update suomeksi

update suomeksi

pöytäkoneellani ( vista ohjelma ) oli aiemmin update suomeksi ja kun update päivitti uuden version ( joskus marraskuussa ) niin kieli on muuttunut englanniksi , koska kielitaitoni on huono niin onko kenelläkään tietoa miten kielen saisi takaisin suomeksi . Aina päivitysten ja ilmoitusten kanssa on hankaluuksia kun saa sanakirjan kanssa selvittää .
Muistelen että joku kyseli samaa asiaa ja ilmoitti saaneensa muutettua kielen takaisin suomeksi ?????

9

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • http://keskustelu.suomi24.fi/node/10883517

      Eli ongelmaan ei taida olla muuta ratkaisua kuin Windowsin uudelleen asennus. Voit toki yrittää palauttaa koneen palautuspisteiden avulla siihen aikaan jolloin et vielä ollut asentanut sitä päivitystä.

      • update suomeksi

        Sitä vähän pelkäsinkin että ainoastaan windowsin uudelleen asennus auttaa ja palauttaa en halua marraskuulle koska eikös silloin katoa esim. tehdyt päivitykset ?
        Salaa toivoin että olisi joku ihme konsti jolla kielen saisi takaisin suomeksi . Koneen ohjelmat on asentanut ystäväni koska sain hänen vanhan koneensa kun hän osti uuden ja hän oli tyhjentänyt koneen ja sitten asenti kaikki tarvittavat suojaohjelmat ynnä muut . Jos asennan windowsin uudelleen niin kaikki päivitys ja turvasuojaukset pitäisi ilmeisesti tehdä uudestaan ???? ja siihen ei taida taitoni riittää . Miksi update oli aluksi suomeksi ja päivityksen jälkeen muuttui englanniksi . Itse en tehnyt tuota päivitystä vaan se tuli automaattisesti koneelle .
        Pitää ilmeisesti tyytyä sitten engannin kieliseen versioon , on vain hankalaa kun kaikki updaten tekstit ovat englanniksi .


    • Windowsin uudelleen asennus poistaa kaikki ohjelmat ja tiedostot. Ohjelmien uudelleen asennus on aika helppoa. Ensin vaan otat muistiin tärkeiden ohjelmien nimet ja kun Windows on uudelleen asennettu niin asennat ne ohjelmat. Virustorjunta tulee automaattisesti Windows Updaten mukana (MSE) mikäli koneella ei ole muita virustorjunta ohjelmia.

      • update suomeksi

        Pitäisikö olla se levyke ( cd ) jolla windows asennetaan ? Mistä nuo tärkeiden ohjelmien nimet löytyvät ja mistä ne sitten asennetaan takaisin , jo ajatus hirvittää kun tieto taito jää netissä surffailuun ja jo pienemmätkin jutut saa minut hermoraunioksi ! Koneella on update mutta esim. noita ohjelmia on valtavasti ( esim, adobet , torrent, framefork, security ja tuolta ohjelmat ja toiminnot osiossa on varmaan 30 eri ohjelmaa ) pitääkö nuo kaikki sitten asentaa uudelleen ? huomaatte varmaan että olen aika tumpelo


    • vapunen

      Pitäisi mutta koneessa voi olla myös sisäinen palautusosion. Tämän voi tarkistaa resurssihallinnasta tietokone kohdasta. Jos siellä on toinen osio ja siinä lukee Recovery niin silloin Windowsin voi asentaa ilman levyä.

      Omien ohjelmien nimet löytyy työpöydältä. ( Siis ne ohjelmat, joita käytät)

      Mutta jos ymmärrät sen verran englantia että osaat tarkistaa päivitykset Windows updatesta niin uudelleen asennusta ei kannata tehdä.

      Muista myös pitää Windows sekä kaikki ohjelmat aina ajantasalla. Eli kannattaa tarkistaa ohjelmien päivitykset tällä ohjelmalla: http://filehippo.com/updatechecker/

      • update suomeksi

        Eikö windows sitten itse asenna uusimpia ohjelma versioita ja päivityksiä ? Update on asennettu päivittämään automaattisesti ja useimmat päivitykset tulevatkin koneelle automaattisesti mutta joitakin joutuu asentamaan manuaalisesti updaten kautta esim. vistan viimeinen tietoturva päivitys ei asentunut itsestään vaan monen erehdyksen kautta sain sen asentumaan .
        Sanakirjan kanssa sitten olen tulkannut noita ilmoitustekstejä ja päivitys neuvoja !!!!


    • Ohjelmiin se ei asenna päivityksiä ellei kyseessä ole Microsoftin tekemä ohjelma. Ja aina automaattinen päivitys ei välttämättä asenna kaikkia päivityksiä.

    • update suomeksi

      Tuo ohjelmien päivitys tarkistus ohjelma on sitten tietysti englannin kielinen joten paljon en siitä ymmärtänyt . Updateen tulee joitakin päivitys ehdotuksia joista puuttuu se ruksi ohjelman kohdasta ja välillä sellainen ohjelma ei päivity ja välillä kone tekee päivityksen automaattisesti ?

    • Silloin tuo ohjelma kannattaa unohtaa ja päivittää koneen ohjelmat manuaalisesti niiden valmistajien sivuilta.

      Kannattaa kokeilla päivittää vaikkapa muutama päivitys kerrallaan updatesta,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe