa ja onnistunut asiassa usean kerran kerran jälkeen!

        terveisin mies!


      • Anonyymi

        Muna menee sisään aika nopeasti eikä siinä ole mitään jännää! Se on parasta kun muna työnnetään syvään ja pidetään syvässä ennenkuin aletaan varsinainen nainti. Eikä sitä naintiakaan pidä tehdä nopeilla liikkeillä vaan niin että nainen nauttii.

        Mies!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tärkeä juttu on kokeilematta, jos et ole naista peppuun laittanut. Peppuseksi on upeaa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Peppureikä on paljon tiukempi ja vaatii lämmittelyä, että saa kalun sisälle. Ensimmäiset pari senttiä pepussa on sulkijalihas, aluksi kannattaa painaa vain terskan verran sisälle ja sitten painella edestakaisin työnnön kunnes sulkijalihas antaa periksi ja kalu pääsee vähän kerrallaan syvemmälle ja lopulta kokonaan sisälle.

      Anaaliyhdyntä tuntuu siltä kuin panisi paksun, tiukan renkaan läpi, puristus tuntuu parin sentin alueella, mutta syvemmällä pepussa samettisen pehmeältä, kun taas pillussa puristus tuntuu koko matkalla, mutta ei niin tiukkana. Siksi kaikki eivät työnny peppuun kokonaan sisälle, vaan ainoastaan muutaman sentin syvyyteen, jotta puristus tuntuu kalun kärjessä ja terskassa. Itse tykkään työntyä peppuun ihan kokonaan sisälle, erityisesti doggy-asennossa, jossa pääsee kaikkein syvimmälle ja kun laukean, painan kalun pohjaan, jotta spermat menisi oikein syvälle peppuun.

      Peppuseksi vaatii harjoittelua, meillä sujui rauhallisesti edeten aluksi hyvin vatsallaan maaten takaapäin, mutta doggy-asento oli alkuun vaimolle vaikea ja piti olla varovainen ja liikkua hyvin hitain työnnöin. Samaten lähetyssaarnaajassa piti harjoitella, että pystyi kokonaan työntymään sisälle. Nykyään kun hoidetaan lämmittelyt kunnolla, voi takaapäin panna peppuun ihan kunnolla ja syvälle niin kuin pornovideoissa.

    • Anonyymi

      Ei pillun tarvi olla ruuvipenkki. Perse on nyt vaan hyvää vaihtelua, ei siinä kireyden kanssa ole tekemistä.

    • Anonyymi

      Yks perheelinen äijä duunas autotalissa monelaista mm, korjaili venttään ja huikkas kaljaa ja viinaakin ja joskus yks toinen äijä oli hivuttautunut sinne auto talliin aj kerran kun mnetiin käymään ilmeisetsi yllättäen kysyy neuvoo kun automme ei ladannut, emäntä sanoi menkää tallsita kattoon siel se äijä duunaa. ja vot niinpä duunas nimittäin sitä toista äijää kakkoseen. no me ei sit menty sinne talliin sisälle.. vaan liuettiin veke...

    • Anonyymi

      Peppuseksi on mielettömän hyvää, naisen kanssa.

    • Anonyymi

      kokeile ensin itse antaa sitten tiedät miltä naisesta tuntuu

    • Anonyymi

      Takaluukku on hyvää, säälittävää olisi olla kokonaan ilman.

    Ketjusta on poistettu 34 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe