69

toinen väärinpäin

tykkääkö kukaan nainen 69 asennosta? itse miehenä sitä haluaisin mutta vaimo ei ole asiasta innostunut.

12

3951

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mie vaan

      suoraan sanottuna, suuseksi on parempaa kun voi keskittyä joko saamaan tai antamaan sitä. Tykkääkö naisesi muuten saada ja antaa suuseksiä? Jos tykkää, nauti siitä. Onhan se sexy asentona, mutta käytännössä ei läheskään kaikilla toimi.

      • bonnieh

        Täällä nainen samaa mieltä. 69 ei oikeen toimi, kun nuoleminen tekee niin hyvää. Unohdun nauttimaan enkä muista tehdä miehelle mitään. Mielummin siis imut erikseen miehelle.


      • Mie vaan
        bonnieh kirjoitti:

        Täällä nainen samaa mieltä. 69 ei oikeen toimi, kun nuoleminen tekee niin hyvää. Unohdun nauttimaan enkä muista tehdä miehelle mitään. Mielummin siis imut erikseen miehelle.

        Ja näin miehenä suoraan sanottuna pelottaisi antaa naiselle orgsmi samalla kun olis kulli hänen suussaan. Voin kuvitella että silloin ei nainen mieti mahtaako purra vahingossa vai ei :)


      • Kova imu
        Mie vaan kirjoitti:

        Ja näin miehenä suoraan sanottuna pelottaisi antaa naiselle orgsmi samalla kun olis kulli hänen suussaan. Voin kuvitella että silloin ei nainen mieti mahtaako purra vahingossa vai ei :)

        Minun naiseni ei ainakaan pure,imut kyllä kiihtyy,eli hän imee posket lommolla.
        On tosi ihanaa kun joskus laukeamme YHTÄ AIKAA.....naisellani kulli suussa koko ajan,AAAHHHHHH.....


    • tee se kiihkon aikan

      Vaihteluna se on kivaa ja naisen kannalta paras on, kun molemmat kyljellään maaten. Ei väsy itsensä kannatteluun yhdellä kädellä, kun toisella vetelee kalua. Ja naisesi voi olla liian häveliäs tuomaan koko alakertaansa avoimena kasvoillesi.. Kyljellään ei niin avointa.. ;) Itse tykkäisin välillä mies päälläkin, mutta miehellä tähän joku esto. Enkä kyllä usko, että tukehtuisin, kun saan kyllä pään sivuun ja kädetkin toimii.. Saisi paremmin palleja nuolla ja anustaki..ja miehen kieli koskisi paremmin..ehkä nauttii sitten, kun ei itse tarvi työskennellä niin kovin. Vuorotellen siis molemmat kyllä enemmän pääsee nauttimaan.

      Kyllä nuo vaimot on toisinaan niin estoisia, että harmittaa miesten puolesta, kun eivät saa naisiaan innostumaan erilaisista asioista seksin saralla...itsekin vasta avioeron jälken olen taas innostunut seksistä. Ja tuo 69 nyt on tavallisemmasta päästä seksiä... Se eka liitto (?) ei ole paras tilanne kiihottamaan jotenkin..harmi..

    • bii 1

      meillä ainakin vaimo tykkää silloin saa tehdä kummallekin oikein hyvää ja laukeaminen on mahtavaa vaimo ihan vuotaa ihanaa kun se on suussa mies vaan imee paremmin kuin nainen mutta ei moitita molemmat on hyvää

    • pömppis

      On se joskus kivaa, joka kerta ei. Käy esileikkinä, tai pelkkänä suuseksinä. Totta on, että tuntuu paremmalle kun voi pelkästään olla saavana osapuolena, mutta kyllä 69 antaa myös nautintoa tietyllä lailla. eihän sitä ole joka kerta pakko tehdä, silloin tällöin vain. itse suostun vaikken sillä hetkellä välttämättä juuri sitä haluaisikaan, koska tiedän että mies tykkää.
      ei sen ole niin väliä miehenkään mielestä, vaikka miehen nuollessa itse unohtaa mitä on tekemässä ja miehellä sattuu lerpahtaan. aika äkkiä se siitä taas nouseekin sitten. miehelle on kuitenkin kiihottava tilanne, ja joskus voi asioita tehdä toisen mieliksi, ei aina oman edun mukaisesti. jos mies saa ensin, niin sitten joko jatketaan samassa asennossa tai vaihdetaan. Joskus taas käy niin että nainen saa ja sekös miestä vasta innostaakin. Ei seksi saa olla niin totista touhua. hassutteluun pitää olla mahdollisuus.

    • minätääl1

      En tiä miks mutta saan helpommin orgasmin 69ssä kun normaalissa suuseksissä. Tämän takia pidän 69 ja se jotenkin tuntuu myös paremmalta. Tuntuisi varmaan yhtä hyvältä jos vaan itse olisin samassa asennossa saajana. Mutta toisaalta toiselle antaminenkin kiihottaa paljon.

    • Tykkää tykkää

      Kyllä nainenkin 69 tykkää, mutta siinä on se "vaara", että kun itsestä tuntuu hyvältä unohtaa hyvän tekemisen toiselle. Silloin tällöin 69 käy, mutta mieluummin niin, että saa joko keskittyä ottamaan tai antamaan suuhoitoa.

    • antajanainen

      En ole myöskään innostunut 69 asennosta. Vaarana on se, että saatan pistää hampaat kaluun kiinni, kun alan nauttia. Heh!

    • mielikuvitusystäväsi

      tykkään, erityisesti käytän leluja kun typy on päällä. molempiin reikiiin dildot ja kunnon tuplaorgasmi (nuolemalla ja geetä hieromalla). ei väliä vaikkei ite heti laukeekaan, typyltä menee usein pasmat sekaisin jossain vaiheessa:)
      lisäksi olen tykännyt ottaa myös tappia anaaliin samalla.
      tietty yhteislaukeaminen on aika mahtava kokemus

    • ei typy vaan pupu

      Action flick pukkaa ja täysillä. Pääsisit noilla kyvyillä varmaan käsikirjoittajaksi B-luokan pornoon. Joko setä laukes?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe