Mitä kian takuu kattaa?

ostakaa ja nauttikaa

No, minäpä kerron. Ei yhtään mitään. Jos kärry joudutaan hinaamaan korjaamolle, niin joudut maksamaan korjauksen itse. Oli vika mikä hyvänsä. Siinä teille takuuta.

11

6618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sportage48@

      Pikku provopetteri voi perustella väitteensä miten hinaus vaikuttaa takuuseen?

    • Sepi_

      Taisipa pojalla loppua "sen saksalaisen" 2v takuu juuri viikko sitten ja totuus selkisi mielessä, kun laskun eräpäivä tuli eteen.

      • Provot on provoja

        Minullepa Delta antoi kaupan yhteydessä käyttöturvan, eli jos vikaa tulee, hinataan ilmaiseksi korjaamolle. Ja matkan jatkumisesta huolehditaan. Ja sijaisauton saa, jos ei saa heti korjattua. Tietysti on normaali 7 vuoden takuu myös.

        Enkä minä mikään premiumasiakas ole Deltalle. Ihan vakiolappuja ne olivat, mitä minäkin sain. Mielestäni takuuta ja muuta turvaa on niin paljon, ettei Suomessa saa enempää kuin jollekin Maybachille. Mutta joku on silti sitä mieltä, että vähänpä on takuuta...


    • Oppia ikä kaikki

      Ikävä kyllä, minäkin jouduin huomaamaan Kian takuun olemattomuuden.
      Deltan ajatus näyttää olevan, että jos takuukorjauksessa ilmenee jotain takuuseen kuulumatonta (Deltan tulkinnan mukaan) niin koko korjaus onkin laskutettavaa!
      Ja asiaahan ei mitenkään perustella (vaikeaa se olisikin), vaan "minkä laskutin sen laskutin". Toisin sanoen, Delta Auto hyväksyy, että sillä on vain hyviä/nöyriä asiakkaita tai sitten entisiä. Ei ehkä kovin pitkäjänteinen liikeidea.
      Tietenkin takuukorjaukset saa sitten oikeuden päätöksillä, mutta käräjöinti tulee kyllä Deltalle hintoihinsa ja se on sitten maksatettava kaikilla asiakkailla, turha siis äimistellä huimia huoltohintoja.

      • ajan päivin ajan öin

        Olen saanut käytettynä ostettuun Ceediini takatukivarret takuuseen. Myös tehtaalla maalauksen aiheuttama maadoistusvika ( esti käynnistyksen kerran) hoidettiin takuuna ja sain tilalle veloituksetta kulkineen huollon ajaksi samoin tein. Vikaselite:Maalia oli maadoitusruuvin reiässä ja hapettuma hoiti loput. Nyt autolla on ajettu 130 000 km ja polttimonvaihdot ovat olleet ainoita kohdalle osuneita vikoja. Se on vaan suomalaisen vaikea päästä ennakkoluuloistaan.


    • silti tyytyväinen

      Otin Rioon huolenpitosopimuksen joten jos ei mene takuuseen niin sitten normaalin kulumisen kautta tuon sopimuksen piikkiin.Takuu rumba alkoi kun autolla oli ajettu 400km, lasinpesunesteen ruikkiminen aiheuttaa satunnaisesti nykäisyn ja nopeusmittari ja kierroslukumittari elävät hieman omaa elämää. Moottorinohjain aiheuttaa kuulemma tämän ja tänään laitettiin uusi, auton sanottiin olevan kunnossa mutta niin vain samat viat jatkuvat vielä. Huomenna uudestaan yhteys korjaamolle ja uusi yritys, vituttaa kun ohjaimen odotukseen ajan saamiseen meni 5 viikkoa ja nyt uusi rumba edessä.
      Onneksi on takuu, edellistä autoa kun piti alkaa korjaamaan ja pajalla sanottiin että nyt on kunnossa niin siitä aiheutui 1500€ lasku. "auto on kunnossa" kertoja kertyi melko monta, se on hienoa kun voi asiakkaan piikkiin vaihtaa jatkuvasti uusia osia ja sanoa vain että eikö se vika ollutkaan siinä, korjaamoakin on hiukan huono vaihtaa siinä vaiheessa kun toisessa firmassa alottaisivat tutkimisen kuitenkin alusta vaikka kuinka sanoisi että mitä on jo käyty läpi.

    • näin kerrottu

      Takuu kattaa kaikki puskurista puskuriin,pois luettuna renkaat,akku,joilla on oma takuu,sekä jarrupalat ja kytkinpinta.

    • Oppia ikä kaikki

      Lohdullista lukea, että Kia-autoihin on takuukorjauksiakin saatu. Liekö erilaiset käytännöt sitten korjaamo- tai peräti asentajakohtaisia.
      Oma huono kokemukseni on Deltan Herttoniemen toimipisteestä, kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia tästä nimenomaisesta pisteestä.

    • Rakkikoira.

      Aloittaja ei jaksa muuta kuin haukkua, sitä varten meillä on rakkikoira,
      vai
      jaksatko kertoa syyn hinaukselle, et varmaankaan.

    • Anonyymi

      Ostettiin myöskin muutaman vuoden vanha kia käytettynä ja kun kysyin takuukorjauksia muutamaan juttuun niin ei korvata vaikka selvästi kuuluisi takuuseen. Kyllä ärsyttää!

      • Anonyymi

        Kiitos tarkasta ja perusteellisesta kertomuksesta tähän lähes uuteen ketjuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3056
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1451
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1189
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1157
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1147
    Aihe