Husqvarna 135..?

Alkava

Onko kellään kokemuksia tästä?
Olen etsimässä edullista (alle 250€) perusahaa, jolla voi raivata pusikkoa, katkoa pöllejä, sahata hiukan hirttä ja toisinaan katkoa jokunen iso haapakin. Mutta siis omakotitalokäyttöön, ei mihinkään ammattihommaan. Tiedän että moni vannoo Stihlin nimeen, mutta ainoa mikä tuohon hntaan lähtee, on liian pieni.
Haluaisin melko kunnollisen vehkeen, ei mitään kiinalaisia - tietäen että alle 250€ saha ei ole 500 egen saha..
Toinen vaihtoehtoni on mm. Starkissa myytävä stiga sp 405 q, hiukan alle 200€. Myös K-Rauta kauppaa vastaavam koon ja hinnan McCullocheja.

39

15676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen asialla

      Dolmar voisi olla yksi vaihtoehto, 36-41 kuutionen on ollut noin 250€.

    • Eedenistä itään

      Shindaiwa hyvä, aito japanilainen.

    • kokemusta1

      Hyvä perussaha tuo HVA 135.

    • kokolmnyuol

      No jos melko kunnollista tarvitaan kannattaa jättää stigat ja kullokit pois. Ois mielenkiintoista tietää miksi se tilhi mikä tolla rahalla irtoa on liian pieni? On vaan aika hyvä laite.
      Hva:n ne mallit mitä ei ole tehty ruåtsiussa kannattaa jättää kauppaan.
      Echo on myös hyvä ostos jos löytää sopivaan kampanjahintaan.

      • Husqvarna 136

        Mulla on vähän vanhempi 136 mökkimalli (2007) USA:ssa koottu. Vähän ongelmallinen malli on ollut. Uusi mäntäkin vaihdettu. Tämän jälkeen ostin Husku 440e mallin. Vaikuttaisi vähän paremmalta sahalta, mutta hintaakin noin 400€.


      • Anonyymi
        Husqvarna 136 kirjoitti:

        Mulla on vähän vanhempi 136 mökkimalli (2007) USA:ssa koottu. Vähän ongelmallinen malli on ollut. Uusi mäntäkin vaihdettu. Tämän jälkeen ostin Husku 440e mallin. Vaikuttaisi vähän paremmalta sahalta, mutta hintaakin noin 400€.

        ei tee mitn.


    • myyjä

      Kyllä toi HVA 135 on ollut todella suosittu saha ja ovat moitteetta toimineet.

      • Anonyymi

        Erehdyin ostamaan tällaisen kiinan sahan ,halpaan hintaan. Korjailtu ja säädetty .Ei vitunkaan virkaa. Älä mene halpaan,


      • Anonyymi

        Mulla on hukun 135smark2 ei toimi jos ei osta hukun omaa pensaa ite tehtyä ei saa käyttää


    • kokemuston

      40.9 iskutilavuus? ei pidä paikkaansa. 38 on tarkka.
      valmistettu kiinassa tää 135.

      • heipaappapapparipa

        Huskin halpasaha. Papat on tuoneet paljon vaihtoon kun eivät saa käyntiin. Vaatii riuskan alkukiihdytyksen että starttaa. Vähillä voimilla ei tahdo enää irrota.


      • samas

        Eli ei aloittelijoille eikä voimavikaisille...


      • Mökkitalkkarit

        135 ja 435 tulee jenkeistä. tihl MS 170 ja MS 180 tulee kiinasta, ja aina 211 malliin asti jenkeistä. Ei kannata olla rasisti maan suhteen hyviä pelejä nekin. Huskun väreissä ei enää kiinasahaa ole saanut 236 mallin jälkeen, ne on nykyään kullokkeja. Mitä tuohon 135 malliin lisättävää niin toimiva peli, käynnistäminen on helppoa kunhan käyttää niitä rivakoita vetoja ;)


      • patepal

        Hiukan ristiriitainen tuote. Tehty vähän ja harvemmin sahaaville. Vähän ja harvemmin sahaavat ei saa sitä käyntiin. Ne jotka saa ostaa kalliimpia ja parempia.
        Taitaa husqvarna tehdä sahoja ympäri maailmaa. Ei tosiaan kannata olla maa rasisti kun huonoimmat muovisahat tehtiin ruotsissa.


      • potrapoika
        patepal kirjoitti:

        Hiukan ristiriitainen tuote. Tehty vähän ja harvemmin sahaaville. Vähän ja harvemmin sahaavat ei saa sitä käyntiin. Ne jotka saa ostaa kalliimpia ja parempia.
        Taitaa husqvarna tehdä sahoja ympäri maailmaa. Ei tosiaan kannata olla maa rasisti kun huonoimmat muovisahat tehtiin ruotsissa.

        Jos ei sahaa saa käyntiin, niin saako aikaan mitään muutakaan? Sähkösahan osto edessä, satasella saa jo laadukkaan Makitan.


    • 4mmviila

      meiltä löytyy ko saha ja tehoton pelihän se oli alkuun, mutta sylinterin irroitettuaan huomaa miksi se ei vedä: mm pakoaukko on sikapieni kuten imuaukkokin, dremelillä tai viilalla pakoaukon viilaa n5mm ylös ja 3 sivuille ja imuaukko alas ja sivuille niin saadan vetoja!
      nyt kaatuu tukki ja kierrokset yli 15 000.
      sitten husku 440 susi jo syntyessään eli laiska kuutioihin nähden tämäkin oli, virtauskanavan seinät pois ja imun isonnus ja pakon nosto toi kaivattua voimaa ja kierroksia.
      eli puolivalmista kökköä myydään

      • joopajool

        joojoo kyllä kai. Teinitero unohti päiväunillaan että sylinterissä ei ole varaa viilailla kun ei ole seinämävahvuutta.


      • kirovitsi
        joopajool kirjoitti:

        joojoo kyllä kai. Teinitero unohti päiväunillaan että sylinterissä ei ole varaa viilailla kun ei ole seinämävahvuutta.

        heh, sinähän opettaja olet, tutkippas pippelisi sijaan vaikkapa sen hussen sylinteriä ja opiskele miten ja mihin suuntaan sylinteriä viilataan. kerroppas montako astetta esim 440 on pakoaukko vakiona ja sitten kun sitä nostetaan 3 milliä? huuhtelumoottorissa imu on monelle probleema mutta oikeissa käsissä pinta alaa ja virtausta voidaan kasvattaa huomattavasti.


    • aatamiaave

      Ei auta vaikka kuinka viilailisi ellei paköpönttöä avarra. Vähän kun koittaisi v8:a charaden putkella.

      • bruller2

        mutta jos sahaan laittaa v8 putken, sillä saadaan vetoja kaksitahista:D


    • kovaajakorkealta

      Itse en ole viilaa tarjonnut kun en ole perehtynyt siihen, mutta vanhaan Jonsered 520sp sahaan olen sellaisen kiinalaisen minimoton tehoputken asentanut ja kaasuttimen säädön jälkeen kyllä naukui. Ergonomia menee vaan vituralleen kun putki sojottaa takaviistoon.
      Ja mikä parasta sahaan ei tarvinnut tehdä mitään peruuttamattomia muutoksia.

    • Jokaisenomavalinta

      No se on ihan jokasen oma sahavalinta minkä sitten valitseekaan, jotenpa siis ohjeet ovat ihan yksinkertaiset
      1. Menet liikkeeseen, jossa myydään moottorisahoja.
      2. Valitset sitten sieltä, sellaisen sahan joka sopii mielestäsi hyvin käteesi Työergonomian ja painon suhteen ja mielusti suosisin itse sellaisia sahoja, jossa on Easy Start eli sahaa ei tarvitse käynistämisessä riuhtoa yhtään.
      3. Sitten vasta teet päätöksesi.

      • Jokaisenomavalinta

        Lisään vielä jos Husqvarnan 135 on mielestäsi näppärän ja hyvän tuntuinen käsissäsi, niin silloin se on sinulle niinkuin tehty, mutta jos ei niin ei muutaku kokeilemaan eri sahoja mikä tuntuu parhaalta ja voithan sinä käydä kysymäs vaikka läheisimmiltä tutuiltasi jos heiltä löytyy moottorisahoja tai vaikka pienkone liikkeestä käytettyjä kokeiltavaksi esimerkiksi viikonlopun ajaksi ja jos jonkun koet niistä sahoista hyväksi niin silloin se on juuri se saha minkä sinun kannattaa hankkia.


    • Kaataja

      Älkää ihmeessä ostako moista lelua. Mökkinaapuri oli tyhmyyksissään sen hankkinut eikä saatu yhdessäkään uutena käyntiin. Vaikutti ihan lelulta. Itselläni on sahoista kokemusta, sahaan Stihl 261:llä mutta se ei varmaan tule kysymykseen tässä tapauksessa. Noi halpissahat yleensäkin on konstikkaita. Kannattaa ennemmin ostaa vaikka käytetty ja kunnostettu ammattisaha.

    • Anonyymi

      on tosi hyvä saha ja lähtee käyntiin kun vilkasee sahan ohjeita

    • Anonyymi

      Hyvä saha on tuo 135 Husgvarna siinä on jopa 3v takuu.40.9 cm3 moottori.olen ollut tyytyväinen se on näppärä ja kevyt pöllimettään ja poltin puitten tekoon.suosittelen.mutta muista käyttää 98 seos bensaaa. nimierkillä husumies

    • Anonyymi

      On Kokemuksia. Myyjä vakuutti husku 135 oleva erinomainen mökkisaha . Joten ostin sellaisen, onhan husku luotettava merkki. Muuten hyvä, mutta huono lähteen käyntiin. Valitin myyjälle: semmosia ne ovat. Oli vastaus. Käytin remontissa, en myyjäliikkeessä, vastauksen jo kerroin.Siis ei käynnisty ja potki takaisin jolloin särky käynnistinyksikön muoviratas, kpl hinta 11.90. Näitä meni mulla yks ja remontti pajalla yks. Sytytystä myöhennettiin, suositeltiin pienkonebensaa. Olen reilun 5ltr bensiinikanisterin polttanut bensaa aina kamalan repimisen jälkeen. Nyt varastossa ja harkitten mitä teen. Ei lähtenyt käyntiin vaan rikkoontui käynnistinyksikön muoviratas.

      • Anonyymi

        Sytytystä myöhennettiin huollossa? Siinäpä vasta huolto. 130 on huono käynnistyjä. Olisit ostanut vähän kalliimman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sytytystä myöhennettiin huollossa? Siinäpä vasta huolto. 130 on huono käynnistyjä. Olisit ostanut vähän kalliimman.

        Aivan ja eri liikkeestä.
        Ostin 03.18 ja valitin kesällä - 19. Ja nyt hylkäsin. En tiennyt kesällä - 19 että 2 v takuu.


    • Anonyymi

      Jos on noin kaukana moottorisahan käytöstä niin osta talkkari joka hoitaa pusikkosi ja haapasi ammattityökaluilla.
      Mikä ihme saa ihmiset luulemaan että heistä on moottorisahan ja/tai raivaus-sahan käyttäjiksi.
      Muistuu mieleeni se tositarina kun kirjailija ja kirurgi sattuivat vierekkäin lentokoneessa.
      Krurgi kommentoi vierustoverinsa ammattia "voisin minäkin rueta kirjailijaksi kun pääsen eläkkeelle näistä kirurgin hommista"....ja kirjailija vastasi......

    • Anonyymi

      Osta joku budjettiin sopiva echo, ni ei tarvi työmaalla ihmetellä vaan saa aikaiseksi.

    • Anonyymi

      Pakko kommentoida vaikka onkin vanha ketju, että mitähän sahoja poijjaat on vaan ostellu, jos ei 135 lähe käyntiin. -11 vuonna ostin sahan ja tänä päivänäkin lähtee 3-4 vedolla käyntiin. Joskus jopa toisella. startti vipu ylös 1-2 nyppäsyä, pieni hörähdys ellei jo käynnisty, vipua alas ja nyppäsy. Johan pärisee vieläkin näin 10v jälkeen.

    • Anonyymi

      Ittel 135 ja tukille hiukan pienehkö, 18 numeron laipalla ok mutta ketjun voitelu puutteellinen isolla laipalla. Lisäkierroksilla sai öljynmäärän ja tuoton lisääntymään mutta se ei tullut kaasua painamalla vaan pienillä ns. Mausteilla.
      Kanavien isonnus ja isomman kosari hq 444 sahasta, pyramiidiläpät imusarjaan ja pakoputki avarampi.
      Nyt puu katkeroituu ja öljyä saa laippa vaikka 18 numeron. Mikä on tuon laippa numeroinnin periaate?

      • Anonyymi

        Tuumiahan noi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuumiahan noi.

        Ok. Kiitoksia!


    • Anonyymi

      Paska ostos! Ei ole montaa tuntia sahattu kun tuli jo polttoaine ongelmia.
      Huolto 165 €.
      Ei olis huollettu jos olisin hinnan tiennyt?
      2 muuta huskua toiminut ongelmitta.
      Miltei käyttämätön husku 51 i.
      Netistä en löytänyt kyseistä mallia?

      • Anonyymi

        Kertakäyttösahoja. Käytä niinkauan kuin toimii ja takuu kestää. Sitten roskiin.


    • Anonyymi

      ei sitä 75 ukko enää saa käyntiin ja minullakin vetonarun rulla korjattu kolmasti takuuseen huonoin saha vuosiin ostan toukokuussa pikku echon on pirun näppärä peli ja niin kevyt että täytyy pidellä ettei ilmaan karkaa

    • Anonyymi

      minun 135 lähtee hyvin käyntiin kun on tasan 2 prosenttinen polttoaine Ostin myös echo 2511 wes sahan on kätevä ja kevyt Taimikon raivauksia tekty 9 hehtaaria ja on sirmakka peli pikku hommiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe