Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksiä kaverin kanssa

Aapeli

Minulla on yksi kaveri, joka eri sukupuolta kanssani. Olemme puhtaasti kavereita, mutta silti harrastamme välillä seksiä keskenämme. Onko tämä normaalia? Kumpikaan ei petä ketään, mutta silti itseäni välillä vähän häiritsee, vaikka arvostan vapaata suhdettamme.

6

4103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jep

      Mul on samanlainen suhde. Tollanen sen just kuuluu olla. Hyvää seksiä kun ei tosiaan kiinnosta seurustellakaan saan nussia ketä haluan. Ei nuorena kannata seurustella. Sitä ehtii vanhempanakin!

    • leidi

      pitkäaikainen ystäväni, kenestä en oikeastaan ole koskaan ajatellut mitään eroottista, heitti kerran kännissä että haluaisi naida mun kanssa. Apua. Tavallaan kyllä haluaisin, mutta pelkään ystävyyssuhteemme muuttuvan. Entä jos hän haluaakin lopulta seurustella ja sitten ystävyytemme jotenkin katkeroituu? Uskaltaako sitä ottaa riskin..seurustelua vastaan minulla ei ole mitään, mutta kumppani ei tosiaankaan voisi olla tämä ystäväni. En kestäisi päivääkään jos seurustelisin hänen kanssa! :)

      • Vakipanoko?

        Kyllä tuommoiset heitot voivat olla liian heikko perusta. Toisaalta tiedän tyyppejä, joilla vakipano toimii (ainakin näennäisesti) oikein hyvin. Luonteen pitää olla silloin lähes paatuneen kriminaalin. Normaaleilla mielen varustuksilla se rupeaa rassaamaan. Pohdi itseksi, mitämasia merkitsee sinulle/hänelle. Ja muista: usein kännissä kakaistaan unelmia jotka eivät kestä arkipäivää. Hienoa kumminkin että hän on sinusta edes unelmoinut.


    • iris81

      kokeilla kaveriseksiä. seksi on erittäin mahtavaa, mutta itse en voisi kuvitella olevani vakavammin häneen sitoutunut. molemmat tietävät tilanteen, ja koska kamuja ollaan niin tulee puhuttua kuitenkin kaikesta, myös ihmissuhteista ja onko mahdollisesti tavannut ketään. olen myös tehnyt selväksi, että kun tapaan jonkun potentiaalisen niin sitten seksi loppuu siihen ja tällä tarkoitan heti ekoja treffejä, eli en halua hässiä kamuni kanssa ja käydä muutamilla treffeillä samaan aikaan. siinä menee minun rajani.

      suosittelen kyllä. onhan siinä tietty vaaransa, ystävyyden kannalta, mutta sekin riippuu ihmisistä ja suhtautumistavoista. kannattaa heti ainakin tehdä pelin säännöt selväksi.

      • iris81

        siis viesti oli tarkotettu kaikille jotka asiaa pohtii. ei keskustelun alottajalle!

        käsittääkseni kaveriseksi on aika normaalia nykyään. mikäs sen parempi tilanne loppupelissä ellei halua sitoutua tai ei vain ole oikeaa löytänyt!?


      • iris81

        sinua sitten suhteessa häiritsee, vaikka sitä arvostat? onko itselläsi kenties alkanut tunteita tulemaan vai toisella osapuolella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      80
      2387
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1330
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      85
      1289
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe