Bujinkan Hamina

Fotooja

Bujinkan Dojon opettaja on julkaissut Facebookissa kuvia joihin ei ollut kuvaajan lupaa. Alustavissa keskusteluissa kuulemma myäntänyt teon oikeaksi ja luvannut korvauksen. Korvaussumma on esitetty, ja kuvaaja (minä) on tehnyt asianajo valtakirjan toiselle henkilölle. Yhteyttä on otettu mutta Haminan vetäjä ei ole vastannut siihen, ei puhelimitse eikä soittopyyntöihin. Vaan tehnyt sen asian hoidon erittäin vaikeaksi ja tavoittamismahdollisuuden heikoksi. Bujinkan.fi sivustolla myös Hamina on ainut Dojo missä puuttuu yhteystietolomakkeesta opettajan nimi, tämä näyttää siltä että kyseessä on varsin venkuloiva persoona.

Vastuuta pakeneva, ja haluton hoitamaan asiaa hiljaisuudessa kuntoon. Asiasta avaan pian blogin jossa tuon tämän esille tarkasti, ja totuudenmukaisesti.
Haminan opettajan nimi on Ari Julku, valtakirjan jättämisestä ei ole erikseen säädetty minkäänlaista lakia, eli se on täysin laillista antaa valtakirja asian hoitamiseksi jollekkin, ja silloin sillä on valta olla välimiehenä jos asianomainen katsoo vastapuolen henkilön olevan erityisen hankala, ja haluaa siksi asian hoidettavan muiden tahojen kautta. Syylliselle pitäisi kelvata se että, saa hoidettua asian kuntoon asiamiehen välityksellä, eikä valtakirjan antaminen ole mitenkään laiton tai edes poikkeavaa tavaltaan.

2

174

  Vastaukset

  • Ihmeen paljon säkin jaksat keuhkota ja valtakirjoja raapustella, mutta et kuitenkaan ole itse vaivautunut ottamaan yhteyttä ko. henkilöön. Paljonko aattelit netota tällä? Sun touhu vaikuttaa ilmiselvältä vedätykseltä. Jos olet mielestäsi joutunut rikoksen uhriksi, niin tee rikosilmoitus, äläkä täällä netissä mussuta.

   • Siihen henkilöön on hankala ottaa yhteyttä tai hoitaa mitään. Se rupee heti soittelee asian ulkopuolella oleville tahoille ja yrittää sitä kautta vaikuttaa asioihin. Julkun kanssa asioiminen (silloin kun se ei sitä miellytä) on sama kun aloittaisi sodan. Se on vaikein henkilö mitä ikinä on olemassa, niin mustavalkoinen kuin vaan voi olla.
    Jos tuo olisi vedätys siitä joutuisi vastuuseen, mutta kun se on tosi niin siitä on vaikea tehdä mitään vaatimuksia mihinkään suuntaan. olet ilmeisen tyhmä ihminen itseasiassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12110
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7710