Voisitteko te pikkulikat jättää ponini rauhaan..?

Turhautunut.

Omistan shetlanninponiorin. Kuitenkin on näin, että se on hieman huonotapainen (puree, joskus potkii). Ja mistäkö johtuu? No, siitä että niistä 8v "tallin ammattilaisista" on hauskaa antaa söötille pikkuponille kädestä ruokaa. Hakevat rehuvarastosta kaikkea mitä ponilleni ei anneta. Poni sitten sai ähkyn mutta onneksi selvisi. Poni on alkanut purra. Nyt sitten ne menevät karsinaan ja antavat haleja ja räpeltävät harjaan kaikenlaista. Poni vihaa yli kaiken sellaista lääppimistä. Kerran, kun suutuin niille, ne meni pois pariks päiväks koko tallilta. No jaa, ne oli sitte piilottanu meiän kalliit valjaat kuraiselle laitsalle. Tarhaan on mukava livahtaa ja hypätä ponin selkään, vaikkei sitä ole ratsukoulutettu. Jos poni ei kannakkaan, vaan pukittaa, huitovat he sitä raipalla ympäri tarhaa. Lisäksi he ovat aivan liian painavia 94-senttiselle ponille.

Jos tunnistat itsesi, painu helvettiin koko tallilta, ja korvaa hajonneet ja poljetut valjaat!

8

152

  Vastaukset

  • Kannattaa vaan sanoa niille suorat sanat että oikeesti teillä ei oo mitään oikeutta koskea minun poniini, onhan se sinun oma ja päätät siitä!

  • Toi on aika törkeetä käytöstä! vittutartte mennä toisen ponii rääkkään jossei oo lupaakaa! >:/

  • Törkeää, sano suorat ja laita lähdölle tuommoset!

  • Mulla myös settis, on hoidossa romaniperheellä. nyt on ruvennut äksyilemään....ei anna ihmisten tulla taakse ollenkaan... häntä alhaalla koko ajan....persekipuja valittaa. Onko saanut Täysihoitoa romaneilta???

  • Sano suorat sanat, netissä itkemisestä ei ole erityisemmin hyötyä.

  • Minusta olisi ärkevää vaihtaa tallia ja pistää tytöt korvaamaan eläinlääkäri ja valjas kulut. Voisiko karsinaan esim laittaa kyltin ettei saa ruokkia yms. Voisit myös pitää pienen valistuksen näille tytöille.

   • mun mielest kannattaisi käydä näiden tyttöjen kotona kertomassa vanhemmille että tällasta on tapahtunut ja laittaa korvaamaan kulut !


  • multa kuoli eilen shettis ton ikästen takia kun kukaan ei heitä katsonut tytöt ja ties ketkä syöttivät sille porkkanoita yllin kyllin kauraa yms. se sai sitten ähkyn ja kuoli ! ;(

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   212
   6560
  2. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   333
   3028
  3. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   56
   999