VIHREÄ OKSENNUS

yhteiskunnansyöpä

Nämä vihreät on yhteiskunnan pahin SYÖPÄ. He ovat jatkaneet sitä taistolais- stalinistista linjaa jota ovat takin kääntöjen jälkeen tällä vihreä aate linjalla jatkaneet. Roskajoukkoa, sosialisoivat ihmisiltä naturan nimissä omaisuuksia joiden arvo on monin verroin suurempi mitä sotakorvauksilla maksettiin. Jos kammattas tiheemmällä kammalla näitä "hautaloita ja sassija" esiin niin veikkaampa että oikeusistuimet ruuhkautuisivat. Eikös tämä "joku hauta " ollut niitä huumeen käyttäjiä ja löytyyhän sieltä monia muitakin rikollisia ja assosialisia tyyppejä, että olis ns. lakaisun paikka omissa riveissä. Jos olisin tiktaattori kohtelisin näitä vihreitä kovalla kädellä.

4

59

  Vastaukset

  • Pitää paikkansa.Nyt Hautalan ylimielisyys veronkiertoasiassa ärsyttää.Jos kaikki rikokset kuitattaisiin pelkillä anteeksipyynnöillä, niin rikollisuus lisääntyisi huimasti.Tämäkö on heillä tavoitteena?

  • toivottavasti tuo selkärangaton vihreä osaa itse erota koko puljusta ja mennä vaikka jonnekki siltojen alle, onhan kesä vastassa. Hyenaa oksentakoon vihreän oksennuksen tuommosen jalalle

  • "VIHREÄ LIITTO ON ALKUJAAN SAKSALAISEN >DIE GRÜNE" INNOITTAMANA SYNTYNYT KOMMUNISTIEN NK. HAALARIHOUSUKOMMUNISMIIN KYLLÄSTYNEIDEN ÄÄRIVASEMMISTOLAISTEN YHTEEN LIITTYMÄ.
   Saksan "die grüne" sai alkunsa DDR:stä.
   DDR hallitus masinoi Länsi-saksan kommunisteja perustamaan em. puolueen SEKOITTAMAAN LÄNSI-SAKSAN POLIITTISTA KENTTÄÄ....EI MUUTA.
   Hieman aiemmin oli tuomittu Andreas Bader ja Ulrike Meinhof vankilaan kommunistisesta terrori toimista. Jokainen muista kommunistisen RAF toiminnan Länsi- Saksassa aikoinaan.
   Tarvittiin uusi "konsepti" ja se oli VIHERÄT>>>Die Grüne".

  • oksentaako hyena tänään?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4680
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3010
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1930
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   80
   1448
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   985