Barbaarimaa

länsimainen

Ei koskaan intiaan!

20

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin on!!! Ei koskaan!!!

      • hirviöitä

        Ei todellakaan koskaan enää Intiaan.


    • hohhoijaa

      Menkää Kanariasaarelle Lassen Baariin lomaileen 2 viikoksi

      • mahemoewx

        Mene sä vaan rauhassa Intiaan raiskattavaksi jos siltä tuntuu. Me nuorina naisina emme halua likaisten intialaisten meitä raiskaavan, kyllä niitä fiksumpiakin paikkoja on olemassa kuin kehitysmaa Intia.


    • intia mielessäin

      Jos tuo on asenteenne, niin on todellakin parempi pysyä pois Intiasta.

      • mahemoewx

        Ollaan käyty Intiassa useampia kertoja, mutta nyt vaan tökkäsi pahasti. Pysymme kyllä pois sieltä, maailmahan on täynnä mielenkiintoisia matkakohteita.


      • Ugandassa on mukavaa
        mahemoewx kirjoitti:

        Ollaan käyty Intiassa useampia kertoja, mutta nyt vaan tökkäsi pahasti. Pysymme kyllä pois sieltä, maailmahan on täynnä mielenkiintoisia matkakohteita.

        Useampia kertoja Intiassa vaiko vaan pelkästään Goalla? Vaan eihän tuonne ole pakko mennä, onhan niitä muitakin mielenkiintoisia paikkoja, vaikkapa Afrikassa.


      • Gambia odottaa
        mahemoewx kirjoitti:

        Ollaan käyty Intiassa useampia kertoja, mutta nyt vaan tökkäsi pahasti. Pysymme kyllä pois sieltä, maailmahan on täynnä mielenkiintoisia matkakohteita.

        Gambia on teidän paikka, menkää sinne.


    • Intia on sivistynyt

      ..maa enempi kuin joku muu muka "sivistysmaa". Väestöä miljardi ja silti moni asia toimii yllättävän hyvin. Tosin 500miljoonaa vetää vaan riisiä ja daalia, elää melkoisessa köyhyydessä, mutta koulutusta on tarjolla ja terveyden huoltoa.

      Niitä barbaarimaita kyllä löytyy lähempää!

    • Länsimaissahan

      ei tunnetusti raiskauksia tapahdu lainkaan ;) Eikä täällä esiinny muutakaan rikollisuutta! Tänne ei edes yltäneet Tsernobylin ydinvoimalaonnettumuuden saasteet suostuisien tuulien takia! Täällä me eletään kuin herran kukkarossa, kaukana kaikesta maailman pahuudesta.

      Herää, pahvi!

    • soomi5

      Parempi niin ;pysyttele ihmeessä vain kotomaassa ja rupea vaikka laskeskelemaan perheväkivalta-tapauksia katajaisen kansamme parissa.

    • joukkopsykoosi?

      http://yle.fi/uutiset/intiassa_taas_uusi_lapsen_sieppaus_ja_raiskaus_-_aiemmassa_tapauksessa_uusi_pidatys/6590080

      Taas lapsi raiskattu ja kidutettu.
      Miksi noi raiskaukset on nyt räjähdysmäisesti kasvaneet Intiassa. Pakkohan siinä on jotain olla takana?? Ei tuollaista raakuutta täällä ole noin jokapäiväisenä vaikka kuinka haluaisi puolustella Intiaa.
      Mitä siellä on tapahtunut, että noi kaikki psykopaatit on yht'äkkiä ryhtyneet toteuttamaan likaisia fantasioitaan ja raiskailevat päivittäin jopa pikkulapsia ja päälle vielä rääkkäävät ja jättävät kuolemaan.
      Kaikkialla vaan kirjoitellaan kun uusia järkyttäviä tapauksia tulee esiin koko ajan, mutta missään ei mietitä mikä voi olla syynä tälläiseen joukkopsykoosiin.

      • Intia suuri maa

      • Intiassa talvet

        Uskon että Intiassa on raiskattu naisia ja lapsia. Vasta nyt rikokset tuodaan julkisuuteen ja se on HYVÄ asia. Rikolliset jäävät kiinni ja rangaiustaan. Intia ei ole sen väkivaltaisempi maa kuin muutkaan. Siellä vaan on väkeä aivan järjettömästi.


    • aniiaa

      Samaa mieltä edellisen kanssa. On varmasti totta, että tällaisia kamaluuksia on tapahtunut aiemminkin, enkä usko, että määrä on kasvanut. Mediaa on vain alkanut kiinnostaa asia sen joulukuisen murharaiskauksen jälkeen.

      Uskon senkin, että Intiassa naisen asema on paikoin todella huono. Mutta niin on monessa muussakin paikassa, eikä boikotointi kyllä auta asiaa mitenkään. Itse en ole Intiassa kokenut minkäänlaista väkivallan uhkaa, mutta toki naisten epätasa-arvoisen aseman huomaa.

      On hyvä, että media kirjoittaa ongelmista. Minusta on myös erittäin upeaa, että tavalliset intialaiset itse ovat tarttuneet ongelmaan isosti mielenosoituksilla ja kampanjoilla. Eipä täällä Suomessa ole juuri nähty mielenosoituksia naisten aseman parantamiseksi viime aikoina.

      • niin mutt

        Mutta kyllä noista uutisoinneissa oli maininta myös siitä, että raiskausten määrä on lähivuosina räjähdysmäisesti kasvanut Intiassa. Jostain sekin kertoo.

        Kaikkiallahan naisia ja lapsia raiskaillaan jatkuvasti, se on ilmeisesti jokin luonnon laki joillekin miehelle, mutta jos raiskaukset yht'äkkiä räjähdysmäisesti lisääntyy niin syitä olisi syytä tutkia tarkemminkin.


    • 80% raiskaajista

      Suomessa on Intialaisen näköisiä, mistähän tämä johtuu ? etenkin järkyttää joukko sellaiset, en koskaan ole kuullut että joukko kiimaisia alkuperäisiä Suomalaisia perheenisiä olisi joukolla hyökännyt naisen tai lapsen kimppuun.

    • Indian women

      Hyvä vaan että joku matkustaa muualle kuin Intiaan. Siellä useampaan kertaan käyneenä; ainoa ikävä puoli on ollut joskus liialliset turistimäärät!!

    • murhaajien mekka

      Nelivuotias raiskattu kuoli intiassa.
      En muista milloin suomessa olisi lapsia raiskattu kuoliaiksi.
      Mikä intiassa on vialla nykyään???

      En menisi sinne mistään hinnasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe