Hotellin sänky (osa 2)

J.Fanal

Hotellin sänky

OSA 1

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1500000000000004&conference=2500000000000013&posting=22000000004391485

OSA 2

Päivin pieni pylly heilui kiihottavasti edessäni ja juuri lauennut nuorenmiehen halut omaava kaluni alkoi nopeasti paisumaan uudelleen. Jarmo katsoi hyväksyvästi toimiani ja rohkenin työntää käteni takaa päin Päivin haaroihin. Etsin haparoiden hänen pilluaan, joka ei suinkaan ollut vielä kostunut. Olin hiukan hämilläni, enkä oikein tiennyt mitä sille pitäisi ensihätään tehdä. Varovasti pyörittelin klitorista ja yritin välillä työntää sormeani Päivin sisään siinä kuitenkaan onnistumatta. Annoin toisen käteni vaeltaa hänen pienillä rinnoillaan, jotka olivat myös nännien osalta kovettuneet viime käynnistäni.
Yhtäkkiä sormeni tunsi kuuman liukasteen vapautuvan aivan reiän tuntumasta. Levitin varovasti sitä häpyhuulille ja kokeilin sitten työntää sormeani Päivin sisään. Pillu oli todella tiukka. Etusormenikin tuntui täyttävän sen äärimmilleen. Liikuttelin sitä pyöritellen ja huomasin, kuinka hän alkoi kouristella sormeni ympärillä. Hän nosti myös pyllyään yhä helpommin saatavaksi, koukistaen selkäänsä kaarelle ja tarjoten sitä suoraan kädelleni.
Kullini oli taas kivikova. Päätin yrittää jatkaa fantasian oloista päivääni ja asetin itseni pillun suulle. Kokeilin työntää kaluani hänen sisäänsä, mutta sepä ei onnistunutkaan. Pillu oli sormin kokeiltuna kyllä jo liukas, mutta kun yritin työntää kovempaa, sylkäisi Päivi Jarmon kullin suustaan voihkaisten kivusta. Peräännyin ja kokeilin varovaisemmin uudelleen, mutta tässä asennossa oli Päivin neitsytpillu minulle liian kireä vastus.

Jarmo huomasi tuskastumiseni ja tarjoutui auttamaan. Hän käänsi tuon hennon luokkakaverini selälleen ja asettui kuin varkain paikalleni. Siitä huolimatta, että hänen kalunsa oli omaani paljon isompi, pääsi hän porautumaan pikkuhiljaa pillun uumeniin. Päivi pidätteli naama irvistyksessä hengitystään ja valmistautui ottamaan tuon ison suonikkaan sisäänsä.
Ja niin siinä kävi, että menetin lopullisesti mahdollisuuteni Päivin neitsyyden korkkaamiseen. Varovaisen pikkuhiljaa tuo Sallan kanssa niin kiirettä pitänyt kaverini painoi itsensä tuohon soivan kireään reikään ja alkoi naimaan sitä kovasti ähisten. Sen verta pitkään oli kuitenkin suuseksiä kestänytkin, ettei Jarmo jaksanut tiukassa tavarassa kuin vajaan minuutin, kunnes alkoi osoittamaan laukeamisen merkkejä. Päivikin huomasin sen Jarmon ääntelystä ja alkoi hätäisenä vannottamaan, että ei saa laskea sisälle, ethän päästä sisälle. Jarmo malttoikin vetäytyä ulos ja käänsi Päivin polvilleen. Hän neuvoi minua koettamaan uudelleen takaapäin, nyt valmiiksi venyteltyyn uraan. Itse hän työnsi pillunesteistä kiiltävän mulkkunsa hiukan vastustelevan Päivin suuhun ja jatkoi naimistaan pääosastolla.
Nyt sain kaluni ensiyrittämällä Jarmon juuri korkkaamaan pilluun. Sallaan verrattuna Päivi oli huomattavasti kireämpi, joten en itsekään uskonut kestäväni kauaa. Liikuin hitain ja pitkin vedoin ja kerta toisensa jälkeen painuin syvemmälle noiden pienten pakaroiden väliin. Harmittelin vieläkin hiukan, etten ollut päässyt reikään ensimmäisenä, mutta niin hyvältä tuntui liukkaan ja kireän vitun naiminen, etten kauempaa tuota miettinyt.
Käsillään Päivin päätä tukien Jarmo älähti ja tyhjensi lastinsa suoraan tytön suuhun. Kiltisti hän nieli kaiken ja jatkoi kalun nuolemista, kunnes lopulta Jarmo kaatui uupuneena selälleen. Hänen taivaaseen sojottava kalunsa alkoi hiljalleen kutistua kaikkensa antaneena.

Kestin toisella kerralla yllättävänkin pitkään. Vasta ehkä vartin höyläämisen jälkeen pakottava purkautumisen tunne alkoi viemään minusta voittoa. Janne ja tytöt olivat tulleet takaisin sängylle katselemaan iloitteluamme ja kuin odottaen vuoroaan hääri Janne jo valmiiksi seisovan kullinsa kanssa Päivin ympärillä.
Sitten en enää kestänyt. Kireä vittu nieli joka työnnöllä jokaista kullini sopukkaa ja alapääni antoi pidättelystä huolimatta periksi. Tempaisin kalun vapauteen ja runkkasin sitä heilumaan jääneen pyllyn yllä. Ruiskin tuoreen lastini Päivin pakaroille ja selälle. Sen verta tehokkaasti olin Sallaan siementynyt, ettei Päivin omenainen takapuoli enää valtavasti purkauksestani kostunut. Jäin kuitenkin katselemaan, kuinka tipat hiljalleen valuivat kohti hänen jalkojaan ja sitten Janne peitti näkymäni. Hän huitaisi yhdelle rajulla työnnöllä kalunsa Päivin vakoon ja aloitti jo niin tutuksi käyneen naimisen. Jos Päivi olikin ollut neitsyt, sai hän todella nyt munaa.

Salla ja Jarmo poistuivat läheiselle sohvalle nauttimaan välillä alkoholista. Ehkä he olivat saaneet ja antaneet jo kaikkensa ja en tuota kyllä lainkaan ihmetellyt. Sen sijaan tuo uhkeavartaloinen Jaana jäi sängylle odottamaan, josko kenties vielä tulisi hänen vuoronsa.
Katselimme kahdestaan Jannen ja Päivin mittelöä ja syystä jos toisesta kaluni alkoi jälleen esittämään lupaavia heräämisen merkkejä. Jaanakin huomasi tämän ja alkoi lähestymään minua kutsuva katse silmillään.
En olisi edes villeimmissä fantasioissani kuvitellut koskaan pääseväni panemaan tuota jumalaista naista. Mutta niin siinä vain kuitenkin kävi.
Jaana otti kaluni suuhun ja imutti sen kovaksi taitavin ottein. Mikäli en olisi ollut edellisistä kerroista jo täysin turtana, olisin varmaan moisesta käsittelystä välittömästi lauennut. Pian painoin jo kaluani tuohon unelmien reikään, joka osoittautui huomattavasti väljemmäksi kuin kaikki kaksi aikaisempaa kokemustani. Toki jälleen naiminen tuntui alkuun päästyäni aivan taivaallisen hienolta. Jaana piti taas melko kovaa ääntä ja pystyin hyvin kuvittelemaan, että suurin osa siitä oli jonkinlaista näyttelyä. Siitä huolimatta keskityinkin lähinnä katselemaan hänen uskomattoman hyvän näköisiä seksikkäitä kasvoja, joiden ilmeet vääntelehtivät työntöjeni tahdissa.

Myös Päivi huokaili nyt kuuluvasti. Ajattelin, että tuo kireä pillu alkoikin varmaan tarjoamaan tytölle ensimmäistä kalun tuottamaa orgasmia. Janne oli kuitenkin päättänyt viedä nainnin loppuun haluamallaan tavalla ja veti kalunsa ulos Päivin tiukasta ja litisevästä vaosta. Tytön hetkellisistä estelyistä huolimatta hän painoi kullinsa pyllynreiälle ja alkoi väkisin painautumaan pillunesteillä liukastettuun takaluukkuun. Poikien porautumiskykyä ihmetellen katselin kuinka parru upposi vikisevän Päivin perseeseen sentti sentiltä. Kun Janne oli uppoutunut selvästi sisätiloihin, aloitti hän hitaan edestakaisen liikehdinnän. Päivi puhalteli rajuja henkäyksiä hampaittensa lomasta ja vikisi silmiään villisti pyöritellen. Toisella kädellä Janne otti kiinni tytön klitoriksesta ja vatkasi sitä työntöjen rytmissä. Janne murahteli tyytyväisenä.

Jaanakin huomasi kuinka katselin himoissani vieressä tapahtuvaa tunkeutumista. Täysin pyytämättäni hän ohjasi liukkaan kullini ryppyreiälleen ja alkoi kiskoa kaluani sisälleen. Koko anus tuntui pakenevan syvemmälle Jaanan ja tunsin kuinka kullini venytti mukanaan koko ympäristöä. Hetkellisen väkinäisen painautumisen jälkeen lihas antoi yhtäkkiä periksi ja tunsin kuinka suoli kietoutui tiukasti kaluni ympärille. Vaikka Jaanan pylly tuntuikin todella tiukalta, ei se mielestäni kuitenkaan paljoa Päivin tuoreesta vitusta poikennut. Liukasteen puutteessa anus tuntui kuin jämähtävän kiinni kaluni varteen, kunnes se hiljalleen alkoi liukumaan paremmin. Tunsin kuinka kaluni uppoutui syvälle pohjaan ja työntö työnnöltä venyttelin tuota pohjaa etäämmälle. Ja kuten tähänkin asti, minä nautin.
Jaana nosti jalkansa olkapäilleni ja alkoi näppäilemään sormillaan pilluaan. Hän pyöritteli klitoristaan ja painoi välillä sormiaan sisäänsä. Hyvin voimaperäisesti äännellen hän sai pian orgasmin ja tunsin kuinka koko hänen alapään lihaksisto lutkutti kullini vartta. Turtunut kaluni ei enää jaksanut enempää. Katsellessani kuinka nuo täydelliset rinnat hyppivät edestakaisin työntöjeni tahdittamana, minä laukesin. Viimeisetkin pisarani pursuivat kalustani herkkupepun imemänä anuksen syvyyksiin. Rojahdin sängylle ja jäin utuisena seuraamaan Päivin huippukohtaa.

Janne työnteli kokomitaltaan kaluaan Päivin pieneen pystyssä vaappuvaan pyllyyn. Joka kerta sisään työntyessään hän läsähti koko ruumiin voimalla päin tuota hentoa tyttöä. Samalla hän yhä kouri Päivin vittua ja katkonaisen syvät huokailut kertoivat meille muille selkokielellä Päivin nautinnoista. Sitten päättelin Päivin saaneen orgasminsa. Hän vain tärisi ja hoki jotain epämääräistä lauseenpartta. Tuota jatkui oikeastaan siihen saakka kunnes Janne latasi huudahtaen lastinsa Päivin pyllyyn.
Hetken vielä pussejaan puristeltuaan Janne vetäytyi ulos. Päivi jäi makaamaan pylly pystyssä sängyn laitamille. Peppureiästä valui vuolaana spermaa, jota tippui sykäyksin hotellin sängylle, sängylle joka vaati hiukan siistimistä ennen kuin sen kehtasi luovuttaa muiden nähtäväksi.

Loppuillan vietimme samalla porukalla, mutta huomattavasti rauhallisemmin. Tunnelma oli tilanteen huomioon ottaen mukavan rento ja uskoakseni kaikille jäi tapahtuneesta hyvä fiilis. Luokkatoverimme eivät onneksi olleet kuulleet meteliämme, eikä meistä seuraavana päivänä huomannut mitään poikkeavaa. No ehkä Päivistä, joka käveli hiukan varovaisesti.

J.Fanal 08-2004 ([email protected])

3

8543

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1771
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1028
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   880
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   857
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   840
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   791
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   782
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   728
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   704
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   693
  Aihe