Kaksi tai kolme..

Me kaikki varmaan muistamme Jeesuksen sanat: Missä kaksi tai kolme on koossa Minun nimessäni, siinäMinä olen heidän keskellään.

Tänä aamuna Pyhä Henki pysäytti tämän sanan eteen. Kumpi tämä sana oikeasti on, lupaus vai profetia?

Me kuulemme monissa paikoissa sanottavan: Jeesus on nyt täällä lupauksensa mukaan, kun olemme kokoontuneet Jeesuksen nimessä. Tai nimen ympärille. Onko asia todella näin?

Vai onko nykyisin niin, että vain kaksi tai kolme voivat olla yhdessä koolla ja uskoa samaan Jeesukseen samalla tavalla???????

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Armoa vai turpaa

      Näin Jeesus lupaa todella ja sen hän myös pitää.

      Avauksesta puttuu kuitenkin tärkeä elementti, nimittäin kaikkialla Kristuksen sanaa vaaniva vaaniva vihollinen. Tiedämme ettei vihollinen kaihtanut lähestyä Jeesustakaan
      ovelien lupaustensa kanssa. Kuinka joku voi uskoa, ettei vihollinen ole tänäkin päivänä yhtä potentiaalinen uhkatekijä, SIELLÄ MISSÄ KAKSI TAIKKA KOLME OVAT KOOLLA JEESUKSEN NIMESSÄ. Siellä(kin) on aina yksi katala kaveri naakimassa koko ajan oman valtansa perään.

      Tiedämme että kuoleman ota on poistettu niiltä joska uskovat Jeesukseen, kuolemallaan Jeesus voitti synnin seurauksena tulevan kuolemanrangaistuksen vallan.

      Harhaoppi väittää että lihakin pelastui ja pyhittyi samalla kun synnyimme uudesti Hengestä. Näin ei valitettavasti käynyt, vaan synnin voima ja kuolema hallitsevat edelleen meidän lihassamme. Lihan haluja tapetaan päivästä toiseen.

      Niinpä, kun Kristus saa hallintavallan meidän sydämissämme, silloin sisimpäämme muodostuu kaksi rintamaa ja syntyy sotatila. Lihan halu sotii Henkeä ja Hengen halu sotii lihan halua vastaan.

      Tässä sodassa on vain yksi voittaja, Jeesus. Niinpä meille ei jää muuta mahdollisuutta, kun paeta synniltä haavoitettuna Jeesuksen verihaavojen
      turviin. Saamme kuulla tuon ihanan ilosanoman, jonka Daavid kuuli
      Naatanin suusta. Juuri sinä olet se mies joka tuon hirvittävän synnin teit,
      mutta sinun ei tarvitse kuolla.

      Siispä kuule Herran sana sinä ja minä, haavoitettu syntinen: Jeesuksen nimessä ja veressä saamme tänäänkin uskoa kaikki syntimme anteeksi. Tämä on se ilosanoma jonka soisi kuuluvan kaikkialla maailmassa.

      Ongelma ei ole synti, vaan sokeus. Ei nähdä eikä tunneta omia syntejä, eikä riennetä haavoitettuina syntisinä Jeesuksen veriahaavojen tuviin. Kuulemaan ja uskomaan armon ja syntien anteeksiantamuksen sanaa.

      Sen sijaan ryhdytään synnittäminä kaiken tietävinä hutkimaan Jeesuksen lampaita turpiin.

    • Mielestäni piti pohtia oliko net sanat lupaus vai profetia?

      Ilmeisesti tasa-arvoinen keskustelukulttuuri on sukupuuttoon kuollut dinosaurus.

    • Uutiset Raamatusta

      Jumalan sana on kiinteä kallio PYSYVÄ kallio joka ei muutu eikä järise ihmisten keskustelujen mukana. Kun tästä de facto sovitaan, niin silloinhan me voimme keskustella mistä vaan.

      SE ei ole Jumalan sanasta keskustelemista, jos aletaan järjellä päättelemään ja pähkäilemään mitä mikin sana Raamatussa tarkoittaa. Raamattu tarkoittaa juuri sitä mitä siitä luet.

      Missä kaksi tai kolme on koossa Minun nimessäni, siinä Minä olen heidän keskellään.
      Tämä ei kaipaa minkäänlaista pohdintaa, se on juuri niin kuin sanotaan. Jeesuksen lupåaus.

      Sen sijaan siinä tapahtuu virhe ettei huomioida samalla kaikkien 66 kirjan jokaista sanaa, että ne myös sopivat edellä puhuttuun täysin ristiriidatta.

      Ja tämä on se alue jossa tarvitsemme Pyhän Hengen johtamaan ajatuksiamme,
      ettei Raamatun teksteistä synny keskenään yhtäkään ristiriitaista lausetta.

      Jumalattomista tiedämme, että he todistavat Raamatun olevan täynnä ristiriitokja, satukirja ja juutalaisten Kansalliseepos.

      Jos kristitty lähtee selityksissään järkensä päätelmien tielle, niin ei montaa sanaa päästä eteenpäin kun jo toinen paikka lyö toista korvalle.

      Raamattu on hyvin ihmeellinen kirja. Ei voi kuin ihmetellä, lukiessaan kolmetuhatta vuotta vanhaa tekstiä, niin havaitsee sen vastaavan 1:1 tämän päivä uutisia.

      • Ei tämä vauhkoominen ole mitään uutta. Olen minä ennenkin saanut kuulla, ettei minulla ole Pyhää Henkeä. Te, jotka pidätte itseänne hengellisinä, niin keskustelkaa kanssani siveyden hengessä, vai onko sitäkään enää olemassa.

        Minusta tuntuu, että täälläkin on muutaman ihmisten koplia, mutta en ole ihan varma onko niissä kaikissa Jeesus mukana. Minusta se on sekä lupaus, että profetia. Jeesus tulee niin halveksituksi viimein hengellisiltä, että Hänen seuraansa hakeutuu vain harvat sielut.


      • Saara:)
        vihne kirjoitti:

        Ei tämä vauhkoominen ole mitään uutta. Olen minä ennenkin saanut kuulla, ettei minulla ole Pyhää Henkeä. Te, jotka pidätte itseänne hengellisinä, niin keskustelkaa kanssani siveyden hengessä, vai onko sitäkään enää olemassa.

        Minusta tuntuu, että täälläkin on muutaman ihmisten koplia, mutta en ole ihan varma onko niissä kaikissa Jeesus mukana. Minusta se on sekä lupaus, että profetia. Jeesus tulee niin halveksituksi viimein hengellisiltä, että Hänen seuraansa hakeutuu vain harvat sielut.

        Valitettavan totta on, mitä sanot Vihne! Kauheaa luettavaa monet ketjut: Totuus on tarjolla, mutta sitä väistetään viimeiseen asti, lopulta turvautuen valheeseen. Hengellinen suru on päällimmäisin tunne minulla tämän palstan väestä.

        On täällä vierailevia kirjoittajiakin, Jumalan lähettämiä, mutta vastustus vain kovenee. Näin on kirjoitettu käyvän. Useimpien rakkaus Jeesukseen kylmenee, eivätkä he enää pysty näkemään sitä itse.

        Sitten aiheeseesi: Se on sekä lupaus että profetia. Jeesuksen nimeen =Hänen tahtonsa mukaan, kokoontuvien rivit harvenevat.

        Näet Vihne varmasti hengen silmin kuinka nämä inttäjät tulevat vainoamaan Jeesuksen seuraajia tulevassa vihan ajassa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4604
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      30
      2892
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      94
      1966
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1915
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1825
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      39
      1723
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1633
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1424
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1319
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1302
    Aihe