Matkailukeskus Unnukka..

Lehdestä luin

Kannattaisiko piha-alue muuttaa maalaistoriksi muulloinkin kuin vain 4 iltaa kesässä?!

Jos grillikatokselle on kysyntää niin eikös yrittäjän kannattaisi laittaa se sinne rantaan ihan itse eikä odotella kunnalta apua. Älkää missään nimessä hommatko sinne mitään traktorinromuja, "ihmeteltäväksi" ;)

Sitten vielä hinnat kohdalleen, kahvikuppi ja joku pieni pulla, törkeen kallista! Matkailijat kyllä jättävät ylihinnoitellut tiskiin. Kahviloita kun on kylällä jokunen muukin, vaikka vastapäinen huoltoasema.

Paljon ostajia paljon tuottoa, ostajia tulee vain kun hinta/laatusuhde on kohdallaan!!!

40

2433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalja-Veneilijä

      Aukioloaikoja olisi myös syytä tsekata, ainakin veneilyaikaan. Sekä hintoja. Vierasvenelaiturissa yöpyjä ostaa 8 tölkkiä olutta Lidlistä samalla rahalla, kun nauttii yhden Unnukan terassilla. Ei ihme, jotta rauhallista on...
      Paikka on huippuhyvä ja kaunis. Puuttuu väin reaalijärkeä omistava yrittäjä, joka tarjoaa palveluja kesäaikaan veneilijöile ja miksei karavaanareillekin. Yrittäjä voisi tehdä vaikkapa pienen opintomatkan Oraviin, tai Savonrannalle...

    • Älynväläys

      No mitenkäs Leppävirralla saadaan turistit käyttämään ravintola Unnukan palveluja kesällä 2013?

      Onko yrittäjällä joitain kikkoja kenties, ettei tartte sitten taas tappiolla vetää ja valitella kävijöiden vähyyttä?

      Jos ei yrittäjä keksi mitään parempaa niin ne menee taas ostamaan kaljat Lidlistä ja sapuskat kaupasta.

      Siksikö kenties ei sitä grillikatosta laiteta kun ne brätkät ja veneporukat ostaa makkarat ja kaljat kaupasta, omassa porukassa viettäisivät iltaa...

      Voisi olla myös toinen vaihtoehto, kaljat ja pitsat halvalla ja meininkiä raflaan, musiikkia, esiintyjiä, tanssia siis meininkiä :) sitten vaan omalle veneelle nukkumaan. Näin porukat viihtyisi Unnukan ravintolassa ja yrittäjä pärjäisi ja asiakkaat tulee uudestaan, sana kiertää, tulee ihan ruuhkaa :):):)

      • autoilija.alli

        Sieltä sai ennen tosi ihania rahkapullia ja olivat tuoreita. Pysähdyin pelkästää niiden vuoksi kahville.


      • yykaakoo4
        autoilija.alli kirjoitti:

        Sieltä sai ennen tosi ihania rahkapullia ja olivat tuoreita. Pysähdyin pelkästää niiden vuoksi kahville.

        Saa sieltä yhä sitä rahkapullaa.


    • titiyy

      En nyt ainakaan itse pidä kahvin tai pullan hintaa siellä kovin kalliina.. Joka paikassahan se melkein nykyään on sitä luokkaa.. 1,80 € kahvista ei ole paha hinta, eikä myöskään 2,20€ pullasta? Tosin niin harvoin tulee itsellä käytyä missään kahvilassa, niin ehkä sen takia hinnat ei kirpaise.. ;) Tosin ennemmin sinne menisin kahvittelemaan kuin huoltoasemalle..

      • Matkailijat

        Ehkä ei se kahvin ja pullan hinta ollutkaan tässä oleellista vaan se miten saadaan turistit jäämään Leppävirralle.
        Myöskin se miten veneilijät ym. kävijät viihtyvät rannassa pitempään ja käyttävät myöskin ravintolan palveluja, sehän on elinehto yrityksille.
        Ne turistit jotka yöpyvät veneessä tai vuokramökissä, varmasti katsovat myös hintoja, jos ravintola on hinnoitellut itsensä ulos niin kaupasta ne ihmiset ruokansa ja juomassa ostaa ;)


      • Haloo urpo

        Ai 4€ kahvi ja pulla on sun mielestä halpa hinta? Mietippä vähän ja elä todellisuudessa jossa ihmisillä on hädintuskin rahaa lenkkimakkaraan kerran viikossa.
        Vaikka turisteilla onkin rahaa syödä ja matkustaa niin kyllä toi kahvi/pulla on niin törkeen kallis hinta, siihen olemattomaan nautintoon verrattuna :(


      • Haloo urpo
        Haloo urpo kirjoitti:

        Ai 4€ kahvi ja pulla on sun mielestä halpa hinta? Mietippä vähän ja elä todellisuudessa jossa ihmisillä on hädintuskin rahaa lenkkimakkaraan kerran viikossa.
        Vaikka turisteilla onkin rahaa syödä ja matkustaa niin kyllä toi kahvi/pulla on niin törkeen kallis hinta, siihen olemattomaan nautintoon verrattuna :(

        Tämä on sulle titiyy!


      • sepe

        Titiyylle! jos laittaa 20centiä lisää 1,80eeroon ,niin saa paketin s-marketista kahvia ja 2,20 eerolla saa vehnäjaahoo lähes viis killoo,että missä mättää!!!


      • Boss+Terhi 440
        Matkailijat kirjoitti:

        Ehkä ei se kahvin ja pullan hinta ollutkaan tässä oleellista vaan se miten saadaan turistit jäämään Leppävirralle.
        Myöskin se miten veneilijät ym. kävijät viihtyvät rannassa pitempään ja käyttävät myöskin ravintolan palveluja, sehän on elinehto yrityksille.
        Ne turistit jotka yöpyvät veneessä tai vuokramökissä, varmasti katsovat myös hintoja, jos ravintola on hinnoitellut itsensä ulos niin kaupasta ne ihmiset ruokansa ja juomassa ostaa ;)

        Mikäli omistaa veneen ja vielä korostaa sana "vene",siinä vaiheessa ei saa hinnat olla numero yksi.

        Velkaveneellä rellestetään sitten tullaan leppävirralle valittamaan kun on niin ja niin kallista esim; pulla kahvit.

        Itseäni en edes ajattele mitä kahvit maksaa jos mieli tekee silloin ostan ja piste.


      • Raahaa on

        Kahvi sokeri kermat sekä sämpylä pituusmitta ~13cm sisältää runsaasti kinkkua,salaati,kurkkua,keitettyä kananmunaa,voita runsaasti.

        Max; hinta kuuluu olla 2,1€ näin meillä ja asiakkaita aina ollut riittävästi.

        Ahneilla rahankiskureilla tulee olemaan poikkeuksetta paskanen loppu yrittäjänä.

        Lopuksi vielä henkilökunnan oltava asiakkaille ystävällinen ja ulospäin suuntautunut palvelualtis.

        Näin kaikki saavat hyvän mielen sekä omistaja ansaitsee erittäin hyvän katteen yritykselleen.


    • onko kuljetusta??

      http://www.youtube.com/watch?v=RnOeZKDgUvM
      16.04.2010 kaikki alkoi Kuntorannassa ja vappuaattona 30.04 vierainamme Sampo Terho Pirkko Mattila, sekä Kimmo Kivelä tilaisuuteen vapaa pääsy hyvät arpajaiset tiedossa.

      • Lepiskäläinen

        Mitä tekemistä tällä seikalla on Unnukan piha-alueen kehittämisen kanssa?


    • siriviri

      Unnukan ohjaksissa on niin nuori nainen ettei hänellä ole vielä kypsyyttä tai käsitystä siitä miten bisnestä todella tehdään. Työntekijät eivät kauan kerrallaan viihdy siellä kun ylipitkää päivää teetetään pienellä palkalla. Koko paikka oli vaakalaudalla vuosi sitten kun moni kokenut työntekijä yhtäaikaisesti irtisanoutui ja nuori pomo koetti haalia kavereitaan töihin sinne.. Paikka yhä pystyssä mutta toivottavasti pomo olisi jo hieman aikuistunut ja oppinut työntekijöitäkin arvostamaan kiukuttelun ja lapsellisen käytöksen sijaan.

    • Niin niin..

      Näinkö te tosiaan kannustatte nuoria yrittäjiä? Minulla on vahva tunne, että sinulla Siriviri on jotain hampaankolossa yrittäjää kohtaan. Jos hän on tuttusi ja tiedät noin hyvin työpaikan asioista, niin ole hyvä ja mene sanomaan yrittäjälle itselleen äläkä itke suomi24:ssa.

      Sinulla ei ole mitään oikeutta sanoa kiukuttelevasta ja lapsellisesta käytöksestä, kun itse noilla sanomisilla näytät mitä itse olet.

      Ja ei, en ole yrittäjä itse.

      • Kaikella ystävyydell

        Tulit sitten klikkailemaan miinuksia asiallisista kommenteista ;)
        Mielestäni sirivirin mielipide on täysin asiallinen. Toivoo vain yrittäjän olevan hieman aikuistunut ja arvostavat työntekijöitään, eikö tämä ole menestyvän ravintolayrittäjän vähimmäisvaatimus?!

        Toinen vaatimus onkin sitten vaikeampi saavuttaa, pitäisi saada niitä maksavia asiakkaita ja PALJON. Muuten loppuu se "yrittäminen".


    • mielipiteeni tässä

      Unnukassa on kolme tärkeintä asiaa kohdallaan. Se on sijainti, sijainti ja sijainti. Sijainniltaa Unnukka on mitä mainioin. Se miten saadaan tämä tilanne käännettyä hyödyksi vaatiikin jo hieman intohimoa ja uutteruutta.
      Savo on pullollaan ehtoja emäntiä jotka taitavat ruuansalat ja saavat ruokalijat hyrisemään tyytyväisyyttä. Miksi Unnukassa ei tehdä hyvää pitoruokaa joka valmistetaan lähitilojen maukkaista tuotteista. Intohimoa, rakkautta hyvään ruokaan maksaa itsensä aina takaisin. Tämän päivän kirouksena ovat nämä ABC-liikennekeskukset jossa ruoka on pakastettua, jauhotettua teollisesti prosesoitua höttöä. Joten he jotka hiemankaan välittävät siitä mitä syövät etsivät muita ruokapaikkoja. Tässä yksityisessä omistuksessa oleva ravintola, matkan varrella. Ihmiset poikkeavat ruokailemaan aina mahdollisuuksiensa mukaan. Palaavat aina hyvän ruuan pariin. http://www.sepankievari.fi/?sivu=ravintola
      Menestyminen on pienestä kiinni.

      • Kaikella ystävyydell

        Olen samaa mieltä kanssasi. Sijainti on todella hyvä. Hyvä ruoka tosiaankin on erittäin tärkeä asia, siis hinta/laatusuhde kuntoon!

        Jos yrittäjä mainostaa ravintolaansa kotipizzan menestymisellä niin hakoteillä ollaan. Ensinnäkin se on ylihintainen, pieni ja vähätäytteinen, en osta toista kertaa.
        Sitten vielä, kotipizza löytyy myöskin viereiseltä huoltoasemalta ;)

        Nyt olisi jo kiire saada ruokalista kuntoon ja hinnat kohdalleen, myös kahvin ja pullan osalta. TURISTIT saapuvat kohta!!

        Myös paikkakuntalaiset liikkuvat enemmän näin kesän kynnyksellä.


      • Pizzalle ovea

        Juuri niin, sijainti on kohdillaan, joten sinne piipahdetaan. Mutta ihan että tullaan tarkoituksella Unnukan ravintolaan, vaatisi jo paljon. Siistit ammattitaitoiset , ystävälliset aikuiset tarjoilijat, kokit jotka voisivat näyttäytyä myös salissa, antaisi hyvän kuvan kokonaisuudesta ja tietysti ruoka, itsevalmistettua, ei tyyliin "sitruunasei" ala tehdasvalmiste. Pullat. patongit...itse paistettu, mikä ihana tuoksukin. Mutta että kotipizza ja berluckoni.


    • Juorope

      Hyvä keino houkutella ohikulkijoita voisi olla vaikka pienimuotoinen kotieläinpiha vaikka vain lammas tai vuohi tai jotain vastaavaa.

      Eräs maailmaalla kierellyt tuttu lomalainen ihmeteli käydessään kun siellä täällä keski-euroopassa on lampaita sun muita turistikohteissa ihan yleisesti ihmisten ihmeteltävänä.

      Ja varmasti vaikka vitostien varressa kotieläimiä mainostava kyltti toisi lisää lapsiperheitä pistäytymään.

      Varmasti laki semmoisen kieltää kun ei ole jo älytty moista turistirysää virittää tai sitten kunnan järjestyssäännöt. Ihme on jos se siellä euroopassa on sallittu mutta tällä kielletty ja vielä maalaiskunnassa.

      • Kaikella ystävyydell

        Ei siinä valitettavasti mitkään vuohet ja lampaat auta, jos ruoka on huonoa ja kallista!

        Onko se niin vaikeaa yrittäjän tehdä valmis ravintola siihen kuntoon, että sinne todellakin virtaa maksavia asiakkaita syömään/juomaan ja viihtymään?!!

        Kerropa yrittäjä, missä sulla mättää?


    • Jiipee3

      Kyllä minä ainakin viihdyn siinä ravintolassa, kivasti on sisustettu. Ruuassakaan ei ole mitään valittamista ja ainakin kun minä oon siellä käynyt, niin ollut aika paljon väkeä pöydissä istumassa, et tuskin olen ainut joka on kanssani samaa mieltä?

    • kokemuksen rintaääni

      Siis on hienolla paikalla ja mukavat puitteet kyllä. Kerran siellä voi syödä mutta toista kertaa tuolle pakaste/täysvalmiste/jauho/rasvapaisto/teolliselle - einekselle ei tulla. Kotipizza on niin vimpanpäälle tehokkuustehty ja muutkin mätöt niin nähty ja syöty jokaisessa niemessä ja notkelmassa. Ihminen jolla on makuaisti ei voi syödä tuollaista kovin mielellään. Miksipäs ei niitä paistettuja muikkuja siihen tirisemään ja oikeata pottumuusia.

      • jokaiselle jotakin

        Minä olen ainakin ymmärtänyt, että tämä Unnukka ja Leppävirralla se Konnustupa (muikkuravintola) on ns. saman perheen yrityksiä molemmat. Siellähän saa sitten niitä muikkuja. Kaikille vaihtoehtoja :) Sekin hienolla paikalla.


      • Karsea kokemus
        jokaiselle jotakin kirjoitti:

        Minä olen ainakin ymmärtänyt, että tämä Unnukka ja Leppävirralla se Konnustupa (muikkuravintola) on ns. saman perheen yrityksiä molemmat. Siellähän saa sitten niitä muikkuja. Kaikille vaihtoehtoja :) Sekin hienolla paikalla.

        Viime kesänä kävimme Konnustuvalla syömässä sukulaisten kanssa. Saimme odottaa puolitoistatuntia ensimmäisiä annoksia. Siitä sitten ekat söivät jo omansa, lopuille kahdelle annokset tuli sitten myöhemmin.
        Se siitä yhdessä syömisestä.

        Annokset olivat surkean pieniä ja valmiiksi kylmiä ja kalliita. Oli kuulemma vain yksi kokki töissä toinen oli sairastunut. Ruokaa odottavia oli paljon muissakin pöydissä.

        Kyllä siinä tunnelma laski miinuksen puolelle ja pahasti. Ei tulisi mieleenkään mennä enää uudestaan kokeilemaan onneaan, ja päästä rahoistaan.

        Jos ei meillä olisi ollut vanhempaa väkeä mukana niin olisin palauttanut joka ikisen annoksen keittiöön ja ottanut rahat. Mutta ikäihmisten tähden yritin pitää yllä "tunnelmaa" vaikka kyllä se lätistyi pakostakin.

        Tilanne oli kaikilla sama, oltiin vielä terassilla, aurinko paistoi ja hyttyset herkutteli ihan kyllikseen.


      • miksi ei unnukkaan silak
        jokaiselle jotakin kirjoitti:

        Minä olen ainakin ymmärtänyt, että tämä Unnukka ja Leppävirralla se Konnustupa (muikkuravintola) on ns. saman perheen yrityksiä molemmat. Siellähän saa sitten niitä muikkuja. Kaikille vaihtoehtoja :) Sekin hienolla paikalla.

        Unnukalla ja konnustuvalla onkin se yksi ero ja se on sijainti. Unnukka on valtatien varrella ja on siten helpommin saavutettavissa.


      • tyytyväinen asiakas
        Karsea kokemus kirjoitti:

        Viime kesänä kävimme Konnustuvalla syömässä sukulaisten kanssa. Saimme odottaa puolitoistatuntia ensimmäisiä annoksia. Siitä sitten ekat söivät jo omansa, lopuille kahdelle annokset tuli sitten myöhemmin.
        Se siitä yhdessä syömisestä.

        Annokset olivat surkean pieniä ja valmiiksi kylmiä ja kalliita. Oli kuulemma vain yksi kokki töissä toinen oli sairastunut. Ruokaa odottavia oli paljon muissakin pöydissä.

        Kyllä siinä tunnelma laski miinuksen puolelle ja pahasti. Ei tulisi mieleenkään mennä enää uudestaan kokeilemaan onneaan, ja päästä rahoistaan.

        Jos ei meillä olisi ollut vanhempaa väkeä mukana niin olisin palauttanut joka ikisen annoksen keittiöön ja ottanut rahat. Mutta ikäihmisten tähden yritin pitää yllä "tunnelmaa" vaikka kyllä se lätistyi pakostakin.

        Tilanne oli kaikilla sama, oltiin vielä terassilla, aurinko paistoi ja hyttyset herkutteli ihan kyllikseen.

        Konnuksella hienot puitteet...Ehkä teidän aikaan sattui ruuhka- aika ja huono tuuri, jolloin ruuat viipyi. Itselläni on toisenlaisia kokemuksia tältä kesältä. henkilökunta vaihtunut?Hyvä palvelu...


    • kehitysidea

      Muutenkin kauhean rumia työntekijöitä siellä! Ottaisivat jotain malleja töihin, ni olis silmänruokaa! ja vaikka iltamia "yläosattomissa" sitten!

      • onko savossa

        Rumat työntekijät joku vähimmäisvaatimus? Varkauden ketjussa valitetaan ku zonessa on vaan rumia töissä... pitääkö lähtee kuopioon?


    • Suuri Ihmetys

      Kävimme 2 kertaa viime kesänä illalla, veneellä, tämän ravintolan ovea kolkuttamassa. Tulimme kaukaa ja ällistyimme että se oli jo kiinni. Oli sinne muitakin menijöitä, näköjään ei kiinnosta tehdä bisnestä???
      Että pitääkö veneilijöiden ottaa noin hienoon rantaan omat eväät mukaan?

      • Oma eväät

        Jos olet niin Uuno ettet kerralla ymmärrä ettei sinulle ovet aukea niin mitä sinne uudelleen soutelet sillä venhollasi.

        Mahtaa olla rakot kämmenissä ja koputtelusta rystyset verillä !


    • 10+10

      Taisi olla Hackman/Iittala-liikkeen kassaneidillä huono päivä maanantaina, kun hän ei ostoksia maksaessani vastannut "hei" -tervehdykseen alussa eikä lopussa.

    • Asiakaspalvelussa

      Kassaneiti on siis valinnut väärän alan..

    • olispa jollekkin

      Oi niitä aikoja kun Unnukka todellakin oli MATKILUKESKUS UNNUKKA.Tais loppua vuoteen 99 sekin homma. Ennan siellä kävi ihmisiä linja-auto lasteittain. Ja jos kyseessä on matkailukeskus mielestäni siihen ei kuulu mikään Koti-pizza yritys vaan hyvä kahvila ja ehkä ruokaakin mutta ei mitään gourmeeta vaan perus settiä joita ihmiset eteleästä tulevat haluavat esim.muikut ym.itseleivotut kahvileivät,runsas salaattipöytä ym. Olen nyt kerran käynyt joku aika sitten ja sehän on pelkkää sekasotkua,eikös siellä le joku vaateliikekkin..hohhoh...

    • Leppävirta nuosuun

      Rakentakaa Gukenhaim jo keralla, toreja on aivan liikaa !

      Sinne teidän oma tuksutin pr; neidoksi niin riittää julkisuutta yhden kylän tarpeisiin.

    • jukka.

      miten unnukka nykyään vetää ihmisiä?

    • ohiajava

      Noh olihan kokemus kävin 7.10 2015 kahvilla tässä kyseisessä mestassa kahvikupissa huulipunaa sekä ne vähäset kahvileivät kuppasen näköisiä että jäi kyllä ostamatta kauhee mesta. Harmi kun muutoinen olisi kiva paikka käydä aina ohi ajaessa.

    • Nunnukkasentään

      Oikeista epäkohdista ja kehitysideoista kannattaa antaa palautetta suoraan yrittäjälle, jos on fiksu, ottaa kyllä opiksi rakentavasta kritiikistä. Jos ei ole niin fiksu, liike joutaa mennä nurin. Suomessa on hyvät ja tuoreet raaka-aineet, joista saa vaikka mitä, jos mielikuvitusta ja taitoa riittää. Ja eiköhän asiakaspalvelijoillekin voi opettaa suht helposti perustaitoja, jos ei oppimishaluja riitä, vaihdetaan työntekijää.

    • 216

      vuonna 2013 tullessanii Leppävirralle , kiinnitin heti huomiota unnukkaan. Ajattelin ja silmissä jo visio , että pihapiiriä pitäsi tehdä houkuttelevammaksi. Päätietä kun ajoi isot kylkit ja puut edessä . Siis ei mitään miksi haluaisin poiketa unnukassa vaikka hetken mielijohteesta. No kävin minä kahvillakin , ei houkuttele kahvila menemään uudestaan. Mitä ihmettä ? - miksi tuota mainoistetaan " tule unnukkaan , tule unnukkaan. No siksipä juuri kun kävijät ovat vähissä.

      • pallityeä

        Tule Unnukkaan katso ja totea miten kaikki nukkuukaan ,selvää runosuonta pukkaa .....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe