Selibaattisi aiheuttaa vihaa

MIehet opiskelevat

Se luo epätoivoa ja itkuisuutta, mutta voisiko tietokone olla siihen hyvä ratkaisu. Jos selibaatti vasta auttaa ihmistä tuntemaan yksinäisyyttä, voi olla kymys unien näkökulmasta, myös muille ihmisille. Unettomuuden aiheuttaa esteettisesti steriilin luomisen tila, johon selibaatti vaikuttaa positiivisesti, luoden unelle mahdollisen tilan, mielikuvituksena saakka. Se on ajallinen jaksollinen järjestelmä, aivan kuten joku selibaattikin voi olla, ei elämäntapana, vaan vain erillisenä kokemuksena. Selibaatti on itselleni elämäntapa, koska kuulun jaksollisen järjestelmän uni ja ajallisuus piiriin.
Muutoksen täytyy olla impulsiivisuudesta kehänä luotu tasapainoisuus.
Ulkopuolinen: Koska teillä täytyy koko ajan säilyä impulsiivisuus kehänä tasapainoisuutena kehossa.
Miksi esim. kristityt eivät innostu tästä aiheesta?
Selibaattini on siis aiheuttanut suuria ja voimakkaita yksinäisyyden tunteita. Miten ne voisivat olla voimavarasi, ja miten voisit näin tuntea itsesi täydelliseksi, sosiaalisen kanssakäymisen osilta, vain täydeliseen sosiaalisen vuorovaikutuksen edellytyksiä mm. ympäristön hyvinvointiin käyttäen?
"Yhteiskunnallinen viestijä..." Tämä on ihan uusi tilanne, jossa ydinperheen tasapainoton vuorovaikutus tulee voimakkaasti huomioituna esiin, ja sisimmällisen läheisyyden merkitys, olemassaolevana ja ympäristönä on tärkeä. Terveytemme säilymiseksi on huomattava että geometrian muoto kolmio, tarkoittaa juuri sisimmällistä läheisyyttä, jonka perusta on ajattelulaatikosto sekä seksuaalisuus, kuten yleis-sivistyksenkin. Myös geometrian muoto älyllisyydestä on tärkeä, ja se tarkoittaa yksityis-elämän kunnioittamista ja on mallina neliö, kuten tunne-aukosto ja yksityisyyden voima, kuten selibaatissa ja ulkoisten avioliittojen muodossa*. Tämä on mallina tärkeä välinpitämättömyyden ja välittömyyden seurauksena, etovan inhonne ja osoittamisen sijaan, koska olette omaksuneet jonkinlaisen asettautumattoman ja asteuttamattoman kristillisyyden, ja olemalla näin luomatta hyvinvoinnille perustaa.
Neliö on älyllisyys, jonka tilaa tavoitellaan aina joka kerta selibaatilla, ja tarkoittaa näin aina pelkästään ulkoista kauneutta, ilman vihaa tai järjestysluvuttomuutta, vain inhimillisyyden, empatian ja loogisuuden avulla, myös muille ihmisille.

2

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oskilloskooppi - 82

      Yksinäisyyden tunne yli-korostuneena. Mahtaakohan kysymys olla a-klinikan virheellisestä toiminnasta, tunteilla ja toiminnallisuudella? Selibaatin ei ole todettu tuhoavan aivosoluja seksi-addiktion ominaisuuksia perus-pilarina käyttämällä, vaikka se voisi olla hyvinkin pitkä, ja kristityllä valtion kirkon työntekijällä, ihan koko elämän mittainen.
      Selibaatin ei tulisi aiheuttaa vahingoittamisen halua, suoraa väkivaltaa, josta ihminen saisi palvonnallisesti ammentaa voima-varansa, täysin vapaana esim. maskuliinisuuden luomisesta, ja turvallisen ympäristön rakentamisesta. Sellaista uskontoa ei tule olla, ja kristillisyyskin perustuu yhteiselämään, hyvinvoinnin ympäristönä. Vauvakin määrittelee sukpuolta selibaatin avulla, ensin huomattuaan, voimattomuuden ja esteettisesti steriilin tilan, joka on vain aukko, muotona suunnikas, naisen sukupuolessa näkyen ja naisten keskinäistä toimintaan, naiseutta haitaten. Hän, vauva käyttää näin ympäristöään, ja on siten huolissaan myös muiden ihmisten tulevaisuudesta, ja omasta turvallisuudestansa, osana yhteiskuntaa, ja hyvinvointinsa tukemaa ympäristöä. Aina hänelle ei ole edes ydinperheen ulkopuolista ihmistä, ulkopuolisuutta, joka auttaisi häntä selviämään päivittäin normaaliin arkeen ja siten rytmiin päivään ja yöhön, omaan mielikuvitukseensa, jolla on valtavat voimavarat rakentavana yhteiskunnan perus-pilarina.
      Seksuaalisuuden vapautumisen, naiseuden, tulee näkyvä ja saada kuulua, sekä sille tulee antaa arvoa, myös onnistumisen elämyksellisyyden ympäristön tuottajana. Se tulee tukea arvonamme, mutta vain sadistisuudetta, kuten esim. diakonia-toimitta, seksuaalisuutena, jonka ilo ja jännitys, ovat yksinkertaisesti, yksityisyys ja tunteet. Seksuaalisuutta on vahvistettava naiseutena ja aivan pelotta, väkivallattomuutena, ja näin antaa itsensä loistaa onnistumisen elämysten ympäristön luojana, tuottamatta ahdistumalla ja osoittelemalla vahinkoa ja absudia surua, vihaa ja aggressiota, esim. laiminlyömällä ulkonäköpiirre-vammojen aiheuttamisella, vain turvattomalla omalla persoonallisuudellaan.
      - "Kun meillä on kaikilla yli-oppilailla tämä ongelma taas...."
      - Ai jaa? kyselin. Että koulunsa keskeyttäneetkö töihin?
      Parhaiten tähän sopii kyllä tyttö-vauva, joka rakentelee näin todellisuuden, omassa miljöössään, ja on aidosti samalla toimintansa avulla, huolissaan epätodellisuuden ympäristön rakentumisesta, ja sen arvoista, yhteiskuntanamme.
      - Oletko tietoinen eräästä nimestä ympäristössäsi ja sen aiheuttamasta virheestä? kyselivät jo poliisitkin.
      - En ole ollut aiemmin, olen vain huomannut nimen suuren määrän. Eikä assosiaation laukaiseminen siten ole virhe, myöskään ympäristön lukemiselle, kuten jotkut kristityt ovat väittäneet. Ilmeisesti suurinta vahinkoa aiheuttaa hysterian laukaiseminen osoittavilla mielipiteillä, tämä on suurinta vihaa, väkivaltaista raivoa, joka on pinnallisuudesta johtuen näkymätöntä, ja vaikeasti hillittävää, myös tuhoisuutensa osalta. Ihmisen ääntä, joka on tarkoitettu tutuksi ja turvalliseksi ei tule sillä tavoin käyttää, vain aggressiota aiheuttamaan. Lahkoihin ohjaamisella on hirvittävän suuri merkitys, mutta tämä on tärkeä voimavara valitettavasti lapselle, turvallisuushakuisena, tulevaisuuden muodostamiseksi hyvinvoinnille, inhimillisyyteen perustuen, ja näin ulkopuolisen ja ulkoisen, myös samanaikaisesti huomioiden, sekä empatian että läheisyydentunteen osalta. Pelkkä viha ja raivo, inhimillittömyys eivät ole selibaattia, ja siksi on tärkeää mielestäni osana naiseutta havaita tällaista läheisyydentunnottmuutta, kuten vain osoittamista käyttöshäiriönä voi seurailla, ihan itsekin. Se on tärkeä osa-alue naiseutta ja seksuaalisuutta, yksityis-elämän näkö-kohtana. Kiintymys-suhteen valmistama alkuperä tasapainolle, sisimmälliselle läheisyydelle ja turvallisuudentunteelle, on tärkeää säilyttää älyllisyyden näkökulmista, myös selibaatin aikana.

    • Kujasta kuntoon

      "You're think you are something special....."
      Limb Bizkit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1147
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1022
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      887
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe