ilman seksiä jo 3vkoa.!

t.ant

Suhde naiseen lopahti 4vkoa sitten, toisella liian paljon töitä ulkomailla, parempi näin..
Sitten toiseksi, ikinä en ole tyydyttänyt itseäni, ja nyt voin kertoa, kun lukee näitä muittenkin juttuja, panettaa ihan sairaasti..
itselläni on nyt viikonloma töistä.
Pitäs varmaan johonkin seuranhaku palstalle laittaa itsestä maininta.
no mutta jos nyt joku naikkonen lukasee tään mun ja haluaa tietää musta enemmän, ni olen sporttinen itsestään huolta pitävä , n 30v nuoren näköinen jätkä uudenmaan seutu.
syön terveellisesti, kuntoilen, ulkonäkö on minulle todella tärkeä.
hygieniani on kunnossa.
ota vaikka yhteyttä antonbleaseatgeemailpistecom
niin voin kertoa enemmänkin.
Täytyy vielä seuranhaku palstalle laittaa ilmoitus, kyl ihan hulluks tulee kun ei saa.

1

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ehtä työtä, Big Idea

      Reinkarnaation 1. osassa ollaan ilman seksiä, koska se on tasapainoton tila, sen ollessa vankeuden omainen tila, vapaudenriistollisuus, ympäristönä.
      Zen-mieli, Aloittelijan mieli; Shunryu Suzuki: Dogen-zenji sanoi: "Antaminen on kiintymättömyyttä:"
      - "Tieto ei lisää tuskaa." Radio, Nrj FInland: Mietin mitä jää, kun mä lähden täältä.
      Kadullakin jo määritellään sukupuolta, tämä on maaseudun rauhan ja maaseudun rauha ryhmän, psykopatian syytä. Apua ei voi psykopatioin halliten, vaan psykopatian pitää olla jo poistettu valmiiksi.
      - Ääää, selibaatti: "Tämähän on pelkkä johtamis-, hallitsemis-, ja auktoriteettien palvontaan liittyvä asia."
      Sitä on selitetty, että inhimillisessa kulttuurissa piilee tämä vaara. En voi olla huomioimatta, kuinka jotkut kristilliset miehet empatia eleenään,vastailevat näin epätodelisuuden ympäristöstänsä painostettuina, ja kidutettuina psyykkisen kivun tuotolla, assosiaatio-frustraation avulla. Eikä inhimillinen kulttuuri johda koskaan väkivaltaan, koska sellaiseen kilpailemiseen ei ole mitään syytä, eikä siihen ole edes varaa, tai ylipäätään aikaa. Pohdiskelun päämäärättömyys oli saanut alkunsa eläimestä, sen ihmetellessä ihmisen kehoon ja elämäänsä outona pyrkimyksenä samanrotuisilla ollutta väkivaltaa.
      Reinkarnaationa tämä 1. suljettu osa on vapaudenriisto, ja ympäristön vankila, heitä auttaakseen. Tässä kirjassa on vähän yli 100 sivua, ja se kannattaa lukea jo auringonkin takia esim. kristinuskon opintoja suorittaneena elämän ohje-nuorakseen, tai jättää lukematta jos joku niistä kohdista tuntuu uskonnollisena pakkomielteisyytenä ja kiihkomielisyyttä aiheuttavana, inhottavalta. Kirja kertoo niin muista kulttureista, kuten syrjinnästä ja rasismistakin sekä heidän ihmisistään, jotka näyttävät rakentavan maanpäällistä omaa aarteistoaan tullessaan esim. pakolaisina osaksi muun maan väestöä. Heitä ja heidän kehojaan selibaatti ei ole terveyden osalta koskettanut ja tästä syystä on huomioitava, että kidtutus samoin kuin psykopatia on suomen kansalaisille täysin sopimatonta, aivan kuten pakonomaiset selibaattiin ja sosiaaliseen uskonnolliseen pakkomielteisyyteen pakottamiset selibaatin, ja oman yksityis-elämän sekä pari-suhteen avulla. Eikö olekin tämä psykopatia ja ihmisen persoonallisuus, nimeltä trilleri-eleviittomapersoonallisuus ja pyrkimys luoda ihmisestä sellaista jatkuvasti persoonallisuutensa osaksi? Se on seksuaalista alistamista, ja loukkaa ja kuohuttaa koko maassa, kuin myös ulkomailla tunteita, julkisena sukupuolen halventamisena ja kiihkomielisenä yksityis-elämään tunkeutumisena.
      - "Pokeriks, ja ajankuluksi."
      Trilleri-eleviittoma persoonallisuus ei huomaa yksityisyyden voimaa, seksuaalisuutta, ja se johtuu uskonnollisen kiihkomielisyyden aiheuttamana, yleis-sivistyksen siirtymättömyydestä, joka on tällaista erillistä boddhismi-peräistä väestönsuojelu-ohjelmaakin joskus kai edellyttävä. Silloin kysymys on vain terveyden tarpeesta, eli jonkilaisesta ongelmasta käsittää muut ihmiset tärkeiksi esim. yleis-sivistyksen ja sen siirtymisen osilta, myös sukupuolisen tasa-arvon takia, seksuaalisen alistamisen sijaan ja ihmisen eri-arvoiseksi luomista välttämällä kansantaloudelliseksi hyvinvoinniksi, ympäristöksi.
      - Mun mielestä jotkut psykologit ylläpitävät ihan kiihkomielisesti psykopatiaa. Ja tällaista erillistä väestönsuojeluohjelman, sekä sen suorittamisen, kuten seksuaalisuuden ja kehon vahingoittamisen tarpeellisuutta. Myös yksityis-elämän ja tunteilla loukkaamisen avulla tarpeena, joka on vaarallista miljööllemme, turvallisen ympäristön rakentumisen sijaan. Turvallisen ympäristön rakentaminen ja seksuaalisuudesta huolehtiminen edellyttää vain onnistumisen elämykselisyyttä, kuten erityisesti yksityis-elämän tukeminen, ja yksityisyyden ymmärtämistä myös seksinä, yleis-sivistykseksi sekä sen siirtymiseksi. Se on myös tämän ohjelman erityinen lähtökohta, sekä paino-piste, mm. Neitsyt Maria-syndrooman kannalta, koska kysymyksessä on pelkkä näköaistiharha. Ohjelma on tarkoitettu vain vaarallisille ja väkivaltaisille alueille, tuskin psykologi edes jaksaa kristillisyydesssä mahdollistetusta omaneduntavoittelusta innostuneena, kiinnostua sen suorittamisesta, erityiselle seksuaaliselle hyvinvoinnille riittävänä.
      Eihän psykologi, esim. tämä Dr. Phill, miehenä osaa edes reagoida naisten kokemaan seksiväkivaltaan, hyvin yleisestikin, vaan hän on suggestiollisesti hyvin iso osa seksuaalisen alistamisen kulttuuria, joka loistaa ja kukoistaa, näin väkivallan ja psyykkisen kivun tuottamisen avulla, kiduttamisella ja käytös-häiriöillä. Seksuaalisen alistamisen kulttuurin ylläpitäminen on myös osa suljetun tilan omaksumista sekä painostamista, aivan pakottavasta pinnallisuudesta, joka on kidutuksen aikaansaamaa, mm. johtumalla, ja edellyttää näin matemaattisuutta, sekä hyvin monenlaisia, laajoja ihmisen seksuaalisia purkautumis-mahdollisuuksia, vaihtoehdoin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe