Kokemuksia terminaalin vaihdosta Indira Gandhilla?

iiiiiiintia

Tarkoitus olisi lentää Finnairilla Delhiin ja suoraan sieltä Etelä-Intiaan, Kochiin tai Trivandrumiin. Finnair saapuu aamulla noin 5.30 terminaali 3:een. Spicejet ja IndiGo taas lähtevät vanhasta 1-terminaalista, jonne on kuulemma 9 km matka. Onko kellään kokemuksia, kuinka kauan terminaalin vaihto kestää aamutuimaan ja kuinka hankalaa se on? Kuljetusbussi kulkee 20 min välein terminaalien väliä, mutta onko taksi kätevämpi?

Jossakin neuvottiin, että koska reitti 1-terminaaliin kulkee tavallista moottoritietä, matkaan pitäisi varata noin tunti. Oman kokemukseni mukaan varhain aamulla teillä ei ole yleensä kamalasti ruuhkaa, mutta toki Intiassa kaikki aina kestää. Mikähän olisi realistinen aika varata vaihtoon?

5

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Delhi ja Mumbai

      Delhi ja Mumbai ovat sellaisia kaupunkeja, jotka ei nuku koskaan, eli aamulla klo 5.30 on täysi tohina päällä. Omat kokemukseni tienpäältä on ihan itse hankittuja, joko itse ajaen taikka autonkuljettajan kyydissä ollen.
      Itse pitäisin kuljetusbussin järkevämpänä vaihtoehtona, ellei ole käytettävissä tuttua ja luotettavaa taksia/ autoa-kuljettajaa.

    • shuttle bus

      Suosittelen bussia. Lähtee kätevästi terminaalin edestä, eikä matkaan kulu kauheasti aikaa. Kuukausi sitten yrittivät rahastaa 25 rupiaa per nenä, vaikka mainostavat "free shuttle bus". Emme maksaneet, eikä poiskaan heitetty. Olisi kuulemma pitänyt hakea jokin tiketti jostakin.

      • Shuttelea

        suosittelen minäkin. Ja se on nimensä mukaisesti ilmainen, väittää kuski sitten mitä hyvänsä. Aikaisemmin ainakin shuttlen käyttöön riitti lentolippujen näyttäminen. Tämä kokemus on siis jo pikkaisen vanha, sillä se on viime kesältä. Intiassahan käytännöt saattavat muuttua aika useinkin, ja mukavinta on seurata informaation kulkua työntekijätasolle asti. Siitä hyvänä esimerkkinä esim. informointi VOA:n käyttöönoton ekana vuonna. Vaan eihän se ihan näppärästi sujunut täällä Suomen päässäkään. Kenttähenkilökunta ei ollut päästämässä Delhin koneeseen viisumittomia matkailijoita.


    • meilä meni sillai

      että Finskin lento lakskeutu Delhiin joltisenki aikataulun mukhaan 6:35. pikku huiskettahan siinä maahantulomuodollisuuksien kans aina on. terminaalin ulukopuolelta löyty sitte koju, josta tulo / jatkolento - lippujen esittämiselä sai tiketin bussiin ( oikeen ystävällisen opastuksen oikiale lähtölaiturile)
      matka on ehkä just se kymmenisen kilsaa mutta aikaa koko haukusutheen heleposti kulluu hyvinki puolisentiimaa.
      entäs taxi sitten? saattaapi mennä joutusastikki mutta saattaa olla menemättäki. PrePayd - taksit ajjaa suoraan, mutta tiketin osto voipii olla jonon takana. taas mittaritaxi, voipii mieluusti ajattaa keskustan kautta ja se sitten maksaa ja varsinki vie aikaa ;-) It Happends In India.
      empä alle kahdentunnin alkas vaihtua suunnittelheen.

      perapappa

    • 10+7

      Dösämatka n. 20-25min.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe