Miksi Karelian lihajaloste ei osta omasta maakunnasta

Asiakas parka

65

1086

    Vastaukset

    • -että herra johtaja haluaa määrätä mitä tehdään, eikä kuulla mitä MTK kertoo.
      Toivotaan nyt kuitenkin ettei lähivuosina synny missään lihajalostamossa tulipaloa, kun sellaisiakin on kuulema liikkeellä sillointällöin ja erityisesti huonoina aikoina.

    • Kuinkahan moni näistä MTK-kokouksissa kahvia ryystämässä käyvistä olisi valmis toimittamaan eläimiään teuraaksi Karelian Lihajalosteelle?.Loppuunlypsettyjä jalka ym. vaivoista kärsiviä lehmänkantturoita laitetaan 400-500 km. päähän Atrian tehtaalle Nurmoon vaikka omassa maakunnassa Outokummussa on LSO Foodsin teurastamo.

      • MTK ja Kepu ovat tuhonneet edellytykset harjoittaa karjataloutta täällä. Ensin nuo ääliöt hävittivät suuret teurastamot vapaaehtoisesti kun eivät pystyneet osallistumaan edes kokousten järjestelyyn. Tiedottomat ja kyvyttömät edusmiehet antoivat noin vain Lihakunnan häipyä. Pienet teurastamot hävitettiin typerien EU-virkamisten pilkunviilauksella ja viljelijät tuhottiin eriarvoisella tukiaispolitiikalla jossa kaikki mätättiin suurtiloille mitään miettimättä.
        Koko surkeus on muutamien kyvyttömien henkilöiden syytä. He toimivat joka asiassa vaikka hellä ei ole mitään tietoa tosiasioista. Nämä maakunnan miehet ovat asiantuntijoita asiassa kuin asiassa. Varsinkin politiikassa jossa he estävät totaalisesti minkään hyvän asian etenemisen. Nämä miehet löytyvät valtion laitosten,kuntien laitosten ja puolueiden kärjistä. He ovat syypäitä Pohjois-Karjalan rappioon joka ilmenee jatkuvasti maan suurimpana työttömyytenä huolimatta suurimmista tukiaisista koko valtakunnassa. Nämä tuet siirtyvät tuon joukon avulla suurkeinottelijoille ja heidän kauttaan veroparatiiseihin ja suurelliseen elämään jonka rahoittavat kansan syvät rivit .


      • ei ihmettelyä kirjoitti:

        MTK ja Kepu ovat tuhonneet edellytykset harjoittaa karjataloutta täällä. Ensin nuo ääliöt hävittivät suuret teurastamot vapaaehtoisesti kun eivät pystyneet osallistumaan edes kokousten järjestelyyn. Tiedottomat ja kyvyttömät edusmiehet antoivat noin vain Lihakunnan häipyä. Pienet teurastamot hävitettiin typerien EU-virkamisten pilkunviilauksella ja viljelijät tuhottiin eriarvoisella tukiaispolitiikalla jossa kaikki mätättiin suurtiloille mitään miettimättä.
        Koko surkeus on muutamien kyvyttömien henkilöiden syytä. He toimivat joka asiassa vaikka hellä ei ole mitään tietoa tosiasioista. Nämä maakunnan miehet ovat asiantuntijoita asiassa kuin asiassa. Varsinkin politiikassa jossa he estävät totaalisesti minkään hyvän asian etenemisen. Nämä miehet löytyvät valtion laitosten,kuntien laitosten ja puolueiden kärjistä. He ovat syypäitä Pohjois-Karjalan rappioon joka ilmenee jatkuvasti maan suurimpana työttömyytenä huolimatta suurimmista tukiaisista koko valtakunnassa. Nämä tuet siirtyvät tuon joukon avulla suurkeinottelijoille ja heidän kauttaan veroparatiiseihin ja suurelliseen elämään jonka rahoittavat kansan syvät rivit .

        Näiden muinaismuistomerkkien perään on turha itkeä. Taitaa olla Katkeran Lihanjalostan Jaaritusta koko teksti?


      • LihaisaKaisa kirjoitti:

        Näiden muinaismuistomerkkien perään on turha itkeä. Taitaa olla Katkeran Lihanjalostan Jaaritusta koko teksti?

        Kaikki teurastus tuhottu MTK:n ja Keskustapuolueen toimesta ja kaikki hyvin? Sinä tietysti olet se joka on saanut monopolin. Suurin osa tiloista on joutunut lopettamaan sinun sekoilusi takia.


      • Eihän lihajalosteella ole ees teurastamoa.ei siellä teurasteta vaan jalostetaan herkkuja valmiiksi syötäväksi.


    • No täähän on tyypillistä tälle maakunnalle, tämä "tukkanuottasilla oleminen"

    • Huono johtaja!

    • eihän lihajalosteella ole teurastamoa,lihat tulee muualta,

      • Juu, brassihormoonilihaa pilkkoo. Ostaa halvalla- myy kalliilla, siten toimii markkinatalous ja itä-suomalainen lihateollisuus. Sitten itketään kun huijaukset tulee julkisuuteen, syytetään MTK:ta sun muuta omista huijauksista... aika epeli on tuo Ylämyllyn firma!


    • Se rikastumistapa on sellainen että ostaa maailmalta kaiken sekundan pilkkahintaan ja myy eteempäin täyslaatuisena.Näin on muuallakin kuin elintarvikepuolella.Muutama vuosi sitten ylämyllylläkin käytettiin kengurua pitsaluikaleihin.No kyllä kenguru on varmaan kasvissyöjä että senpuoleen menettelee. Joku siellä totesi "humalainen nakkikioskilla ei ajattele mistä kinkku on tehty vaan milloin annoksen saa."

      • Tänään Karjalaisen etusivulla Karelian Lihajaloste lupaa uudesta tehtaanmyymälästään 250g kebablastuja ilmaiseksi 1pkt/asiakas ja niitä on varattu 500 asiakkaille ja 500 avustusjärjestöille.
        On kuulema 100% naudanlihaa, eli kengurut tai hevoiset ei olisi juosseet myllyyn.


      • Käykäähän hakemassa. kirjoitti:

        Tänään Karjalaisen etusivulla Karelian Lihajaloste lupaa uudesta tehtaanmyymälästään 250g kebablastuja ilmaiseksi 1pkt/asiakas ja niitä on varattu 500 asiakkaille ja 500 avustusjärjestöille.
        On kuulema 100% naudanlihaa, eli kengurut tai hevoiset ei olisi juosseet myllyyn.

        Onko tämä erä Eviran tutkimaa ?


      • Käykäähän hakemassa. kirjoitti:

        Tänään Karjalaisen etusivulla Karelian Lihajaloste lupaa uudesta tehtaanmyymälästään 250g kebablastuja ilmaiseksi 1pkt/asiakas ja niitä on varattu 500 asiakkaille ja 500 avustusjärjestöille.
        On kuulema 100% naudanlihaa, eli kengurut tai hevoiset ei olisi juosseet myllyyn.

        "Lihajalosteen myymälän avauduttua kello yhdeksän aikaan ei ilmaisten kebablastujen hakijoita ollut ruuhkaksi asti".

        MTK Pohjois-Karjalan mukaan elintarvikkeille annettavan Makuja Pohjois-Karjalasta -markkinointimerkinnän ehtoja pitäisi tiukentaa. Tällä viitattiin meidän tuotteistamme löytyneeseen hevosenlihaan.
        -------Pidämme tätä hyökkäyksenä meitä vastaan.---------- !!!!!!!!

        http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/27428-hevosenlihakohu-sai-yrittajan-jakamaan-ilmaiseksi-tuhat-pakettia-kebablastuja


    • Lihajaloste jakaa kebablastuja
      3.4.2013 06:41
      Karelian Lihajaloste vastaa kebablastukohuun jakamalla tuotteita ilmaiseksi. Lihajalosteen kebablastuerästä tavattiin reseptinvastaisesti hevosenlihaa. Eilen yrittäjä on Ylen mukaan uhannut lopettaa paikallisen lihan hankinnan vastauksena MTK:n kantaan, jossa Makuja Pohjois-Karjalasta markkinointimerkinnän ehtoja pitäisi kiristää. Tänään Karelia Lihajaloste jakaa Ylämyllyllä tuhat pakettia naudanlihasta valmistettuja kebablastuja ilmaiseksi.

      Tämä uutinen on Radio Rexin sivuilta.

      Jos nyt joku rupeaisi tekemään lihatuotteita Pohjois-Karjalaisten tuottajien lihasta ja laittaisi pakkauksiinsa oikeat tiedot, se voisi menestyä kilpailussa.

      • Minkälainen koira tähän tarjoukseen lienee haudattuna? Vai ovatko nämä kebukkalastut juuri niitä prosentti-hevosia? Vähän haiskahtaa omituiselle jos priimaa tavaraa ruvetaan jakamaan ilmaiseksi, kun hinnat muutoin ovat ylädesiilissä. Viekääpä joku ilmaisnäyte analysoitavaksi.


      • Silloin, kun Lihajaloste kärtsähti tulipalossa yrittäjä paasasi suureen ääneen joka tiedotusvälineessä, että mikäli uusi tehdas rakennetaan se ei ainakaan tule Liperin kunnan alueelle, koska kunta ei tue yritystä tarpeeksi. Muutaman kuukauden kuluttua tulipalosta alkoi uusien toimitilojen rakentaminen entisen paikalle eli Liperin kunnan Ylämyllylle. Jospa tässä lihan ostoboikotissakin yrittäjä puhuu toista, mutta tekeekin toisin. Tosin tuollainen seuloutuminen vie yritykseltä uskottavuutta.


      • Kukamitähä49 kirjoitti:

        Silloin, kun Lihajaloste kärtsähti tulipalossa yrittäjä paasasi suureen ääneen joka tiedotusvälineessä, että mikäli uusi tehdas rakennetaan se ei ainakaan tule Liperin kunnan alueelle, koska kunta ei tue yritystä tarpeeksi. Muutaman kuukauden kuluttua tulipalosta alkoi uusien toimitilojen rakentaminen entisen paikalle eli Liperin kunnan Ylämyllylle. Jospa tässä lihan ostoboikotissakin yrittäjä puhuu toista, mutta tekeekin toisin. Tosin tuollainen seuloutuminen vie yritykseltä uskottavuutta.

        Ei ole reilua, että asiakasta kusetetaan. Jos raaka-aine ei ole paikallista, niin tekeekö lopputyö siitä paikallista? Saa Puustinen pitää minun osalta ovensa kiinni, kuluttajana minulla on täysi oikeus saada selville alkuperä. Mutta jos sieltä täältä ostellaan, kotimaasta ja ulkomailta, niin tällaisten firmojen tarkoitusperät tiedetään. Vain oman yrityksen voitto tärkeintä, ei muu. Sitäpaitsi mitä helvettiä Puustinen uhkaa Opetusteurastamoa ja muita tuottajia? Jos joku MTK vatvoo noita asioita, niin miksi muiden pitää kärsiä, vaikka tarkoitusperä on kuluttajan kannalta tärkeä. Jos kenen olisi syytä pyydellä anteeksi, niin Puustisen firman johdon, kuluttajien harhaanjohtavasta markkinoinnista ja virheellisen markkinointistrategian käytöstä. Boikotoin firmaa. Oppia Puustisenkin porukka voisi ottaa Kivikylän tuotannosta, on kotimaista ja laadultaan ainakin minulle maistuu.


      • Meatmaster69 kirjoitti:

        Ei ole reilua, että asiakasta kusetetaan. Jos raaka-aine ei ole paikallista, niin tekeekö lopputyö siitä paikallista? Saa Puustinen pitää minun osalta ovensa kiinni, kuluttajana minulla on täysi oikeus saada selville alkuperä. Mutta jos sieltä täältä ostellaan, kotimaasta ja ulkomailta, niin tällaisten firmojen tarkoitusperät tiedetään. Vain oman yrityksen voitto tärkeintä, ei muu. Sitäpaitsi mitä helvettiä Puustinen uhkaa Opetusteurastamoa ja muita tuottajia? Jos joku MTK vatvoo noita asioita, niin miksi muiden pitää kärsiä, vaikka tarkoitusperä on kuluttajan kannalta tärkeä. Jos kenen olisi syytä pyydellä anteeksi, niin Puustisen firman johdon, kuluttajien harhaanjohtavasta markkinoinnista ja virheellisen markkinointistrategian käytöstä. Boikotoin firmaa. Oppia Puustisenkin porukka voisi ottaa Kivikylän tuotannosta, on kotimaista ja laadultaan ainakin minulle maistuu.

        Tässä käy kyllä niin että maakunnan kuluttajat laittavat puljun boikottiin


      • Meatmaster69 kirjoitti:

        Ei ole reilua, että asiakasta kusetetaan. Jos raaka-aine ei ole paikallista, niin tekeekö lopputyö siitä paikallista? Saa Puustinen pitää minun osalta ovensa kiinni, kuluttajana minulla on täysi oikeus saada selville alkuperä. Mutta jos sieltä täältä ostellaan, kotimaasta ja ulkomailta, niin tällaisten firmojen tarkoitusperät tiedetään. Vain oman yrityksen voitto tärkeintä, ei muu. Sitäpaitsi mitä helvettiä Puustinen uhkaa Opetusteurastamoa ja muita tuottajia? Jos joku MTK vatvoo noita asioita, niin miksi muiden pitää kärsiä, vaikka tarkoitusperä on kuluttajan kannalta tärkeä. Jos kenen olisi syytä pyydellä anteeksi, niin Puustisen firman johdon, kuluttajien harhaanjohtavasta markkinoinnista ja virheellisen markkinointistrategian käytöstä. Boikotoin firmaa. Oppia Puustisenkin porukka voisi ottaa Kivikylän tuotannosta, on kotimaista ja laadultaan ainakin minulle maistuu.

        Kyllä Karelian lihasaoste nyt kusee omille nilkoilleen. Liityn heti boikottiin tuollaista ketkuilua kohtaan. Pitäköön martyyri kissanlihansa!


      • ken kuru kirjoitti:

        Tässä käy kyllä niin että maakunnan kuluttajat laittavat puljun boikottiin

        Jos Koivikon tilan raaka-aineet eivät enää kelpaa KLJ:lle, niin sitten mistä ne raaka-aineet sitten ostetaan ?
        Ainakaan Yle:n juttu tanskan sioista ei kyllä enää saa ostoksille kun alkuperämerkinnät puuttuu.
        No jokainen taaplaa tyylillään, mutta kyllä asiakas haluaa tietää mitä suuhunsa laittaa


      • Meatmaster69 kirjoitti:

        Ei ole reilua, että asiakasta kusetetaan. Jos raaka-aine ei ole paikallista, niin tekeekö lopputyö siitä paikallista? Saa Puustinen pitää minun osalta ovensa kiinni, kuluttajana minulla on täysi oikeus saada selville alkuperä. Mutta jos sieltä täältä ostellaan, kotimaasta ja ulkomailta, niin tällaisten firmojen tarkoitusperät tiedetään. Vain oman yrityksen voitto tärkeintä, ei muu. Sitäpaitsi mitä helvettiä Puustinen uhkaa Opetusteurastamoa ja muita tuottajia? Jos joku MTK vatvoo noita asioita, niin miksi muiden pitää kärsiä, vaikka tarkoitusperä on kuluttajan kannalta tärkeä. Jos kenen olisi syytä pyydellä anteeksi, niin Puustisen firman johdon, kuluttajien harhaanjohtavasta markkinoinnista ja virheellisen markkinointistrategian käytöstä. Boikotoin firmaa. Oppia Puustisenkin porukka voisi ottaa Kivikylän tuotannosta, on kotimaista ja laadultaan ainakin minulle maistuu.

        Meatmaster69, hyvin kirjoitit!
        Siinäpä on ajattelemisen aihetta vähän enemmänkin, ja tehköön jokainen sen jälkeen omat päätöksensä asiaan liittyen.


      • Aivan! kirjoitti:

        Meatmaster69, hyvin kirjoitit!
        Siinäpä on ajattelemisen aihetta vähän enemmänkin, ja tehköön jokainen sen jälkeen omat päätöksensä asiaan liittyen.

        Jos johtajalla tuollainen asenne ja johtamistapa, niin ei pitkälle potki.


    • "Ehkä pojat otti väärästä laatikosta"-kommentti johtajalta lehdessä, ehkä ottaneet aiemminkin "väärästä laatikosta".

      • Syynä on siis että pojat vaan vahingossa otti väärästä laatikosta!
        No sittenhän ei ole mikään hätä, sillä sattuuhan sitä työelämässä kaikenlaista.

        Annettua selitystä kannattaa varmasti levittää mahdollisimman monelle muullekin foorumeille ettei lukijat jäisi väärän käsityksen valtaan.


    • MTK:n kaurahatut taas liikkeellä järjestelemässä markkinoita Atrialle.
      Ihan sama oliko lihajalosteen lihoissa nälkään kuollutta romanialaista kaakkia vai ei, maistuu niitten tuotteet sentään muullekkin kuin paskalle.
      Atriallahan on kyky tehdä lihasta paskaa ilman vatsassa käyntiä, se lisäksi pakataan vacumipakkaukseen.
      Miksi ei MTK pohjoiskarjala ole ollut aiemmin huolissaan paikallisista työpaikoista, liha rahdataan Seinäjoelle saakka pilattavaksi, nyt kun maakunnassa on yksi yksityinen lihanjalostaja sen kimpussa ollaan takuulla niin kauan, että sekin saadaan lopettamaan toimintansa.
      Onnesta leveänä oli MTK:n miesten suut kun saivat lopetettua Liperissä meijerin.
      Taitaakin olla juuri Atria ja Valio ne tuotteet jotka täällä joutaa boikottiin.

      • Eikös se Evira ole se kauhein kun tekee yllätystarkastuksia.
        Sitten jos jää housut kintuissa kiinni ja ei tiedä miten ei tuote ole sitä mitä pitäisi olla, onko se tarkastajien vika ?
        Eikös nämä tarkastajat ole kuluttajan asialla.


      • Syö sinä aivan rauhassa Karelian lihasaosteen mitä sattuu tuotteita. Minulle yksi kerta naudanpaistia oli yksikerta liikaa. Sen rinnalla rantapallo on lihaisampi ja maukkaampi, uskomatonta kumipullaa olis se tuote. Jos lihanjalostaja ei vaivaudu kertomaan etiketissä tuotteensa lihan alkuperämaata ja sitten kusahtaa housut nilkoissa kun tuotteessa on vaikka minkä seepran jäämiä niin turha sen on itkeä MTK:ta. HUIJARI MIKÄ HUIJARI!


      • Kyllä pitää olla monenlaista pässiä kommentoimaan noitten kuolevien meijereiden ja teurastamoiden perään. Suomi liittyi EU:un, elintarvikkeiden piti halveta. Samalla piti päästä älyttömästä maatalouden ylituotannosta eroon sekä kehittymättömästä tilarakenteesta verrattuna muuhun Eurooppaan. Jos joku kuvittelee, että joku 100 tuottajaa joka koko ajan vähentyyy, kuten Liperin meijerillä kai oli, niin pystyy pyörittämään jotain meijeriä? Taitaa kirjoittajan tiedot kannattavasta toiminnasta olla sitä sun tätä. Mutta puhe oli Karelian Lihajalosteesta, joka toimii eri periaatteilla kuin joku HK tai Atria tai Valio. Karelian Lihajalote on vain OMAN HENKILÖKUNTANSA TYÖLLISTÄVÄ, joka sai mitättömällä paikallisen lihan määrällä sitä julkisuutta, mitä se myynninedistämiseen kaipasi. Voitto tehdään Puolan yms. heikkolaatuisilla halpaerillä, eikä Karelian Lihajaloste ole ainoa. Totuus jäi vain laihaksi, ei Luigi Italian hevosteurastamossa, tai Manuel vastaavasti Brasiliassa kovin paikallisen toimijan työntekijältä vaikuta... Kuluttaja maksaa, kuluttaja haluaa tietää. Karelian Lihajaloste ei täytä minun kriteereitä, eikä varsinkaan tämän kohun jälkeen.


      • Perusta paviaani meijereitä Suomeen ja kilpaile ulos muut.


      • Voi sitten mitä kirjoitti:

        Eikös se Evira ole se kauhein kun tekee yllätystarkastuksia.
        Sitten jos jää housut kintuissa kiinni ja ei tiedä miten ei tuote ole sitä mitä pitäisi olla, onko se tarkastajien vika ?
        Eikös nämä tarkastajat ole kuluttajan asialla.

        Evira ei taatusti tee edes vaatimuksista tarkastuksia. Mulla pilattiin lihaa tuhansia kiloja jalostuslaitoksessa ja Evira ja Joensuu viis veisasivat asiasta. En kyllä myynyt kellekään koska tiesin että superfosfaatti ei ole säilöntäaine. Mutta Eviraa mikään ei liikuta.


    • Minusta tuntuu että fiksuna lihanjalostusyhtiönä Karjalan lihajaloste laittaa täst eten pakkauksiinsa lähteet keneltä liha on kotoisin.
      Joten annetaan heidän rauhassa tehdä tarvittavat muutokset jossa aito Pojois-Karjalainen maukas liha pääsee uuteen kukoistukseen.
      Näin me haluamme ja uskomme.

    • Karelian Lihajalosteen maukkaat ja lihaisat makkarat, sekä erinomaiset paistituotteet ovat ainakin minulle niin hyvin suussa sulavia, että pyydän mieluummin takuun siitä, ettei ole MTK:n kantturoita mukana.
      Harmillinen asia, ettei niitä erinomaisia tuotteita saa kehä kolmosen sisäpuolelta, eli jäävät siis Pohjois-Karjalaan suuntautuvien matkojen herkuiksi.

      Kyllähän sen huomaa, että jollakin duunarilla on tullut ongelmaa siitä, että olisi pitänyt töitäkin tehdä, kun Puustiselle on palkkaa mennyt nauttimaan.

      Nyt siellä on erinomainen asiakaspaveluhenkilökunta ja on ilo asioida.
      Tyypillinen ko. kulmakunnan poliittisilla suhteilla työpaikkansa saanut ei osaa asiakaspalvelua. Ikävä kyllä.
      Mutta olipa nyt kesäkuussa 2013 ilo havaita, ettei tavalliset ihmiset sielläpäin ole minkään poliittisen kytköksen johdateltavissa.
      Sen verran ruuhkaista oli jokaisella asiointikerrallani Lihajalosteen tehtaanmyymälässä!

      Kaikki saivat herkkunsa ja järkevään hintaan!

      • Ole sinä Puustinen hiljaa äläkä mainosta niitä brassisikanautasörsseleitäsi! Mitä lie kengurunlihaa...


      • Ennen Jokipoikamakkara oli mukavan makuista, mutta nyt on Eetvartti ajanut tämän tuotteen ohi, ja vielä kirkkaasti.


      • 5245t kirjoitti:

        Ole sinä Puustinen hiljaa äläkä mainosta niitä brassisikanautasörsseleitäsi! Mitä lie kengurunlihaa...

        Piti jälleen lukea tämä palsta.
        EN ole Puustinen, vaan ihan oikea asiakas kävi Pohjois-Karjalaan tultuaan ostamassa parhaat mahdolliset lihatuotteet Ylämyllyltä Karelian Lihajalosteelta,
        VOi olla peräti etu sekin, ettei kaiken maailman visertäjät ole ostoksilla Ylämyllyn tehtaan myyumälässä, vaan käyvät jauhomakkaransa muualta.
        OLipa herkullinen alkukesä. Loppulomalla jälleen Karelian Lihajalosteelle ostoksille


      • Makua olla pitää kirjoitti:

        Ennen Jokipoikamakkara oli mukavan makuista, mutta nyt on Eetvartti ajanut tämän tuotteen ohi, ja vielä kirkkaasti.

        Joskus aikoinaan Jokipoikamakkara oli tosi hyvää, myöhemmin olen vaihtanut ihan syystä Eetvarttiin jossa lihan ihan näkee ja on taatusti Suomalaista lihaa alkuperältään https://www.snellman.fi/fi/tuotteet/eetvartti


    • Miksi pohjois-karjalainen marjanviljelijä ei huoli pohjois-karjalaisia nuoria töihin, Puustinenkin huolii?

      • Kontiolahdella Sinkkosen mansikkatila etsii koko ajan kerääjiä!


    • ompas niuhottamista asiassa...minä oisin tyytyväinen jos hevosen lihaa saisi edulliseen hintaan ja ostaisin sitä ihan suoraankin ,mutta nyt se liha kuopataan mielummin kun myydään edulliseen hintaan kuluttajille...hevosen paistiliha heiluu kilohinnaltaan sellasissa lukemissa ettei siihen ole varaa ja ihmettelen kuka ne sitten tiskiltä saa syödä sen jälkeen kun viimeinen pv niille koittaa ja ne pitää myynnistä poistaa

      • "ompas niuhottamista asiassa"

        Kenellä mikäkin vaiva ja valitus, mutta internet on internet ja meitä on niin moneksi.


    • Huvittavaa sinänsä että esim lihajalosteen palvikinkkusiivupakkauksessa ei lue lihan alkuperää. Mainostetaan vain että työtä Pohjois-Karjalasta...itse lasken sen puhtaasti kuluttajan harhaanjohtamiseksi... Ja nykylakienhan mukaan jaloste on kotimaista kun se tehdään kotimaassa vaikkakin esim tanskalaisesta tai puolalaisesta halpapossusta.

      • Ostin ko. tuotetta ensimmäisen ja viimeisen kerran. Mielestäni sipuli ei kuulu tähän leikkeleeseen.


      • hkatria kirjoitti:

        Ostin ko. tuotetta ensimmäisen ja viimeisen kerran. Mielestäni sipuli ei kuulu tähän leikkeleeseen.

        Sama juttu, todella pettynyt.


    • Makkaraa kun syäpi niin paska irtovvaa.

    • Karelian kinkkua ja laardia sekaan. Nam nam. Suonet tukossa ja hyvä meininki.

    • Paska firma toimitusjohtaja käyttäytyy todella epä kunnioittavasti "facebook kysymykset voi työntää perseeseen " lisäksi haukkuu suomalaista lihaa

      • Miksi paskaa ei saisi sanoa paskaksi? Suomen tukijusseilta ei tule tälle maalle muuta hyvää korkeammat verot.


    • Onko tällä karelian lihatulosteella syötäviä tuotteita? En oo ikinä ostanu. Uskaltaako nuita syyvä vai onko seassa romanialaista kengurua ja maku mukavasti natriumglutamaatista?

    • Taas tukipummit vauhdissa. Eihän Atria suostu myymään mitään suomalaisille lihanjalostajille, kun se saa jumalattomat vientituet viedessään sen ilmaiseksi maailmalle. Silloin kun Venäjälle vielä vietiin Suomesta lihaa sen sai ostaa sieltä kolmanneksella siitä mitä oli myynnissä meillä. Juustot ja maitotuotteet samoin. Me veronmaksajat maksamme ylituotannon ja vielä vientituet niille ja sitten nämä saatanan nilviäiset ei myy raakalihaa lihanjalostajille jotka osaa jalostaa lihasta muutakin kuin Atrian tuotteiden kaltaista paskaa.

      • Sinä tapatyötön maksa mitään.


      • Eikä Atria osta muilta kuin sertifikoiduilta kepulaisilta suurtiloilta lihaa .


      • Eikä Atria suostu ostamaan gepardin lihaa. EIkä Atria osaa olla vasepuukissa yhtä hyvin kuin Lihasuolteen väki.


    • Jostakin kumman syystä tuli nyt totaalinen loppu Karelian Lihajalosteen tuotteitten syönnille.
      Ajattelin vielä joitakin vuosia sitten, että pienyrittäjä puolustautuu.
      Mutta nämä tarkoitukselliset toisen suomalaisen pienyrittäjän parjaamiset ovat mielestäni niin mauttomia, että ne vievät maun tuon firman tuotteistakin minun suussani.
      Kyllä positiivisellakin kommunikoinnilla saa aikaan mielikuvan itsestään, ehkä jopa enemmän asiakasvirtaakin.
      Mutta jos ainoa osattu tapa on se, millainen se näyttää olevan, niin sitten käyn laatulihaa vaikka Lidlistä. Siellä kun on omat hyvät makkaransa.
      Erinomaista lihaa saa myös suoraan tuottajilta ja isompien kauppojen palvelutiskeistä.
      Että näin päättyi yksi asiakassuhde.

    • Minäkin lopetin Atrian ja Valion tuotteiden käytön jo aikapäiviä sitten. KLJ on ainoa lihanjalostaja Pohjois-Karjalassa joka työllistää paikallisia ihmisiä. Atriahan vei teurastamonsa Nurmoon, että saa työntekijöikseen pelkästään kepulaisia.
      Myös PKO on kepulaisten talutusnuorassa oleva osuuskunta jota jokaisen työtätekevän rehellisen ihmisen tulisi välttää, miksi ruokkia koiraa joka puree koko ajan. Minusta kepulaiset saa syödä maailman parhaat elintarvikkeensa ihan itse ostan vain muiden jalostamia tuotteita ja kaupaksi kelpaa joko K-ketju tai Lidil.

      • Vedä vaan keskikaljaa.


    • Käykääpä joskus venäjän puolella ruokakaupoista katsomassa lihatiskejä! On meinaan hyvälaatuista lähilihaa ja edulliseen hintaan! Ihan oikeaa maalaislihaa eikä mitään jalostepaskaa! Myös venäläiset makkarat ovat vertaansa vailla, siis todella lihaisia eikä jauhoja käytetä.
      Sortavalassa marketeissa esim. lämmin grillattu broileri maksaa alle 3€... Ostakaapa joskus sianpotkaa, paistilihat, kyljyksiä, filettä tai vaikka kalaa. Laatu on loistava ja murto-osalla suomen hinnoista! Kohta lähden sortavalaan kinkun ostoon, saa kunnollista tavaraa kohtuu hinnalla.

      • Ostappa ihan itse, kun ei tullista saa mitään läpi. Mutta täytyy olla köyhä, jos ei varaa ostaa sama suomen puolelta, taitaa maksaa hurjat 5e/ broileri.


    • Saihan sieltä Venäjältä ostettua suomalaistakin sianlihaa ennen boikottia kolmanneksella mitä maksaa suomessa. Samoin Valion Oltermanni maksoi kolmanneksen siitä mitä meillä.
      Kepulaiset osuuskunnat koettaa ryöstää suomalaisia kuluttajia, siksi ei kannata ostaa mitään kepulaisilta osuuskunnilta.

      • Suomen Arla-yhtiön omistaa ruotsalainen Arla Foods AB, jonka omistaja on emo-osuuskunta.

        Sinun kanssasi keskustelu on mahdotonta, koska et tunne asiaa. Keräät netistä jonkun tiedonmurusen kerrallaan ja teet niiden perusteella mahtavia analyysejä. Ne menevät täysin metsään, koska et ole ottanut huomioon (=olet täysin tietämätön) kaikkia asiaan vaikuttavia seikkoja.
        Esim. ihailet Tanskan maatalouden työn tuottavuutta. Se on totta. Mutta katselepa esim. maidon kuluttajahintoja Tanskassa, ne ovat korkeammat kuin Suomessa. Samalla vilkaise Tanskan maanviljelijöiden taloustuloksia, ne ovat paljon huonompia kuin Suomessa. Yhtälö ei toimi, maitotonkka vuotaa pahasti Tanskassa. Maanviljelijät käyttävät omaa työpanostaan tehokkaasti, mutta se ei realisoidu sen enempää kuluttajien kuin tuottajienkaan kukkaroon.
        Suomeen ei tuoda nestemäistä maitoa. Et tiedä oikeata syytä, syytät vain Valiota. Valionhan se syy onkin. Maidon kuluttajahinta on Suomessa niin alhainen, että kukaan ei voi tuoda, paitsi raskaalla tappiolla Arlan tapaan.
        Syytät Valiota terveysvaikutteisten elintarvikkeiden kehittelystä. Siitä kuitenkin kuluttajat hyötyvät paitsi terveellisinä elintarvikkeina, myös rahallisesti. Valion ulkomailta saamat lisenssitulot laskevat maidon kuluttajahintaa huomattavasti Suomessa, useita senttejä.
        Ihailet Arlan ulkomaantoimintoja bulkkituotteissa, mutta et anna Valion mennä ulkomaille erikoistuotteillaan, joiden antama tulos on aivan eri luokkaa kuin Arlan polkumyynti.
        Kaiken takana on tietysti mielestäsi kansallinen tuki. Ei Tanskassa tietysti makseta Pohjois-Suomen tukea eikä Etelä-Suomen vakavien vaikeuksien tukia. Mutta vanhana EU:n jäsenmaana Tanskalla on todella muhkeat tuet yhteisestä pussista. Niitä maksat Sinäkin.
        Kehottaisin todella vakavasti Sinun nettipersoonaasi perehtymään asioihin. Voit aloittaa vaikka tuosta Perkon kirjasta.


    • He hee Valion tuotteilla ulkomaille. Venäjä oli ainoa jonne Valion tuotteet kelpasivat polkuhintaan. Mihinkään muualle pahanmakuisia litkuja ja juustoja ei huolita.
      Lisäksi Valion ja Atrian osuuskuntien jäsenet suorastaan halveksivat suomalaisa asiakaitaan tavallisia työtätekeviä kansalaisia. Siksi ei ole mitään syytä ruokkia "purevaa koiraa", vaan osaa muiden jalostamia maatalustuotteita.
      Suomessa on pieniä maidonjalostajia vielä hengissä, vaikka Valio yritti ne kaikki tappaa. Samoin on lukemattomia lihanjalostajia, joille ei kuitenkaan haluta myydä raakalihaa, vaan se viedään ilmaiseksi ulkomaille vientitukien avulla. Tämä nyt ei ole ihan oikein kun suomalainen veronmaksaja maksaa ensin tuet,että niitä ylipäänsä voidaan tuottaa.
      Arla käyttää suomessa suomalaista maitoa ja on käsittääkseni tällä hetkellä suurempi maidon ja maitojalosteiden myyjä kuin Valio ja se johtuu pelkästään siitä, että heillä on paremmat tuotteet ja he ovat panostaneet enemmän tuotekehitykseen kuin piilopuoluetukeen.

    • Olipa hyvää hepoa lihajalosteessa.Snam ja kurnauskis.Kaikki porukalla sinne ja hymyä yläkertaan.

    • hih hah haa puustinen hirnahtaa.

    suomi24-logo

    Osallistu keskusteluun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Stefu taas sekoilee instassa.

      Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
      72
      1670
    2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

      Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
      124
      1183