Palstan paras ennustaja

Kokemuksianne

Tämän palstan paras ennustaja on Typy.
Mihin hän on kadonnut?
Kuka on ollut teille hyvä?
Meedio mirelle on ollut surkein, toiseksi surkein valkoinen noita alias kristalikello.
Keskiyö on minulle tiennyt myöskin hyvin mutta typy on ollut paras

56

7222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkas katse

      Minun ehdottomasti parhain kokemus on ollut Keskiyö, olen teetättänyt 2 kertaa ennustuksen. On pitänyt kutinsa hyvin ja uskon hänen energiaansa.
      Surkeita ovat olleet Mirelle ja Nina Kallio. Typyltä en ole koskaan kysynyt mitään.

    • Tähtönen***

      Mirelle on surkein. Muista en osaa vielä sanoa muuta kuin että kaikki he näkivät samalla lailla ja haluaisin tietysti uskoa että niin käy..

    • ibinna

      Kristallikello on paras, tosin maksoin tulkinnasta eli ei ollut ilmainen. Jarmo on surkein, mirelleä en edes kokeile.. Nina kallio näki jotain. Jokaiselle kai löytyy omansa. kaikki ei näe kai sitten kaikille samallailla..

    • Järki käteen

      Nina Kallio ei nähnyt mitään, Jarmon ennustus oli pitkä liirum laarum ja muut ennustukset ovat olleet sellaisia, että hyvällä elämänkokemuksella pystyy kertomaan miten asiat menee.

      Jos haluaa lohdutusta ja tukea tuskaan niin ok, mutta ennustuksiin ei kannata sokeasti uskoa. Kannattaa ajatella järjellä asioita...

    • Keltainan lintu

      Nina Kallio oli minullekin tyhjää puhuva rimpsu, Jarmo kirjoitti suoraan horoskoopeista. Sitten olen joskus ottanut Mahorkalta, se oli mielenkiintoinen ja aika osuvakin. Keskiyö kuuluu parhaisiin, oli siellä vielä joku muukin, mutten juuri muista. Kirjoitan perään heti kun tulee mieleen.

    • Määki alan

      Vaan ajatelkaa mikä rahasampo, jos ottaa 30 euroa tulkinnasta esim. Siinähän helposti kerää hyväuskoisilta ja ahdistuneilta ihmisiltä hyvän kuukausipalkan. Kopsaa vain entisistä "ennustuksista", ei iso työ oo.Yleensähän nämä pyytävät maksun tulkinnasta.

      Jos tekee vain tulkinnan päivässä on se 30 x 30 = 900 euroa puhdasta tienestiä, jos tekee 2 on se 1800 jne....

      • huohotin joskus

        joo ala vaan ota näihin firmoihin yhteyttä missä ollaan palkkalistoilla, puhelu maksaa 2e/min noin. pvm ennustaja saa siitä 20senttiä minuutilta, ei kysytä osaatko edes ennustaa, voit valita ennustus tai aikuisviihdelinjan, aikuiviihteestä maksetaan enempi. Voit huohottaa puhelimeen tai ennustaa. Tämä on tieto. Jos yksityinen jolla 0700 linja vaikka 2€/min pvm = 120€tunti halpaa eikö totta? claudia eve joka ottaa 70€ 30min eli 140€ tunti. että eiköhän 30€ maksava tulkinta ole vielä edullinen verrattuna siihen että siinä on mennyt aikaa. turhaa puhutte kopioinneista. Näkijöistä ja ennustajista.


    • ennen tykännyt...

      nina kallio oli kyllä todella suuri pettymys...30e tulkinnasta ja puoli sivua ihan liirum laarumia...ei hyvää päivää :/ :/

      • lvsöoacskmä

        Kuka helkkarin Nina Kallio???? Onkohan kyse Tiina Kalliosta, joka toimii Rajatieto.comissa?? Missä tämä Nina Kallio toimii, vai onko oma linja?


      • totuus ilmi
        lvsöoacskmä kirjoitti:

        Kuka helkkarin Nina Kallio???? Onkohan kyse Tiina Kalliosta, joka toimii Rajatieto.comissa?? Missä tämä Nina Kallio toimii, vai onko oma linja?

        Sama henkilö ,monilla eri nimillä.!ette uskoisi jos kertoisin täällä kaiken!


    • tyytyväinen

      nyt täytyy itse kyllä mirelleä puolustaa :) näki mulle viime syksynä asioita joita en todellakaan uskonut toteen käyvän mut näinpä ne vaan asiat eteen tulivat :) rakkausasioista en osaa vielä sanoa...mirellellä on jännä tyyli kertoa asioista :)

      • blond0010

        Mulle näki kyllä muutama hyvin, eli Kristallikello sekä tuo Anu Makoff olleet parhaita tähän saakka. Sain ihan omiin kysymyksiini vastaukset molemmilta.. Ei mitään haukuttavaa kummassakaan, uskallan suositella.


    • -ennustuksen saanut-

      Pisteet Mirellelle :) Osui ja upposi hänen ennustus ja hänellä on ihanan empaatiinen tyyli kirjoittaa.

      • Pia Vehanen

        Täällä on vissiin taas jotain Kallion vihaajia, minulle on nähnyt samoin Jarmo tiesi hyvinkin asioita. Kumpikaan ei ole "tämän palstan" ennustajia käsittääkseni. Olen näiltä kahdelta ottanut sekä kristallisillalta kaikki tienneet hyvin ei mitään pahaa sanottavaa. Sinä joka lasket tuloja niin tiedätkö että noista jokainen maksaa veroja siitä osasta kun ylittyy raja josta pitää maksaa kaikilla on y-tunnus mitä katsoin jota ei ole kovin vaikea löytää. Helppoa rahaa, kuunnella teidän vittuilua ja vikinää ei varmasti. Sinä joka haukut näitä varsinkin Ninaa ja Jarmoa, miten kehtaatte? otatte tulkinnan ja tulette tänne haukkumaan? Onko se teiltä pois jos joku haluaa ottaa tulkinnan? Vai eikö ole kumpikaan suostunut tekemään ilmaiseksi tuollaiselle, en minäkään tekisi jos niitä tekisin. Häpeisitte edes hieman, mutta eipä teillä ole muuta elämää kuin nettimaailma, todella surkeaa. Menisitte mesoomaan facebookkiin siellä niitä ennustajia on myös antaisitte jokaiselle oikein kunnolla kuulla kunniansa, ai juu ette voi koska siellä ette ole anonyymejä ja nimimerkin takana


    • miten tässä nyt

      mirellea vaikaa saada kiiinni.tekstereilla olen kysynyt ennustusta,ei kommenttia.tekee ennustuksia ym .nyt olisi rahatilannekin parempi,mut...ei saa kiinni.

    • normi elämä

      Ihmettelen suuresti että miksi ottaa monelta tulkintaa, ihan vain siksi että saa verrata. Ja varmaan parhaaksi katsotte sitä jonka tulkintaa pidätte itsellenne miellyttävimpinä.
      Tiedän montakin ihmistä jotka ovat hurahtaneet ennustuksiin, ottaa monelta, siinä vasta rahaa menee ja eivät ole tyytyväisiä kun ei nähnyt miestä tai jotain muuta skeidaa. Lapsellista.
      Hyvä tulkitsija kertoo ne ikävätkin asiat ja hyvä niin, itse ainakin petyin tulkitsijaan joka näki pelkkää hyvää ja pettymyshän se oli kun asian meni päin persettä. Ei ole kukaan näistä teidän mainitsemistanne. Ei elämä ole aina ruusuilla tanssimista

    • Tuula Tuulikki

      Siis apua, saako purkaa kiukkua? En viitsinyt vielä viime viikolla laittaa, kiehutti niin paljon, jos nyt olisi vähän rauhoittunut. Lähdin vartavasten Poriin ennustajalle parin sadan kilometrin päästä. En tiedä saako laittaa nimeä, pitäisi kyllä saada, on nimittäin niin paha huijari tämä ELINA, joka ottaa kotonaan vastaan kerrostalossa. Niin hyvin piti tietää, mutta itse asiassa puhui itsestäänselviä asioita menneestä. Sellaisia, jotka sopivat ihan kaikille. Tulevaisuudesta ei tiennyt yhtään mitään, on helppo sanoa, ettei näytetä mitään henkimaailmasta :))). Siis mikä vitsi! Suuren osan ajasta puhui omista parisuhdeasioistaan. Todella törkeää!! Hän veloittaa asiakkaalta paljon rahaa ja varmaan tietää, että toinen on tullut omista asioistaan puhumaan eikä halua kuulla ennustajan elämästä mitään. Taitava keino saada ennustusaika kulumaan. Häikäilemätön ihminen. Voisiko joku asioista enemmän tietävä neuvoo mua, että mitä tarkoitti se jäytävä paha olo ja hirveä väsymys, joka iski tämän tapaamisen jälkeen? Pelästyin sitä enkä uskaltanut heti lähteä ajamaan kotiinpäin. Onko nämä kaikki näkijät samanlaisia huijareita ja rahastajia vai onko joku oikeasti hyvä näkijä?

      • bloomingme

        Ei varmaan kannata nykyisillä bensan hinnoilla ajella näkijöitten perässä, kun näitä on niin pilvin pimein joka puolella ympäriinsä, että lähempääkin varmaan löytyy. Claudia Evelle ei kannata mennä lainkaan. Noista synkistä energiosta, joita herkkänä ihmisenä oot vaistonnut, voi päätellä että kyseinen "näkijä" oli pimeitten voimien kanssa tekemisissä, ei ollut valon viestejä hänellä toimitettavana. Olisit tarvinnut sen luennan jälkeen jonkun puhdistuksen.


    • isosanta ei ruleta

      Harjunpäänkadulla? Ja muutenki epämiellyttävä ihminen. Luulee olevansa taitava huijaamaan, mutta kyllä sen käytöksen läpi näkee. mun tuttavapiiristä kukaan ei ole menny toistakertaa. Ittellä sillä Elinalla paljon sellasta elämäs mikä ei kestä päivänvaloa. On olevinaan ystävällinen, mutta kannattaa tarkkailla niitä pieniä ilmeitä, joita vilahtelee ennenkuin ehtii piillottaa ne. Joka asias ennustamisessa sillä oma lehmä ojas, kunhan rahaa nyhtää ihmisiltä minkä kerkiää. Pitää ihmisiä tyhminä ja ohjailtavina, mut kyllä fiksummat hänen läpi näkee.

    • suopursu kukkii

      Tämä on hauska ketju. Otin vappunaurut. Mutta joka tapauksessa uskon selvännäkemiseen. Siitä on minulla aivan erinomaisia kokemuksia. Näkijänä oli Rantanen Pirkanmaalta. Ilmiömäinen kyky. Häntä en sitten enää tavoittanut. Hyvät muistot hänestä todella.

    • uppss..

      uppp..

    • Paras ennustaja

      Paras ennustaja on Sarijohanna tähänastisista,tekee sähköpostitse,eikä ollut niin kallis kuin muut,Mirelle ei minunkaan mielestäni ollut hyvä puhumattakaan kristallikellosta!Toiseksi paras on ollut ehkä Tarja Sahari ,mutta nämä ovat kalliita joilla on vähänkään nimeä julkisuudessa kuten Claudia ottaa huimat 70e!!,Olen välillä pitkiäkin aikoja ollut työttömänä joten ei ole varaa kalliisiin ennustajiin.Ketä suosittelisitte kellä ei ole minuuttimaksu ja joka ei olisi kovin kallis?

      • paras ennustaja

        Mulle myös sarijohanna on tiennyt ja saharikin jotain,kokemuksia on myös 0700-alkuisista jotka puhuvat liirumlaarumia ja ovat kalliita.mirelleä en tiedä ja kristallikelloa on arvosteltu negatiivisesti niin paljon että en haluakaan hänen palvelujaan samoin olen huomannut tiina kalliosta vai niina kalliosta liekö yks ja sama henkilö eri nimillä,häntä on arvosteltu erittäin paljon.claudia eve on mielestäni vähän niin ja näin uskoako vai ei kun katsoin hänen sarjansa kaikki jaksot aloin epäilemään häntä kun puhui ympäripyöreitä.jos joku tietää jonkun joka vaikuttaa tietävän oikeasti asioita niin laittakaa yhteystiedot tänne please.


      • Anonyymi

        Tarja Sahari tosi huono. Venyttelee asioita puhelimessa. ei tienny mitään..


    • leski 59

      Minun suosikkejani ovat Rajatiedon Carita Eklund ja Maria Nyman. Eivät kysele turhia pitkittääkseen puheluita, vaan pääsivät suoraan asiaan. Myös selvannakijat24.fi Ida Adler vakuuttava, tosin aika kallis.

    • parhaat ennustajat

      Lahden Tuulikki ja sarijohanna parhaita!

      • suosittelut

        Sarijohannaa minäkin ensin suosittelisin näistä ,Maria Nyman mielestäni kyseli minulta liikaa jotta pystyisi siitä päättelemään asioita,mutten sitten tiedä...jokaisella on omat suosikkinsa.Mireilleä en suosittelisi kenellekään mutta sekin on makuasia.Yksi tykkää yhdestä toinen toisesta.Antaa kaikkien kukkien kukkia kukkia vaan ..


    • hmmmm

      Luulin että kyse oli Palsta ennustajista mutta eiköhän nämä 0700 ennustajatkin eksyivät joukkoon

    • Mieltä lämmittävä

      Sarijohanna Suomi24 palstalta teki vaikutuksen ja korvaussummakin on ok. Todella lämminhenkinen korteista katsoja ja meni aivan nappiin hänen kertomansa parisuhteeni tilanteesta. Puki sanoiksi omat ajatukseni.Ennustus oli yllättävän pitkä ja yksityiskohtainen ja luonteeni kuvasi täydellisesti ,etten itsekkään osaisi sitä kuvailla noin hyvin.Olen todella tyytyväinen.Oletteko katsoneet Astral-tv:tä? mielestäni siellä olevat Tarot tulkitsijat näyttävät puhuttavan melkoisen pitkään ihmisiä ,koska minuuttimaksu on tosi kallis en raski sinne soittaa vaikka mieleni olisi tehnytkin.On luvattu että 3 ensimmäistä min.olisivat ilmaisia uusille soittajille mutta eihän siinä ajassa kerkeä edes pakkaa sekoittaa ja tehdä tarot- pöytää.Voi Harmi kun kaikki on niin kallista.

    • Niinuskainen_68

      Ei ole kokemusta Kalliosta tai muista tältä palstalta.
      Joskus Elämättärelle kirjoitin kun oli niin edullinen, kaveri suositteli., oli löytänyt täältä. Antoi pitkän, uusia suuntia antavan ja positiivisen viestin. Liirumlaarumia osa ehkä mutta pitää osata myös katsoa ns boxin ulkopuolelta. Tiesi menneisyyttäni, antoi ihania itsehoitovinkkejä ja myös hyvää energiaa, kuten joku aiemmin sanoi..
      En löytänyt googlettamalla vaan ystäväni kautta sain mailiosoitteen. Se on [email protected]. Voin kyllä suositella! Ehkä kirjoitan uudestaankin.

      • Tervajoki54

        Tästä mainoksesta on jo tehty ilmoitus, on käytäntöä vastaan.


      • kunto
        Tervajoki54 kirjoitti:

        Tästä mainoksesta on jo tehty ilmoitus, on käytäntöä vastaan.

        Mihin tuo sarijohanna on hävinnyt,kun ei saa yhteyttä


      • Onneton5
        kunto kirjoitti:

        Mihin tuo sarijohanna on hävinnyt,kun ei saa yhteyttä

        Minä sain juuri Sarijohannalta sähköpostiin ennustuksen, kun elämäntilanteeni on aivan täysin solmussa ja olen täysin pohjalla. Hän tiesi yllättäviä juttuja joita olen suunnitellut ja kertoi miten ne toteutuvat. Nyt odotan jännityksellä.


    • miljar

      Kristiina Viljanen oli hyvä. Ei tosin tehnyt puhelimessa (kai?), vaan ihan naamakkain yhdessä tilaisuudessa.

      Tästä on tosina aikaa vuosia, joten en tiedä, tekeekö enää ennustuksia.

    • Anonyymi

      Tietääkö kukaan enemmän näkijästä Kristiina Viljanen eli kokemuksia?

    • Anonyymi

      Minne on kadonnut keski oy

    • Anonyymi

      Mihin on kadonnut ennustaja keskiyö ??

    • Anonyymi

      Ne "katoaa"" jotka ei ole aitoja. Ei riitä asiakkaat niin keksivät muuta. Sen takia olen käynyt Naomi Mesinin vastaanotolla pian 15 vuoden ajan. Jo silloin, kun ensimmäisiä kertoja menin, hänestä kirjoiteltiin lehdissä, sitä kautta hänestä sain tietoa, On aito ja todella hyvä työsään ja olen monille ystävillenikin häntä suositellut. Hänen lisäkseen en tiedä ketään muta näkijää, joka olisi yhtä pitkään toiminut.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Niitä käy jos jonninlaisia ennustajaeukkoja aikansa itteään mainostamassa ja kun asiakkaat huomaa ettei ole oikealla lahjalla siunattu niin siihen loppuu kuin kanan lento. Sitten kysellään että mihin on kadonnut jos on jollekin osannut satumalta jotain oikein sanoa. Tai sitten ovatten täällä ite itteään peräänkuuluttamassa.


      • Anonyymi

        Eikös tää Keskiyö ollut täällä palstalla ainoastaan. Kuka sitä nyt loputtomiin täällä? Ei taida Naomi olla kertaakaan lahjax palatalla katsellut...

        Mitä muihin tulee, niin tokkopa kukaan koko elämäänsä katselee. Itselläni oli 2 hyvää ja molemmat jo edesmenneitä - niinkin voi kadota, vaikkei ”vanhoja” olleetkaan.


    • Anonyymi

      Tämä on vanha ketju, mutta nina. Kallio. [email protected] on ihan paras sanokoot muut mitä tykkää. Noin 15v sitten ottanut tulkinnan häneltä ensimmäisen ja sen jälkeen joka vuosi. Eikä ole nostanut yhtään hintoja. Minulle paras näkijä

      • Anonyymi

        Onkos asiakkaat loppu??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkos asiakkaat loppu??

        Naomilta ainakin :D palstan aktiivisuuden mukaan :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naomilta ainakin :D palstan aktiivisuuden mukaan :D

        Ei varmana ole. En mahtunu mukaan hänen tapahtumaan kun oli niin paljon osallistujia, kaveri pääs mutta onneks on pian uusi:D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei varmana ole. En mahtunu mukaan hänen tapahtumaan kun oli niin paljon osallistujia, kaveri pääs mutta onneks on pian uusi:D

        Niinpä. Just siksi täällä kirjoittelet :D ei lopu asiakkaat, kun pysyy nimi ylhäällä :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Just siksi täällä kirjoittelet :D ei lopu asiakkaat, kun pysyy nimi ylhäällä :D

        Toi minkä laitoin oli kyllä ihan eka kirjotukseni tänne että en tiedä ketä meinaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi minkä laitoin oli kyllä ihan eka kirjotukseni tänne että en tiedä ketä meinaat.

        Kaikkihan täällä ”ekaa kertaa”, Naomikin :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkihan täällä ”ekaa kertaa”, Naomikin :D

        No sinä et ainakaan ole ekaa kertaa. Oikeinko on päivätyö vahtia täällä mitä kukin näkijöistä kommentoi. Ettei vaan menisi illat ja yöt myös ja aamutuimiin taas vahtimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toi minkä laitoin oli kyllä ihan eka kirjotukseni tänne että en tiedä ketä meinaat.

        Älä välitä se on se sama Naomin kadehtija joka käy jokaisessa ketjussa syyttelemässä häntä. Aina tota samaa laulua että on Naomi tai jotkut hänen kaverit jotka käy Naomia kehumassa, aika lapsellista. Mulla oli tosi vaikee ero 2 vuotta sitten ja kävin silloin Naomilla enkä kyllä ihmettele yhtään että häntä kehutaan. Kaikki mitä sillon sano on toteutunu ja mulle merkitsi tosi paljon se miten paljon sain sillon apua siitä käynnistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä välitä se on se sama Naomin kadehtija joka käy jokaisessa ketjussa syyttelemässä häntä. Aina tota samaa laulua että on Naomi tai jotkut hänen kaverit jotka käy Naomia kehumassa, aika lapsellista. Mulla oli tosi vaikee ero 2 vuotta sitten ja kävin silloin Naomilla enkä kyllä ihmettele yhtään että häntä kehutaan. Kaikki mitä sillon sano on toteutunu ja mulle merkitsi tosi paljon se miten paljon sain sillon apua siitä käynnistä.

        Sä kirjoittelet täällä vastaillen itsellesi. Kirjoitustyylisi paljastaa. Pilkut puuttuu jne.

        T: tällä kertaa oikeasti ekan kerran tässä ketjussa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sä kirjoittelet täällä vastaillen itsellesi. Kirjoitustyylisi paljastaa. Pilkut puuttuu jne.

        T: tällä kertaa oikeasti ekan kerran tässä ketjussa

        Joo....... :) ihan oikeesti hei, ekan kerran hei..... :) toi sinun kirjotustyyli paljastaa että olet ihan sama joka käy joka ketjussa ruotimassa, mitä Naomista kirjoitetaan, ensin haukut häntä ja sittten vastailet itssellesi... :).Säälittävää....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo....... :) ihan oikeesti hei, ekan kerran hei..... :) toi sinun kirjotustyyli paljastaa että olet ihan sama joka käy joka ketjussa ruotimassa, mitä Naomista kirjoitetaan, ensin haukut häntä ja sittten vastailet itssellesi... :).Säälittävää....

        No itse asiassa en. Naomi ei ole antanut mulle mitään syytä miksi haukkua häntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No itse asiassa en. Naomi ei ole antanut mulle mitään syytä miksi haukkua häntä.

        Sitä ihmeellisempää on että miksi sitten haukut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä ihmeellisempää on että miksi sitten haukut?

        Missä kohdin noissa kahdessa kommentissani tarkalleen?


    • Anonyymi

      Voi elämän kevät

    • Anonyymi

      Hei olen rakastanyt tähän taloon Ja osinko ostaa tämäjiskus itselleni. Ja olen aina näinköyhä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe