Ruutu.fi täyttä paskaa

11211

En tiiä mihin pitäs avautua, mutta kun kerrankin aattelin kokeilla tätäki palvelua, niin ei vittu. Ei anna mainostenesto-ohjelmaa ees käyttää. On meinaa vituttavaa, kun Ikean mainos rullaa tossa ohjelman päällä.

Ottakaa mallia MTV3:sta...

83

11387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osin samaa mieltä

      Joo mutta kun ei, MTV3:n systeemi on toteutettu Silverlightilla joka rajaa pois monia käyttäjiä, edes kaikki Windows-käyttäjät ei halua sitä Silverlightia käyttää! Puhumattakaan Mac tai linux-käyttäjistä jotka ei edes voi käyttää sitä.

      Yle Areena on toteutettu onneksi niin että sitä pystyy käyttämään alustasta riippumatta ja koska se on verovaroin kustannettu niin ei ole haittana mainoksia.

      Olen sinänsä kyllä samaa mieltä tuosta että on typerää ettei mainosestoa voi Ruutu.fissä käyttää.

      • jakyllä.
        en katso mtv3 microsoft/idioottiyritys silverlightin takia


      • Anonyymi

        Se vain on niin että mainokset on parasta mitä mainoskanavilta tulee sieltä ei tule yhtään asiaohjelmaa vaan yhä lisääntyvää kotimaisia höpö höpö kilpailu-ja lauluohjelmia aikuinen ihminen ei voi katsoa mitään muuta kuin ylen kanavia.


      • Anonyymi

        YLEAreena on verovaroin kustannettua< vasemmistolaispropagandaa.


    • Ruutu.fi = huono koodi .

      ruutu.fi imee koska kuva pysähtyy koko ajan vaikka ääni tulee

      • maksulliseksi

        Eikö ruutu.fi ole maksullinen tai ainakin tulossa ?


    • paskaa5

      Onhan se juu ihan paska ja sitten sieltä ei löydy edes mitään hyviä sarjoja, ja kuva jökii aika pahasti. Saa nähdä miten sykyllä saavat jääkiekon näkymään netin kautta suorana...

      • Olisin katsonut Kalpa-Tappara ottelun, vaan ei ollut tarjolla kertakatselua. Tarjottiin viikkoa ilmaiseksi, mutta kun luin (onneksi) sopparin, kerrottiin sen jatkuvan ilman peruutusoikeutta kauden loppuun. HÄRSKIÄ KUSETUSTA!


      • Anonyymi

        Entäs NK.suomennokset!? Vaikka itse tietäisi vajaalla englannilla,niin suomentaja/ohjelma ei tajua vitsejä,tai asiayhteyttä! Vituttaa!


    • joonaskäkriäinen

      Kiva kun mainostavat sm-liigaa 19,90/kk. Tosiasiassa maksat vuoden tilauksen kerralla jos pelejä tuohon hintaan aiot nähdä siis 239,40 kertamaksu...mukava hinta vaikket tiedä mitä saat(tökkiikö lähetys,ei toimi ollenkaan,näet jostain pelistä toisen erän) Olisin itse kyllä ollut valmis maksamaan tuon parikymppiä kuussa, kokeilu luontoisesti mutta melkein 250 jostain mistä ei ole takuita niin nou tank juu...harmillisesti soneran valokuitu tulee naapuri taloon mut ei vielä meille.

      • Urho rules

        Sama homma olin jo tilaamassa ruutu smliigaa kk ajaksi ja huomasin onneksi että sivulla lukee pienellä präntillä että koko summa veloitetaan kerralla. Eipä taida kovinkaan moni olla valmis ottamaan riskiä ja maksaa koko vuoden puskurointia ja kuvan pätkimistä kerrallaan.


      • Anonyymi

        Rahat tänne niin saat silkkaa paskaa hä hä hää ja eipä jäädä kiinni,onpa helppoa tämä kusetus.


    • Vitutttaaa

      En päässyt näkemään perjantain 13.09.2013 pelejä ollenkaan.
      Kuvaruudussa pyörii vain tuo pallo ja lukee "Lataa..."
      Kertokaa mistä tämä johtuu?
      Testisivulla kaikki osiot näytti vihreää ja nopeus on 20 Mb.
      Kun yrittää soittaa asiakaspalveluun sanotaan "meille on nyt tullun tavanomaista enemmän puheluita ja ........"
      Kaiken ajan mitä roikut puhelimessa maksat kallista puhelumaksua.
      Minulla kävi niin että 15 min odotin ja kun ei kukaan vastannut laitoin luurin kiinni.
      Eli sen lisäksi että olen maksanut kk-maksun 29,50 maksoin myös aikas monta euroa heille asiakaspuhelinpalveluun jonottamisesta.
      Onko Ruutu.fi velvollinen korvaamaan asiakkailleen sen että joku ottelupäivä menee fiaskoksi?
      Pitääkö heidän korvata myös katteettomat asiakaspalvelupuhelimen kustannukset.

    • Ruutuonperseestä...

      Elkää hyvät ihmiset ihmeessä maksako ruutu.fi mitään. Itse menin tekemään sen virheen ja olen kyllä TODELLA PETTYNYT !

      • juy654

        Juuri noin. täyttä paskoo


      • Anonyymi

        Lyödään paskalla rahoiksi


    • ewwef

      Ruutu on jo tilaus vaiheessa täysin perseestä. Ja toimii päin helvettiä muutenkin. Ipadilla tuskaa katsoa.

    • ruutu mättää

      Uusittu Ruutu ei toimi oikein Android tabletilla. Kuva katkeaa,sameutuu,pirstaloituu ja mainostauon jälkeen palaa aina alkuun ei siihen kohtaan mihin jäi ennen mainosta. Mainostulvan takia yhtä tuskaa oli yrittää katsoa tunnin sarjaa. Joku viikko sitten ongelmia ei ollut. Nyt on. Enkä tykkää ruutu palvelun tyrkyttämistä. Jopa Mtv3 Katsomoa pystyn nykyisin Android tabletilla katsomaan. Pöytäkoneelle ja kannettavaan en ole asentanut Silverlightia,turhana.

      • ant-

        Pahintahan tässä on se, että tuo Ruutu ei edes poista niitä mainoksia. Ainut etu on, että voi katsoa plussasisältöä, JOS ne nyt sattuu vahingossa toimimaan ilman tuntemattomia virheitä tai kuvan pysähtelemistä. Ei hyvä tämä.


    • Mainokset_vittuun_äkkiä

      Ruutu sovellus on hirveintä paskaa ikinä miks eivät voi vittu tehä kunnon saatanan sovellusta. Jumalauta koitat kattoa ohjelmaa nii mainoksia puoli tuntia ja ku ohjelma pitäs alkaa näkymään ni johan tulee saatana tunnistamaton virhe joka ainoa kerta ei jumavitunlauta.

      • Mikkis1976

        Joo. Aivan täyttä skeidaa....eikö tähän pitäisi puuttua jo joku virallinenkin taho. Mulle ilmoitettiin asiakaspalvelusta että heillä on ongelmia jos on android 4.2.2 mikä mullakin sattuu tässä mediapadissä olemaan ja kuulema on työn alla...hyvittivät oikein kolme päivää ku sanoin että mulla on liigan kausikortti ostettu ja uuden sovelluksen tultua en ole vittu yhtään peliä pystynyt katsomaan...ww.ruutu.finkin kautta ku yrittää ni ilmoittaa vaan että ei ole vielä olemassa videota jota selaimesi tukee...ei jumalauta...mulla on tässä kyllä uusimmat selaimet mitä play kaupasta löytyy...on mozillaa ja chromee mutta eipä auta sekään. Hermot alkaa kyllä tosiaan menemään. Pyysin että ilmoittaisivat edes jossain yleisillä sivuilla siis nelosen sivuilla että kaikilla.androideilla ei heidän uusi hieno sovellus pelaakkaan....vanha sovellus toimi ihan hyvin....oikein vituttaa kun menin sen päivittämään tähän uuteen paskaan. Vanha sovellus takaisin play kauppaan ja uuden voi ladata ne jolla se toimii.


      • 753159

        Kahtokaavittutelevisiotaeikämitäänvitunnäyttöä.


      • namovaari

        Ja eihän se toimi vieläkään kunnolla. Asiakkaat ovat valjastettu maksamaan siitä että ilmoittavat kaikenlaisista vioista mitä vastaan tulee. Oma keissi keslen, mt jos pahoittelua kummempaa ei tule niin sanon sopimuksen irti. Ja suosittelen muitakin miettimään kannattaako moinen ottaa.


    • Mitäh82

      Minä taas ihmettelen sitä, että miksi ruutu.fi on tullut maksulliseksi niidenkin ohjelmien osalta, jotka esitetään normaalisti tv:ssä. On todella inhottavaa, jos joku jakso jää välistä, en voi sitä enää katsoa aiempaan tapaan netin kautta. Eri asia on, jos esittävät netissä sarjoja, leffoja tms., joita ei muuten tv:ssä kanavalla esitetä. Eikö näiden nettistriimien tarkoitus alun perin juuri ollut, että ihmiset voivat omien aikataulujensa puitteissa katsella ohjelmia netistä!? No ei sitten, en rupea ainakaan maksamaan palvelusta.

    • Tunarit

      Paskin palvelu ikinä koskaan missään. Ääni kyllä kuuluu, mutta koko ohjelman aikana video päivittyy jonkun kolme kertaa, eli sama kun katsoisi jotain v**un diaesitystä. Muutenkin on niin loputtoman raskas, että kone melkeen kaatuu kun menee sivulle. VMP!

    • VittuSaatananpaska

      No ei se oo maikkarillakaan hääviä. Vittu jotaki saatanan SNL paskaa työntävät, totaalisen perseestä koko helvetin ohjelma. Ei vakuuttanut eka jakso, eikä tartte kattoo kyllä toistakaan.

    • SanomaMediaSucks

      Ala-arvoinen palveluntarjoaja (Sanoma Media; RuutuPlus -paketti): jatkoin loppunutta määräaikaistilausta lätkän playoffien & euro futiksen takian heinäkuulle 2016 eli 4kk'la (erikoistarjous 15€/kk ja min 4kk määräaika)- 60€ lasku tuli heti ja sen jopa maksoin. Kun menin katsomaan Oma Sanoman -kotisivulta vanhoja ja viimeisintä tilausta- vanhat RuutuPlus paketit näkyivät siististi yhteenvedossa- juuri maksamani paketin kohdalla tyhjää... Eli rahat meni, tuotetta ei tullut. Asiakaspalvelun sai kiinni arki iltapäivällä 20min odottamisen jälkeen (josta tietty veloitetaan 8snt/min) ja siellä kerrottiin, että " Ruutu ei edes lähetä euro futista, ainoastaan veikkauksliigaa". Pienen taivuttelun jälkeen sain asiakaspalvelijan tarkistamaan sen kollegaltaan - lopputulema: "pitäisihän siellä ne europelitkin näkyä"......totesi kaveri. Asiakaspalvelussa ei myöskään ollut "asiantuntijaa" paikalla, eikä kyseinen asiakaspalvelija itse osannut sanoa miksei ohjelmat näy, vaikka maksu siitä näkyi. Myöskään reklamaatioihin ei tule vastauksia. Melkein missä muussa tahansa liiketoiminnassa maksava asiakas on about kuningas- ei Sanoma Median maailmassa. Ei ole ihme, että yritys joutuu etsimään säästöjä yt'eiden ulkopuolelta (mm asiakaspalvelu, tuki jne). Itse tulen lopettamaan Sanoma Median (RuutuPlus) pakettien hankkimisen, kun tämä paketti loppuu. Toisaalta sillähän ei ole väliä, koska tuote ei muutenkaan toimi. Kiitos ja näkemiin Sanoma Media

    • PRRRRRRRKLE

      TARVII VISSIIN LÄTEE KÄYMÄÄN PÄÄKALLOPAIKALLA OIKEIN PERSOONAKOHTAISESTI ETTÄ TÄHÄN PERKELEEN RUUTUUN TULEE JOKU JÄRKI. EIKÖ NE OSAA PALKATA PÄTEVIÄ OHJELMISTON KEHITTÄJIÄ? RAHALLE VASTINETTA PRRRRRRKLE.

    • voiveemitäpaskaa

      Virhe ladattaessa mainoksia. Virhe voi johtua mainonnan esto-ohjelmasta tai mahdollisesta häiriöstä tietoliikenteessä.

      Siis mitä vittua tämäkin nyt on? Ennen näkyi liigan koosteet ja jo lähetettyjen sarjojen vanhat jaksot, no eipä vittu näy enää.

      • Olkinuora

        Katsokaa pelit ilmaiseksi livestreaminä


    • Kravatto

      Silverlight vaan MTV:llä toimii ja kuva on hyvä..
      Sääli kun YLE ja Nelonen tota tajuu

      • Anonyymi

        Silverlight on silkkaa paskaa ja onneksi se on kuopattu!


    • PASKARU

      Ruutu aivan paska. Aina vahingossa painaa jostai aikajanastaki ku koittaa painaa playtä

    • 1238065

      totta

    • Pelte

      no siis ihan perseestä koko ruutu. plussalla jotain kiinnostavaa ehkä mutta muuten ei ja sekään vähä mitä on ei toimi..vain elämää 2017, esim..

    • vepe100

      Ruutu ilmaiskokeilu , puolituntia riitti. EI MAINOKSIA lukee hienosti etusivulla. Yritä katsoa NBA matsia niin herjaa mainoksenesto ohjelmasta ja kun sallit mainokset joita ei pitäis olla niin 3 ensimmäistä minuuttia matsin alussa on jokin v..un Liiga mainos. Puhelin sovellus ei salli "kelausta" . On suoria matseja sekä tallenteita. Joo, tallenteita kokonaista 2 matsia. Onneksi sentään irtisanominen oli tehty helpoksi.

      • Anonyymi

        EI MAINOKSIA-TÄYTTÄ VALETTA SAATANA PERKELEEN TONTUT RIKOLLISET KÄTYRIT HÄMÄRÄHEMMOT HUPPAREISSA MUSTAT NAHKAHANSKAT KÄDESSÄ PYÖRITTÄVÄT TUOTA EPÄLUOTETTAVAA''RUUTU-PALVELUA.''ONNEKSI SIELTÄ VOI HELPOSTI LÄHTEÄ POIS JOS ALKAA HAISKAHTAA EPÄILYTTÄVÄLTÄ.


    • Vain.elämää

      Ruutu on paska. Täyspaska.

    • Niin ihmiset jotka katsotte ilmaiseksi tuota ruutu palvelua ja varokaa että voi käydä että tulee sähköpostiin ilman kun itse olisi tilannut ruutu palvelua ja sit veloitetaan tililtäsi se 9,95€ ja sit kun ottaa yhteyttä en ole tilannut mitään ruutu palvelua ja tuli viestiä että olet tilannut ruutu ja sit vaikka ei ole painanut mitään tilaus nappia edes. ja itse soitin asiakaspalveluun sekä laitoin sähköpostia eikä voineet heidän virhettä korvata ja palauttaa rahoja. niin syyttivät vaan minua että sä olet painanut tilaus nappia vaikka en niin ole tehnyt. ja tiedän missä sieltä tilataan se ruutu palvelu. sekä oli kuluttajaneuvontaa yhteydessä ja ei hekään voineet viedä asiaa eteenpäin ja sanoivat myös että olen painanut ja tilannut sen palvelun vaikka en ole. ihme toimintaa ruutu palvelulta. varokaa ihmiset. sekä kun se tilaus loppuu poistan tilini ruutu palvelusta ja en mitään sanoma media palveluita käydä tai tilaa mitään sanoma madialta lehtiä edes.

    • Anonyymi

      Ei Ruutu ihan täyttä paskaa ole , se on välillä ihan totaali kuraakin. Ilmeisesti kuitenkin jotkin maksavat ja nauttivat ko. palvelusta.

    • Anonyymi

      Kiertäkää kaukaa nämä palvelut.

    • Anonyymi

      Käräjäoikeuteen koko Ruutu.fi ja paljastetaan totuus tuosta paskapalvelusta,ei siinä selitykset eikä hyvittely-yritykset auta yhtään mitään kun löysät on jo housussa.Paljastuvat todella nolosti pöksyt kintuissa ja joutuvat myöntämään ne tuossa esiin tulleet ongelmat sekä härskin kusetuksen.Ennen pitkään se taatusti paljastuu ja tulee ilmi,kyllä näin on.

      • Anonyymi

        Tästä tulee poliisiasia ja tutkintapyyntö kun on niin härskiä kusettamista tuon lafkan toiminta.Pettyneet asiakkaat kyllä tekevät sellaisen tempun ettei Ruutu.fi,n työntekijöitä enää yhtään naurata vaan totuus iskee silmille kuin salama,no siinäpähän selittelevät kun lopputilejä jaetaan ja korttitalo romahtaa rytisten peruuttamattomasti.Arvatkaapa mitä-no asiakas nauraa makeimmin kun koko kuvio ja paletti tulee näkyviin paljastaen vyyhdin kaikessa törkeydessään.Olisipa Karpo vielä puikoissa niin tästä tulisi loistava ohjelma.


    • Nelosen ohjelmat on surkeita muutenkin,ruutu,huono sisältö siksi en ota maksukanavia.

    • Anonyymi

      Liigan välierät. Ihan todella hyviä pelejä, mutta tuo Lehkonen selostaa niin puolueellisesti Tapparan puolesta, että häiritsee tunnelmaa.

    • Anonyymi

      Onhan tämä uskomatonta, että joskus vuonna nakki ja keppi oli tässä ketjussa että ohjelma palaa alkuun mainosten jälkeen, ja YHÄ VUONNA 2021 on tämä sama bugi!!!!!
      Täydellisen noloa!!

    • Anonyymi

      Tilasin äsken tutustumisen kun pesäpallo kiinnostaa. Karsee kuvaaminen. Yksi ainoa kuvakulma. Kamera jossain takakatsomossa eikä näe mitään mitä kentällä tapahtuu. Johonkin se pallo meni. Äijät juoksee eikä mitään tajua pelistä. Radiossakin pysyy paremmin selvillä ottelun kulusta.

    • Anonyymi

      Todella paska kuvanlaatu kaikessa mitä tuolta katsoo.

      Verrattuna muihin palveluihin siis.
      Eipä oikeen innosta maksamaan tuosta.

    • Anonyymi

      Paska ei edes arvostelua pysty lauttamaan

    • Anonyymi

      VITTU MITÄ PASKAA TÄYSIN PASKA KOKO RUUTU RUUTU PLUSSSAN OTIN EI ONNISTU KATSOA MITÄÄN REKISTERÖIDY KIRJAUDU SKANNAA QR KOODI TEE SITÄ SUN TÄTÄ JA VITTU ÄLKÄÄ SEKAANTUKO TÄHÄN SONTAAN

    • Anonyymi

      SE ON SITÄ SAMAA JÄTETTÄ JOTA IHMINEN PÄÄSTÄÄ PYTTYYN AAMUISIN,PÄIVISIN JA ILTAISIN ELI PASKAA,KAKKAA,ULOSTETTA SAATANA.ITSE EN PERKELE JUMALAUTA HELVETTI SITÄ OTA EN EDES KUOLLEEN RUUMIINI YLI HAUDASSA MAATESSANI JA MAAKSI MUUTTUESSANI.MAKSUKANAVAT ON ITSE SAATANASTA JA YKSI MERKKI HÄNEN TULEMISESTAAN MAAN PÄÄLLE.

    • Anonyymi

      vittu näitä mainoskatkojua

    • Anonyymi

      Ruudun takaa, ruudun takaa, paska valuu solkenaan.....

    • Anonyymi

      Sehän on nyt täysin selvää että mitä sanomakonsernilta tulee on pelkkää sontaa näin kiltisti sanottuna,kusettajia kaikki siellä,rehellinen toiminta on tuntematon käsite heille.

    • Anonyymi

      Täyttyä paskaa. Eikö ne jumalauta saa toimimaan edes yhtä asiaa kunnolla. Pitää hakkeroida niiden sivut kumoon, niin oppivat tavoille.

    • Anonyymi

      Saatanan paska, ei saa irtisanottua, ohjeet ei pidä paikkaansa. Onko sinne edes chattia

    • Anonyymi

      Tuo ruutu ei ole KOSKAAN toiminut, ja nyt siitä pitäisi vielä maksaakin, jopa mainoksistakin?? Nolo floppi koko ruutu.

    • Anonyymi

      vittu 2 kuukautta maksetaan putkeen ruudusta😡 koska ei anna irtisanoutua

    • Anonyymi

      Mitä odotit saavasi sanomakonsernin tuoteryhmään kuuluvalta palvelulta,nannaako?

    • Anonyymi

      Yle areenasta on pakkommaksaa ruudusta ei.

    • Anonyymi

      Ja nyt sitten tahdotaan rikollisille rahaa jollain vitun "nakki" nimikkeellä. Miten tämä niinkuin on mahdollista?

    • Anonyymi

      Ruutu on paskaa telkkarista/tietokoneelta/puhelimelta katsottuna. Onko sen joku intialainen kadullepaskoja koodannut. Ei ole tullut muuta yhtä paskaa tekelettä tullut vastaan.

    • Anonyymi

      Täyttä skeidaa. Sen kerran kun meinasin katsoa Jyväskylässä pelatun pesismatsin kirittäret vs Pesäkarhut niin tulee teksti "ongelmia lähetyksessä" Eipä tarvii toista kertaa kokeilla moista tunari kanavaa!!!

    • Anonyymi

      Yritin ottaa ilmaisen 10pv ruutu kokeilun sanomatilin kautta. Ongelma, eträ pankkikorttia laittaessa, tulee 0 1€ vahvistusmaksu. En löydä käyttöehdoista, että tulisi veloitus kortin lisäämisestä. Myöskin 10pv kokeilu pitää muistaa itse peruuttaa tai alkaa maksullinen jakso.

      "Olet vahvistamassa Visa Secure -maksua for SANOMA.FI summalla 0E 1 EUR."

      "Ruutu 10 päivän kokeilu. Jatkuu normaalihintaisena 12,95 € kokeilun jälkeen (sis. Ruutu 6,95 €/kk, Ei-mainoksia 3 €/kk, Urheilu 3 €/kk)."

      "Jos tilaus on jatkuva tilaus, Sanoma laskuttaa tilausmaksun sovituin laskutusvälein kulloinkin voimassa olevaan hintaan. Ensimmäinen laskutuspäivä riippuu siitä, koska tilaus on tehty. Postitse toimitetuista, paperisista tilauslaskuista veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen laskutustapalisä. Laskutustapalisää ei hyvitetä. Jatkuva tilaus jatkuu ilman erillistä uudistamista, ellei Asiakas irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi."

      Onko muilla tästä kokemusta?

    • Anonyymi

      Vi**u mitä paskaa koko sovellus

      • Anonyymi

        Yläastelaisten oppilastyönä ylläpidetyltä vaikuttava kanava''Perustettiin tämmöinen palvelu kun ei muutakaan keksitty joo toimii jos toimii,mutta rahaa tulee ja sehän on kiva kun saa hilloa lompsaan niin ei tarvitse köyhänä olla.''Niinpä niin mutta jotenkin haisee koska palaute on poikkeuksetta negatiivista pelkkiä haukkuja.


    • Anonyymi

      Todellakin, myös MTV-katsomo samaa sarjaa. Pakollinen kirjautuminen jopa ilmaisille ohjelmille. Ja vain siksi, että kerätään ihmisten tietoja. Lieneekö edes laillista pitää noita asiakastietokantoja. Ei voi perustella palvelujen kehittämisellä. No, jokainen joka menee kirjautumaan antaa oikeuden omien tietojensa vakoiluun. Aivan kuin "pysäköidessä hyväksyt Parkki-paten ehdot". No, eipä tule käytettyä tuollaisia "palveluita". Toivottavasti kaikki muutkin alkaisivat boikotoimaan.

    • Anonyymi

      Aivan perseestä kirjautuminen

    • Anonyymi

      joo ja vittu tulee 10 mainosta peräkkäin

    • Anonyymi

      Selviytyjät Suomi on epäreilu, vaikka painoa kompensoidaan, niin naisten lihasvoima on ihan toista luokkaa kuin miesten.

    • Anonyymi

      Huono kokemus itsellänikin. Ei onnistu millään tilauksen lopetus. Olen yrittänyt vetää pallukkaa vasemmalle mutta on kuin lukittu. Rikollista.

    • Anonyymi

      eilen huomasin, että ruudussa ei enää näy 15 sekunnin painikkeet eteen- tai taaksepäin, ei näy äänenvoimakkuudensäädintä eikä saa ohjelmaa pausetettua, saatika siirryttyä eteen- tai taaksepäin haluamaansa ajankohtaan. Mainoksia ei tule (tosin ei haittaa yhtään!) eikä minulla edes ole mainostenesto-ohjelmaa käytössä.

      En tiedä mitä muutoksia ovat tehneet, mutta eniten korpeaa tuo mahdottomuus pausettaa ohjelmaa tai säätää äänenvoimakkuutta.

    • Anonyymi

      Lopetin Ruudun (kun koris loppui), mutta se ei ollut ollenkaan niin helppoa kuin väitetään.

      Pallukan vetäminen vasempaan oli blokattu. Vaikka kuinka yritin, ei onnstunut, Ol pakko lolla yhteydessä aspaansa että tilauksen lopettaminen onnistui.

    • Anonyymi

      Ruutuplussan hintaa on taas korotettu 2€. Viime korotuksista olikin vain 6kk aikaa. Urheilutarjonnasta katosi koriksen divariottelut ja veikkaan, että NBA ei enää jatku tulevalla kaudella, koska Ruutu mainostaa urheilupuolta ”kotimaisen palloilun kanavana”. Omissa silmissä laatu heikkenee ja hinta nousee. Äänestän lompakolla.

    • Anonyymi

      Ei voi kun ihmetellä, että joku maksaa ruutu plus luokattoman huonosta sovelluksesta

    • Anonyymi

      Näköjään Ruutu äkkiä pistää kotimaisia sarjoja kesken kaiken maksumuurin taakse. Aloitin pari viikkoa sitten "Koodinimi: Annikan" katsomisen, eka jakso jäi kiireen vuoksi kesken, mutta ajattelin että ehdin katsoa sen myöhemmin, koska ei ollut missään RuutuPlussassa. Nyt olisi ollut aikaa katsoa sarja loppuun, jatkaen kesken olleesta ekasta jaksosta. Mutta kappas vain: Ruutu ilmoittaakin, että "Sisältö kuuluu Sky: Showtime -tilaukseen", ja mainostaa tuota 2 viikon "ilmaista" tilausta.

      No, enpä sitten katso.

      • Anonyymi

        No eikös siitä Koodinimi Annikasta kuitenkin oltu kerrottu, että vain ekan jakson voi katsoa ilmaiseksi ja että loput voi katsoa tilaamalla.

        Ainakin itse näin sellaisen ilmoituksen.


      • Anonyymi

        Loppunut minullakin kokonaan Ruudun käyttö. Ennen mietin että onpa kätevää kun ei ole ollut tallentavaa digiboksiakaan käytössä yli viiteen vuoteen että ohjelmat voi katsoa mainosten kera Ruudusta silloin kun haluaa. Sitten ne pistettiin maksulliseen Ruutu+:aan.

        Areenaan väkisinkin sitten siirtynyt striimauskäyttö.


    • Anonyymi

      Eikä toimi edelleenkään, kymmenen vuotta myöhemmin aloituksesta.

    • Anonyymi

      Jeppp aivan xxtun paska sovellus. Mieluummin ajoittaa katsomiset suoraan tv:stä tai sit jättää katsomatta. Jos et siis eka haluu säätää puoli päivää tunnusten ja mainosten parissa ja sen jälkeen ohjelmaa 7-8 min ja mainoksia 7-10 min. Ei tartte toista kertaa virittää.

    • Anonyymi

      Veikkauksen sivuilta (etuasiakas) pitäisi saada VEIKKAUS2024 koodilla ruutu urheilu alehintaan 2kk ajaksi. No ylläripylläri, KOODI EI TOIMI. Ruutu palkatkaa sinne parempia koodaajia kun ei edes alelaarin asiakkaat kiinnosta! Olen kyllästynyt koko Sanoman touhuun muutenkin. Googlettakaa mitä pulju tekee esim musiikkiartisteille jotka eivät suostu menemään Voice of Finlandiin vaan mielummin menevät kilpailijan leiriin. Suomessa ei pitäisi olla tälläistä puljua! Boikotoikaa Nelosta ja JIMiä ja älkää tilatko hesaria!

    • Anonyymi

      On yritetty katsoa, mutta kun sieltä ei nää mitään, ei edes jotain jo ajat sitten telkkarista tullutta sarjaa. On vielä erikseen maksullista! Ei kiitos.

    • Anonyymi

      Yritin tuossa avata ruutua telkkarista. Ei muuten onnistu kun ei pysty edes kirjautumaan. Tunnuksia ym pyydetään mutta kun ei pysty edes luomaan tunnuksia, ja mobiiliappia koodeineen tyrkytetään. Se vaan kun kyse on telkkarista niin qr koodiakaan ei pysty lukemaan.

      Paskin kokemus tähänastisista appeista. Siihen loppu, menen ulkomaisille sivustoille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe