Onko kokemuksia? Kaksi kalua vaginassa?

Asiasta kiinnostunut

Niin, onko täällä naisilla kokemuksia sellaisesta kolmen kimpasta, että kaksi miestä nai sinua. Ja he ovat sinun sisällä yhtäaikaa emättimessäsi, eli kaksi penistä vaginassasi samaan aikaan ja naivat sinua? Miltä tuntui? Entä miehet jotka kokeneet tämän, miltä teistä tuntui olla naisen sisällä, kun toinen penis samalla hinkkasi tiiviisti kaluanne samassa pesässä?

53

11194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haluan kaksi

      Erittäin kiihottavaa ja mahtavan tuntuista. Haluaisin kokea tuon useammin, halukkaita miehiä vaan niin vähän.

      • Isojapaksukalu

        Se on nautintoa kaikille..


      • On kokemusta. Voin sanoa, että se on ihan parasta. Kaikille osapuolille todella upeaa. Tuntuu siistiltä kun kaverin kulli alkaa sykkimään kun saa. Olisi varmaan vielä nautinnollisempaa paljaalla ja tuntea kuinka spermat valuvat.

        t. kimppamies


      • Anonyymi
        kimppaa kirjoitti:

        On kokemusta. Voin sanoa, että se on ihan parasta. Kaikille osapuolille todella upeaa. Tuntuu siistiltä kun kaverin kulli alkaa sykkimään kun saa. Olisi varmaan vielä nautinnollisempaa paljaalla ja tuntea kuinka spermat valuvat.

        t. kimppamies

        Kaksi pillussa tosiaan ja ruiskittiin spermat vuorotellen sisään.kiihottavaa kyllä...rouva ulisi...


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi pillussa tosiaan ja ruiskittiin spermat vuorotellen sisään.kiihottavaa kyllä...rouva ulisi...

        Se on. Onko teillä vakkari mies mukana?


      • Anonyymi

        Ois makeaa


    • Ettet nyt meinaa että toinen on vaginassa ja toinen anaalissa.. Näin se normaalisti on.

      • Nimenomaan parasta, kun molemmat vaginassa.


    • Asiasta kiinnostunut

      sokeriapiparia, kyllä tarkoitin juuri sitä mitä kirjoitin. Kaksi kullia kovana ja samaan vaginaan nussimaan... En ole koskaan kokenut moista, mutta mieli tekisi kokeilla! Varmasti vaatii jonkinlaisen bi-asenteen että pystyy tuohon. Mutta mulla itseasiassa kun tätä kirjoittelen ja ajattelen kyseistä asiaa, niin juttu jo niin kutkuttavan härski että mulla on jo kovana tällä meisseli.

      • xfgxgfxgf

        Ei vaadi bi-asennetta sen enempää kuin se että kolmantena pyöränä on toinen mies vaimoa panemassa.

        Me kokeilimme tuota kaverin kanssa, vaimo yritti ja yritti, mutta ei vaan mennyt kun oli liian tiukat paikat siihen. Kaikkia tekniikoita koitimme, mutta kun liukkaria tunki tarpeeksi väliin, niin siinä kävi vain niin että kun toinen pääsi sisään, niin toinen luiskahti ulos tai ohi määränpäästä.

        Meillä valitettavasti kävi näin, vaikka vaimon kanssa olemme kyllä onnistuneet silloin kun olemme käyttäneet ohutta vibraa samaan aikaan sisään. Mutta ohut vibra on hieman eri asia kuin miehen paksumpi kulli.


      • Anonyymi
        xfgxgfxgf kirjoitti:

        Ei vaadi bi-asennetta sen enempää kuin se että kolmantena pyöränä on toinen mies vaimoa panemassa.

        Me kokeilimme tuota kaverin kanssa, vaimo yritti ja yritti, mutta ei vaan mennyt kun oli liian tiukat paikat siihen. Kaikkia tekniikoita koitimme, mutta kun liukkaria tunki tarpeeksi väliin, niin siinä kävi vain niin että kun toinen pääsi sisään, niin toinen luiskahti ulos tai ohi määränpäästä.

        Meillä valitettavasti kävi näin, vaikka vaimon kanssa olemme kyllä onnistuneet silloin kun olemme käyttäneet ohutta vibraa samaan aikaan sisään. Mutta ohut vibra on hieman eri asia kuin miehen paksumpi kulli.

        Vaimon ja vaki kolmannen kanssa olllaan pantu yhtäaikkaa vaatii melkein että toisella on vähän normaalia pidempi ettei lipsu ulos kesken touhun.
        Paksuudelta mahtuu varmasti.
        Mahtuu sieltä ulos lapsikin ja on huomattavasti isompi kuin 2 kullia.
        Täytyy kuitenkin ylettää kunnolla pilluun että paneminen onnistuu.
        Mieluiten vähintään 18 kullit niin onnisstutte panemaan 2 yhtäaikaa pilluun.


    • MariO9028915

      Hei! Tässä tulee samaan vastaukseen kaksi kokemusta kerralla.....eli olemme pari M46 ja N52 ja aika tarkkaan vuosi sitten, tuli tämä kokemus kohdalle kun herisimme harrastukseen kolmen kivasta :) mutta sangen erilaiset tuntemukset kuitenkin:
      O: Aiemmin sovittu tapaaminen mökillä Salossa..odottelemme vaimoni kanssa kaveria paikalle ja siinä mökkiä valmistellessa aika kului ihmeen nopeasti. Paikalle paukahti Jussi!! Oikeasti tuli vaikka emme uskoneet siihen, no kuitenkin tervehdykset ja kaikille äkkiä hieman alkoholia ja terasille juttelemaan sekä tutustumaan. Jäitä poltellen - siltä se tuntui - tutustuttiin ja aloimme uskomaan että pieleen meni. No, aiemmasta kokemuksesta viisastuneena O kehitti jännityksen purkajaksi kilpailun. Voittaja saa poskihoidon saunassa, toiseksi tullut tarjoilee sen ja hävinnyt lämmittää saunan sekä kantaa veden.
      No, O ei sit saanutkaan yhtään tikkaa tauluun, Jussi Voitti ja Mari sai sen työn....
      Sauna lämmin, Mari & Jussi saunaan ja minä jäin kuistille keräämään (juomaan) rohkeutta. Kuulen saunasta Marin suusta: EI OLE TOTTA sitten melko hiljaista ja siellä varmasti palkinto maksettiin ja veikkaan että hieman muutakin..
      Jonkin ajan kuluttua Mari ja Jussi tulevat vilvoittelemaan terasille ja houkettelemaan mua mukaan, huomaan Marin ERITTÄIN punaiset posket ja hän vinkkaa mua kurkkaa Jussin jalkoväliin. En heti edes tajunnu kun lantiolla pyyhe mutta HERRA VARJELE mikä siellä kurkistikaan.
      Minun miehisyys on nyt todella koetuksella.Se on varmaa.
      No sit kaikki kolme saunaan ja siellä letkeää juttelua. Seksistä ja Jussin miehisestä koosta. Tunnelma tiivistyy ja peseytyessä taas vaimoni ja Jussi heräilee. Aiemmin lauteilla puhuimme peppuseksistä ja Jussi halusi todistaa että hänen järkäleensä mahtuu Marin Peppuun kun olin toisin väittänyt. Ovi suussa Jussi alkaa sitten sormella availemaan paikkoja ja sanioin lähteväni hakemaan liukkaria...mutta ehei. sitä ei tarvita vaan taidolla mennään. Jussi alkaa painautumaan Mariin ja minulle jää Marin tukeminen polvea vasten etukumaraan ja kyllä se upposi sinne kokonaan. Ei siinä voinut nussia peppuun koska olisi kyllä jostain revennyt joten se kesti vain hetken. Mari ei uskonut että SE oli kokonaan pepussa.(tähän tieto että Mari 162cm ja55kg)
      Iltajatkui ja muuttui yöksi.Halusin rakastella Marin kanssa ja samalla kun puhuimme tuhmia niin ehdotin että herätellään Jussi.
      No, äkkiä Jussi heräsikin ja Mari ratsulle varovasti. Itsekin järjettömässä seisokissa kiipeän takaa ja ajattelen meneväni kakkospesälle..no ajatteluksi jäi kun ei onnistu mutta Jussi sanoi että tule samaan pesään. IHME tapahtui ja sain itseni survottua sinne , hyvä asento ja annettiin palaa. Kumpikaan ei kuitenkaan lauennut mutta olipa kokemus.
      Mari jatkaa tästä jättäen pois aiemman ennen tuplaa..
      Olihan se aikamoinen shokki kun ei oo aikasemmin moista nähny, ajatukset meni ihan sekaisin ja ensimmäinen ajatus oli ettei tästä mitään tule, kun on niin valtava vehje mutta käyttäjä oli aika taitava ja onnistui siinä missä toivoin mieheni kannustuksella tuntui todella hyvältä.Kaikista mukavin kokemus oli kun yhdessä päätettiin kokeilla kahta yhtä aikaa ja se onnistui ja tuntui tosi hyvältä ennen kaikkea se kun mieheni oli päällä ja täysillä mukana kolmen kimpassa.Kyllä naisen paikat on venyvät - ei ikinä uskois ja kun on halu mukana suosittelen kokeileen ,mutta vain silloin kun kaikki sitä todella haluu, muuten ei onnistu.
      Saunalahti?

      • Alla olevalla täytyy olla pitempi kanki kuin takaa panevalla ja reilusti liukkaria ja samaan tahtiin niin onnistuu.


      • Anonyymi
        Mara35 kirjoitti:

        Alla olevalla täytyy olla pitempi kanki kuin takaa panevalla ja reilusti liukkaria ja samaan tahtiin niin onnistuu.

        Hyvää huomio sinulta. Olemme harrastaneet kolmansia mieheni kanssa muutaman vuoden. Ihanaa saada kahta yhtä aikaa, totta alla olevalla mieluusti pidempi ja toinen huomio mieluummin ei isoa vatsaa.


    • Kerran on kokeiltu

      Onnistuu kyllä ja tuntuu tämäkin ihan hyvältä jos nainen vaan venyy kunnolla. Ei tuossa mitenkään homomainen tunne tullut vaikka samaan reikään pantiinkin. Nainen taitaa tuntea tuon niinkuin olisi yksi tosi iso vehje sisällä (ainakin näin väitti).

      Itse silti mieluummin panisin toinen peppuun ja toinen pimppaan ja vaimonikin oli tuon kokeilun jälkeen samaa mieltä. Se tuntuu sekä miehestä että naiselta paremmalta.

    • Janis Petke

      Jaa. Tuntuu höpöltä.

    • Lisää kiitos

      Ryhmässä en ole kokeillut, mutta kerran miesystäväni yllätti sauvalla samaan aikaan itsensä kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että värinää riitti pitemmäksikin aikaa.... :) Eikä sattunut. Kannattaa kokeilla sekin.

      • Vanha pukki

        Olen tuota pari kertaa toisen miehen kanssa kimppakivassa yrittänyt, mutta kun ei mahdu, niin ei mahdu.

        Nykyinen vaimoni on himokuntoilija ja hänen lantionpohjan lihaksensa on niin hyvässä kunnossa, että oman 20cm kaluni lisäksi ei muuta hänen pilluunsa mahdu.

        Eron jälkeen vietin muutaman vuoden aikaa, jolloin "poltin kynttilää molemmista päistä" ja silloin tuli pantua muutamaa löysäpilluisempaa naista.

        Kun löysemmät pillut eivät naidessa antaneet isollekaan kalulle "kunnon vastusta", niin tein niin, että naidesani naista kontallaan takapääin viedin kaluni lähes kokonaan ulos pillusta ja painoin sitten oikean käden keskisormeni kynsipuolella terskan alapuolelta kaluani taaksepäin ja työnnyin sitten sisään niin, että sormeni ja kaluni kulkevat pillussa yhdessä sisään ja ulos. Samalla sormen kämmenpuoli ja muut sormet hieroo naisen klitorista ja häpykumua sormen liikkuessa sisään ja lähes kokonaan ulos.

        En osaa sanoa, miten tämä konsti toimii lyhykätisillä miehillä, mutta kun minulla on pituutta lähes kaksi metriä ja kädet on kuin "lapiot" niin tuo konsti toimii hyvin ja tuottaa kyllä upean nautinnon sekä miehelle, että naiselle.


    • Ei Kiitos Ei

      Mä en kyllä halua itseäni venyttää tai venytettävän.. oon pieni ja sellaisena haluan pysyä. Naisen 42 mielestä siis järjetön ajatus.

    • Parinainen

      Parasta mitä nainen voi saada on se, että kaksi miestä ottaa yhtäaikaa, ja nimenomaan vaginaan. Muutaman kerran olen saanut kokea kun miehet laukeavat yhtäaikaa, se saa vuorostaan minut laukeamaan. Täytyy kyllä myöntää, että paikat ovat hellänä sellaisen jälkeen hetken :) Ja ainakaan mieheni ei ole yhtään bi henkinen, mutta häntä ei ole haitannut se millään tavalla. Ensimmäinen kerta oli jännitystä täynnä, mutta pikku huppelissa se tuntui taivaalliselta.

    • Miltä tuntuu ??

      Voisiko miehet kertoa mille se tuntuu kun yhtäaikaa on samassa vaginassa. Miltä se tuntuu ku toinen kova meisseli on tiukasti kiinni omassa ja liike liukkaassa tilassa vaginassa päällä, kuvailkaa..

      • Multipena

        Homolta se tuntuu


      • Anonyymi

        Meillä oli mökillä pariskunta vieraana ihan kimppakivan merkeissä ja pariskunnan mies selällään sängyllä,vaimo istui hänen kullin päälle ja katsottiin kun vieras kulli upposi kokonaan vaimon tuheroon.Oli pakko kokeilla mahtuuko vaimoon kaksi kullia ja eikun vaimo asettautui alemmaksi ja toisen kullin vartta myöten työnsin sinne omanikin.Oli hieno tunne kun vieras pumppasi kulliaan pillussa ja kullit hankasi toisiaan vasten.Ei mennyt kun hetki kun tuntui että vieraan kulli alkoi nytkähdellä ja meni pohjaa myöten.Ei siinä enää voinut pidätellä kun omatkin lastit pääsi.Vieras rouva katseli vierestä tuota ja vaimoni ehdotti hällekin että kokeile ihmeessä,tuntuu hyvältä mutta ei hällä rohkeus riittänyt.Kyllä ainakin spermaa riitti valumiseen kun nousi ylös.Mies62v


    • N42M46v

      Me ollaan ystäväni kanssa naitu vaimoani 18 vuotta vähintään kerran kuussa.
      Meillä toteutetaan kaikenlaisia mielihaluja.
      Olemme selvinpäin koska nautimme kimpasta ja halutaan titeuttaa toiveita.
      Käyttäkää reilusti liukkaria kyllä pieneenkin pilluun kaksi kuĺlia mahtuu.
      Lapsen ulostulo venyttää naisen pillua varmasti enemmän kuin kaksi kullia.
      Aina välillä kimppa nainnin yhteydessä joku haluaa kaikki yhtä aikaa pilluun.
      Vaimo halusi kokeilla kun leikillä raiskaamme hänet.
      Päätimme että kaveri tuo jonkun ystävänsä mukana seuraavan kerran ja leikki raiskaamme vaimon.
      Sidoimme vaimon kädet sängyn päätyyn levälleen ja jalat levälleen ja naimme kaikki kolme vaimoa usean kierroksen.
      Saimme vaimon mielihalun tyydytettyä huppuineen kaikkineen.
      Nainnin jälkeen vaimo näki vieraan ensikertaa ilman huppua ja kuuli nimen.
      Ollaan otettu paljon filmejä ja kuvia kun naimme kimpassa.
      Kiva katsella välillä vaimon panemista filmiltä mutta ei voita aitoa tilannetta

      • Ei oo aidon voittanutta


    • LiukkarinVoimalla

      Harrastamme 1N 2M juttua ja joku aina välillä haluaa yhtä aikaa pilluuni.
      Itse tykkään kahta samaan aikaan pillussa liukkarin voimalla onnistuu.

    • Anonyymi

      Kiihottava kokemus. Pillu ahdas ja sitten tuntea kun toinen ruiskuttaa spermaa ja litinä lisääntyy kunnes itsekin ruiskin sekaan.. Uuuhh...

      • Anonyymi

        Oliko vaimosi pillua kun pantiin silloin tekisi mieli päästä mukaan panemaan kaksi kullia yhtä aika saman pilluun ota yhteyttä jos haluat mukaan panemaa vaimoasi


    • Anonyymi

      Playa Del Inglesissä viime talvena swingers clubilla sain kahta kalua samaan aikaan pilluuni. Tilanne vaatii kyllä äärimmäisen kiihottuneisuuden, eikä mitään jättikaluja.

      Olin ensin tanssinut baarin puolella ja sitten minut houkuteltiin tankotanssiin ja siinä riisumaan päälläni olleet pienen topin ja pöksyt esityksen aikana. Koska katsojia, siis villitsijöitä oli paljon, kiihotuin myös valtavasti. Esityksen jälkeen minut ohjailtiin huoneeseen, joka yhtä suurta vuodetta. En tiedä oliko kavereilla jokin sopimus, mutta toinen mites kävi selälleen ja minut istutettiin hänen kalunsa päälle. Toinen, saksalainen herra työnteli kaluaan suuhuni ja sitten miehet puhuivat jotain tuplasta. Äkkiä saksalainen herra siirtyi jalkopäähän, minua kallistettiin lähes selinmakuulle allani olleen herrasmiehen päälle kalu yhä pillussani ja tämä saksalaisesta työntyi toiseksi pilluuni. Ensin tuntui hankalalta ja liian tiukalta, mutta pian kiihko antoi vallan ja tuntui ihanalle. Minua naitiin kaksi kalua pillussani. Jo ajatus oli huikea ja muutama katselija vielä kannusti vierellä.

      Orgasmin oli valtava ja melkeimpä toivoin, ettei miehillä olisi ollut kumeja. Olisi ollut ihana saada heidän lastinsa samaan aikaan pilluuni orgasmin aikana.

      Jälkeenpäin paljastui, että allani ollut herrasmies oli paikallinen poliisi. Miehet tuntuivat olleen tuttavia jo ennestään.

      • Anonyymi

        Loistava teksti, alkoi seistä kun vain luin tota.... vedän käteen


      • Ollaan mekin törmätty ventovieraisiin sattumalta tavattaviin ihmisiin. Jotka onkin juonineet koko viritelmän meidän pään menoksi.


    • Anonyymi

      Yksi kokemus..olin kolmen nuoren miehen kanssa leikkimässä,ja kaikkeahan piti kokeilla. Yhdellä oli kohtuu kookas siitin,pillu oli jo monta kertaa siemennetty ja liukas. Kunnes joku huomasi että laitetaampa kaksi kullia pilluun.
      Niin se vaan sinne meni kun aikamme ähellettiin .
      Tilanne oli hirmu kiimainen ja olin kiimassa ,sain kolme hoikkaa nuorta miestä kyytiin.
      Sitä en tiedä miltä miehestä tuntui..mutta minä kuitenkin huusin suoraa huutoa.

    • Anonyymi

      Kerran kokeiltiin parinvaihdossa. Eivät mahtuneet. Jouduin tyytymään siihen, että toinen pani pyllyyn. Hyvät orgasmit sain siitäkin.
      Toiseen naiseen upposivat, kun vähän ohjailin. Onkin saanut jatkossakin kahta pilluunsa. Minua eivät ole enää yrittäneet yhdessä pilluun seivästää. Olen kuulemma toivoton tapaus.

    • Anonyymi

      Mä halusin kokeilla. Olisi ihana saada kaks kullia pilluun ja miksei peppu ja pillu eli yks on mun pepussa ja toinen mun pillussa. Aika kiihottava

      • Anonyymi

        Missäpäin olet jos vaikka kokeiltaisiin


    • Anonyymi

      Täällä olisi kiinnostunut mies myös, pariskunnat pks. ikää 35v

    • Anonyymi

      Minulle riittää hyvin kun katson asiaa koskevia videoita.

      • Anonyymi

        Double pussy penetration-osastolta sellaisia kyllä löytyy, ja riittävät minullekin.


    • Anonyymi

      MInä myös haluaisin kokeilla kahta tai vaikka kolmea... ei toki kaikkia pilluun... yksi kuhunkin aukkoon... vaikea vaan löytää miehiä ....

      • Anonyymi

        Täällä olisi mies helsingistä, jolla fantasiana juurikin tuo. Haluatko vaihtaa vaikka sähköpostin tms niin jatketaan juttua siellä.
        Eiköhän me löydetä toinen, ja kolmaskin mies mukaan.


      • Anonyymi

        Juu toinen ilmoittautui heti Jos ilmoitatte sähköpostit, voidaan jatkaa keskustelua!


      • Ja täällä kolmas mukaan. On kokemusta kaksi kalua pilluun


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiinnostais jutella lisää :) [email protected]

        Oletko osmourne89 mies vai miehiä hakeva nainen ? Aika oleellinen seikka infota, jos jutella haluat ?!


    • Anonyymi

      Kyllä ne kaksikin sinne mahtuu, kun on oikea tekniikka. Meillä toinen mies allapäin ja toinen takaapäin. Takana olevan pitää ottaa oma ja vieras kyrpä tukevalla otteella "nippuun" ja sujutta ne yhtä aikaa sisään. Hiukan siin joutuu puristamaan kyrpiä toisiaan vasten, mutta kyllä menee. Ja sitten työnnellään samaan tahtiin, ettei toin lipsahda pois.

      • Anonyymi

        Oikea tekniikka on se avain. Meillä onnistui kun ensin kokeiltiin tuplapanoa peppuun ja pilluun. Sitten kun se onnistui, niin yksi kerta kokeiltiin tuplana pilluun. Kiihotti aivan sairaasti! Ensin sai vaimo, sitten sai kaveri ja kun tunsin että sperma leviää ja liukastaa koko paikan, en pystynyt enää pidättelemään ja omatkin spermat lensi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikea tekniikka on se avain. Meillä onnistui kun ensin kokeiltiin tuplapanoa peppuun ja pilluun. Sitten kun se onnistui, niin yksi kerta kokeiltiin tuplana pilluun. Kiihotti aivan sairaasti! Ensin sai vaimo, sitten sai kaveri ja kun tunsin että sperma leviää ja liukastaa koko paikan, en pystynyt enää pidättelemään ja omatkin spermat lensi.

        Mahtaa olla muijas alapää kuin mätä lihakukko.Kun on löysää tavaraa en menis muijaa tiukaksi väittää.


    • Kyllä se onnistuu vaikka ei ole helppoa. Meillä pitkällisen yrittämisen jälkeen onnistuttiin. Lopulta päädyttiin asentoon missä vaimo ratsasti minulla normaalisti. Vieras yritti tulla takaapäin samaan reikään muttei mahtunut. Kun laukesin sisään ja kaluni muuttui puoli kovaksi sai vieras omansa sisään minun seuraksi. Miehen hiljainen nainti sytytti kaluni uuteen kiihkoon. Kun sisällä oli kaksi jäykkää kalua niin vaimokin pelkäsi repeävänsä vaikka kielsi ottamasta pois kumpaakaan. Aluksi olimme vieraan kanssa paikoillamme ja vaimo nai ja voihki. Lopulta me oltiin vaimon kanssa liikkumatta vieraan naidessa. Oma muna vaimon pillussa vieraan samalla naidessa samassa paikassa. Kalujen yhteen hankaaminen pillussa kyllä räjäytti tajunnan.

      • Kun jätimme viinan niin olemme voineet panostaa seksiin. Ennen oli puolitusinaa miestä ryyppäämässä meillä. Nyt meillä on puolitusinaa nussijaa panemassa.


      • Anonyymi
        jormalaiset kirjoitti:

        Kun jätimme viinan niin olemme voineet panostaa seksiin. Ennen oli puolitusinaa miestä ryyppäämässä meillä. Nyt meillä on puolitusinaa nussijaa panemassa.

        Tampio vastaa täällä itse itselleen


    • Anonyymi

      Laita se löysäperse muijas vaihtoon.

    • Anonyymi

      Parasta on minä 4 miestä, yksi jyystää suuhun, yksi anaaliin ja kaks samaan aikaan vaginaan. Siinä saa joka reikä kyytiä ja oikein kunnolla.
      Muutaman kerran tollasella setillä kokeiltu ja voin kertoo et tietää saaneensa ainakin seuraavat 3 päivää,. Ihana fiilis
      Kondomia ei olla käytetty koskaan koska loppuhuipennus on nimenomaan se että saa monen äijän mäldet sisälle. Yleensä halunneet laueta juuri emättimeen, on ainakin pillu mäldessä kun 4 äijää laukee vuoronperään sinne 😂

    • Anonyymi

      Parinvaihdossa kokeilimme. Toiseen naiseen onnistuivat, minuun eivät onnistuneet tunkeutumaan. Mieheni oli pakko siirtyä kakkoseen. Mahtavaahan sekin oli, kun molemmat ampuivat spermansa lähes yhtä aikaa. Sain itsekin järisyttävän orgasmin.

    Ketjusta on poistettu 53 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe