Koira huijareita liikenteessä!

Kultahippu

Haluan varoittaa tästä ihmisiä, koska tiedän joidenkin ihmisten menneen tähän huijjiin.

Löysin netistä aivan ihania siperianhuskyn pentuja koira24 ja pistin viestiä sähköpostiosoitteeseen, että olisin kiinnostunut. Vastaus tulikin pian, joka oli kirjoitettu huonolla suomella, missä kiitettiin yhteydenotosta ja kerrottiin pennuista ja että olisi urospentu nimeltään Kaka ja naaraspentu nimeltään Tania. Mukana tuli myös muutama kuva pennuista. Pennut istuivat lattialla ja pentujen takana oli joku riepu (joku kangas). Myöhemmin löysin netistä samanlaisia kuvia eri pennun ja eri rievun kanssa (lattia oli sama). Minulle kerrottiin myös, että jokainen pentu tulee maksamaan sinulle 200e.
Vastasin viestiin, koska voisin tulla katsomaan pentuja ja valitsemaan omani.
Vastauksena sain, että pennut asuvat Espanjassa ja hän lähettää ne minulle ja kysyttiin monta kertaa, kummasta sukupuolesta olen kiinnostunut, vastasin olevani kiinnostunut urospennusta.
Vastauksena sain, että minun täytyy lähettää 200e, jonka jälkeen hän menee lentokentälle ja lähettää koira sinulle suoraan kotiin, että minun ei tarvitse muuta kun jäädä kotiin ja odottaa, koska liikennepalvelu tarjoaa kotiinkuljetuksen (ja matka kestäisi 1h45min). Koiran nimikin oli tähän viestiin muuttunut Danyksi. Ja pennun mukana tulee eläinlääkärin paperit ja leluja sekä tietoja koirasta. Hän kertoi osoitteensa ja asuvansa Barcelonassa. Viestissä kysyttiin myös yhteystietoja ja osoitteita sekä lähintä lentokenttää. Liitteenä oli myös henkilöllisyystodistus!
Otimme sitten yhteyttä ihmiseen (koska homma haiskahti ja pahasti) joka varmasti tietää näistä koira ja lähetys asioista. Lähetimme saapuneet sähköpostit henkkareineen kuvineen kaikkineen tälle ja hän sanoi, että lähetys Barcelonasta suomeen kotiinkuljetuksena maksaisi helvetisti ja kestäisi 3-4tuntia, eikä todellakaan 1h45min paitsi jos se pentu kuljetettaisiin suihkukoneella, eikä koiraa lähetetä yleensä yksin ilman saattajaa, henkilöllisyys todistus oli väärennetty ja teksti ja kuva oli liitetty vanhentuneelle Espanjan henkilöllisyystodistus pohjalle. Kyseisiä koiria ei varmasti ole edes olemassa. Ja huijjaajat eivät todennäköisesti ole edes peräisin Espanjasta, vaan Virosta. Huijaaja toimi nimellä: Gemme Jopez ja Gema:na.
Sähköpostit, maat ja paikkakunnat saattavat vain vaihtua eri huijattaville. Josko huomauttaisin vielä Keltaisen-pörssin Lemmikki myynti sivulta huijauksia koirista, missä ei ole nähtävillä puhelinnumeroa, vain sähköposti ja paikka. Hinta on 200-300 useinmiten 300. Lähetin kokeeksi kyselyä pennuista sähköpostilla ja vastauksen sain huonolla suomella ja teksti oli puoliksi englantia.
Tämä hujjaaminen ja toiminta on syvältä, mutta vielä syvemmältä ovat pentutehtailijat! Varokaa siis vastaavia huijareita, vaikka viestit vaikuttaisivatkin hyvin uskottavilta. Ja herätyskellojen pitäisi alkaa soimaan jos ei pääse paikanpäälle valitsemaan pentua ja näkemään kasvuolosuhteita.

18

2139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retkibanaani

      tiiän ihmisen joka makso pyydetyn hinnan ja koira juuttu tulliin tai tapahtu aina jotain jonka takia piti lähettää lisää rahaa. Koiraa ei näkyny ja rahaa kulu 3000euroo

    • Cava

      Nyt sama ihminen myy koirat24 sivuilla Cavalier King Charlesin Spanieleita. Hinta ilmoituksessa 500euroa, mutta sähköpostissa ilmoitti hinnan olevan 250euroa. Hälyytyskellot soivat jo hinnan kuultuani enkä todellakaan tähän lankaan mennyt. Minulle lähettämässään sähköpostiassa kyseinen ihminen väittää olevansa eläinlääkäri! jopa passista oli kopio, uskoisin kuitenkin sen olevan väärennetty!

    • heratysihmiset

      Muistakaa ihmiset, että halvalla myytävä pentu on yleensä huijausta tai sitten pentutehtailua. Ns. nigerialaishuijaukset ovat yleensä juuri näitä hoono soomi-ilmoituksia joissa pentu (jota tuskin on edes olemassa) lennätetään Suomeen. Pentutehtailussa pentu yleensä myydään auton takakontista tms.

      Kun siis olet ostamassa pentua, VARMISTA pennun lähtöolosuhteet ja pyydä että pääset katsomaan missä pentu asuu, pennun emää ja googleta vaikkapa myyjän tiedot ennen ostamispäätöstä. Uudet pentutehtailijat saattavat olla niinkin fiksuja, että väärentävät eläinlääkäritodistukset ja näyttävät jotain toista koiraa pennun emän sijaan... olkaa siis tarkkoja!

      lisää tietoa www.sey.fi & halpapentu.fi

    • WOOT?

      Hei onko kellään tietoo, että onko tämäkin huijari nimi on Marla Kunkel?

      • Kuulolla

        Ainakin myös satu Halinen nimellä - ilmoituksissa eri nimellä, lähettää sähköpostia osoitteesta : halinen. [email protected]
        esiintyvä nainen "myy" pentuja vähän väliin Nettimarkkina sivustolla. Rotu koiria pilkka hintaan. Oon ilmiantanut näitä ilmoituksia kk sisään about 15 ja on juurikin noita mitä kuljetusmaksuja vastaan.. Eli täyttä huijausta!!!!!

        Myös miikka Ahonen niminen virolais mies trokaa viron tuonti pentuja nää on nimenomaan näitä takakontista kotiinkuljetuksella.. Taattu parvovirus ja pentutehtailu!!!!!!!! Tällä s.posti osoite
        miikka. [email protected]

        ÄLKÄÄ TUKEKO NOITA PENTUTEHTAILIJOITA!!!

        IHMISEN ON OLTAVA TÄYSIN LÄPIMÄTÄ JOS HARRASTAA TUOTA TOIMINTAA, EIKÄ SE LOPU NIIN PITKÄÄN KUN OSTAJIA RIITTÄÄ!!

        (molemmista tehty ilmoitukset, mutta tuskin siihen lopettavat, eli varoitukseksi nämä tiedot jotka on 100%huijareita)


    • kk00pp

      lukekaa www.halpapentu.fi hyvät ihmiset

    • Zero8

      Kiitos varoituksesta!!!!! Näitä ilmoituksia on taas keltaisessa pörsissä!!!!!

    • weu1

      tuhannet kiitokset että kerroit tilanteesta,nimittäin itse sain kyseiseltä myös viestin chihuahua pennusta 200e.nytpä en menekään halpaan,huh!!

    • paula1

      Ja viestejä löytyykin taas keltaisesta pörssistä. Ja meno ihan sama:(

    • Järkeä

      Ihan sama mikä eläin on kyseessä, mutta vaatikaa käydä kasvattajan luona ja tarkistakaa olosuhteet ja kyselkää vanhemmista yms... Suomeen saa liian helposti tuotua ulkomailta (varsinkin Virosta) pimeitä pentuja, jotka sitten myydään täällä kalliimmalla.

      Ja ei kannata ajatella, että tekee pennulle palveluksen "pelastamalla" sen. Sama bisnes jatkuu ja pennulla voi olla vaikka mitä tuliaista, jos edes selviää hengissä.

    • HERÄTYS!!

      Ootte te tyhmiä jos menette oikeasti ostamaan jostain Espanjasta halpiskoiraa ja maksamaan etukäteen vielä :D ja sit oikeasti oletatte että koira ihan itse lentää koneella teidän sylkkyyn? Älyhoi!

    • Jaaaaahhhasss

      Älkää hyvät ihmiset ostako pentuja keltaisesta pörssistä tai netistä ylipäätään! Ostakaa suoraan suomalaisilta kasvattajilta tai matkustakaa ulkomaille ITSE hakemaan pentu. Järkeä saa käyttää.

    • miettikääs nyt

      Netistä voi myyntipalstalta ostaa koiran, ihan suomalaisen kasvattajan koiran,käy kerran tai pari katsomassa, tarkistaa sukutiedot ja koiran taustat.Ja sitten kun näkee olosuhteet joissa koira eleleee, ja sen että koira on el tarkastama, vasta sitten voi ostoa harkita.Ei pelkän kuvan perusteella, tai pelkän lupailun koirasta josta ei ole takeita, että sitä edes on.

    • mimmu2

      Täällä just tuli vastaava viesti tuolta gemme jopezilta...huonolla suomella liirumlaarumia koirasta, hinta 300€, siinä jo tajusin että ihan huijausta, liian halpa koira! kuviakin tuli.

    • Jonte76

      Jälleen tämä "sankari" laittanut ilmoituksen Keltaiseen pörssiin ja viestittelin hänen kanssaan. Tällä kertaa yrittää myydä Berninpaimenkoiran pentuja. Hinta pörssissä 250 euroa ja viesteissään yrittää 450 euron hintaa, kuljetuksineen.

      Edelleen väittää saavansa koiranpennun maahan muutamassa tunnissa ja suoraan kotiosoitteeseen. Tälläinen ei edes EU Suomessa onnistu.

      Onneksi näistä huijareista kirjoitetaan nettiin ja on paljon myös huijarienilmoitussivuja.

      Joku hakkeriryhmä saisi alkaa jäljittämään nämä pellet ja katkoa niiden kaikki yhteydet ja hakkeroida tietokoneet hiljaisiksi.

      Toivottavasti ihmiset alkavat oppimaan että jos tarjous kuulostaa liian hyvältä, se ei yleensä ole totta.

    • Anonyymi

      Ostin Suomesta edellämainitulta huijari Ahoselta mopsin halvalla huoltoasemalta, vuosia jo koira ollut täysin terve ilman mitään ongelmia. Erittäin ihmisrakas ja voi kaikinpuolin hyvin. Ei tullut pervo parvo viruksia. Ollut tarkistettavana useita kertoja eläinlääkärillä rokotuksien yhteydessä. Keuhkot, sydän jne pelaa, purenta ja pää ok.. kroppa kunnossa ja juoksee hulluna pallon perässä ja nukkuu yöt kainalossa.
      Onneksi en ostanut Suomesta superkallista 1600 eurolla vaan edullisesti täysin terveen "feikki" koiran.

      EN suosittele ostamaan kuitenkaan näitä riskikoiria kun kaikille ei käy samanlainen tuuri kuin minulle.

    • Anonyymi

      Onko kellään tietoa susan amari, myy nettimarkkinat sivuilla pentuja esim maltipoon ja hinta 600€
      Onko aito vai feikki, mistä tietää?

      • Anonyymi

        Vaikutti tehtailijalta, en ole varma mutta niin ymmärsin!


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe