Onko pakko jaksaa?

HaluanPois

Hei... Minulla on TODELLA ahdistava olo, johtuen töistä... Vihaan työpaikkaani, se on kaikkea muuta mitä sisimmilläni haluaisin tehdä, se on merkityksetön, puuduttava, ahdistava, samoin ihmiset joiden kanssa joudun olemaan tekemisissä. Alussa koitin lohduttautua rahalla, ostelin itselle kaikenlaista krääsää josta oli aikoinaan iloa, nyt tuntuu että mikään ei enää auta. Tuntuu siltä että koko kroppa on vastaan tätä henkistä raiskaamista, kädet tärisee ja itku tulee kun yritän väkisin pakottaa itseäni keskittymään hommiini. Aamuisin kun odotan bussia joskus tekee mieli vaan lysähtää maahan ja olla välittämättä mistään. Minua ei enää kiinnosta mikään, töiden jälkeen menen vaan nukkumaan seuraavaan aamuun. Olen yrittänyt hakea muualle töihin, mutta muutaman sadan hakemuksen jälkeen en jaksa enää.

Onko muita työn takia masentuneita?

7

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • been there

      Kyllä meitä on monta.Ja sinun EI ole pakko kestää /jaksaa jos olosi kuvailemasi kaltainen.Nyt heti aika työterveyteen / lääkärille ja kerro rehellisesti voinnistasi. Aivan varmasti saikku paikallaan ja tarvitset selvästi lepoa päästäksesi toipumisen tielle.Nyt rohkeasti apua hakemaan !!

    • 4+20

      Minäkin tunnen taas oloni niin uupuneeksi että olen ajatellut jälleen kerran itsemurhaa mutta miten tehdä se aiheuttamatta traumoja ulkopuolisille. Siinä se kaikkein hankalin juttu. Ei vaan tahdo jaksaa enää tätä elämää. Saanu kuulla ihmisiltä samat neuvot jo monen vuoden ajan eikä asiat koskaan näytä paremmaksi muuttuvan vaikka yrittäis kuinka.

      Ei elämällä ole tarjota minulle mitään mielekästä. Tulevaisuus näyttää synkältä. Olen siitä ainakin 99% varma etten enää saa hankittua itselleni mitään koulutusta, en löydä itselleni kiinnostavaa alaa, en saa töitä enkä niitä myöskään jaksa tehdä. No jos totta puhutaan niin ei paljon edes kiinnosta töissä raataminen. En tule myöskään saamaan naisystävää itselleni joten mitä järkeä on elää?

    • yh-mama

      nyt hakemaan sitä lepoa itsellesi.kyllä työkin voi haurastuttaa ihmisen.väkisin ei kannata enää yrittää.voimia.

    • Onnellinen lintsari

      Olin. Raahauduin väkisin töihin, vihasin olla siellä ja päivän paras hetki oli se, kun pääsi lähtemään kotiin. Eikä kotona olostakaan osannut oikein nauttia kun tiesi että huomenna taas takaisin! Ryyppäsin ja sekoilin järkinään kaikki viikonloput, perjantaina jalka nousi kepeästi kun pääsi käymään alkossa, sunnuntaina kärvisteltiin darrassa.

      Nyt olen työtön. Töiden loppuminen oli kohdaltani valtava helpotus! Voin henkisesti paljon paremmin, ei stressaa, en viiltele tai ryyppää viikottain.
      Rahat on tietenkin aina loppu ja velkaa kerääntyy hitaasti mutta varmasti, silti olen onnellisempi kuin kertaakaan töissä.

      Nyt työkkärillä on hirveä hinku lykätä minut taas äkkiä johonkin palkkaorjaksi puurtamaan, stressaa ja hermostuttaa koko ajatus. Olen juuri edes vähän nauttinut elämästäni, ollut VAPAA. En kauaa enää. Ja pakkohan sitä on tehdä jotain pärjätäkseen taloudellisesti, mutta nyt haluaisin hengähtää hetken ja kerätä voimia.

    • Anonyymi

      Samaa mulla. pakko vaan jaksaa.

    • Anonyymi

      Lähde .Minä olin liian pitkään elämä menikin päin helvettiä sen pohjalle menin eikä enää voimia loppuisi tämä helvetti

    • Hei ja hyvä, että kirjoitit tänne,

      On tärkeää purkaa mielessä olevia huolia ja vertaistuki voi olla hyvä voimavara. Saitkin jo hyvän vinkin hakeutua työterveyteen tai lääkärille.

      Lisäksi on olemassa myös matalan kynnyksen auttavia tahoja, joista voi saada tukea elämän eri kriisitilanteissa. Alla tiedoksi tahoja joihin voi olla yhteydessä anonyymisti ja maksutta:

      - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy esimerkiksi Mieli Tukisuhteesta. https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Lisäksi ma-ke klo 15-19 ja to klo 15-21 on aikuisten kahdenkeskinen MIELI Kriisichat, jossa voi jutella päivystäjän kanssa mistä tahansa mielessä olevasta huolesta tai hankalasta elämäntilanteesta.

      Tukinetissä on llisäksi monenlaisia ryhmächattejä ja keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös:

      - Valtakunnallinen kriisipuhelin

      Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe