Ideaparkin Hovi kebab

Varoitan muitakin

Erehdyttiin tilaamaan ko paikasta kebabbi riisillä. En oo ikänä syöny niin kamalan makuista ja bliisua annosta. Ensinnäkin oli kylmää ruokaa ja vaikka pyysin kuumentamaan uudestaan niin sittenkin oli kylmää. Tuli kyllä tunne rahastuksesta. Asiakkaasta ei välitetä yhtään. Miten noin luokaton paikka voi olla ideaparkissa?

17

3056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En osta en

      Ei kannata tuhlata rahojaan roskaruokaan,vaan syödä kunnon lounas samalla rahalla.Ählämsähläm myy sitä mitä osaa parhaiten tehdä.

    • ppp8

      Ei sitä kebabiksi voi kutsua.

    • yök

      Käytiin kanssa syömässä. Uskomatonta skeidaa oli tämä kebab. Jäi ruoka kesken siinä vaiheessa kuin huomasin, että kebabliha lämmitettiin mikrosssa, luultavasti suoraan pussista. Valkosipulikastike oli pahan hajuista. Ruoka oli oikeasti todella huonoa. Ystäväni jättivät ruuan myös kesken. En suosittele, oikeasti.

    • Googleta Hovikebab

      Heh, tilanne ei ole muuttunut miksikään kolmessa vuodessa. Korkeintaan huonontunut, jos se vaan olisi käytännössä mahdollista. Kävin syömässä siellä elämäni ensimmäisen ja viimeisen kerran kolme vuotta sitten ja kokemukseni oli ihan vastaavan kamala. Lisäksi meni vatsa sekaisin ja oli oksettava olo koko päivän. Kirjoitin kokemuksestani www.eat.fi-sivulle; googleta "Hovikebab" ja valitse tuo eat.fi. Sieltä löytyy varmaan kahdenkymmenen muun asiakkaaksi erehtyneen yhtä kuvottavat kokemukset ja arvostelut.

      Sille, että firma on toiminnassa edelleen, on kolme selitystä: Ideaparkissa ja siten Hovikebabissakin käy ilmeisesti turisteja ja läpikulkumatkalla olevia matkailijoita, jotka eivät viitsi nähdä valittamisen vaivaa maksamansa "ruoan" laadusta, kun eivät kumminkaan enää (lähiaikoina) Ideaparkkiin muutoin tule. Toiseksi Hovikebabin sijainti Ideaparkin sisällä on loistava; keskusaukion ja asiakkaiden valtavirran kulkureitin varrella ja näkösällä. Äkkiä katsottuna muut kilpailijat lähimaastossa saattavat olla nälkäiselle vähemmän houkuttelevia: Hese on aina täynnä ja likainen, Raxissa menee aikaa esim. jonottamiseen, Martina on monelle liian kallis, kakkoskerroksen ravintolaa ei havaitse helposti ja vieressä muut pikapaikat ensisilmäyksellä kahvipullaa, sämpylää ym. "kylmää ruokaa" tms. Kolmanneksi terveystarkastaja ei ilmeisesti ole koskaan käynyt Hovikebabissa tervehdyskäynnillä työn merkeissä. Ei elintarvikevalvonnassa oma-aloitteisesti googleteta hovikepappeja eikä lueta ravintola-arvosteluja tai keskustelupalstoja. Johan näillä kolmella syyllä tiliä Suomessa tekee!

    • Sukula

      Kävin myös Hovi kebabissa taannoin ja kauhean vetinen se pitasämpylä eli jäi syömättä mutta liha oli ihan maukasta ! Olen silloin tällöin käynyt syömässä eri paikoissa ideaparkissa ja ehkä paras hinta laatu on Aitoleivässä tosin se paikkana ei mikään kiva koska tilat todella pienet jos vaikka menee kaverin kanssa syömään niin ahdistavan oloinen kun tilaa ei ole jos sattuu olemaan asiakkaita samaan aikaan ,muuten ihan ok ruuat ,pari kertaa tullut ruuasta valitettua koska tuntui olevan aika halvalla materiaalilla valmistettu muusit ja tykötarpeet ! Hese on kaikkialla sama kutakuinkin ! Pizzaa en juurikaan syö ja se paikka ideaparkissa on aina tyhjä niin en ole mennyt itsekään!Linkosuo iha ok ja hinta hyvä !

    • Hyi helakattaa

      Pizzat ja kebabit on muutenkin todella vaarallisen epäterveellistä "keinoravintoa" jota syö ne jotka ei terveellisestä tiedä mitään.

    • Laskiämpäri

      Minä ihmettelen. Kyllä Sulannin siat ja porsaat ovat aivan innoissaan syöneet kyseisiä laskeja. Että mitä vikaa niissä on.

      • kaksikalaa

        "Laskiämpäriltä" kysyisin, ettäkö tiedättekö, että eurodirektiivi kieltää ruoanomaisen jätteen eli laskin tarjoilemisen jopa sioille.
        Direktiivin mukaisesti on pystyttävä osoittamaan mitä sioillekaan saa syöttää.
        RÖH RÖH :)


    • Pökäleet tassilla

      Ruoka-arvostelusivustolla on ristiriitaista arviointia. Arvioidaan Hovikebabin pöperö mauttomaksi. Ja aivan päinvastoin väitetään samalla sivustolla pöperön maistuvan p_skalta.
      Itse muistan voimakkaimmin eltaantuneen rasvan maun ja surkean ulkonäön.

      https://foursquare.com/v/hovi-kebab/4d208afe5acaa35d33a5c835

    • Suosittelen

      http://nilekebab.fi/

      Tammelantorin laidalla nilekebabista saa parhaimmat kebabit. Liha on parasta. Kun paikka aukesi niin muualta en ole hakenut kebabbia.

    • Abuo9nAbu

      Nile mielestäni samaa kurjaa tasoa kun kaikki muutkin, Abu onneksi palasi ja ihan hyvää on.

    • saalemaleikkum

      toiminta loppunut

    • 7255189

      Yhden annoksen tekeminen kesti melkein tunnin!! Ei ikinä enää

      • pimppuja

        Onko ihme kun runkkaavat mällit sisään joutuu monesti runkkaa jos mäntit ostelee niitten paskoja


    • Anonyymi

      Päivitellään viiden vuoden jälkeen. Surkein kebap-rulla ikinä. Ihmettelin, kun annoksen tullessa rullaan oli isketty sahalaitanen pihviveitsi pystyyn. Hyvä että oli, siihen kuivaan valmistortilla-lättyyn tarvittiinkin järeempää kalustoo. Liha kuivaa, salaattina pari lohkoo tomaattia ja eltaantunutta suolakurkkua. Ei helvetti! 9,5e. Olisinpa menny vaikka viereen Raxiin. Tai lukenut arvostelut netistä. -4/5

      • Anonyymi

        Moikka Helsinkiinpäin Mistä ???
        Lempäälän Ideaparkista on hankala lähteä Helsinkiin päin, kun tieopastus on puutteellista.
        Mennäkkö Hämeenlinnaan, onko se tie vanha, vai uusi moottoritie.
        Väylämerkinnät puuttuvat kokonaan lähdettäessä Ideaparkin alueelta.


      • Anonyymi

        Rax myy bulkkipöperöitä ei mitään makua missään. Kai se joillekin köyhille kelpaa kun kokorahan edestä saa kaksin käsin tunkea mättöä leipälävestänsä sisään. Yhdessä "ravintolassa " ransakanperunat olisi kelvanneet vaikka VR:lle ratapölkkynauloiksi jäi annos syömättä ja toiste ei mennä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe