Huijari vuokranantaja Tampereella

vi3railija

Meiltä huijasi vuokranantaja vuokratakuun. Irtisanomisen jälkeen äänensävy muuttu vi***maiseksi ja törkeäksi, kun hänen kanssaan yritti asiallisesti keskustella puhelimessa alkoi huutamaan suoraa kurkkua. Ei suostu lähettämään kopioita kuiteista mihin on meidän rahoja käyttänyt (tietyt asiat ollaan sovittu että menee takuusta) ja on keksinyt myös ihan omia kuluja. Ei tehnyt lopputarkastusta, ilmoittelee kaksi viikkoa muuton jälkeen vioista. Valehtelee joka kerta ja jää joka kerta niistä kiinni, muttei siltikään myönnä että on tehnyt mitään väärää. Mielestäni tälläiset huijarit pitäisi ilmiantaa, ettei vain seuraavia vuokralaisia kuseta samallalailla. Ennen tätä kaikea hän oli mukava, ystävälline, aina auttamassa ja ei mitään pahaa sanottavaa hänestä, mutta niin eipä ollutkaan tälläinen.

Kuinka saa oman rahan takaisin, joka on oikeutettu kuulumaan minulle)

Olisi kiva tietää onko kukaan muu joutunut Tampereen maalla Viitaniemessä olevassa vuokra-asunnossa tälläisiin ongelmiin?

11

1339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuovjaksi

      kuluttaja-asiamieheen yhteys.

      • vuokraaanantaja

        Voiko kulasiamies auttaa kun kyseessä kahden yksit. kuluttajan välisestä ongelmasta.
        Ikävää että osa vuokranantajista on sikoja.
        Itse 20v antanut asuntoja vuokralle eikä muusta tarvitse kiistellä kuin jos sokeripala lähtee katosta muuton yhteydessä.
        Ihan normi on tavata asunnolla kun vuokralainen lähtee/tulee ja kirjata asiat ylös ja antaa lopuksi lappu jossa kaikki ok eikä kummallakaan vaatimuksia.


    • vaihtoehdot

      Vie asia kuluttajariitalautakuntaan, sieltä saa suosituksen. Kalliimpi tie viedä asia käräjäoikeuteen, jolloin tuomio on pätevä.

    • asdfdsfa4444

      Ehkä vuokranantajasi potee syyllisyyttä ja yrittää pimittää rahoja.

      TAI

      Ehkä aloittaja on oikeasti kuluttanut kämppää ja vuokranantaja on siitä todella vihainen, joten huutaa sen takia ettei todellakaan palauta rahoja.

      Lain mukaan(?) sinun pitää saada nähtäväksi kuitit että vuokravakuudellasi on kämppää kunnostettu. Todistaminen ennen/jälkeen kunnon voi olla hankalaa jos ei kummallakaan ole mitään valokuvia tai videokuvia kämpästä.

      Joskus huijarit pelästyy siitä että pitää mennä poliisiasemalle antamaan lausunto syytenimike "petos tai kavallus". Samoin asianajan soittokin voi auttaa paljon.

    • uusavokki

      Eiköhän tässäkin ole tapahtunut niin että teillä on ollut hyvät vuokralaissuhteet, vuokrat maksettu ajallaan. Mutta sitten kun vuokrasuhde päättyy niin vuokranantaja onkin pöyristynyt asunnon kuntoon ja siitä suuttunut. Oli aluksi sanut sinusta hyvän kuvan (miksiköhän) mutta totuus paljastuikin vuokrasuhteen päätyttyä.
      Monet eivät vaan ymmärrä sitä että toisen omaisuudesta täytyy pitää hyvää huolta, kuin omastaan. Ja jos asunnossa on pidetty bileitä tai muuten tärvelty asunto siihen kuntoon ettei ole normaalia kulumista niin kyllähän tommonen v...aa ketä vaan.
      Koitappa itse ostaa asunto ja vuokraa se jollekin hörhölle joka tuhoaa asuntosi.

      • påääääåååååååååååååå

        Vuokrista tosiaankin jää niin vähän nettoa että helposti tappiolle menee heti jos vaan vähänkin isommin asuntoa on tärvelty. Näin varsinkin jos kaikki remontit vielä teettää, ja pitäisi sille omallekkin työlle jotain saada.
        Vuokrakämpästä on aina lähes poikkeuksetta kaikki irtonainen viety, ikkunan avaajakahvakin aina viedään. Jostain syystä ovistakin pitää kiskoa kahvat irti ja kahvojen tapit tietenkin hävitetään. Tarroja liimaillaan paikat täysi, niille kyllä on satavissa rautakaupasta sellaiset myrkyt millä ne lähtee pintoja tärvelemättä. Koiria kun asuntoon tuovat ja pitävät sisällä, niin ne raatelevat muovimatot syviä pitkiä naarmuja täysi. Josatin syystä valovarjostimia laittaessa se katto pitää paskaisin käsin mustaksi töhertää asennuspaikan ympäriltä, katto kun ei ole pesunkestävää lajia niin se pitää uusiksi maalata.
        Lähes pokkeuksetta vuokralainen ei lainkaan puhdista hellan ympäryksiä ja rasvaista kuivunutta paskaa saa liotella pitkään irti. Jääkaappi on aina annettu sulaa paikkaansa ja sulamisvesien annettu valua kaapin rakenteisiin. Jääkaapin ympäristö on paksun ryytyneen rasvan ympäröimää ja elukoitakin jääkaapissa on kun se on paskaisena lämpimäksi jätetty seisomaan, jääkaappi siis menee uusiksi ja sen ympärillä olevia rakenteita pitää laitella. Erilaisia paskahäkkyröitä on kyllä seiniin porattu ympäriinsä kylppäriinkin ja keittiöön, ja ne on tietenkin paskaisena jätetty paikalleen.
        Kyllä siinä hommaa on pitkäksi aikaa ja rahaakin palaa ennekuin tällaisen asunnon vuokralaisten jäljiltä saa taas ihmisasuttavaan kuntoon uusille asukkaille.


    • Markkinatmäärää

      Takuu on vuokralaisen suostumus siihen että hänen rahojaan käytetään talon kunnossapitoon, sillä ei käytännössä ole mitään tekiemistä sen vuokra-asunnon kunnon kanssa missä asuu. Vuokravakuudet ovat täyttä huijausta ja hyötymielessä asetettu. Juuri siksi ei nykyään suosita pitkiä vuokrasuhteita koska, mitä useammin asukkaat vaihtuvat sitä enemmän vuokranantajan tilille kertyy "ylimääräistä" joilla korjataan rakennusaikaisia virheitä yms. Eli kun muuttaa kannattaa katsoa onko asunto sen lisämaksun arvoinen jonka takuuna maksaa. Asut hyvin tai huonosti maksat sen takuun. Syy löytyy aina ja vuokralaisesta ja vuokraisännät ovat aina oikeassa. Laki tässä lepsuaa! ja vuokralaiset avointa riistaa.

      • påäääååååååååååååååå

        Mä tuossa yllä kirjoitin omista kokemuksitani vuokralaisista. En ole kuitenkaan näistä asunnon paskaamisista ja tärvelemisistä ottanut vakuuksista kuin kerran markka-akaan 600mk, ja nyt otin 100€ kun oli asunto taas ihan hirveässä kunnossa. Olisin voinut kyllä ottaa vaikka koko vakuuden, mutta annoin olla kun ei se kaikkikaan olisi kuitenkaan riittänyt asialliseen korvaukseen niistä tärvelyistä ja paskaamisista, kunhan nyt satasen otin ihan periaatteessa vaan eikä siitä kyllä sentään erimielisyytä ollut.


      • påååäääååååååååååååå
        påäääååååååååååååååå kirjoitti:

        Mä tuossa yllä kirjoitin omista kokemuksitani vuokralaisista. En ole kuitenkaan näistä asunnon paskaamisista ja tärvelemisistä ottanut vakuuksista kuin kerran markka-akaan 600mk, ja nyt otin 100€ kun oli asunto taas ihan hirveässä kunnossa. Olisin voinut kyllä ottaa vaikka koko vakuuden, mutta annoin olla kun ei se kaikkikaan olisi kuitenkaan riittänyt asialliseen korvaukseen niistä tärvelyistä ja paskaamisista, kunhan nyt satasen otin ihan periaatteessa vaan eikä siitä kyllä sentään erimielisyytä ollut.

        Minun vuokralaisillani on aina ollut ne luottotiedot kunnossa kun Vuokraturvan kautta ne olen ottanut, eikä ehkä siksikään ole vuokria jäänyt saamatta, vuokran maksu kyllä on ollut usein kuukaudenkin jäljessä .


    • Näinkin voi olla

      Vai niin!!
      Itse en haluaisi mokomaa ylimääräistä rahaa seisomaan tililleni, mutta Siperia opettaa. Yhden kerran olen joutunut osan takuusta käyttämään, silloinkin maksamattomasta vuokrasta. Itse maksoin 5000 rempasta vuokralaisen jäljiltä.
      Muille takuu toimii pienenä muistutuksena siitä, että kannattaa asua asiallisesti.
      Kannattaa muistaa, että asioilla on kaksi puolta ;-)

    • Rimanalitusta

      Suomalainen luonne nyt vain on semmoinen että ollaan hyvää pataa niin kauan kun hyödytään toisesta mutta heti kun tulee jotain ylimääräistä yritetän rangaista toista kaikella mahdollisella tavalla. Jos rahallinen rankaiseminen ei onnistu, heittäydytään perinjuurin röyhkeäksi ja ilkeäki. Kun sen tiettää ei moisesta pahoita mieltään eikä loukkaannu. Rahojaan ei kuitenkaan kannata ilkimyksille luovuttaa. Valitettavasti tämän maan okieuskäytäntö on aina suurimman ja vahvimman puolella ja mitä pidempään taistelet sitä suurempi on lopullinen rahallinen tappio. Sillä oletko oikeassa tai väärässä ei ole mitään merkitystä. Ihmettelen miten kukaan kenellä on pienikin mahdollisuus muuttaa pois tästä maasta jää asumaan näitten sivistymättömien riiviöitten pariin. Kohtelias ja asiallinen käytös kaikissa tilanteissa juurutetaan ihmisiin monissa maissa jo lapsuudessa. Meillä pienikin hyökäämisen mahdollisuus saa toisessa ihmisessä esiin ylimielisen määräilijän alinta toimistovikailijaa myöten. Kouluissa opetetaan kaikkea muuta mutta ei kansainvälisesti yhdenvertaista sivistyneen ihmisen kätöstä. Sitä ylättyy todella positiivisesti ihmisten hyvistä käytöstavoista muualla euroopassa ja yhdysvalloissa. Mikä tämän maan ihmisiä vaivaa eikö sivistys voi mitenkään ulottua Suomenlahden pohjoispuolelle.Kaikki ihmiset käytöstapakoulutukseen ja televisiosta pois öykkäri-ihannointi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe