Pohjola vai Tapiola

kumpi parempi?

Kumpi olis parempi vakuutusyhtiö normi työssäkäyvälle ja köyhälle ihmiselle, Op-Pohjola vai Tapiola? Maksavatko korvauksia helposti vai joutuuko yleensä tappelemaan asioista? Kertokaa kokemuksia

26

2907

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki ahneita

      Kumpikin yhtiö maksaa korvauksia vakuutusehtojen perusteella. Molemmilla yhtiöillä on paljon erilaisia vakuutuksia, joissa on kussakin omat ehtonsa. Lue ne ensin. Täältä hakevat vertaistukea lähinnä kahden sorttiset vakuutuksenottajat:

      Ne, jotka haukkuvat jotain yhtiötä. Yhtiö on korvannut juuri siten, kuin vakuutusehdoissa lukeekin - mutta vähemmän kuin kirjoittaja olisi halunnut. Vakuutusehtoja noudattava yhtiö on siten roisto/huijari/p..kafirma/ jne. Kun luet ja ymmärrät etukäteen vakuutusten sisällön oikein, et kuulu näihin ruikuttajiin.

      Sitten ne viisaat, jotka hankkivat "saman vakuutuksen" jostain toisesta yhtiöstä "paljon halvemmalla". Kyse on paljolti samasta ilmiöstä, kuin edelläkin: ei lueta eikä ymmärretä vakuutusehtoja. Esimerkiksi "kotivakuutus" -otsikon alla olevissa vakuutuksissa on valtavia eroja vakuutuksen korvauspiirissä, arvoissa jne. Sama koskee kaskoa. Sitten, kun sen halvemman ja korvausehdoiltaan suppeamman vakuutuksen alla tulee vahinko, niin tullaan taas ruikuttamaan tänne, miten se-ja-se yhtiö petkuttaa... Jälleen: lue ja ymmärrä vakuutusehdot.

      Vertaa vakuutusten sisältöä ja vakuutusehtoja. Se ratkaisee, ei yhtiön nimi. Mikään yhtiö ei "korvaa helposti heti ja paljon". Sellainen on kaupunkilegendaa.

    • Hintaerot

      Meillä ei ole ollut ongelmia korvauksissa, ihan jouhevasti toiminut Pohjolassa, Tapiolassa, Ifissä ja entisessä Lähivakuutuksessa. Tosin ne erot tulevat vasta sitten kun kyseessä on isompi korvaussumma ja tilanteessa on vähänkin tulkinnanvaraa.

      Hinnoissa on isot erot. Jos keskittää pankki- ja vakuutusasiat OP-Pohjolaan, he palkitsevat siitä nostamalla vakuutushintoja noin 50%. Mutta onhan se mukava "omistajajäsenenä" kantaa kortensa kekoon ja auttaa vakavaraisuutta..

    • päälleajettu oulusta

      tapiola 100 kertaa parempi kuin pohjola
      tapiola maksoi korvaukset melkein heti
      pohjola ei maksa ollenkaan

      • Vit..uuntunut

        Samaa mieltä. Op pohjola on suurin huijari vakuutusyhtiöiden joukossa- osinkoja kyllä maksetaan mutta vaikka pitäisi olla parhaat vakuutukset ja maksaa yli lähes 3000€ vuodessa,aina on joku pikku rivi minkä perusteella ei tarvi mitään korvata- sanoin tänään kaikki vakuutukseni irti op pohjolasta enkä ikinä käytä mitään heidän palveluaan !


    • ei enää ikinä sinne

      Älä vaan erehdy Pohjolaan menemään.
      Ihan perrsereikäpalvelua jo puhelimessa asioidessa.
      Korvauksia ei makseta asianmukaisesti vaan vika asiakkaassa vaikka itse eivät osaa antaa alkeellisimpiakaan hätäpalvelunumeroita, jolloin asiakas joutuu yksin hätätilanteessa tekemään päätökset. Onneksi puheltu nauhoitetaan ,joten on faktaa kuluttaja-asiamiehellekin, että miten se tilanne puhelimessa oikein menikään. Asia menossa kuluttaja-asiamiehellä.
      Lisäksi aivan kusetusta jotkin boonusjutut, saat saman tyyppiset vakuutukset paljon halvemmalla Tapiolasta tai Suomen vahinkovakuutuksesta ja aivan samaantyyppisillä korvausehdoilla.
      Miksi maksaa ylihintaisesta passkasta saaden ala-arvoista palvelua.

    • Tappolan uhri

      Tapiola on kaikista huonoin. Se ei pyrikään tukemaan katastrofin kärsinyttä yrittäjää vaan yrittää kaikin tavoin saada omat kulunsa pienemmiksi ja venyttää asioiden käsittelyä. Vapaaehtoisesti se loppujen lopuksi tarjoaa aivan minimaalisia korvauksia. Yhteiskuntavastuusta se yhtiö ei ole kuullutkaan. Kuinkahan monta yritystä keskinäinen Tappola konserni on jo kaatanut?

      • uhri ja uhri joopa j

        Ei kai vakuutusyhtiö ala ketään tukemaan taloudellisesti, vaan korvaa vahingot vakuutusehtojen mukaisesti, jos tässä ongelmia, sitten on syytä valittaa.

        Et taida olla ihan kunnossa noin henkisesti?


      • hentunen
        uhri ja uhri joopa j kirjoitti:

        Ei kai vakuutusyhtiö ala ketään tukemaan taloudellisesti, vaan korvaa vahingot vakuutusehtojen mukaisesti, jos tässä ongelmia, sitten on syytä valittaa.

        Et taida olla ihan kunnossa noin henkisesti?

        Kuulehan "uhri ja uhri joopa", etköhän vielä saa tuta, että "Tappolan uhri" puhuu asiaa: Täällä on toinen yrittäjä, jolle Lähi-Tapiola ei ole monta kuukautta sitten tapahtuneesta murtovarkaudesta firmaan (vielä) korvannut senttiäkään; "käsittely on yhä kesken", kuuluu vastaus ( - jos vastausta yleensä kuuluu -) kun asian perään kyselee. Samoin on täälläkin itse omin varoin jouduttu korjaamaan rakennukset ja ostamaan korvaavat tavarat sillä aikaa, kun Tapiolassa "käsittelevät". Ja pelkäänpä pahoin, että tuo Tappolan uhrin toteamus korvauksistakin, sitten kun ne meille vihdoin tulee, pitää paikkansa.


    • tapiola haisee

      Ainoa vakuutusyhtiö, jonka korvauskäytäntö on kaivettu korvauspäällikön omasta perssiestä, on Tapiola. Ne löytävät tulkinnan paikat ja tulkitsevat kuten itse haluavat. Tätä tulkintaa ei helposti muuteta ilman oikeudenistuntoa. Ei auta vaikka kuinka monta asiantuntijaa antaa lausuntonsa. Tapiolan mies tietää paremmin kuin kukaan muu.
      Koko yhtiö haisee ja pahasti.

      • jamo49

        Pohjola sata kertaa parempi!!!


      • möyh
        jamo49 kirjoitti:

        Pohjola sata kertaa parempi!!!

        pohjola on persreikä yhtiö


    • p....leen tappola

      Tapiola on huonoin

    • Tapiola hyihyi

      Tapiola ehdottomasti huonoin! Ei koskaan enää...

    • ei kumpikaan

      If on paras.

    • tapiola haisee paskk

      Tappolaan ei kannata koskea pitkällä tikullakaan.......

    • never Tapiola again

      Tapiola on sieltä syvältä, jossa rusketus ei tule auringon valosta. Tänään tuli mitta täyteen viivyttelyä, selittelyä ja epämääräisiä muutoksia perusteluihin.

    • ei tapiolaa ei ei EI

      Tapiolan päätökset ei kestä päivänvaloa ja koko firma on väriltää pa..kanruskea.
      Hävetkää te jotka tuollaisessa firmassa kehtaattekin olla töissä.
      Parempi on vaikka olla sosiaaliturvan varassa kotona kuin saada palkkaa rosvoilta

    • ei tapiolaaaaaaaa

      Ei tappola firman ns. "vakuutuksia" enää tähän taloon!

    • huono ja huonompi

      Lähitapiolaa ei kannata valita, mikäli vahingon sattuessa haluatte vakuutusehtojen mukaisia korvauksia. Ainakin ko. putiikin kotivakuutusten korvausehdot ovat aivan jotain muuta kuin mitä paperilla lukee. Korvauskäsittelijät eivät tiedä mistään mitään paitsi ne jargonit, jotka heille on koulutettu. Jos kysyt jotain muuta kuin mihin heillä on jargon valmiina, joudut ottamaan yhteyttä johon kuhun toiseen tahoon... ja se vie aikaa. Puhelinpalvelun vastausajat kaplenevat operaattoreidenkin (tai rautakauppojen) vastaaviin.

      Pohjolasta ei ole kokemuksia, mutta mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä luotettavasta ja ihmisläheisestä vakuutusyhtiöstä. Lähitapiola ei ole ainakaan korvaustilanteissa sellainen.

    • nulkkitapiola

      kannattaa pysyä kaukana tapiolasta jos vahingonsattuessa tarvitsee jotain korvausta

      • näinese

        jos näistä kahdesta niin ehdottomasti Tapiola, Ei ole muuta vaihtoehtoa. Jos näitten ulkopuolelta niin silloin, POP Suomen Vahinkovakuutus Oy, ystävällisiä,asiallisia ihmisiä siellä töissä, ja asiakas läheinen korkea taso.


    • nulkki yhtiö

      Tapiola on ainoa todella huono vakuutusyhtiö josta on kokemusta.
      Kaikkein huonoin ehdottomasti.

      • yhe

        Lähi-Tapiola paras ei mitään epäilystä


    • Pohjola meille

      Otimme lapsellemme Pohjolan vakuutuksen. Tämän viestiketjun perusteella molemmilla yhtiöillä on sekä hyviä että huonoja puolia, mutta. Tapiolan huonoja puolia on epäläpinäkyvyys nettisivuilla. Pohjolasta saa ostettua vakuutuksen netin avulla ja kaikki tiedot saatavilla, mutta Tapiolasta ei vaan pitää tyytyä nettisivujen tarjouspyyntöön. Tapiolassa eivät taida ymmärtää, että kaikki asiakkaat eivät ole halukkaita kilpailuttamaan vakuutuksia ja odottelemaan usealta vakuutusyhtiöltä tarjouspyyntöjä... En oikein ymmärrä, mikseivät Tapiolassa ole kiinnostuneita saamaan uusia asiakkaita helposti...? Otimme tosiaan lapsellemme (3v) vakuutuksen Pohjolasta sen takia, ettei vakuutusta saanut Tapiolan nettisivuilta suoraan. Pohjolan nettisivuilta vakuutuksen sai näppärästi muutamalla klikkauksella :) Muutoin olisimme päätyneet Tapiolaan, koska siellä myös oma vakuutukseni ja kotivakuutus, mutta eivät myy netissä niin ei sitten.. Mielenkiintoista, että raha ei kelpaa. Kolme vuotias poikamme on vielä terve, ei koskaan edes käynyt lääkärissä neuvolan tarkastusten lisäksi eikä ole flunssiakaan juuri ollut.. Mielenkiintoista myyntipolitiikkaa vakuutusyhtiöllä kun ostaminen on tehty näin vaikeaksi uusille asiakkaille...

      • Tapiola on ok

        No meillä on Tapiola ollut ja aina ollaan parin päivän sisällä saatu korvaukset lääkärikäynneistä eikä mitään ongelmia ole ollut! Voin suositella!


    • Vak1.edustaja

      Lähitapiolassa ei voi täyttää tuota lapsen terveysselvitystä netin kautta ja sen takia sitä vakuutusta ei voi ostaa verkosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe