kaveri juhannuksena (tosi)

pettäjä

Oli juhannusaatto ja kaverini Hannu oli järjestänyt isot bileet vanhempiensa omakotitalossa. Tullessani paikalle avomieheni kanssa suurin osa muista vieraista oli jo saapunut. Juhlien emäntä Sanna puuhaili keittiössä vihanneksia leikellen ja kakkua koristellen. Huokaisin kevyesti, illasta ei ilmeisesti olisi tulossa kovin jännittävä. Boolimalja oli sentään jo nostettu pöydälle ja ajelehdin ottamaan juotavaa.
Täytettyäni lasin tajusin jonkun tuijottavan minua olohuoneen perältä. Avomieheni vanha tuttu, Liiduksi kutsuttu mies hymyili nähdessään katseeni ja tuli luokseni. Olin vuotta aiemmin suudellut Liitua eräissä tupaantuliaisissa ja Liitukin tuntui muistavan sen vielä.
Juttelimme pitkään niitä näitä ja ajauduimme pikkuhiljaa keittiön puolelle. Humalani teki minut leikkisäksi ja vedin Liidun hihasta apukeittiöön pois muiden katseiden tieltä.
"Muistatko vielä viime tapaamisen?" kysyin ja Liitu vastasi minulle kiihkeällä suudelmalla. Nojauduin miehen vahvaa vartaloa vasten ja annoin hänen hyväillä pakaroitani. Leikin hetken kielelläni hänen niskassaan ja annoin käteni kulkea pitkin vatsaa aina kovana housujen läpi tuntuvat kalun päälle asti. Avasin varovasti vetoketjun ja työnsin käteni Liidun housujen sisään. Mies huokasi raskaasti ja puristi minut entistä tiukemmin syliinsä.
"Haluaako joku pitsaa?" Sanna huuteli silloin ja vetäisin äkkiä käteni Liidun housuista. "Mä voin laittaa sen uuniin!" huikkasin reippaalla äänellä ja aloin melua pitäen etsiä pitsaa pakastimesta. Sivusilmällä näin Liidun tunkevan pullottavaa kaluaan takaisin housuihinsa ja lähtevän sitten muina miehinä juttelemaan avomieheni kanssa.

Kun myöhemmin illalla menimme saunaan pilluni oli edelleen märkä enkä pystynyt ajattelemaan muuta kuin Liitua. Miehen rento olemus ja himo minua kohtaan saivat klittani värisemään ja pään pyörälle. Saunoin ensin Sannan ja muiden naisten kanssa mutta kun selvisi ettei Liidulle ollut muita miehiä saunaseuraksi tarjouduin jäämään vielä hetkeksi. Saunan pukuhuoneen ovi ei ollut ehtinyt vielä kunnolla edes sulkeutua kun olimme jo toistemme kimpussa. Riisuin Liidulta mustan kauluspaidan ja lopulta revin myös kaikki housut alas. Laskeuduin polvilleni miehen suorana sojottavan komistuksen eteen ja otin sen hellästi suuhuni. Nuolin kalua ensin sen koko pituudelta ja imin hellästi. Tunsin miten sen koko kasvoi ja runkkasin lopulta mulkkua sekä kädellä että suulla.
"Odota vähän, mä tuun liian nopeasti jos nyt jatkat", Liitu sai sanottua ja nosti minut hellästi pystyyn. Siirryimme pukuhuoneesta kylpyhuoneen puolelle ja Liitu nosti minut peilipöydälle eteensä. "Onko näin hyvä?" mies vastasi ja nyökätessäni upotti koko komeutensa voimalla kosteaan pilluuni.
Ynähdin äkillisestä liikkeestä ja vikisin nautinnosta Liidun alkaessa panemaan kunnolla. "Hakkaa mua, just noin kovempaa" kuiskailin hänelle ja tunsin tahdin vain kiihtyvän. "Nyt ei enää voi mitään!" Liitu puhisi ja antoi lastiensa lentää syvälle sisääni.

Toivuttuamme sovimme ettei kukaan saa ikinä tietää mitä tapahtui. Myöhään aamuyöstä kokon palamista avomieheni kainalosta katsellessani vilkaisin välillä kokon toisella puolella olevaan Liituun ja hymyilin leveintä hymyä pitkiin aikoihin.

8

17757

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jätkä

   miten voit olla noin tyhmä et petät miestä, jonka kanssa oot luultavasti kihloissa, kun avomiehestä puhut? mietis ku se kävis panemassa jotain muuta muijaa? miltä tuntuis?

   • pettäjä

    niin luultavasti paneekin.. nykyään. on meinaan erottu kuukausi sitten.


   • Selvä
    pettäjä kirjoitti:

    niin luultavasti paneekin.. nykyään. on meinaan erottu kuukausi sitten.

    Kuka sitä tollasen huntsun kanssa kehtaisi olla.


   • JÄRKI
    Selvä kirjoitti:

    Kuka sitä tollasen huntsun kanssa kehtaisi olla.

    Haloo, eikös nämä ole vain seksinovelleja.
    Eli jutuissa ei tarvitse olla mitään todellisuuspohjaa.

    Jos ei pikkupojat ja -tytöt sitä tajua niin ovat liian pieniä lukemaan näitä.

    Samoin nämä tekopyhät vanhemmat ihmiset, menkää muualle ja hankkikaa elämä !


   • banner
    JÄRKI kirjoitti:

    Haloo, eikös nämä ole vain seksinovelleja.
    Eli jutuissa ei tarvitse olla mitään todellisuuspohjaa.

    Jos ei pikkupojat ja -tytöt sitä tajua niin ovat liian pieniä lukemaan näitä.

    Samoin nämä tekopyhät vanhemmat ihmiset, menkää muualle ja hankkikaa elämä !

    ja vaikka tarina totena kuvottaisi kuinka siitä voi varmaan saada mielihyvää kuvittelemalla sen olevan pelkkä fantasia?


   • cinnia

    epäiletkö omaa muijaasi pettämisestä vai miksi noin kimpaannuit? mullakin on muutama kuukausi takana yhden vakipanon kanssa ja silti kattelen vielä toistaiseksi myös muita miehiä.


   • joo o

    Kyllä naisetkin osaa tätä peliä pelata,,, ei ole miesten yksinoikeus.


   • Jep jep
    joo o kirjoitti:

    Kyllä naisetkin osaa tätä peliä pelata,,, ei ole miesten yksinoikeus.

    ..Lopultahan ihminen on vain peto joka ottaa kahdesta kohtaa maahan.Joten turha olla moraalisempi kuin kukaan muukaan. Mä en ainakaan ole. Olen kenen kans huvittaa, vaik seurustelenkin


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1801
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1078
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   910
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   857
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   850
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   801
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   792
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   738
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   714
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   703
  Aihe